|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
29.11.2009 9:20:21   
aprilčica07
Jutro pupe

spet imamo dež, nič novega torejuser posted image včeraj pa sem šla popoldne do naše qlandije, da grem kupit neki špeže, pa kaj zase za oblečt, ker grem 11 decembra  na našo novoletno službeno zabavo.. in pridem na parkirišče zgoraj nobenga placa, grem v garažo nobenga placa (sicer v garaži ne maram parkirat, ker pol avta ne najdem, vem, je smešno, ma nimam orientacije in se  zeloo rada zgubim)user posted image .. no končnoo dobim nekje  en majhen parking in stlačim mojga pičipokija notri .. drage moje, ko sem pršla pa notri.. če ne vidiš ne moreš verjet.. vse okrašeno v novoletnem stilu, nažigajo božične pesmi, folka nenormalno dosti, vsi vozički zasedeni.. grozzza, pa naj rečejo, da je recesija... in sem kr obrnila, in šla v ta bližnjo malo trgovino po špežo in takoj nazaj domov.. jst rada hodim po trgovinah, ampak take gužve in to obnašanje folka kot da bo konc sveta me pa znerivira do obisti..user posted image

sams: veš, da si edina ki je rekla, da se moja podoba sklada z pisanjem..user posted image vse ostale so mislile, da sem blonduser posted image saj s tem ni nič narobe, ampak mi je smešno kako si nardimo en vtis kašen je človek pol ko vidiš fotko je pa čisto neki drugega...user posted image mhm, tisti Luka je tudi meni luškan dedec, in o babjih postavah ne bi niti govorilauser posted image   da se zamenjala plenco otrokom se je pa tudi meni zgodilo, sem Juliji dala Jakobvo in zmedeno gledala kako da ji je takoo velika, sem že mislila, da sem falila kupit paket, no pa pride moja brihtna buča zraven in se reži ko matast, da sem falila plenico....user posted image
eee35; jst tudi obožujem NCIS in gledam vsak dan, ampak na televiziji, bom rekla mojemu naj mi skine dol, da bom tudi jst gledala že vnparej kaj se bo zgodilo.  meni so res ful dobri..user posted image kako je blo pr frizerju?
muca, go ta, anžetka, sams: naša bejba zdaj spet prespi celo noč.. prejšnji teden je imela motnje, zdaj pa spet spančka... je pa tako, da je ona že takoj ko smo pršle domov iz P, prespala v kosu najmanj 5 ur ponoči in   pol se je to stopnjevalo, in zdaj lepo prespi celo noč, trkam, da me ne bo hvaljenje udarlo po buči....
muca; včeraj je blo neki v zraku, ker zvečer tudi Julija nikakor ni mogla zaspat, je ful jokala in stokala, od 21 do 23, pol je pa omagala in končnoo zaspančkala v miru.. nevem ali jo je ščipalo, ali je kašna luna bla... v glavnem redko je taka tečka naša pupika..

Tako, nam je pa crknil prenosnik, in moram zdaj hodit gor v to sobo ob mojga, ki je nastlana z kabli in računalniki in ostalo tehniko.. upam, da ga čimprej porihta, ker tle gori je toplo ful, pa nimam nekega gušta tle gori bit... user posted image

Lepo se mejte in se beremo:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
29.11.2009 10:58:14   
eee35
AAAA, draga Aprilčicauser posted image , jaz nisem mislila, da si blonduser posted image , rekla sem samo, da bi ti blond barva tudi pristajala, drugače sem o tebi mislila bolj v temnih odtenkih, ne vem zakaj, rdeča mi ni prišla v glavo, priznamuser posted image . Pri frizerju kul, zagonila toooook keša!
Najin tudi ni hotel zaspat, včasih ga nekaj prime, ne jest, ne spat. Sicer zaspal od 23 do 24, ampak pol valjda se je lačen zbudil, pa sem ga morala futrat.

Pri nas tudi ščije, groza. Ne vem, verjetno bomo šli v avto in iskali sonceuser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
29.11.2009 11:06:12   
kerala
Mi imamo SONCE!!! Mal skozi oblake, pa vendar! Če bo zdržalo še kako urco, grem ven mal vozičkat.

Včeraj je prišla frizerka in nimam več svojega srebrnega narastka. Pa malo me je še postrigla, tako da sem ko novauser posted image ! Ona se je s familjo pravkar vrnila s križarjenja po sredozemlju, čist navdušena, moje babnce so se pa tako napalile, da zdaj sam po netu gledajo za kako last minute variatno... Jaz sicer SPLOH! nisem za te variante, bolj klošar po duši, kampiranje, nahrbtnikarstvo, low budget hotelčki..., pa mi ta finoča in prostorska omejenost nikakor ne odgovarjajo, samo one si tako želijo, da bom mogoče celo popustila. Menda je zadeva lahko izjemno poceni, za otroke se ne plača nič, tedenska varianta last minute pa za enega stane lahko samo malo čez 200 eur, in to all inclusive... Za ta dnar pa tut v toplice ne moreš. Bom vidla, poročam.

