|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
30.11.2009 15:25:40   
eee35
aprilčica: NCIS sem vlekla iz btjunkie, ime fajla je NCIS S07E01, probajta še enkrat. Je kar v redu, moram pol še naslednje dat dol, je še par delov. Eric iz TB pa je res fajn, še zlasti zdaj, v 1 sezoni imel je daljše lase, pa mi ni bil tok fajn. Zdaj pa supercauser posted image .

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
30.11.2009 15:30:43   
anžetka
Aprilčica (in tiste), ki spite, sem vam prav fouš za to...user posted image Moj že od začetka ne spi dosti. Ima to zgleda po meni-tudi nisem nič spala, ko sem bila majhna, ker sem bila tak firbecuser posted image
Go_ta, pomojem je isto-Pavlova torta/Pavlov desert. Njami, meni je to tako dobro, da bi lahko sama vse zmazalauser posted image Tudi če je kalorično, pa kaj!user posted image Moj tudi rine rokice v ustka in se slini, samo ni nič videti-je tudi dr. pogledala in rekla, da ni nič videti in da je še prekmalu.
Muca83, pri nas je isto. Zaspan ko hudič, ampak ne in ne zaspat, potem se pa dere in vse živo počnemo, da zanina. Imamo sicer neko rutino, ampak, ko je moj doma je pa vse zbrkljano.

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
30.11.2009 19:02:33   
hel32
Evo, zdaj pa mali spi, kot za stavo, tam na najini pojstli, ko kralj, očka ga pa žaga na kavčuuser posted image user posted image
Mama pa na netu, in neki sem tečna danes nič se mi ne da, zgleda, da me je ta user posted image ful zdelala.
Sem mislila neki pećt, pa sem mi ni dalo, ma počakam, da se mali zbudi, se najem, ga okopam, nafutram, in spakiram spat nazaj, naj se božšek naspi, naju že ta teden čeke cepljenje in uz kolkov, spet bo imel cel bioritem zasukanuser posted image .
Go-ta, ja moja sestrica je s kirurgom, že itak ima delo, ima Luks štrlečo uhico, smo se že naročili.user posted image

Alarm, lakoooooooootaaaaaaaa, grem .
Nočko.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
30.11.2009 19:48:24   
anžetka
Aprilčica, naj naj za 3meseceuser posted image  Se mogoče drugo leto vidiva v Nadižiuser posted image Že sedaj razmišljava, da bi šla za nekaj dni tja, malo mogoče k mojim na morje, malo na vikend...Če bo moj dopust dobiluser posted image Ker letos ga ni pa vse sva imela že rezervirano in plačano.user posted image  No, drugače mi je pa vseeno kje sem, samo da je dobra družba, da se imamo fajn, da ni dolgčas, da se sprostimo, uživamo,... In kot pravi Hruškolinka...da se z decem ne skregavauser posted image
Eee35, kam bosta šla-na Gardo? Kje je to? Joj, je pa tvoj mali še bolj blondi kot moj! Ful je luškanuser posted image  Pa "mehurčka"user posted image
Hel32, čestitke za prihajajočega novega članauser posted image nečakauser posted image
Ayo, meni si na obeh slikicah simpatična...nova frizura gor ali dol. Tamaučka sta pa tako cortkanauser posted image
Go_ta, boga, ampak te, žal, čisto razumem. Moj ima tak ritem-je pokonci uro, uro in pol, zaspi za uro, uro in pol, če imam srečo, če imam pa reees veliko srečo za kaj dlje. In je pred spanjem in ko se zbudi, če sem zraven, se še med spanjem priklopi (kot da bi imel sonar,radaruser posted image ) Ne vem ali se ne naje zadosti ali je pa tak požeruščekuser posted image
Nekaj sem hotela vprašat pa sem pozabila...groza...

