eee35
|
hruškolinka: boga, upam, da se bo pri vama uredilo, saj po moje nobena nima perfektne zveze (če katera ima, ji iz srca čestitam! ), pa vsaka se ubada z nekimi težavami, pa ja, najbolj pogoste so te, povezane z deljenjem obveznosti v družini. A imate vi tudi takšen občutek, da drage mamice naših so nam naredile s svojim načinom vzgoje medvedjo uslugo? Saj posplošujem, ampak se mi zdi, da je tako. Mami od mojega je zlata ženska, pa jo rada imam, res, ampak kaj je preveč je preveč - odraslim otrokom likat, pa pospravljat za njimi, pa kuhat, pa skoraj rite brisat, če pa zraven delaš, službo imaš, ni normalno. Fotr je poglavlje zase, še z mize za sabo ne pospravi, sori, ampak če bi imela takšnega deca (oki, niti ga ne bi vzela ), bi zelo hitro začel za sabo vse delat. Katastrofa čista. Moj vse naredi kaj ga prosim, ima zelo prilagodljiv značaj, čeprav je levček, jaz sem ponavadi ta, ki popi...m, pa isto kot sanikaa rada imam vse po svoje narejeno. Razen tega sem navajena od doma, da brata vse znata naredit (ne rečem, da se jima da, saj meni se tudi ne ). Mislim, da sanikaa je napisala najbolje, kaj je treba delat z našimi , saj ni nujno, da bo delovalo, ampak probat je vredno, res. Evo, moj glih bo sesal, pa vrata je namazal, ker so škripale, pa prej je šel v trgovino, sicer ni kupil piščanca, pa kock za juho, tako, da bo danes sendviče imel za kosilo , ampak zato je kupil par stvari, ki jih nisem na listek dala go_ta: sva bila na Bledu včeraj, ampak nisem si dala v telefon tvoje številke , tako, da niti nisem ti mogla sporočit, da sva tam (prej seveda se nisem spomnila), škoda, mogoče bi imela čas za kakšno kavico, smo bili kar dolgo, kakšne 3 urce.
< Sporočilo je popravil eee35 -- 21.11.2009 12:45:19 >