Danes se je pa moj princ zbudil že ob 8:30, pa ni hotel več zaspat. Zvečer smo tudi mi bili pozni, zaspal je komaj okrog 24h. Sem bila čist nesrečna, k sem Hribarja zamudilauser posted image . Nama z user posted image  je fulllll všeč in ga cel teden čakava!
Uspela sem prešteti število nočnih prebujanj, od 24h do 8h je bilo 4x. Pa saj gre, zbudimo se za kratek čas, poje res hitro in takoj nazaj zaspi. Jaz se raje 10x zbudim pa hitr zaspim, kot da bi morala 1x vstat in uro bedet z njim. Muca, ja skoz ga imam pri sebi, me nič ne moti in prav uživam, ko ga gledam. Posteljico imamo pa samo še za okrasuser posted image .

sams, dobra tale s plenicouser posted image

Anžetka, čaj za dojenje jaz skoz pijem, različne znamke, odvisno kam gremo prvič v trgovino, ko ga zmanjka.

Aprilčica, meni tudi ni jasno kako se ljudem pred prazniki čisto utrga z nakupovanjem, cela histerija, bi se bilo zanimivo enkrat samo nekam vsest, opazovat in se režatuser posted image . Meni je cela travma po teh centrih, se izogibam kolikor se le da! Čeprav ponavadi moram vsaj enkrat v največji gužvi tja, k sem vedno ponza z dariliuser posted image

A vaši otročki že vsi prijemajo igrače? Taras jih sicer prime, vendar bolj slučajno, če mu pride v rokico. Sam še ne sega po njih. Smeji se pa že kaka dva tedna prav naglasuser posted image , sploh če ga kaj premetavamouser posted image

Včeraj sem se pozabila pohvalit, da sva bila z mojim user posted image  na pivu zvečer! Malega sva kar Duni uvalila, je glih pojedel pa sem morala v trgovino skočit, pa je padla ideja in takoj akcija! Ko sva šla, je najprej nekaj cvilil, sem že mislila, da ne bo nič iz tega, potem je pa zaspančkal in spal dokler se nisva vrnilauser posted image . Uspešno, bo treba ponovit vajo!

Aprilčica, eee, prideta na sonceuser posted image ?

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

Neposredna povezava do sporočila: 1778
29.11.2009 11:46:47   
*anč*
helou!

spet vas ne dohajam user posted image . luškane slikice vaših škratkov!

aprilčica jst sm mislila, da si temnorjava- črna, blond nikoli user posted image . ti pa full paše tale barva!!

kerala naša mala že fino prijema igrače, samo mora biti dobre volje, če ne kar maha po tiste igralnem centru in godrnja.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
29.11.2009 14:50:18   
go_ta
Hej, babe žabe! Kako smo? Mi smo bli pri tašči na kosilu, zdaj moja dva fanta spita, jst sm pa mal pospravla po stanovanju, ker ga nisem mogla več gledat! Vreme pa ... mal oblačno, mal sončka, mrzlo. Mislim, da ne bomo šli ven, ker se je spet pooblačilouser posted image
Anžetka, za taščo sem pa naredila Pavlov desert, zdj pa ne vem, a je to isto kot Pavlova torta, ki jo omenjaš? Rabiš beljake, sladkor, sladko smetano, sadje? Kalorično, da te kap zadaneuser posted image
muca, sj mi večinoma ni problem vstajat, sam kakšen dan me res povozi in sem ko rožicauser posted image  Ko pomislim na vse otročke, ki niso zdravi, ki so nedonošeni ... potem mi je res vseeno, kolikokrat vstanem. AMpak je res odvisno, kako se počutim zjutraj - danes sem super, čeprav sem ponoči 3x vstalauser posted image
aprilčica, ta veseli december (ki se začne že oktobrauser posted image ) pa gneča po trgovinah mi čisto pritisk dvigneta. Ne maram gneče ne v trgovinah, ne na morju, ne nikjer ...To je prišlo z leti, prej mi je bilo vseeno, zdaj se mi pa res ne da gužvat pa tepst za vsak izdelek na polici. Še manj mi je pa jasno, ko se nekateri na 'izlet' odpravijo v nakupovalni centeruser posted image
kerala, super za frizuro, se človek takoj bolje počuti, aneuser posted image  Uf, jst bi šla tudi kam, ampak kam na toplo. Jst ne maram zime, mraza, brrr!
eee35, ti si tudi lepa zdj, a?user posted image  Jst morm tudi v kratkem obiskat frizerja. Če mi bo seveda še kaj las na glavi ostalouser posted image user posted image
Aja, tudi pri nas je včeraj zvečer mali tečnaril pa ni in ni hotel zaspat. Mislim, da bo kmalu polna lunauser posted image
grem tudi jaz malo vodoravno, se tipkamo!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
29.11.2009 17:47:05   
Ayo
Cer!