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 1804
30.11.2009 20:30:35   
eee35
anžetka: najin je blond po fotru, količino las tudi po moje po njem podedovaluser posted image ojjj, kakšno prase semuser posted image .
Gardsko jezero - v Italiji, fuuuuul je luštno tam, ponavadi je moj surfal, pa čudovite poti za bicikliranje. Za sprehajanje tudi.

ayo: meni si zelo simpatična z novo frizurco, všeč pa si mi bila tudi na morju z rutko, tako navihano si zgledala!user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
30.11.2009 21:01:15   
hruškolinka
Hel, danes zgleda je tak dan, jst sem tud čist povožena. Sem se dans spokala s postelje ob 3 popoldne!user posted image   A Luks ima pa štrlečo uhico, a eno al obe? 

Evo še ena ponosna mama:
user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
30.11.2009 21:03:39   
aprilčica07
Otroci me bojo uničli danes. Vsak vrešči na svojem koncu, mama pa se relaksira na rr..user posted image user posted image

eee35: ma nisi prase, dej.. jst tudi rečem, da je Julija po lubijevi  strani.. v dožino lih ne pridobiva nevem kolko, gre pa tolko bolše v širino...user posted image ben, važno, da so otročki zdravi..
hel: mi imamo jutri pregled kolkov, me zanima če bo ok.. se rešimo že enkrat teh plenic za široko povijanje.. pa čestitke za novega dojenčka v familiji..user posted image
anžetka:  Julija ima tudi specifičen ritem, čez dan spi po 20 minut enih štirikrat, razen če smo z vozekom zunaj, pol tudi več v kosu spi, ampak meni ej najbolj pomembno da spi v kosu ponoči... to je res zlata vredno.. pa hvala za čestitke za trimesečnico... če lahko ti kar jst odgovorim kje je Garda, po moje je eee335 s tem  mislila Gardsko jezero  v Italiji, me bo popravila, če sem narobe razložila..user posted image

Ah grem, mojga še ni, Julija se jezi, Jakob tudi.. moram nardit red..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
30.11.2009 21:04:28   
aprilčica07
hruškolinka: krasna sta, oba:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1808
30.11.2009 21:23:43   
eee35
Hruškolinka: zelo si simpatična, mali pa itak cukrček, pa fotru je podoben!user posted image

hel: ma kakšna ušesauser posted image , pustite jih pri miru, fant je superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1809
30.11.2009 21:38:39   
go_ta
Hej! Kako smo? Sinko spi, jst bom pa mal za diplomo brala gradivo, potem pa Razočarana gospodinje.
Hruškolinka, oba sta fletna, ne vem, kateri boljuser posted image  Še ena povožena se javljauser posted image  Ampak sva se popoldne z malim spokala v posteljo in je spal uro in poluser posted image  Samo če sva skupaj v postelji, on spi čez dan malo dljeuser posted image
aprilčica, a si naredila red?user posted image  si me nasmejla, ko si napisala, da vsak vrešči na svojem koncu. To si tako živo predstavljam: otroci vreščijo, mami si puli lase in obupa, pa gre na računalnik. Če bi bil pa oči doma, bi pa vrjetno ležal na kavču z daljincem v roki in sploh ne bi vedel, kaj se okoli njega dogajauser posted image  Brez skrbi, to ne leti na tvojega lubija, sam to sliko imam v glaviuser posted image
hel, saj pri nas so tudi problem ušeskauser posted image  Sva se pred rojstvom Nikota z user posted image  pogovarjala, kaj naj otrok dobi po kom ... po njemu oči, po meni usta itd., glede ušes sva pa rekla, da je tako ali tako vseeno, ker bo otrok pokasiral - oba imava štrleča ušesa.user posted image  In pol sva bla ob rojstvu čist navdušena, ker je imel tako ljubka majhna NEštrleča ušeska. Ki so pa vsak dan bolj podobna satelitski anteni. Eden celo boljuser posted image
anžetka, boga sem, jauser posted image  Sem pa ravno razmišljala, da nima smisla jamrat, tako pač je. Mogoče bo pa danes spal 5 ur v kosuuser posted image  I wishuser posted image  Ja, pavlova torta je pa zakonuser posted image  zdj sm spet v fazi, ko bi pekla ... že razmišljam, kaj bom spekla čez vikend. Pa za božič, mjamiuser posted image  Ej, punce, a se spomnite, ko smo v nosečnosti imele obdobje peke štrudlov?user posted image
hel, ma to si tečna zaradi luneuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
30.11.2009 21:45:40   
aprilčica07
go ta: če bi bil moj doma bi blo točnooooooooooo tako kot si napisala.. ležal bi z daljincem v roku in se čudil da zakaj otroci kričijouser posted image user posted image user posted image

