|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
8.11.2009 21:47:56   
*anč*
sm jo uspavala user posted image .

aprilčica  aha, to je torej dolina, sem mislila, da so tam pač starši, ne pa da mate celo stanovanje ...

drnula, miška  uf, dobro, da se je s temi padci vse ok končalo. jst mam zato ležalniček vedno na tleh.

fobije  jst se ne bojim pajkov pa kač (no ja, malo), ampak vešč, ptičev, žab ... sej vem, da se čudno sliši, vrabca se ne, sam če pa proti meni kej leti, aaaa! 2D še obvladam, sam 3D mi je pa groza, ker nevem kam bojo šli user posted image user posted image .

kerala 
ni še težav z inkontinenco, sam bi vseen mogla delat vaje,ker mam mal nožnico povešeno od 2 porodov, pa se nažalost premalokrat spomnem. treba je narest tam ene 100 keglovih vaj na dan, da kej pomaga.

hruškolinka  user posted image za pohode na grad!! se ti splomladi kej pridružim, tole vreme mi nekako ni.

sams  lepo, da se oglasiš!  upam, da tvojadva premakneta svojo uro vsaj na 6.30 user posted image .

sams ma sijo, aprilčica luljo, mi mamo pa klaličko ali pa klalico, nekak mu ne potegne tale i in pol ga kaka teta praša kako je ime njegovi sestrici in vsi mislijo, da je klara. 

lahko noč, čeprav nisem še nč zaspana user posted image !

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.11.2009 23:05:20   
Sanikaa
ojla pupe..kok ste načvekale. Nisem nič do zdaj komentirala ker sem se ukvarjala z baby handlingom ..brala ..vadila.. tudi smo bili pri mojih starših. Moram se pohvalit z novo frizurcouser posted image Bajdvej Miška tudi tvoja frizurca je super ..hčerha pa prava lepotičkauser posted image user posted image Dobra si da s ekar tako odločiš za kupnjo in prodajo hiše!! Kaj pa tvoj reče na to? Se strinja?
Zima še enkrat hvala za odgovor. Tista hrvaška zloženka ki jo je ena pripopala je odlična.
Aprilčica Prvo da ti povem da imaš tako luštkana otroka!!! Če Juliji ne bo všeč Niko je bomo spoznali z mojim Leom user posted image
Pedijatrinja je pač opazila da desno stran še vedno manj uporablja kot levo. Ima še vedno pogosto zaprto desno šako in rokico rine nazaj skupaj z glavo. Moram priznat da se matram z napačnim dvigovanjem ker imam zložljivo začasno posteljico v spalnici in ga dvigujem z višine kakšnih 20 cm in pravilni handling je nemogočuser posted image Zdaj se bom pa res trudila ga vedno dajat na bok ko ga dvigujem ali odlagam . Tudi pazim kje mu je desna rokica ker jo rine nazaj. Sicer je moj Vid levičar in Lea kar sumim da bo tudi. Pač imam dva "leva "otrokauser posted image user posted image
Ayo joj meni je plavanja ljubezen iz otroštva , ki je bila naglo prekinjena zaradi kroničnih vnetij mojih frontalnih sinusovuser posted image user posted image user posted image Trenirala sem sinhronizirano plavanje in v tem letu treniranja sem zrastla 14 cm!!! Škoda da nisem mogla nadaljevati..sicer mojih 178 mi je itak za mojo službo preveč. Zdaj mi je gušt mal hodit na bazen ..ker sem res pet minut stran od kodeljeva in se potem odlično počutimuser posted image Zeelo lepa nevesta si bila. Tudi tebe je usoda spojila z mužekomuser posted image user posted image MI2 sva se spoznala na ladiji v Grčiji na maturantskem izletuuser posted image Tok sva bila očarana en z drugim da sva zdržala 7 let v zvezi na daljavo in zdaj nam gre že 7 leto skupnega življenja. Tudi nama je najlepše domauser posted image Ljubo domauser posted image
Hruškolinka se vidimo na plavanju ko uspeš sporočiuser posted image
Go-ta ...že sem rekla Niko je pravi lepotec user posted image Tudi tebe moram pohvaliti.... kako lepa nevesta si bilauser posted image user posted image
Nič punce ..grem v banjo pa počas v pančulanduser posted image ..lahko noč

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.11.2009 2:13:53   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Zima še enkrat hvala za odgovor. Tista hrvaška zloženka ki jo je ena pripopala je odlična.
[

...Ni za kaj, upam, da vama bo koristilo-ne upam, vem, da bo, ker handling je res pomemben in otroci hitro napredujejo...Kar se pa dvigovanja iz posteljice tiče-tudi če ne gre čisto pravilno-važno, da se izogibaš dviganju s hrbta in spuščanju na hrbet-takrat ga res "zategne"-pa saj to si sedaj že vse naštudiralauser posted image ...