Evo krst je za nami user posted image je bil ful lep, zupnik je strasno lepo pripravil, dvojezicno, skratka super, sem res zadovoljna in vesela. user posted image

Imao sicer dez, pa na zalost so vecina slik ful slabih user posted image tako da vam ne morem postreci s kaksno primerno, da bi se vsaj videlo kako je bila oblecena moja lubica user posted image Imamo pa vsaj dobro posneto na kamero, se vidi da je sestra od mozeka reziserka, slikala je pa tasca user posted image

Ilaria je bla fuuuuuuul pridan, se ji je dremalo v narocju atija in vsakic ko je ze zaprla ucke, smo jo zmotili, enkrat z maziljenjem, drugic s krizanjem, pa potem krstna voda...

Jedli smo odlicno, jaz sem seveda zmagala po kolicini vsega kar sem zmetala vase user posted image

Aja vceraj sem bila pri frizerju, mi vsi govorijo kolk mam dobro friuro, ne vem meni pa nekako ne potegne user posted image Se mi zdi da me je prevec postrigla in se zlikala me ni...user posted image

Spanje je tudi pri nas zadnej noci katastrofa, se zbuja na 2 uri, se dobro da zjutraj malo potegnem, drugace bi bilo konec.

Pa kakat bogica ni mogla zdaj 2 dni, ji je pa uspelo prejle, takoj za tem ko sem jo preoblekla po koncani slovesnosti, ji je vse cez pogledal, cele noge so bile pokakane user posted image

Sem vas bolj slabo prebrala za nazaj, tako da tezko kaj pokomentiram. Bom poizkusila nadoknadit jutri ce bo slo.

Zdaj je sicer krst in ena obveznost za nami, zdaj pa prihaja RD od Gabriela, pa Bozic...user posted image sem rekla da ta teden se stisnem zobe in grem po nakupih, ker sem tudi jaz elergicna na guzvo, fuj!!

Kerala, sem se spomnila, da si zadnjic sprasevala za lezalnicek, ki ga uporabljamo pri kopanju - ja mi ga imamo se kar v tamali banjici, zanekrat kar gre, postaja pa vse manj prostora.

Grem, mozek se je zbudil user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
29.11.2009 20:07:05   
aprilčica07
Čeer,

ayo: sem se danes zmislila na vas kako se imate na krstu.. no super, da je za vami in je blo lepo.. čakamo kašno fotkico..user posted image
nas to še čaka, ampak nevem še kdaj niti kje... po moje na spomlad če do takrat najdemo župnika, ki jo bo krstiluser posted image
go ta: pridna, da si nardila to slaščico.. jst sem jo le enkrat provala in je bil tako zmazek, da nimam več poguma provatuser posted image gužva po trgovinah je pa res obupna in meni to ni več normalno..... ma tle pr nas je skoraj vsak vikend tako, no, včeraj je bla pa uber uber tu mač..
eee35: kako ste? a veš, da smo imeli celo malo sonca. ne morem verjamituser posted image ampak nismo šli ven, ker smo imeli obiske in smo pili in jedli notri, ma je blo vseeno lepo....glede moje barve lasuser posted image ni blo mišljeno nič slabega, ko sem napisala, da so pupe mislile, da sem blond..... mi je pa zanimivo, ko si o ljudeh nardimo en vtis, ko vidiš fotko je pa prav druga pesem.. če se je narobe zastoplo, se pa opravičujem...user posted image
anč: že zeloo dolgo sem neki na rdečkasto poplajhana in sem počasi štufa, ampak očitno ne zadosti, ker nimam jajc barvo spremenit...

Zdaj pa grem pogledat kaj delajo spodaj.. Julija se kopa in tolko joka, da me glava boli, sem raje frnila na rr, kot šla mojemu pomagat... Me zanima, kako mu Jakob pomaga, verjetno je v kopalnici poplava, no bom pa vse to počistila in obrisala za njimi, tudi to nekaj šteje..user posted image

Se beremo:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
29.11.2009 20:08:25   
aprilčica07
kerala: ob priliki kašno fotko, da vidimo kako zdaj izgledaš... naša Julija tudi prime kašno igračko, ampak se mi zdi, da bolj po nesreči oziroma slučajno, kot, da bi zavestno ona to nardila..

Zdaj pa res šibam:)

Neposredna povezava do sporočila: 1783
29.11.2009 21:00:29   
hruškolinka
Kerala, jst in moj user posted image tud nisva za udobje na počitnicah. Do sedaj sva vedno kampirala. Men je najbolj zakon, ko zjutraj vstanem, na malem kuharčku skuham kavo, sedim na borovih vejicah, ki ležijo po tleh, srkam kavo in jem domačico piškote. Ob takih jutrih si napolnim vse baterije. Sva se pa lani odločila za poročno potovanje, čist tko, da sprobava, kako je ta luksuz in sva šla v Sharm el Sheik. Po dveh dneh nama je ratal takoooo dolgčas, da sva komaj čakala., da mine teden in da greva domov! Mučenje!  Mi bomo poleti z malim spet odrinili kampirat.
Ayo, super za krst. Se ti pridružujem glede spanja. Tud jst moram dopoldne še mal poležat, ker drugače me smrt lovi!