Zdaj se grem pa malo spedenat, ker gremo jutri na kontrolo kolkov, da bom vsah za silo zgledala.):)

Nočko babe

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
30.11.2009 23:21:28   
Muca83
Evo mene. Noč je bila super, prvič sem vstala ob 5:30, je pojedla in spala še 3 ure, potem sem jo pa k sebi vzela in sva bili še cca uro in pol dremajoči v postelji.
Je bilo pa danes popoldne ful grozno, tamala mi je jokala skoraj uro in pol skupaj, vse na svetu sem probala pa ni nič pomagalo, samo jok jok jok in to ful. Ma mi je bilo tako hudo, da sem se še sama zraven zjokala user posted image Potem se je pa le nekako umirila in zaspala ampak še zdaj pojma nimam kaj ji je bilo. Sem že doživela to ko so bili krčki ampak zdaj jih pa že kar dolgo ni več, pojedla pa tudi nisem nič takega.

hel32, mi imamo tudi prvo cepljenje ta teden, pa še drugo dozo proti rotavirusu dobi. Me je kar malo strah, da se bo spet vse spremenilo, ker po prvi dozi rotavirusa se je vse na glavo postavilo. Upam, da bodo kolki pri vas ok in bo malček lahko prosto brcal user posted image

aprilčica tudi pri vas upam, da bo vse ok s kolki. Moja ima tudi kratke spance podnevi, po ene pol urce ponavadi. Ampak to ene 6x.

eee35, slonček pa ni od playgro, ampak je tisti, ki je zraven ležalnika prišel na igralnem loku. Imam pa od Chiccota ležalnik. So pa tudi meni Playgro igrače hude, imamo konja in miško, taka ki imata noge kot ropotuljice in potem Lana ful za te nogice prijema. user posted image

Tamali so se pa malo temenca naredila na glavi user posted image A jih je katera imela in kako ste se jih znebile? Lana jih je že imela nekaj tednov nazaj med obrvmi in sem samo zdrgnila jih dol, na glavi bo pa ful težje ker ima toliko las.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1812
30.11.2009 23:42:30   
Joob
No, zdaj je pa čas, da pojamram...in sicer, Nik že drugi dan je fuuul malo. Danes vsega skupaj ni pojedel 500ml...je pa do sedaj lepo jedel od 4 do 6 krat po cca 150 ml. Poleg tega je jokast, slinast...ali je možno, da je vse to zaradi bolečih dlesni, zobkov? Npr.ponoči poje v šusu 180 ml, brez joka...čez dan pa ful menca cucelj, vmes joka in na koncu komaj popije cca 150 ml. Prejle ob pol 6ih je pojedel 60ml, in od takrat spi.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 1813
1.12.2009 6:59:06   
Anonimen
jutroooo punce!

ne bom komentirala, ker je vsega ciiiiiiiist prevecuser posted image user posted image user posted image user posted image ....obljubljam pa, da bom od zdaj naprej bolj azurna na avgustovkah!

