hel32
|
Jutro Spali smo super od 21:30 do 7:00 , zdaj sem pa ugotovila, da zaspi čisto sam ob naviti zvezdici, pridni fantič zlati, sem pucala kuhinjo pa sem mu kr zvezdico prižgala in čez minutko je spal jaz! Včeraj sem zaradi telefona mogla pd nujno v MB pa da ne pišem kaka gužva je bila, pa sploh se mi ni dalo, eh, v glavnem, zrihtala sem stvar, sem pa ostala brez garancije, enostavno mi je na 2 dni star telefon vzela garancijo, ker dokazat, da ga nisem sama uničla ni možno . Sicer pa sem s SiMobilom zadovoljna, sem že 10 let naročnik in vsaki 2 leti dobim ponudbo za nov telefon po nižji ceni. Aja, BRAVO NAŠI NOGOMETAŠI Zima07, kupila sem nokio 6303, že od začetka uporabljam nikio in mi je zakon, sem za kratek čas imela sonyEricson-a, pa mi ni bil tak v redu, pa še spominsko kartico z 1GB spomina ima, upam, da bo deloval!!!! Za študij pa si itak asica, jaz bi še tudi študirala neki, pa nimam časa Go-ta in eee, pa sta se čudila, evo, tu mata zdaj , imam že lep cajt polno las po bajti, pod pazduhom nič, noge ko gorila, lasi izpadajo, da bom plešasta, se sploh ne upam barvat zaenkrat, pa itak sem potrebna frizerja , decembra baje dobim fraj en dan, ko bo doma. Muca, ja super, da mala uživa, veš, da ji je šlo na živce, se že začnejo zavedat stvari ki se jim dogajajo. Uživajta v prostem brckanju. Sanikaa, in kolk je star Leo, 3,5 meseca, mislim, če se ne motim, katere riževe kosmiče pa kupiš, jaz bom tudi počasi začela čekirat za njimi, zmešaš jih pa itak z AM, kolk se še spomnem! Pa sadje potem lahko že začnejo jest, jabolka so najboljša za začetek, kolk me spomin ne vara Aprilčica, pa saj bo pri vas sonce tudi, ko bo pri nas slabo, evo, spet sonce sije. Zgleda, da sta najina kr oba pridna naš vsako noč več spi, imam pa srečo, da ga očka vedno sliši ponoči in se lahko v miru naspim , on pa popoldan malo podrema Sanika in hruškolinka, kak vama zavidam plavanje, jaz bi tuuuuuudiiiiiiii, pa imam do MB 30 km , sem glih včeri šla mimo bazena, pa sanjala o plavanju, mogoč pa grem gdaj. Simonalokar, super za spanje, naš Luklas pa kr v svoji postlici spi že od rojstva, sicer ponavadi zvečer vedno na rokah zraven flaše zacuma, da še potem na kupčka čakama pol ure, pa glavno, da so zadovoljni in zdravi pa kakorkoli že zaspijo, sam da spijo! Vidim pa da imamo kr cvse ful težke dojenčke, zgleda da so bolj " težkokategorniki" in prav je tako! Mi imamo sonček, greva malo ven, potem ko se napapcama, mogoče celo na obisk k teti od in prababici, Pa lep sončen dan vsem, in vsem bolančkom za hitro ozdravitev.