Glede čajev za dojenje: jaz jih tudi pijem, ampak čist tko, poleg vseh ostalih mal za spremembo okusa (ker non stop kuham čaje- spijem okol 5 litrov dnevno). drugač pa se mi zdi, da zaradi njih nimaš nič več mleka. Vsaj če pogledaš sestavine, ni not ni takega, janež, komarček in podobno. Važna je pač tekočina, so pa fajn, ker tko mal pomirjajo. Škodi zagotovo ne!

Glede bodijev: mama mia, mojemu so vsi bodiji 68  že zeloo na knam. 74 številk nimam, sem ven potegnila kar 80 in mu sploh niso preveliki. Mišek moj je zdej verjetn velik 67 al pa 68. Res pa je, da sem dobila vse cunje rabljene, tko da se bodiji s pranjem verjetn mal skrčijo.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
29.11.2009 21:22:03   
go_ta
'čeeer. Je zatišje tukj gor čez vikenduser posted image  Ste lepo preživele dan? Mi smo bli notri, ker je začelo svinjsko mrzlo pihat, mi ni blo za ven. Zdj pa Niko spi, bomo videli, kakšna bo noč. Vsak dan si rečem: Sj mogoče bo pa danes prespal noč. Upanje umre zadnjeuser posted image
ayo, tudi jst sm mislila na vas, super, da ste se imeli lepo! če bo pa kaka slikca v redu uspela, pa kar prilimaj, da vidimo tvojo princesko. Pa tvojo novo frizurouser posted image
aprilčica, sj ta slaščica se mi zdi kot en zmazek, tako da ti je zihr ratalauser posted image  Je pa hudo dobra, mjami. Joj, pri nas je tudi poplava, ko se kopa, mali kot da zanalašč to dela, pol vode zbrca venuser posted image
kerala, naš tudi igrače prime, ampak je malo starejši. Tudi dudo da iz ust ven, pol se pa trudi, da bi jo dal nazaj notr, pa ne greuser posted image
hruškolinka, a vidva sta pa fena kampiranja, super. Jaz sem sicer bolj za udobje, rada imam svojo kopalnicouser posted image , sem pa večino otroštva preživela po kampih. Ne maram pa samo poležavat na počitnicah, tako da si greva vedno ogledat okolico, znamenitosti ... kot Japonciuser posted image  Uuuu, imam pa željo enkrat najeti avtodom in si izbrati destinacijo pa potovati.
Tudi pri nas prerašča številke sto na uro, nonstop moram menjat garderobo. Sem danes gledala slikce, ko je bil star samo nekaj dni, ko je imel žabice potegnjene do vratu skorajuser posted image , danes jih pa niti obleč več ne moreuser posted image
Pa mislim, da ga malo matrajo zobki, ker NONSTOP tišči roko v usta, ves je slinast ... ampak opazila pa nisem, da kaj rasteuser posted image
Grem malo brat knjigo, potem pa ajat. lepo spite!

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
29.11.2009 22:16:00   
eee35
Midva optimista pa sva dala malega v banjo (kupila sva novo, danes - ok baby, ful je velika, pa super! ta stara je bila že premajhna) že ob 20.00, kao da probava ga prej dat spat. AHA!!! Drl se je kot ena žival v postelji, zdaj pa veselo miga v igralnem centru. Groooza!

Jaz sem nekoč ful kampirala, zdaj sem stara in rabim malo udobjauser posted image . Ok, v zadnjem primeru lahko grem v kemp kučico. Ampak nikoli ne poležavam na počitnicah, ful rada se potepava z mojim, kjerkoli sva. Avtodom - ne vem, ampak avto, ja, hočem it na Portugalsko, pa počasi se vračat domov, pa ful stvari pogledat spotomauser posted image

go_ta: moj tudi skoz roko v usta tlači, pa slini se tudi, ampak a ni to še prezgodaj za zobke? Tvoj je sicer malo starejši, mogoče res?

Cunjice pa nosimo 68, pa za zdaj so čisto prav, se mi zdi, da zdaj ne raste tako, kot na začetku, tudi teže ne pridobiva tako hitro. Malo že, ampak ne ful.

aprilčica: mi smo tudi nekaj sonca ujeli, smo ostali v Lj, ker se meni ni dalo nikamoruser posted image , pa saj sem se hecala glede laskuser posted image !

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
29.11.2009 23:32:03   
Muca83
Čer! Očitno je danes spet uspelo malo prej tamalo spat spravit. Ampak je bilo pa enega joka zvečer user posted image Ta otrok res tok siten postane, ko je zaspan. Pol pa nikakor ne spat, sam da temo zagleda ali pa kakšnega od znanih položajev za uspavanje je že histeričen jok user posted image Ma meni se res zdi, da je bolj pridna ko sva same, najbrž zato ker imava bolj red, ali pa je že pametna in ve, da jo bo očka nosil okoli če bo sitkana (mami jo samo ko nič drugega ne zaleže). Drugače pa zaprto okno ni nič kaj pomagalo ponoči, se je zbudla na 4 ure in pol in 3 ure.

