hel32
|
Jutro Mi smo danes spali do8:00 , pa še to naju je telefon zbudil, zdaj je pa spet zaspal ob zvezdici. Muca, recept, da zaspi; malo ga pustim da jamra, in cmevka, prižgem zvezdico kar večkrat po 10min, in grem stran in čez kakih15-20 min zaspi Go-ta, a tudi tebi se je babica naslonila na trebuh? Meni tudi, poleg tega da sem itak imela vakuum. Anč, mislim, da me zato tako tišči vse in kr naprej nekaj špika, zaradi vakuuma in pritika babice, ker je bila kr sila sem skoraj brez zraka ostala pri izstisu, pa še notranje sem se pretrgala, pa odzuni prrezali, eh, v glavnem mimo je delam pa redno, vsak dan najmanj 100x na dan keglove vaje, ker nočem imeti tako zelo povešene maternice, ker prav čutim, da se je povesila. Aprilčica, za prvo menstro, jaz je še niosem dobila, še čakam, upam, da bo kmalu za tabo, ker si teden prej rodila, pa dojila tudi približno tako dolgo kot jaz, 3 tedne, oz.majn in za Jakoba, da gre sam lulat, pridni fantič, le tako naprej. Glede goste hrane: ker je naš Lukas tak papavček, mislim, da bom kr nekje med 4 in 5 mesecem začela, oz. ko bo kazal znake, da je lačen prej, kot po 3 urah, pa saj je moj otrok in edino jaz vem, kaj je zanj najbolj prav, je pa kriza, ker bomo mogli kašice kupovat, ker je zima Pa Lukas tudi ko mi jemo ful gleda zraven in požira slino, kot da bi hotel žvečit! sams, bogica tvoja mala, da jo je kr matralo, ko je kristalček pojedla, da je nebi pozabila. Verjemi, da bi slej, ko prej pogrešala nekaj, take smo meme, čist preveč skrbi imamo. Ayo, ah, naj gre v r i t vse skupi, nimamo še končane zapuščinske, zdaj čakama, ker pač kaj druga ni imela se je vsedla na vrednost parcele, takrat, ko je bila kupljena(1999), Se mora odločit, ali ga civilno toži, za polovico vrednosti, ma za kozlat je to, jaz ne vem, kaj taki ljudje delajo na svetu. Za tvojo mamo, pa nimam besed, take brezsrčne ženske bi skup nekam zaprla.Je pa dragi rekel, da pa mogoče enkrat bo dvignil telefon, ko bo ona klicala ga, kajti še kr naprej klicari in ga hoče na telefon, ob nemogočih urah, ko je še v službi, pa točno ve kako dela, no skratka ko bo pripravljen, se bo najprej po tel. pogovarjal z njo, mogoče bo lahko potem počasi prišla tudi na obisk, kajti mama je la ena, žal, kakršnakoli je že, pa še to mi je povedal ob kozarcu vina zvečer, tisti dan po zadnji obravnavi na sodišču, ker je bil psihično čist aut, bogi moj moži. Saj je rekel, če ne bi imel tega problema, bi mu šlo, kot v pravljici, se mu vidi,kako me gleda, s tistim pogledom Malega pa itak obožuje do skrajnosti. Še glede cepljenja in gripe in buljenja v vouiček, jaz kr rečem, da ne pudtim, da pihajo v malega in pika. Kerala, če je Taras zadovoljen, pomeni, da mu nič ne majnka, saj bo tudi in zrastu, glavno, da je zdrav, kaj češ, niso vsi po tabelah narejeni, moja Tjaša je tudi bila zelo suhcena, pa je AM pila, Lukas je pa pravi papcek Miška,[sm=bravo.gif] za niniko, da tako lepo napreduje, ima sestrična tudi tako drobcenega fantiča in počasi pridobiva na teži, pa glavno, da so zdravi, potem se ti grami ne poznajo več! Eee35, si smešna, zaradi sosedovega mulca ne moreš spat, eh, ti boga. Aja, še glede kašic za dojenčke, jabolko naribaš na najmanjše ribanse, banano pretlačiš, fajn zmešaš, da je tekoče gosta, kosmiče, pa itak daš v flašo in zmešaš z vodo, če je že mleko dodano, če pa ni pa še nejprej nerdiš mleko, oz lahko si tudi svoje spumpaš in daš kosmiče zraven, ma komliciram že Nič, grem dat zelje kislo iz skrinje bo danes sarma za kosilo, NJAMI