nooooo, nasa nini je stara 1 leto!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehehehehehhe.......ful razglasam okoli da smo stari 1 leto, ce seveda pristejem cas v trebusckuuser posted image

vceraj smo imeli posvetovalnico in je dobila pro pikico. samo malo je zajamrala in to je blo to. imamo pa 56 cm in 4390guser posted image user posted image user posted image user posted image . v kratkem dobite kako novo slikico, da vidite kako moja drobizka raste.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
1.12.2009 7:00:38   
Anonimen
aja!!!!
itak pa morm pokomentirart nase avgustovcke. kr en je lepsi od drugega.
pa punce!!!!! se zavedate, kako sreco smo imele. cisto vse, ki smo na tem forumu imamo zdrave in lepe otrocke!!!!!mislim da smo VSE augustovke mamice zdravih otrockov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
1.12.2009 8:33:08   
hruškolinka
Jeeeeeee, moj pikec je prespal 8 ur v kosu!!! Jaz res ne vem, al so se me nebesa usmilila al kaj? Sicer sem jaz šla spat ob 10 h, tako da sem spala 4 ure skup! Mali pa od 6 zvečer do 2 zjutri, pol pa še do 4 pa do 6.30. Ma sem kr spočita!

Punce, hvala za lepe komentarje na fotko, sam ko bi ve vidle, kakšna oblina sem od jošk navzdol!!!! user posted image
eee35, ja res je, vsi pravijo, da je mali cel fotr.
go_ta, moj tudi dlje spi čez dan, če sva skupaj v postrelji.
Joob, a mogoče kak zobek rine ven?
Miska mccute, lepo da napreduje pikica (presneto, moj fante je imel take mere ob rojstvu, porkaduš, je bil ogromen!). Ja, to da smo lahko srečne, da mamo zdrave otročičke, je pa res. Jaz velikokrat kolnem, kakšna sem zdaj poporodu, pa razpokan trebuh, strije povsod, viseče joške do kolen zaradi dojenja, kilogramu mi rinejo nekam v nebo... Pol pa samo pomislim, kako bi bilo, da bi bil otroček kaj bolan, se mi pa vse te težave zdijo tako nepomembne in sem srečna, da je otrok zdrav!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
1.12.2009 9:36:26   
hel32
JUtro mamice in otroči

Mi smo super truper spali, glede na vikend, včeraj je 6x jedel,user posted image maliuser posted image . Mama se je tudi spočila, sem malo boljši, pa malo majnši potoček lije iz mene,
bljakuser posted image , sem pozabila, kako neapetitlih je to! Mah, bo že, malo pač moremo potrpet. Glavno, da so otročki zdravi.
Pa toti naš Lukas se zbudi vedno, ko začnem tipkat postuser posted image

Hruškolinka, Lukas ima štrlečo sam eno uhico,levo in še taki mali izrastek ima tam, ko si luknjamo uhe, bomo kr vse skupi operirali, pa itak ne smeš pred 12 letom, zaradi anastezije! Lušna sta z miškom, madonca, vaš pa je bil velikan ob rojstvu, in ti potem se čudiš od kje toliko kg, naš je tudi tam nekje, in imam tudi fajn obročke in trebuh kot nosečnica, ma, saj bo, imam pa čist mal cajta, da se ga znebim, ker čez leto začnemo delat na 3tjemuser posted image .
Anžetka,Aprilčica, ja zgleda, da bomo mi kr nadaljevali z produkcijo dojenčkov, smo jih letos dobili 6, pa še mi smo napovedali 1 za leto2011, madona, to bo otrok,
saj pomladi smo se dogovorili za piknik otroški, mi imamo ful placa zuni, očka bo glavni v na roštilju, jaz in ostale mamice bomo pa počivale, očki pa otročke paziliuser posted image user posted image , če verjameš v božičkauser posted image user posted image .
Aprilčica, pa dobro opravita na pregledu danes, ma ja si predstavljam, kako je, ko vsak vrešči na svojem koncu,....in čestitke za 3 mesece, nam še čist majčken manjka!
Eee35, pa ja nisi prase, saj naš Lukas je po fotru tudi rad papca, in imata že zdaj enak, velik trebuh, pač požeruha, kaj čmo, tak je, kri ni voda, kaj podedujemo, pač podedujemo, ni kaj. Ja Gardsko jezero je ful lepo, sem bila tam že pa veliko poti za sprehode!
Joob,ma kaj vem, kaj bi to bilo, včasih imajo obdobje, ko malo majn pojejo, ne se preveč sekiraj, moja tavečja je bila katastrofa, sem jo mogla prav silit da je jedla, je bila celo presuha, sma mogle hodit vsakih14 dni v P, pač ni bila en sesalec je kr hitro začela na žlico jest, pa je bilo potem boljši, eni radi sesajo, drugi pa spet ne, Lukas je pa pravi požeruh, vsak otrok je drugačen, če pridobiva na teži se ne sekiraj!
Miškauser posted image user posted image za Ninico in 3 mesece, da tako lepo napredujata, imaš res, čist vsi naši otročki so zdravi, avgustovčki so zgleda vso zdravje pokasiraliuser posted image , smo res imele srečo vse na tem foromu, ko berem druge me kr zmrazi, da so ubožčeki bolani.
Hruškolinkauser posted image za malega pikeca, no vidiš, saj se bo uredilo počasi rabijo 3 mesece, da si uredijo spanje, potem pa tudi počasi začnejo celo noč spati, jaz sem pač srečo imela, da je naš tak spanko in od začetka spi ponoči!