O vidim, da se že o dopustih pogovarjate. Uh, bi se prileglo... Jaz tudi nisem prav nič za kampiranje, jaz rabim udobje - normalno posteljo in kopalnico. Ampak hotelov tudi ne maram preveč, tam je pa res dolgčas. Tako, da hodim v apartmaje.

kerala, naša pa kar zavedno prijema igračke. Jo imam v naročju in ji enega slončka kažem, ki mu ušesi šumijo in ga ful prijema pa še v usta ga hoče dat user posted image Pa tud če ji npr. kažem moj prst, ga tudi prime z roko. Izgleda, da je malo zgodnja v tem. Ampak naglas se pa še ne smeji.
Ayo, bravo za krst user posted image Midva sva se pa pogovarjala, da bi jo dala spomladi krstit, aprila ali maja. No, saj meni je krst odveč, ker mi to nič ne pomeni (imam vse zakramente ampak je bilo vse s tako prisilo narejeno, da se mi je zamerilo). Ampak moj hoče krst in naj ga pač ima.

go_ta, Lana tudi skoz roko v usta tlači in ta teden se je začela ful slinit, ampak ne verjamem, da bi bilo lahko že zobki. Meni se zdi prekmalu.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
30.11.2009 8:40:48   
aprilčica07
Jutro

imamo neke težave z netom, tako, da trenutno sicer dela, ampak bolj šwoh. Je pa to prvič, da ga svira od kar imajo pr mojemu T2, to je pa že več kot dve leti. No, če me kašen dan ne bo gori, da boste vedle vzrok.user posted image

eee35: glede kopanja; muka muka. naša isto vrešči in mene je groza že ko samo posmilim na kopanje. Zdaj sem razmišljala, da bi kupli še uni nastavek, da ga damo v banjo (Kot je blo na keralini fotki), ker drugo smo že vse sprovali, pa Julija še kr vrešči ko zverina. No, včeraj je blo isto. Se mi je moj prav smilil, ko sta prišla ven iz kopalnice. mala uni zadovoljen frisek, ko je blo konc muke, moj pa ves poten, kančki potu so mu tekli od vse povsod, bil je čisto izmozgan.user posted image No, tudi danes trenutno ne dežuje, uspeh!!!user posted image
kerala, go ta: glede sopustov.. no, pr meni je tako kot pr go ti, rada imam svojo kopalnico... na morje itak hodimo že en kup let na Hvar, tam je bajta v zalivu,ni neki grozen luksuz, tolko, da imamo poteljo in kopalnico, morje zraven , borovci, mir, dobra družba.. ne menjam za noben hotel..  kot otrok sem pa tudi jst preživela več ali manj vse dopustu v kampih.. zdaj, da bi šla za komplet dopust kampirat mi ni, za par dni, pa takoj.... večkrat gremo k Nadiži, enkrat smo bli pri Kolpi in je blo vedno lušno.. imamo pa kolege, ki so nori na križarjenja, (no, ona, on je bolj prisiljen it), in ne more prehvalit kako je lepo it.. meni pa tak dopusti nikakor ne potegne...
muca: kadar je preveč zmatrana je tudi naša uber tečka.. včeraj, ko so bli tle obiski, pa je bil kaos, ker sta Jakob in una pupika norela in divjala, pa naša dama ni mogla nardit njenih 15 minut okoli 18, je bla zvečer ob 21 takoooo tečna, da je blo joj.. ampak na koncu je omagala in zaspala in spala celoo noč, to mi je pa všeč.user posted image

Tako, zdaj grem k mojim kavbojcem. Moj je šel prej v službo, pa pride čez 20 minut nazaj in se smeje kot butelj, in mi pove, da dela popoldan in da je prav pozabil, Nisem vedla ali naj se mu smejem ali jočem..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.11.2009 8:42:31   
eee35
Jutro! a sem jaz danes prva tukaj gor? Mali me je vrgel pokonci, pojedel in spi dalje, sem šla se uležt zraven njega (valjda je v moji postelji) ampak ne morem zaspat. Smolauser posted image , ker sem še kar zmatrana. Pri nas pa je bilo - 4,5 ure spanca, pa 4 ure. Ma dober, lahko bi se zbujal na eno uro...tfu, tfu, da približno niti mu na pamet ne pade!user posted image . HB za kavico, če ne bi je pila, bi crknila totalno.

Muca: a imate tega rdečega playgro slončka mogoče? Meni so njihove igračke takoooo lepe! Imamo jih par, hočem za banjico kupit tudi, ker zdaj ima več prostora, pa se ful zanima, kaj plava naokrog. Najin tudi že prepozna rituale, pa se jezi, če hočeva ga dat spat. Ampak včeraj zgodnje kopanje ni bilo tako slabo, ker pol se še ful igral, pa je bil reeees zmatran in ko pojedel, je takoj zaspal. Ponoči zaenkrat takoj ko popapca zaspi, samo ga odložim.

Dopust: a že kaj razmišljate bolj konkretno? Jaz upam, da bo šlo, pa bova končno šla na Gardo, maja ali junija. Pol pa še na morje, kaj pa vem, druga polovica avgusta. Ali če ne bo vrtca septembra.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.11.2009 8:47:05   
eee35
Aprilčica: najin ne vrešči ko ga kopamo, ampak ko ga damo ven, ker hoče dalje časa biti noter!user posted image . Sto ljuda sto čuda! Drugače najina nova banjica je takšna, da ima že noter ta nastavek kao, pa mali sam leži - seveda moraš skoz paziti, pa se mi zdi super. Probajte, slabše kot je, verjetno ne more bitiuser posted image .

