hel32
|
JUtro mamice in otroči Mi smo super truper spali, glede na vikend, včeraj je 6x jedel, mali . Mama se je tudi spočila, sem malo boljši, pa malo majnši potoček lije iz mene, bljak , sem pozabila, kako neapetitlih je to! Mah, bo že, malo pač moremo potrpet. Glavno, da so otročki zdravi. Pa toti naš Lukas se zbudi vedno, ko začnem tipkat post Hruškolinka, Lukas ima štrlečo sam eno uhico,levo in še taki mali izrastek ima tam, ko si luknjamo uhe, bomo kr vse skupi operirali, pa itak ne smeš pred 12 letom, zaradi anastezije! Lušna sta z miškom, madonca, vaš pa je bil velikan ob rojstvu, in ti potem se čudiš od kje toliko kg, naš je tudi tam nekje, in imam tudi fajn obročke in trebuh kot nosečnica, ma, saj bo, imam pa čist mal cajta, da se ga znebim, ker čez leto začnemo delat na 3tjem . Anžetka,Aprilčica, ja zgleda, da bomo mi kr nadaljevali z produkcijo dojenčkov, smo jih letos dobili 6, pa še mi smo napovedali 1 za leto2011, madona, to bo otrok, saj pomladi smo se dogovorili za piknik otroški, mi imamo ful placa zuni, očka bo glavni v na roštilju, jaz in ostale mamice bomo pa počivale, očki pa otročke pazili , če verjameš v božička . Aprilčica, pa dobro opravita na pregledu danes, ma ja si predstavljam, kako je, ko vsak vrešči na svojem koncu,....in čestitke za 3 mesece, nam še čist majčken manjka! Eee35, pa ja nisi prase, saj naš Lukas je po fotru tudi rad papca, in imata že zdaj enak, velik trebuh, pač požeruha, kaj čmo, tak je, kri ni voda, kaj podedujemo, pač podedujemo, ni kaj. Ja Gardsko jezero je ful lepo, sem bila tam že pa veliko poti za sprehode! Joob,ma kaj vem, kaj bi to bilo, včasih imajo obdobje, ko malo majn pojejo, ne se preveč sekiraj, moja tavečja je bila katastrofa, sem jo mogla prav silit da je jedla, je bila celo presuha, sma mogle hodit vsakih14 dni v P, pač ni bila en sesalec je kr hitro začela na žlico jest, pa je bilo potem boljši, eni radi sesajo, drugi pa spet ne, Lukas je pa pravi požeruh, vsak otrok je drugačen, če pridobiva na teži se ne sekiraj! Miška za Ninico in 3 mesece, da tako lepo napredujata, imaš res, čist vsi naši otročki so zdravi, avgustovčki so zgleda vso zdravje pokasirali , smo res imele srečo vse na tem foromu, ko berem druge me kr zmrazi, da so ubožčeki bolani. Hruškolinka za malega pikeca, no vidiš, saj se bo uredilo počasi rabijo 3 mesece, da si uredijo spanje, potem pa tudi počasi začnejo celo noč spati, jaz sem pač srečo imela, da je naš tak spanko in od začetka spi ponoči! Muca, za temenca obstaja od MUSTELE olje proti temencem, maš navodilo gor, sem zadnjič v lekarni gledala, baje ful pomaga. Joj punce jaz komaj čakam, da grem sama z mami v šoping, ker mi je res že uber dosadno kr naprej doma čepet, naj malo oči kak dan popazi malega, pa itak, zdaj ni blo potrbe, ampak, zdaj pa morem it, pa frizerju morem nujno odpeketat, imam barvo že doma, sem čeakam, da mine, ker barva ne prime lepo, imem pa ubitačen narastek in taka bom mogla v Maribor groza, sam je škoda barvat se zdaj, ker bom potem mogla ponovit, pa ne upam si več malega vlačit za sabo, zaradi te svinjske gripe, saj ne veš, a je res al ni al bi se cepu al ne, pa gledam poročila na ORF ali pa RTL, pa ništa ne zinejo o gripi. pol pa bodi pameten Šivilja, kako je pri vas, zdravi?