Muca, za temenca obstaja od MUSTELE olje proti temencem, maš navodilo gor, sem zadnjič v lekarni gledala, baje ful pomaga.

Joj punce jaz komaj čakam, da grem sama z mami v šoping, ker mi je res že uber dosadno kr naprej doma čepet, naj malo oči kak dan popazi malega, pa itak, zdaj ni blo potrbe, ampak, zdaj pa morem it, pa frizerju morem nujno odpeketat, imam barvo že doma, sem čeakam, da user posted image mine, ker barva ne prime lepo, imem pa ubitačen narastek in taka bom mogla v Maribor groza, sam je škoda barvat se zdaj, ker bom potem mogla ponovit, pa ne upam si več malega vlačit za sabo, zaradi te svinjske gripe, saj ne veš, a je res al ni al bi se cepu al ne, pa gledam poročila na ORF ali pa RTL, pa ništa ne zinejo o gripi. pol pa bodi pametenuser posted image user posted image

Šivilja, kako je pri vas, zdravi?

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
1.12.2009 9:44:28   
23tina
jutro!

no imamo točne mere pri 3.mesecih teža 7950g 67.4cm 42 glava!user posted image pediater je reku,da je to največji otrok v njegovi karieripri tej starosti.bila je cepljena,jok za znoret sedaj pa spančka!
hruškolinka-ful sta lepa,tamali je tud že pravi frajerček.
muca-kaj se je na glavo postavilo po prvem cepljenju(da vidim kaj lohk prčakujem,da ne bo kakšen prevelik šok).moja je tud imela temenca,malo jih ima še,je pa kr težko zarad lask.jes jim sicer nisem namenjala kake posebne pozornosti,normalno jo negujem,pa gre samo od sebe,sicer počasi ampak gre.
go_ta-naši se tud mal ušeka na vn obračajo,pa sm prou živc okol tega,skos pazim da nim a zvitga ko leži stokrat pogledam,sam geni so geniuser posted image
aprilčica-moja isto,če smo zun spi,not pa tko k tvoja oz. še majn po 10 min ali malo več.

no grem mojo cepljenko malo pogledat,če še aja.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1818
1.12.2009 9:47:14   
23tina
muca-lija ima tud šampon proti temencem od mustele.men je tko tko sam večina pa zelo pohvali

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
1.12.2009 9:51:07   
Ayo
Jutro!

Pijem kavico in seveda RR zraven user posted image

Nasa punca je to noc bila malo bolj uvidevna; samo kaj ko je ob 5-ih k nama prilezel Gabriel in smo potem spet slabse spali.