Ayo: sem pozabila napisat, da super za krst! Pa daj vseeno kakšno fotko, mogoče se bo kaj vidlo!user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
30.11.2009 8:47:12   
hruškolinka
Živjo!

Moj tudi roke v usta tišči skos. Samo mislim, da to še ni znak, da rastejo zobki. V usta tiščijo vse, ker raziskujejo, kakšnega okusa ima določena stvar in predel okoli ust mu predstavlja eno ugodje (od sesanja pa to). Tako mislim, ne vam pa, če imam prav.
Najine najbolj ''zabavne ?'' počitnice od kampiranja so pa bile 2 leti nazaj. Sva šla na Hvar za 14 dni, in od jutra do večera igrala Scrabble, vmes sva šla edino ene 2x plavat, pa jest. Cele 14 dni tako, spregovorila pa nisva skoraj besede (ker pri scrabblu se glih ne morš pogovarjat). Ampak spočila sva si pa tako kot še nikol v življenju. pa še kregala se nisva. user posted image
eee35, joooj, a ga kopanje nič ne utrudi? Svašta.user posted image
Muca, a tvoja tudi že izsiljuje, ko noče it spat?user posted image Moj pa izsiljuju, ko ga položim v ležalnik. Se začne dret in ritat, pol pa se  sprijazni s situacijo in neha.user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
30.11.2009 8:47:39   
aprilčica07
eee35: ne, ne, jst sem bla prva goriuser posted image user posted image user posted image

Naša bejba pa ima danes 3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cajt res šiba....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
30.11.2009 8:54:50   
eee35
aprilčica: po moje sva istočasno navaliliuser posted image , samo ti si hitrje pisala!

hruškolinka: ob 20-ih ga kopel čisto nič ni uspavala, samo bolj živahen je postal. Sem ga končno slikala, ampak se je tako metal, da ne vem, če sploh kakšna fotka je ostra, takšne ful zabavne face dela, pa krili z rokami, pa nogice migajo, kot bi korakal, enkrat mi bo dol s previjalne podloge letel dol!

< Sporočilo je popravil eee35 -- 30.11.2009 8:55:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1793
30.11.2009 10:29:05   
hel32
En lep pozdrav od nas

Smo imeli kr zanimiv vikend, vi ste pa naklofale malo morje, celi 2 strani, spali smo tko, tko, je včeri zamudil svoje ure spanja, ker smo bili pri mojih na kosilu, pa še moj je neki pomagal bratu, smo kr zjutraj šli, pa nas je blo , pa glasni smo bili, po kosilu sma z mamo še k sestrični in njenemu čmrlju šli na obisk, da je bil ubošček tako utrujen, da je ob 17tih na zadnje jedel, po poti zaspal, itak, in potem, ko sem ga vzela iz jajčke, sem mislila, kako bom ga fino malo umila samo, in se napapca in grema spat, ja pa ja, na mojih rokah je zaspal ko hrčekuser posted image , in ti celi zapackani od kapljic, pa kr tak oblečen, je spal do 3eh, potem pa laaaaaakota, se najedo, zaspal, pa še ob 8mih, se najedo, koma, evo, še kr spi, ubožes mali moj.

Komentirala vas ne bom, ke ste preveč napisale, sem samo preletela, pa tisto, kar se spomnem.

Glede oblačenja v hiši, jaz mu dam body, hlače in zokenčke, imamo vedno od 23-25 stopinj, grem v Avstrijo v C&A in H&M, ker nam je vse premalo št62, bomo kr 74-80 nabavli!
Glede napredka v motoriki, naš že tudi lepo poskuša prijemat igračke na loku, pa rokice ima kr naprej v ustah, slini se kot polžek, mora obvezno imet slinček, "govori", pa ko raztrgan dohtar.
Ja rastejo, ti naši sončki.
Go-ta, kaki mali srčko je vaš Niko!
Glede kopanja,Lukas se ful rad kopa prav uživa v kopanju, da je kaj, tak veselo brcka in meče rito v luft, da je veselje, ja pa tudi izsiljevat že zna prav fajn, sam se ne dam, kr moja obvela.Ko pa je očka doma je pa druga pesem, njega pa izkoristi, da ga nosi, in točno ve da lahko bučko maliuser posted image
Glede dopušta, jaz najbolj uživam , da imam na dopustu mir in spokojnost, zdaj sva bila 2x sama v Črni Gori in sma prav uživala v hotelu, drugo leto gremo verjetno na Rab ima sestrica tam 2 hiški, pa bomo malo prišparali, če gremo tja.

Kapljice ad3
mu dajem že od začetka in mu jih bom, do 1 leta.