Nič, grem počasi spat-sem vnašala v računalnik zapiske z zadnjega seminarja-pa mi ne gre prav hitro-no, za danes je dovolj, grem pod tuš-upam, da bom gotova prej, predno se Varja prvič zbudi user posted image ...

Lahko noč!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.11.2009 7:22:09   
rina22
Pozdravljene, čvekiceuser posted image

Se že lep čas nisem javila, kajne? Hotla sem rečt nekaj glede handlinga. Tole spuščanje v posteljico in dvigovanje iz nje bočno - zakaj tega nihče ne pokaže že v P?! Nam so pokazali samo nego novorojenčka, o samem dvigovanju in pestovanju pa ničuser posted image Bi rekla tako - neodgovorno..

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.11.2009 9:31:41   
eee35
Ojoj, me prav zanima kako bo z nami ba tonusom teleščka, ker pri nas ta handling pali tako - tako: probam ga dvigovat tako, da najprej dam na bok, z odlaganjem že slabše, na previjalni pa itak dela takšne, da mi bo kmalu odletel, ni sile, da ga tako za eno nogico na bok obrnem...ta mali se vmes itak postavlja na glavo, pa cel hrbet dvoigne, dobro, da je stena od zadaj, ker bi šel v drugo sobouser posted image .
Strinjam se, da bi to morali bolje pokazat, nam je sestra na prvem obisku pri zdravniku kao pokazala, ampak itak, da se nič ne zapomniš, če to enkrat naredi, pa nam je rekla, da je video na netu.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.11.2009 9:58:13   
zima07
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

...Še enkrat, za tiste, ki ste spregledale, pa vas zanima...Se mi zdi kar dober za začetek...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.11.2009 10:06:01   
hel32
Jutro

Morem najprej povedat, da me jeuser posted image raz**, me kliče, naj kanto za smetje peljem k cesti, ker je on pozabouser posted image user posted image , je pe kr enih par100m oddaljeno od ceste hiša, ja in kako naj to izpeljem, a malega pa naj samega pustim al kajuser posted image , jao, sem bila jezna, ker ga pač zvečer nisem spomnila, ko sem pa jkez malega kopala in rihtala za spat je pa on lepo ležal na kavču in užival, ko sem itak na pol mrtva zvečer, on se pa ne more spomnit da odpelje tisto kantouser posted image
Je bil kao užaljen, sem slišala po telefonu, samo, ne raskiram tiste 2-3 min, ko bi bil sam, da se mu kaj nardi, ker itak ne spi zdaj, smetje pa vozijo zjutraj, pač nič bomo pa imeli polno kanto, kaj tdaj, budnega otroka ne pustim samega, pika. UUUUU, je pasalo, pa saj nisem tak jezna grozno, sam to mi dopiči, ko ga uvijek jaz spominjam na toto k**vo kanto, ko pa ne pa pozabi,......

Pri nas pa je posijalo sonceeeeeeeeeeee, bova šla ven.

Eee35, pa saj tudi meni ta handling nekak ne uspeva, nosim ga že skozi tako nekako, in tudi polagam ga od rojstva na bok, sam na previjalni mi ga ne uspe tako z nogico obrnit, ker kot ti pravič, tudi naš tako dela da bo počasi poletel iz nje,privezat ga pa ne moreš, pe una na videu ima itak novorojenčke, ti so bolj pri miru. Si pa hecna s temi komentarji, se ne glavo postavljauser posted image user posted image Res ti je rekla, da je video na netu?user posted image Jaz imam občutek, da vse babice tega handlinga ne obvladajo, zato pa tega ne kažejo!

Zima07- hvala za link, veliko koristnih informacij!
Rina22 imaš popolnoma prav, to nam bi mogli že v P pokazat pa mi niso 1x in tudi zdaj ne, npr. nekih stvari nisem vedela do zdaj, pa sem že tolk stara in 2 otroka imam, ne vem, res so neodgovorni, pa HB, da imamo mame tisti instinkt, kako najbolj pravilno otroka primit.Edno za previjanej mi je pa pokazala v P, in kako ga potem obrneš, da ga primeš za stegnjenico, ne za gležnje, kot včasih, pred 11 leti.

