Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:19:07
|
|
|
|
mojcej77
|
Drage moje, dolgo se nisem oglasila in ne vem, če se me katera spomni. Kar precej sem visela tu gor in je NE čakala, a je bil vsak test negativen, vsaka zamuda lažna...Z možem sva po dveh letih potem končno šla h ginekologu in dobila vsak svojo napotnico za prve preiskave ter čakala prvi dan naslednje menstruacije. Pa je ni bilo. Spet zamuja. Kot že velikokrat. Sem naredila test pred par dnevi, nič (tudi, če uporabim veliko domišljije). Danes sem test ponovila. V službi (bila sem nočna). Punce, videla sem rahlo črtico!!!!! Pred kako urico!!!! Komaj čakam, da pridem iz službe (test sem delala v telefonski navezi z možem:)) in preverim še pri dragem, ali se mi samo sanja ali ne. Bom pa test še ponovila. Delala sem BC mini in na poti domov se bom oborožila še s kakim testom. Držite pesti, prosim!!!! ...sploh ne morem verjet...tok si želim, da bi blo res.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! lp, m
< Sporočilo je popravil mojcej77 -- 6.7.2009 7:21:28 >
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
drziiiim pestiii!!!! pa javi nam popoldan! samo po mojem ce je bilo vsaj malo videt, je to to!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:23:46
|
|
|
|
mojcej77
|
Joj kr na jok mi gre...pa danes greva še na ogled enega ful lepega stanovanja, ki bi ga vzela v najem pa potem odkupila...aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! A je ok, če naredim popoldne ali čakam do jutra (sej ne bom zdržala...)...bo pa popoldne itak moje jutro, ker sem ponoči delala...joj...ne morem verjet. Upam, da bo moj potrdil, da tudi on kaj vidi! Po pa še test...pol pa še ginekolog!!! Ne morem verjet.... m
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jst ne bi zdrzala do jutra. bi takooooj letela po sluzbi v lekarno in pol na wc! samo( pa ne reklamiram) kupi clear blue. se ga delala vsaj 10X vcasih tudi na dan ko mi je zacela M izostajat in vedno je kazal pravilno.
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:25:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kolko casa pa ti zaostaja?
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tudi delala kar hitro test in je bila zelo rahla črtica, da tudi sama nisem vedela, če je ali ni. no sem potem ponovila test naslednji dan in se je pokazal tudi+ in punčka je stara skoraj 1mesec. držim pesti za vaju!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:29:32
|
|
|
|
mojcej77
|
Bom šla po CB ja:) M sem imela na 40 dni, včasih tud 28 pa 46...zdej je pa od prvega dne zadnje M že 52 dni :D Je pa samo enkrat tako zamujala (60dni), ampak ni blo nobene niti rahle črtice in se je potem ulilo. Morm ob 8:00 bit na banki da se še pozanimam glede kredita, sem se zmenila, pa ne vem, če bom sploh kaj slišala al pa vedla vprašat tisto, kar sem se namenila. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! (hvala, ker se med temle čakanjem pogovarjaš z mano) lp, m
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:31:18
|
|
|
|
claud
|
Drzim pesti da je res Jst tud nism mogla verjet ko sm prvic zagledala komaj opazno crtico, tko da sm v dveh al trh dneh nardila 5 testov ....vem psiho sm .....ampak nakonc je bla pa zloooooooooo ocitno clear blue Zelim ti veliko srece!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj pa prides iz sluzbe? ker me pa reeees zanima in upam, da je to to
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:38:54
|
|
|
|
mojcej77
|
miska-mmcute, zdajle šibam na banko, pol pa hitr v lekarno pa domov...enkrat dopoldne bom doma...sej bom takoj javila! Pa če bo plus, se bom kar naročila pri ginekologu. Kok upam, da bo plusek!!!!! Joooooooooj!!!! lp, m
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no, jst pa tudi sibam na banko pa na socialno uredit glede porodniske! drzim pesti...
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:45:12
|
|
|
|
Tanchy
|
Držim pesti da boste dobili novega člana, članico!!!!
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 7:46:37
|
|
|
|
mojcej77
|
Hvalaaaaaaaaa punce!!!! Vam javim!!!!! Najboljše ste!!!! Zdej pa šibam. lp, m
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 8:34:01
|
|
|
|
ziva1
|
verjamem, da ne moreš verjeti po tolkem času
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 8:36:55
|
|
|
|
botrca
|
Srčno upam, da si noseča...želim ti iz vsega srca... . Pa ne pozabi javit...
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 8:42:10
|
|
|
|
relax
|
Srečno, močno držim pesti za vse nas.
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 8:53:39
|
|
|
|
eva1
|
ja, ja čim manj pit, da bno urin koncentriran-če si bila v nočni, si itak pila in jedla ponoči-no vsaj jaz...tako da bo zdej če greš spat bolj realno...držim pesti, da bo ++..aja, meni BC mini ni nič pokazal, CB pa čisto rahel +, pa sem delala z istim urinom...držim pesti
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 8:57:51
|
|
|
|
NATAŠA35
|
držim pesti , samo lahko ti kar čestitam, ker si
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 9:11:44
|
|
|
|
Netopirčy81
|
čestitam tudi jaz!!Seveda ti bo pokazal Lepo in prijetno ti želim
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 9:59:58
|
|
|
|
mica77
|
Ej bejba ČESTITAM!!!! Pa ne pozabi nam povedat kar se bo dogajalo popoldan. Bravo za !
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 12:29:34
|
|
|
|
mojcej77
|
Evo me:) Seveda sem šla takoj po CB in ga uporabila takoj ko sem pritekla domov:). Tko je: ni bilo takoj črtice, samo malo nakazana, kot majhna senčka in ne cela. Malo kasneje (ko pa ni več za ziher veljaven) se pa vidi čisto cela ampak čisto tanka črtica. Sem pa ful pila dopoldne ker sem bila žejna. Tko da - upanje obstaja, nisem pa še ziher. Jutri naredim test zjutraj pa bom videla. In vam seveda povedala. Če bom preživela do jutra, seveda... lp, m
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 12:31:44
|
|
|
|
maca m
|
Jaz ti ful želim, da si srečka nosečka. Držim ti pesti.
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 12:35:14
|
|
|
|
SURF
|
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 12:56:52
|
|
|
|
isabeaux
|
to je že ful dober znak....če pa si nočna...pa se trudi pred spanjem čim manj pit,...pol pa po vsaj 4 urah spanca naredi test...in po moje bo lepi +
|
|
RE: Nekomu moram povedati!!! 6.7.2009 13:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
uf, mojca....jst mislim.... po mojem no.....2 razlicna testa se ne morta enako zmotit
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?