hel32
|
Jutro Spali smo super truper, do 7:00, se napapali in zdaj trenutno spi, imamo pa pravo zimo danes, je bilo zjutraj -3 brrrr. Zdaj pa prav jamra zraven, ko spi, verjetno sanja. *anč*, super za stanovanje, a to ste kredit za mlade družine vzeli, kajti, tudi mi ga nameravamo vzeti, ko bomo imeli še enega dojenčka po letu 2011! Kerala, o boga,da je bila Duna tako naporen dojenček, vem kako je to je bila Tjaše tudi. pa super da boste imeli zdaj 4 otročke Glede lulčka, ja meni je patronažna rekla, da naj kr začnem kožico potegovat, da se ne zaraste, in mu lepo dol potegnem, je očka pokazal, pa gre , nohtki mu rastejo ful hitro, na3 dni strižemo. Sams, meni je tudi Horatio ful všeč od CSI Miami, s tistimi svojimi špegli,...jao, pa ne vem zakaj. Eee kako je kaka reakcija na cepljenje, mene taka panika grabi,je Aprilčica tudi pisala, še jaz rečem, da Sveta na kanalu A več ne gledam, samo paniko delam, jaz pa imam celo žlahto na koroškem, a zdaj pa naj ne grem celo zimo tja, al kaj, naj se lepo je*** kje vidijo epidemijo pri 14 pacientih v bolnici, mater bi novinarje poslala nekam!!!!!! Sicer pa kolebam, a se bi cepila ali ne, po tem takem,ko se včeraj gledala preverjeno, bi se bilo pametno cepit, sam potem se bi mogli vsi, ane , če ne je brezveze Ayo, ja bomo poleti začeli delat na 3 , madonca, tudi jaz se spomnem, da sem nekje pred 1 letim šele nalulala +, zdaj pa že o naslednjem razmišljam, jaz sem zanosila točno 7.12. 2008, ker sem ovulaciski test delala, + sem pa nalulala za božič. Imam še slikico, sem raje slikala. Tudi mi nimamo koga za varstvo, moja mama je ful zaposlena, oz. gre raje k sestri pazit vnuka, ker pač še od zeta kaj dobi (kirurga lepotnega, ima denarja, ko solate), mi pač ne moremo plačat varstva in sem primusana bit doma skozi, nisva šla sama odkar sem rodila, mi gre kr malo dol, ko sem skozi v bajti, ma kaj čmo, tak smo se odločili, starši pa tudi niso vsi idealni, drugač je moja mama zlata ampak je hud materialist, pa glavno, da me ima rada in ni tako nesramna, kot tvoja, boga ti, da gre to rečt otroku pri 15 letih, da je sram ni, očitno ne razmišlja kaj govori. Aprilčica, nisi nič boljša od mene, jaz ko si zapičim nekaj morem kupit si nekaj, pa al mi paše ali ne, potem mi pa v omari leži. Res, avgustovke 2010 so že, madonca ko čas beži to ni res!!!!! Anžetka, joj ko je tebi fajn, da imaš enake kg, kot pred nosečnostjo, jaz sem včeraj po dolgem cajtu šla na tehtnico in me je skoraj kap, 2 kg sem se zredila, pa ne vem, od kje, nič, leta so tu ne grejo kr same od sebe dol, bo treba počasi začet delat, na postavi, če ne bom pri 3 imela že 100kg, pri 4 pa še več-120 Po novem letu začnem telovadit še sreča, da imam fitnes, taki mali, kr doma, v garaži , sam mormo malo pospravit, ker zdaj je huda zmešnjava tam! Ja im bravo za obrat malega Miška, luštne otročke imaš, lahk si srečna, da so zdravi in veseli, ma saj so vsi naši otročki!! Muca, ubogica ti, vem, kako je to, ko se ti otroček po cele dneve joka in ga ne moreš umirit, mojaTjaša je bila tak dojenček, nemiren, jokav, neješč, tečen, včasih sem že tudi imela vrh glave vreščenja, ona se je umirila samo na vozičkanju na makedamu, po 2 uri sem jo vozila, al pa jo je nabasal v avto in smo se vozili, bolj redko, no pa takrat, ko je bil doma!(bivši mož) Tašča pa ima bujne, ma kaj bo tak malček razvajen, ne serij ga! Skušaj se pomirit, kolk pač gre, in misli na to da večno ne bo trajalo, eni so bolj občutljivi, eni pa malo majn. Go-ta, ja res, kak ti taki mali dobrovoljček lahk nafila baterije z svojim smehom, da na vse drugao pozabiš, in takrat mi ni žal, da sem se odloćila zanj. Nimam pojma, kaj naj kuham danes, kaj boste kaj ve kuhale?