|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekomu moram povedati!!!
6.7.2009 7:19:07   
mojcej77
Drage moje, dolgo se nisem oglasila in ne vem, če se me katera spomni. Kar precej sem visela tu gor in je NE čakala, a je bil vsak test negativen, vsaka zamuda lažna...Z možem sva po dveh letih potem končno šla h ginekologu in dobila vsak svojo napotnico za prve preiskave ter čakala prvi dan naslednje menstruacije. Pa je ni bilo. Spet zamuja. Kot že velikokrat. Sem naredila test pred par dnevi, nič (tudi, če uporabim veliko domišljije). Danes sem test ponovila. V službi (bila sem nočna).

Punce, videla sem rahlo črtico!!!!! Pred kako urico!!!!
Komaj čakam, da pridem iz službe (test sem delala v telefonski navezi z možem:)) in preverim še pri dragem, ali se mi samo sanja ali ne.

Bom pa test še ponovila. Delala sem BC mini in na poti domov se bom oborožila še s kakim testom.

Držite pesti, prosim!!!!

...sploh ne morem verjet...tok si želim, da bi blo res....
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

lp,

m

< Sporočilo je popravil mojcej77 -- 6.7.2009 7:21:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekomu moram povedati!!!
6.7.2009 7:21:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drziiiim pestiii!!!!
pa javi nam popoldan! samo po mojem ce je bilo vsaj malo videt, je to to!

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2009 7:23:46   
mojcej77
Joj kr na jok mi gre...pa danes greva še na ogled enega ful lepega stanovanja, ki bi ga vzela v najem pa potem odkupila...aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
A je ok, če naredim popoldne ali čakam do jutra (sej ne bom zdržala...)...bo pa popoldne itak moje jutro, ker sem ponoči delala...joj...ne morem verjet.
Upam, da bo moj potrdil, da tudi on kaj vidi! Po pa še test...pol pa še ginekolog!!!
Ne morem verjet....

m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2009 7:25:10   
Anonimen
jst ne bi zdrzala do jutra. bi takooooj letela po sluzbi v lekarno in pol na wc!
samo( pa ne reklamiram) kupi clear blue. se ga delala vsaj 10X vcasih tudi na dan ko mi je zacela M izostajat in vedno je kazal pravilno.

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2009 7:25:41   
Anonimen
kolko casa pa ti zaostaja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2009 7:29:27   
Anonimen
jaz sem tudi delala kar hitro test in je bila zelo rahla črtica, da tudi sama nisem vedela, če je ali ni. no sem potem ponovila test naslednji dan in se je pokazal tudi+ in punčka je stara skoraj 1mesec.
držim pesti za vaju!user posted image

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2009 7:29:32   
mojcej77
Bom šla po CB ja:)
M sem imela na 40 dni, včasih tud 28 pa 46...zdej je pa od prvega dne zadnje M že 52 dni :D
Je pa samo enkrat tako zamujala (60dni), ampak ni blo nobene niti rahle črtice in se je potem ulilo.
Morm ob 8:00 bit na banki da se še pozanimam glede kredita, sem se zmenila, pa ne vem, če bom sploh kaj slišala al pa vedla vprašat tisto, kar sem se namenila.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
(hvala, ker se med temle čakanjem pogovarjaš z mano)

lp,

m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2009 7:31:18   
claud
Drzim pesti da je resuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud nism mogla verjet ko sm prvic zagledala komaj opazno crtico, tko da sm v dveh al trh dneh nardila 5 testovuser posted image ....vem psiho smuser posted image .....ampak nakonc je bla pa zloooooooooo ocitno clear blueuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zelim ti veliko srece!

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2009 7:31:20   
Anonimen
kdaj pa prides iz sluzbe? ker me pa reeees zanima in upam, da je to touser posted image

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2009 7:38:54   
mojcej77
miska-mmcute, zdajle šibam na banko, pol pa hitr v lekarno pa domov...enkrat dopoldne bom doma...sej bom takoj javila! Pa če bo plus, se bom kar naročila pri ginekologu. Kok upam, da bo plusek!!!!! Joooooooooj!!!!

lp,

m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2009 7:43:09   
Anonimen
no, jst pa tudi sibam na banko pa na socialno uredit glede porodniske!
drzim pesti...

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.7.2009 7:45:12   
Tanchy
Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boste dobili novega člana, članico!!!!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.7.2009 7:46:37   
mojcej77
Hvalaaaaaaaaa punce!!!!
Vam javim!!!!!
Najboljše ste!!!!

Zdej pa šibam.

lp,
m

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.7.2009 8:34:01   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjamem, da ne moreš verjeti po tolkem času

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.7.2009 8:36:55   
botrca
Srčno upam, da si noseča...želim ti iz vsega srca...user posted image .
Pa ne pozabi javit...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.7.2009 8:42:10   
relax
Srečno, močno držim pesti za vse nas.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.7.2009 8:53:39   
eva1
ja, ja čim manj pit, da bno urin koncentriran-če si bila v nočni, si itak pila in jedla ponoči-no vsaj jaz...tako da bo zdej če greš  spat bolj realno...držim pesti, da bo ++..aja,  meni BC mini ni nič pokazal, CB pa čisto rahel +, pa sem delala z istim urinom...držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu relax)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.7.2009 8:57:51   
NATAŠA35
držim pestiuser posted image user posted image user posted image , samo lahko ti kar čestitam, ker si user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.7.2009 9:11:44   
Netopirčy81
čestitam tudi jaz!!Seveda ti bo pokazal user posted image  user posted image user posted image Lepo in prijetnouser posted image  ti želim user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.7.2009 9:59:58   
mica77
Ej bejba ČESTITAM!!!! user posted image

Pa ne pozabi nam povedat kar se bo dogajalo popoldan. Bravo za user posted image !user posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.7.2009 12:29:34   
mojcej77
Evo me:)
Seveda sem šla takoj po CB in ga uporabila takoj ko sem pritekla domov:).
Tko je: ni bilo takoj črtice, samo malo nakazana, kot majhna senčka in ne cela.
Malo kasneje (ko pa ni več za ziher veljaven) se pa vidi čisto cela ampak čisto tanka črtica. Sem pa ful pila dopoldne ker sem bila žejna.
Tko da - upanje obstaja, nisem pa še ziher. Jutri naredim test zjutraj pa bom videla.
In vam seveda povedala.
Če bom preživela do jutra, seveda...
lp,
m

(odgovor članu mica77)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.7.2009 12:31:44   
maca m
Jaz ti ful želim, da si srečka nosečka. Držim ti pesti.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.7.2009 12:35:14   
SURF
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.7.2009 12:56:52   
isabeaux
user posted image  to je že ful dober znak....če pa si nočna...pa se trudi pred spanjem čim manj pit,...pol pa po vsaj 4 urah spanca naredi test...in po moje bo lepi + user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.7.2009 13:40:56   
Anonimen
uf, mojca....jst mislim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
po mojem no.....2 razlicna testa se ne morta enako zmotituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?