Sem sigurno kaj pozabila kaj pokomentirat, ja še 2 novički imam, drugo leto poleti dobim nečaka ali nečakinjouser posted image user posted image ,
in končno sem dobila menstouser posted image , boli me pa vse ko hudič, križ, jajčniki,ama vse, ko bi mela popadke, res, ni fajn, sam sem pa že bila panična, da je še ni bilo, če že več kot 2,5 meseca ne dojim.
Aja,Anžetka, Lukas je na AM, BEBA 1.
Aprilčica, tvoj je pa klasa zase, mislim, da pozabi gdaj dela, halo,user posted image user posted image , pa saj se zgodi, tudi jaz ga gdaj vsekam mimo, da se sama sebi smejem.

Nič, malo morem bajto popucat, ven ne greva danes, ker je vreme zauser posted image , neki se mi lušza pečt, že dolgo nisem.
Bom vidla, kako bom pri volji, pa mali se je zbudil.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
30.11.2009 10:36:03   
Ayo
Jutro!

Pri nas lije kot za stavo, mraz, veter...zima prihaja user posted image

Bi mogla it k termatologu danesob 11h pa sem klicala in prestavila, ker v takem ne mislim hodit naokoli z Ilario. Imam ze nekaj let na desni dlani del koze hrapave, ki me srbi in zadnje case se mi tudi lusci...user posted image
Popoldne pa pride varuska, da grem v sluzbo nest odpoved. Pa mogoce na plavanje, me boli hrbet.

Hvala Aprilcica in go-ta, ker ste mislile name vceraj za krst user posted image Pa ostalim hvala za lepe zelje.
Res na zalost ne morem poslati nobene slike, sem sla najmanj 10x cez album, pa ni niti ena taka kjer bi se Ilaria lepo videla user posted image
Lahko pa pokazem mojo novo frizuro:

Pred frizerjem

user posted image

Po frizerju:

user posted image

No zdaj pa presodite ve, meni ni ne vem kaj user posted image

Dopusti: jaz sem tudi za luksuz na dopustu, 1x na leto pase da si privoscim po tem ko cel dan sedis vsak dan v pisarni oz. gospdodinjis. Gres na dopust, da te strezejo od rite do glave, to je zame pocitek!! user posted image In mi ni tezko to placat, ker vem da sem si sama prisluzila denar in si to zasluzim. To velja seveda za klasicne dopuste. Kar se pa tice potovanj, sva pa tudi midva z dragim nahrbtnikarja, samo avijonska karta se kupi in potem - avantura! Sva dala tako cez pred leti Tajsko in Burmo!! user posted image user posted image user posted image
Zdaj z otroci to nekaj casa ne bo mogoce...ko zrastejo pa ponovimo vajo sigurno. user posted image

Caja za dojenje jaz ne pijem.
Kopa se nasa ful rada, brca tako da vse posprica. Jo pa kopa Gabriel, mi sploh ne pusti, da bi jo jaz umila. user posted image

Aprilcica user posted image za 3 mesece!!

Jaz sem pa ze v petek klicala za plavanje za Ilario, mislim da bomo zaceli naslednjo soboto, 12.12. user posted image

Go-ta, Muca, ja zobki lahko se lahko ze zacnejo pri 4. mesecu, potem dejansko pokukakjo ven pri 6. Ce se veliko slini, je mozno. Moj Gabriel je bil za vsak zob tudi prehlajen. Je pa dobil prvega sele pri 9. mesecu.

Drugace pa Ilaria tudi tlaci cele pesti v usta, in to celo tudi med samim dojenjem, joska pa se pesti, potem se pa smeje zraven, huda je user posted image

Grem v red spravit stanovanje!