Hruskolinka user posted image za 8 ur! A se vidva dojita?
Pa fuuuuuuuul sta luskana na slikici user posted image

Nekako se mi zdi, da dojeci otroci drugace slabse spijo ponoci. No zdaj naj se pa javi katera ki samo doji in rece, da spijo od 8h zvecer do 8h zjutraj, ji usesa navijem user posted image

Joob nasa je imela tudi ravno zadnje dni obdobje, ko je ful malo pojedla. Nic narobe, saj tudi nam odraslim vcasih ne pase vedno na veliko jesti user posted image

Muca, nasa ima po celi glavi temenice, samo se na sreco ne vidijo, ker imamo ful lask. user posted image Tudi gabriel jih je imel, on je bil pa bolj plesast, zato sem ga mazala z eno Avènovo mavzo, kupis v lekarni, je super in je slo hitro dol.

Miska a ves da sem ravno danes zjutraj mislila nate, da se ze nekaj casa nisi oglasila po tem ko sta z dragim user posted image Sem rekla, je bla akcija zdej se pa vec ne moreta ustavit user posted image

Aprilcica, ja moja2 otroka sta oba plavooka, sta podedovala po obeh dedijih, ker midva nisva modra user posted image
Pa ze vceraj sem pozabila napisat, da tvoj je pa faca, ko je sel v sluzbo dop. namesto pop. user posted image
No, moj je zadnjic Gabriela peljal v vrtec kar v copatah, je pozabil mu dati cevlje user posted image

Sibam, malo pospravit stanovanje, potem pa ven, ker imamo soncek, ceprav mraz user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 1.12.2009 9:56:25 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
1.12.2009 10:24:28   
hruškolinka
Hel, se ti pridružujem boju s kilogrami, ker tudi mi bi čez prej kot eno leto radi začeli delat na drugem. Pa če ne bom nič dol dala, bom 1 2 3 na 100 kg! Ko sem šla rodit, sem jih imela ravno 100, zdej sem pa še vedno na 90 kg (kolkor sem jih prinesla s porodnišnice, tam so ostali). Sicer se sliši groooozno, ampak mejčkeno še višina pobere (175 cm). V bistvu je vseen grozno. Rada bi shujšala 10 kg. V svojih najboljših letih sem jih mela okol 73. To je zame idealka, nič špeha skor nisem mela takrat. Tko da tud če skujšam 10 kg, bi bilo že fantastično! 
Aha, en uhek štrli. Ga boste že porohtali!  Poznam enga dohtarja, ki je otroku z nečim prilepil uho nazaj in se je sam popravil (al pa se je samo tako hvalil?).

Tina 23, tvoja mala je pa res krepka punca, bravo!
Ayo, ja, jst ga samo dojim, še nobenih dodatkov.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.12.2009 10:57:43   
go_ta
Dobro jutro! kavica popita, Niko drema, mami na RRuser posted image  Je pa ponoči veliko bolje spal, se je sicer zbudil 2x do pol 8, ampak sem se vmes naspala. Pri nas spet dežuje, ampak so popoldne napovedali zjasnitve, no, pa da vidimo.
ayo, se strinjam, da dojeni otroci skoraj ne prespijo noči. So izjeme, ampak naš ni med njimiuser posted image
hruškolinka, bravo za spanje! Naj se tako nadaljujeuser posted image  Ja, se strinjam, da je važno, da so otroci zdravi, vse ostalo je nepomembno! A čez eno leto začneta delat na novem dojenčku? Tudi mene mika, ampak bo treba prej mal v službo, pa finančno situacijo popravit. Pa mogoče redno službo najdituser posted image
tina, user posted image  za mere! 7950?? Mislim, da Lija vodi na lestviciuser posted image
Muca, kot so punce že napisale, nam je pomagal Mustelin šampon.
joob, ne se sekirat, če je manj  pojedel. Tudi otroci (kot odrasli) ne morejo vedno isto pojesti. Če je tak kot ponavadi, je okej.
miška, tudi vaša Nina raste, ni več tak drobižek!user posted image
hel, tudi mene ubija tole čepenje doma, ker nikamor ne morem zaradi vremena. Ampak ta teden se dobimo z bivšimi sošolkami s faksa na večerji in bo prav pasalo. Pa še s prijateljicami se dobimo ta teden na kavi ... Komaj čakam. Očka bo pa varuškauser posted image
eee35, aprilčica, na tem naslovu lahko poiščeta vse nadaljevanke pa filme, ki jih hočeta gledat. Lahko takoj gledaš: http://www.free-tv-video-online.info/internet/
aprilčica, uz kolkov? Boste še široko povijali? V naši porodnišnici pa ni več tega. če so bili kolki 1a ob rojstvu, povijanje ne predlagajo.
Grem jest. Zadnje dni jem ko pujsuser posted image  Včeraj zvečer sem nonstop hodila do hladilnika pa nekaj jedla! Skoz sem lačnauser posted image  HB pa kile ne grejo goruser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.12.2009 11:06:55   
aprilčica07
Ojla

