hel32
|
Jutro Morem najprej povedat, da me je raz**, me kliče, naj kanto za smetje peljem k cesti, ker je on pozabo , je pe kr enih par100m oddaljeno od ceste hiša, ja in kako naj to izpeljem, a malega pa naj samega pustim al kaj , jao, sem bila jezna, ker ga pač zvečer nisem spomnila, ko sem pa jkez malega kopala in rihtala za spat je pa on lepo ležal na kavču in užival, ko sem itak na pol mrtva zvečer, on se pa ne more spomnit da odpelje tisto kanto Je bil kao užaljen, sem slišala po telefonu, samo, ne raskiram tiste 2-3 min, ko bi bil sam, da se mu kaj nardi, ker itak ne spi zdaj, smetje pa vozijo zjutraj, pač nič bomo pa imeli polno kanto, kaj tdaj, budnega otroka ne pustim samega, pika. UUUUU, je pasalo, pa saj nisem tak jezna grozno, sam to mi dopiči, ko ga uvijek jaz spominjam na toto k**vo kanto, ko pa ne pa pozabi,...... Pri nas pa je posijalo sonceeeeeeeeeeee, bova šla ven. Eee35, pa saj tudi meni ta handling nekak ne uspeva, nosim ga že skozi tako nekako, in tudi polagam ga od rojstva na bok, sam na previjalni mi ga ne uspe tako z nogico obrnit, ker kot ti pravič, tudi naš tako dela da bo počasi poletel iz nje,privezat ga pa ne moreš, pe una na videu ima itak novorojenčke, ti so bolj pri miru. Si pa hecna s temi komentarji, se ne glavo postavlja Res ti je rekla, da je video na netu? Jaz imam občutek, da vse babice tega handlinga ne obvladajo, zato pa tega ne kažejo! Zima07- hvala za link, veliko koristnih informacij! Rina22 imaš popolnoma prav, to nam bi mogli že v P pokazat pa mi niso 1x in tudi zdaj ne, npr. nekih stvari nisem vedela do zdaj, pa sem že tolk stara in 2 otroka imam, ne vem, res so neodgovorni, pa HB, da imamo mame tisti instinkt, kako najbolj pravilno otroka primit.Edno za previjanej mi je pa pokazala v P, in kako ga potem obrneš, da ga primeš za stegnjenico, ne za gležnje, kot včasih, pred 11 leti. Sanka za vaju, da sta zdržala 7 let ločenega življenja, in da je bila vajina ljubezen in zaupanje tako močno. No, zdaj bom pa še jaz izdala, kako sva se midva spoznala, je dokaj zanimiva zgodba;nekega večera se s prijateljico odločima da greva v diskoteko v MB, to je bilo 2 leti po moji ločitvi, so me kr preganjale, da sem se odločila za to, da grem med ljudi, in, da niso vsi moški ku****. IN bla, ala,....srečamo tam nekega znanca od druge prijateljice, in moj je bil z njim, in pijemo, in čvekamo, pa po tem si izmenjama tel, in on me čez 2 dni pokliče, da greva na pijačo, in jaz rečem, da ne! Pika odložim, zbrišem ševilko iz telefona, ker enostavno nisem hotela moškega še, nisem bila pripravljena.Ko sva naslednjič šle v diskoteko, pa sem ga trapa jaz čakala, da pride skozi vhod in potem takoj, ko je prišel, šla, kao na wc , se tam ustavila, in tako se je začelo.Še zdaj se smejva na ta račun, ker namreč, tudi on je zbrisal št. iz telefona, da sva imela srečo, da sva se ponovno srečala, meni v prvo enostavni ni hotelo potegnit, sem bila preveč razočarana.