hel32
|
En lep pozdrav od nas Smo imeli kr zanimiv vikend, vi ste pa naklofale malo morje, celi 2 strani, spali smo tko, tko, je včeri zamudil svoje ure spanja, ker smo bili pri mojih na kosilu, pa še moj je neki pomagal bratu, smo kr zjutraj šli, pa nas je blo , pa glasni smo bili, po kosilu sma z mamo še k sestrični in njenemu čmrlju šli na obisk, da je bil ubošček tako utrujen, da je ob 17tih na zadnje jedel, po poti zaspal, itak, in potem, ko sem ga vzela iz jajčke, sem mislila, kako bom ga fino malo umila samo, in se napapca in grema spat, ja pa ja, na mojih rokah je zaspal ko hrček , in ti celi zapackani od kapljic, pa kr tak oblečen, je spal do 3eh, potem pa laaaaaakota, se najedo, zaspal, pa še ob 8mih, se najedo, koma, evo, še kr spi, ubožes mali moj. Komentirala vas ne bom, ke ste preveč napisale, sem samo preletela, pa tisto, kar se spomnem. Glede oblačenja v hiši, jaz mu dam body, hlače in zokenčke, imamo vedno od 23-25 stopinj, grem v Avstrijo v C&A in H&M, ker nam je vse premalo št62, bomo kr 74-80 nabavli! Glede napredka v motoriki, naš že tudi lepo poskuša prijemat igračke na loku, pa rokice ima kr naprej v ustah, slini se kot polžek, mora obvezno imet slinček, "govori", pa ko raztrgan dohtar. Ja rastejo, ti naši sončki. Go-ta, kaki mali srčko je vaš Niko! Glede kopanja,Lukas se ful rad kopa prav uživa v kopanju, da je kaj, tak veselo brcka in meče rito v luft, da je veselje, ja pa tudi izsiljevat že zna prav fajn, sam se ne dam, kr moja obvela.Ko pa je očka doma je pa druga pesem, njega pa izkoristi, da ga nosi, in točno ve da lahko bučko mali Glede dopušta, jaz najbolj uživam , da imam na dopustu mir in spokojnost, zdaj sva bila 2x sama v Črni Gori in sma prav uživala v hotelu, drugo leto gremo verjetno na Rab ima sestrica tam 2 hiški, pa bomo malo prišparali, če gremo tja. Kapljice ad3 mu dajem že od začetka in mu jih bom, do 1 leta. Sem sigurno kaj pozabila kaj pokomentirat, ja še 2 novički imam, drugo leto poleti dobim nečaka ali nečakinjo , in končno sem dobila mensto , boli me pa vse ko hudič, križ, jajčniki,ama vse, ko bi mela popadke, res, ni fajn, sam sem pa že bila panična, da je še ni bilo, če že več kot 2,5 meseca ne dojim. Aja,Anžetka, Lukas je na AM, BEBA 1. Aprilčica, tvoj je pa klasa zase, mislim, da pozabi gdaj dela, halo, , pa saj se zgodi, tudi jaz ga gdaj vsekam mimo, da se sama sebi smejem. Nič, malo morem bajto popucat, ven ne greva danes, ker je vreme za , neki se mi lušza pečt, že dolgo nisem. Bom vidla, kako bom pri volji, pa mali se je zbudil.