go ta: mi smo nazaj iz uz kolkov. julija je imela že ob rojstvu kolke 1a, ampak pr nas v P kljub temu priporočjao široko povijanje do treh mesecev. In danes so nam rekli, da ima kolke super truper in od danes dalje bo dama le v pamperski..user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prav vesela. No, na kontroli smo ble tiste, ki smo takrat ble skupaj v sobi in je blo spet veselo, smo se načikulale.. Ker je blo kr za čakat.
hruškolinka: po sliki sodeč ne bi nikoli, res nikoli rekla, da imaš preveč kilogramov.  Jih res ne pokažeš.. Bravo za Martina, da je tolko spal v kosu...user posted image user posted image
hel: ja ja narastek.. jst ga imam tudi vedno več, pa se moram barvat na 5 tednov, ker drgači nisem za pred ljudi.. emšo pačččuser posted image
23tina: madona, je konkretna vaša pupika.. no, danes ko smo bli na uz kolkov je pa naša dama bla najbolj debelčkana.. vsi so bli proti njen drobižki... me prav zanima kolko tehta. no, saj imamo drug teden posvetovalnico, ko jo bojo zvagali do grama natančno..user posted image
ayo: res imata lepe okice tvoja otročka.. naša dva imata pa po naši familiji plave, ker smo vsi plavooki, pr mojemu so pa bolj na zeleno oizroma sivo.. in mi je všeč, da so pobrali naše očke, imamo lepše..user posted image user posted image user posted image
muca: tudi naša ima temenca, pa ne pusti, da ji drgnemo.. bomo danes zvečer namazali z olje, bom dala gor kapico in pol je bomo okopali in provali tisto podrsat dol, ampak vem, da bo vreščanje in me je kr strah, že zdaj...
miska: ja, glede zdravja naših otročkov.. niti se ne azvedamo kaj imamo, dokler te kaj ne udari po glavi in te strezni.. mene je že nuhalna takrat sesula, pa zdaj ko je blo z bratom vse sumljivo, tako, da ja, HB da smo dzravi, vse ostalo bo že, kile, hiške, vse bo, le da je zdravje!