< Sporočilo je popravil Ayo -- 30.11.2009 10:42:46 >

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
30.11.2009 11:03:36   
go_ta
Hej, mamice! Kako ste kaj spale? Mi smo se do 7 zbudili 4xuser posted image  Ampak ta moj sine je ko urica, zbudi se točno na 3 ure alpa na 2. Res mi ni jasno, a je res tako lačen? Ma, enkrat pride dan, ko se bom tudi jaz naspalauser posted image  Vreme je pa spet za en d.rek. Ne dežuje, ampak piha, tako da ne bomo šli ven, razen če se popoldne kaj popravi.
aprilčica, čestitke za 3 mesece!! Tvoj lubi je pa doberuser posted image  Jst sm vedno imela paniko, kdaj delam, ker imamo s sodelavkami deljen urnik in sem se vedno bala, da bo kaj zaj...user posted image  uu, jst sm pa enkrat s sošolko šla na jadranje (Kornati, hrvaški otoki) in je bilo super, ker vidiš toliko krajev, ustaviš se ob obalah, kjer ni nobenga in potem v miru plavaš, res je bilo zakon. Še delfine smo videliuser posted image  Edino to je bilo narobe, ker se morala jesti tablete proti slabosti in potem sem ves dan prespala na palubiuser posted image  Sicer pa že par let hodimo v Novaljo na Pag, ima sestra tam apartma in je super, se pa izogibam vrhuncev sezon, ker je preveč ljudi dol. Drug let bova z Nikotom pomoje kr dostikrat na morju - vrjetno že maja, junija pride sestra iz Kanade in potem bom šla z njo, julija gremo z lubijem. Komaj čakam, pomoje samo zato, ker bo Niko toliko velik, da se bo vsemu čudiluser posted image
eee35, naš tudi obožuje kopanje (to ima po mamiciuser posted image ) in je čisto navdušen v vodi. Ampak njega voda niti slučajno ne zmatrauser posted image
hruškolinka, ja, dojenčki si vse tlačijo v usta, ampak zadnje dni Niko to še posebej intenzivno to dela, zato sem mislila, da so zobki. Pa še ves slinast jeuser posted image  Vidva sta pa imela res zabavne počitniceuser posted image  Moj lubi bi me pomoje po 5 dneh ustrelil, ker on pa res ne mara neaktivnih počitnicuser posted image  
hel, hvala, tudi vaš medvedek je fletko! user posted image  za nečakinjo oz nečaka, naj nosečnost poteka v najlepšem redu! Saj tvoja sestra je poročena s tistim lepotnim kirurgom ane? Dobro je vedet, veze pa touser posted image
ayo, frizurca je pa lepa, taka živahna, svetla!user posted image  Imaš pa lepa otročka! Pri nas Niko isto dela med dojenjem, si tlači roke alpa sam prst v ustauser posted image user posted image
Ne vem, kaj bova danes počela ... Malo bomo kuhali, malo se igrali, mogoče bom kako slikico na FB pripopala, poiskala zapiske za diplomo (danes začnemuser posted image ) ... Hm, bomo videli, kaj dejansko od tega bom naredila - verjetno samo kosilo skuhalauser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
30.11.2009 11:09:58   
Ayo
Joj sem prej omenila Burmo in me je cisto zapeljalo tja, da sem sla gledat slike - uf kaksni nori obcutki!! Poglejte te otrocke:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa se moja malenkost user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 30.11.2009 11:11:44 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
30.11.2009 11:49:42   
aprilčica07
eee35: ja, itak sva istočasno klofale, mogoče sem bla pa jst res hitrejša, sem bla en lep cajt tajnica šefu in takrat sem se izvežbala in res hitro tipkam... no, vsaj neki sem odnesla do tistega obdobja, drgači bit tanjica nadrejenemu je blo meni ubitačnooo delo.... uf, nisem za take fore, se smejčkat vsem, pa nosit kafetke obiskom, pa bit kr naprej prijazna in nikoli slabe volje... dobro da sem nadomeščala dva porodniška, pol se je pa ta misija končala...
go ta: jadranje je pa tudi meni super.. sploh po Jadranu, da greš ena dobra kompanija, to ja.. ampak križarit po nekih drugih morjih, na
velikih barkačah, kjer moraš bit super truper lep in urejen, to pa ni zame.,, veš kaj te hočem že dolgo vprašat. kako je tvoja sestrica končala v Kanadi?
ayo; za moj okus imaš zdaj lepšo frizurco, je bolj pestra.. meni si lepša zdaj  a ima Gabriel take lepe plave očkice? Ilaria je pa že ful velika pupika.. lušna sta, lušna... te fotke o Burmi, pa oh.... bi kr šla pohajat..
hel: no, ste imeli pa pester vikend, lepo.. ja, ja moj lubi je posebne sorte, ne moreš verjet, kaj vse se njemu lahko zgodi..
hruškolinka: no, važno, da ste se na takem dopustu odpočili.. mi tudi hodimo na Hvar že dolgo in zaenkrat nimamo želje po menjavi.. nam je res lepo.....

Grem skončat kosilo,, da ne bojo otroci lačni:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
30.11.2009 14:22:10   
aprilčica07
eee35: kaj si si uspela potegnit iz neta NCIS? Moj je neki poskušal, pa mu ni ratalo... meni pa ne da miru kaj se bo dogajalo, glede na to kako je končalo...user posted image
no, sem pa včeraj pogledala en del unga true blooth in sem vidla tega vašega bjodnota.. moram rečt, da imate dober okususer posted image user posted image user posted image user posted image in je tipo res njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1799
30.11.2009 14:36:19   
go_ta
Kako grozno vreme!! Prejle sem Nikota fliknila v igralni center pa šla obesit perilo na balkon, me je skoraj odpihnilo! Sicer ni nekega mraza, ampak v te, vremenu pa ni za ven it.
ayo, to so pa hude fotke, sta se mela super. Pa nikol se nisem mogla nagledat tistih žensk, ki si okoli vratu natikajo te obročeuser posted image
aprilčica, moja sestrica je pa v kanadi zaradi ljubezniuser posted image  Njen takratni fant (in sedanji mož) je šel delat v kanado, ona je šla za njim in zdaj sta tam. Imata dve prekrasni hčerkici, fajn življenje ... nažalost se pa vidimo vsaki dve letiuser posted image  Sem bla pa pred kakimi 10 leti tudi jaz pri njej in je fajn, ljudje prijazni, lepa narava ...
Aneda, da je un tip za pojest?user posted image
Aja, pa tudi meni tista križarjenja ne potegnejouser posted image
Zdh greva pa z malim mal vodoravnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?