Nič, grem kaj skuhat, po moje bo kr pašta, golaž je v skrinji in skuham pašto, pa bo kosilo tike take na mizi:)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.12.2009 11:30:17   
Sanikaa
OMG kok ste pridne!!!user posted image user posted image user posted image
Mi smo suuuper. Spim že pet noči po 5-6 ur v kosu (že me joške zbudijouser posted image ) Tak da sem polna energijeuser posted image
Ženske res moramo biti srečne kok lepe, zdrave in pridne otroke imamouser posted image
Danes nam je prišel stolček Babybjörn- komentar od Lea ko sem ga posedla in zagugala: nasmeh od uha do uha in veselo vreščanje!!!user posted image
Hel,Gota o ušesih pa vama jaz lahko napišem roman. Tudi v moji družini so štrleča ušesauser posted image MOj brat jih je celo operiral , pa je stanje za cca 30% boljše, ker ima ozek sluhovod in mu niso smeli ušesa preveč zavihat nazajuser posted image Vid je nažalost podedoval točno ta ušesa (eno je kar bolj okroglo in bolj štrleče) GROZA. Moram priznat da sem tudi jaz dolgo limala , ampak to ni uplivalo APSOLUTNO NIČ. Sam je ratal nervozen in si začel pulit ta mikropor z ušes (vem zdaj si mislite nora mamicauser posted image user posted image ) Ampak jaz sem vidla koliko so mojega brata hecali in kako je bil žalosten zaradi tega. Otroci znajo biti res brezsrčni in grobi in pride do psihičnega maltretiranjauser posted image user posted image
Leo je HB podedoval moževa ušesa. So večja ampak v normalni pozicijiuser posted image Saj fanti lahko imajo večja ..sam da niso satelitiuser posted image . Vid je že bil na operaciji lulčka in sem hotla da mu uredijo tudi ušesa, ampak je mojuser posted image ful proti. Počakala bom do osnovne šole in bom opazovala , če to njega moti in, če bo hotel bom ga peljala k kirurgu. Samo zato ker sem vidla kako hudo je bilo mojem bratuuser posted image
23 tina Musteline reči proti temenici so zakon. Tudi Leu samo z šamponom ni zginila, ampak ga uporabljam za preventivo. Najboljše je delovala krema proti temenici od mustele. Samo 2 noči je imel namazano in nikoli več se ni pojavilauser posted image Verjamem da tudi šampon dobro preventivno deluje. Krema deluje tako da zjutraj je vsa temenica dvignjena po laskeh in po plenički in je potrebno takoj umiti z mustelinim šamponomuser posted image
Aprilčica Sem si zeelo živo zamislila to vaše vreščanje. Tudi pri nas je bilo podobno in Vid je spet v vrtcu..vsaj do kosila , ker ga ne morem jaz cele dneve animirat z Leom na joški. Vid je že bil tok izfrustriran , ko je videl kok se moram z Leom ukvarjat da je ratal agresiven do mene!!user posted image En dan mi je celo ko sem previjala tamalega pritekel v kopalnico z pokakanimi gatamiuser posted image user posted image Tudi sam je priznal da pogreša vrtec in prijatlje ...tak da smo na vitaminčkih in zdravi prehrani in hodimo v vrtec in prosimo Boga da nas varuje pred gripouser posted image
Miška user posted image za Ninicouser posted image Moj Leo je imel prejšnjo sredo 1 leto user posted image
Hruškolinka hvala za lepe besedeuser posted image Ful sta lepa ti in tvoj cukerček Martin user posted image Seveda atijev sinčekuser posted image Se vidiva jutri na plavanju!!user posted image
Hel odlična ideja za roštiljčekuser posted image O saj bodo atiji tudi pomagali. Posebej ko im otroci shodijo ..Moj zna to ..Moj zna ovo..poglej moj že žogo driblauser posted image user posted image
Go-ta ful ste lepa družinicauser posted image Z možem sta si podobna kot da bi bila brat in sestrauser posted image tako da ne vem kome je Niko podoben..itak je vseeno ..Lep bo!!

Nič..grem nekaj odtalit za kosilo in počasi po tavelikega v vrtecuser posted image
lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.12.2009 11:36:56   
aprilčica07
sanikaa: a je bil Vid operiran na lulčku zarad kožice? ker Jakobu tudi ne gre dol in me zanima kaj bo sledilo.. sicer je P rekel, da pr 3 letih provajo, pol gremo k urologu in če on ne more rešit sledi operacija.. a mi lahko prosim  poveš kako je blo pr vas?

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?