Sankauser posted image za vaju, da sta zdržala 7 let ločenega življenja, in da je bila vajina ljubezen in zaupanje tako močno.

No, zdaj bom pa še jaz izdala, kako sva se midva spoznala, je dokaj zanimiva zgodba;nekega večera se s prijateljico odločima da greva v diskoteko v MB, to je bilo 2 leti po moji ločitvi, so me kr preganjale, da sem se odločila za to, da grem med ljudi, in, da niso vsi moški ku****. IN bla, ala,....srečamo tam nekega znanca od druge prijateljice, in moj je bil z njim, in pijemo, in čvekamo, pa po tem si izmenjama tel, in on me čez 2 dni pokliče, da greva na pijačo, in jaz rečem, da ne! Pika odložim, zbrišem ševilko iz telefona, ker enostavno nisem hotela moškega še, nisem bila pripravljena.Ko sva naslednjič šle v diskoteko, pa sem ga trapa jaz čakala, da pride skozi vhod in potem takoj, ko je prišel, šla, kao na wcuser posted image , se tam ustavila, in tako se je začelo.Še zdaj se smejva na ta račun, ker namreč, tudi on je zbrisal št. iz telefona, da sva imela srečo, da sva se ponovno srečala, meni v prvo enostavni ni hotelo potegnit, sem bila preveč razočarana.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.11.2009 10:23:45   
Anonimen
hehe hel....sreca.
no se moja:
sem delala v nekem lokalu pri eni zenski, ki jo moj pozna iz maldih let. in je prsu pogledat kje je ona zdaj. bil je pust in jst nasemljena v piko nogavicko. in se prikaze....kje pa je natasa? jst recem ja jo poklicem. in pride sefica in moj dragi ostane cel dan v likalu. delala sem cel dan. ko sem sla vmes na kosilo, recem sefici, naj ga zadrzi, da ga bom ujagala hahahaha!!!!
pol s druzba odlocimo, da gremo po zaprtju v diskoteko. jst se vsedem zravn njega in mu recem , ce gre z nami. odogovor: kaj si ti cist zmesana????user posted image
no, pa smo pol vseeno sli. pol je nanaeslo, da smo vsi spali pri sefici. jst sem naslednje jutro s5 delala. bilaje pustna sobota. vstamen, se zamaskiram in svrc na siht.
in pol pridejo za mano. delala sem do treh, in recem mojemu ce gre z mano, da je na pustno soboto fuuuuul zur v cerknici. in je bil zato. (jst se vedno nasemljena)
mi2 ga zurava, pijeva.....zajadrava v 1 lokal. itak oba pijana ko kante. in jst izstrelim:
EEEEJ!!!! kaj mas ti punco? pa rece da nima!
in jst ooooo, cooooool, jst tud nimam dedca, dajva bit mi2!
pa me mal postrani pogleda, pa izjavi: ja no....ok, no.......sam 1 problem je. pa recem kak pa? pa izjavi: ja ne vem kako sploh zgledas!!!!!hahahahaha itak, ce sem bla pika nogavicka. no in jst izvlecem iz torbice denarnico in iz denarnise osebno. mu pokazem sliko...pa rece....ok, coool, bodiva!!!!

hip hip hura, za alkoholuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.11.2009 10:38:10   
aprilčica07
Jutro, no bolj dober dan,

sanikaa, hel, miska: same zanimive zgodbe kako ste spoznale svoje dedce.. no,moja ni niti malo romantična, sva se spoznala preko šihta in tam je blo vse prej kot romanitčno..user posted image user posted image ampak začelo se je in se lepo nadaljevalo, je pa trajo celo leto, da sem popustilauser posted image user posted image , kaj čem, slabe izkušnje od prej.. takrat sem imela idejo,da bom sama, oziroma, da dobim nekje enga dedca, da bi imela otročka, ampak sama (sem bla jezna na vse moške, razen na tata in na brata ne) ... no, pa se je HB vse obrnilo na glavo..user posted image
sanikaa, go ta: lahko bi res predstavili otročke,  mogoče bi se pa kje kaj res vžgalo..user posted image user posted image   sanikaa: a sinhrono plavanje si trenirala? ma pridna, res.....
zima: kaj ti tudi še študiraš zraven dveh otročkov? in moža?user posted image
anč: ja, takle mamo pr nas.. smo ena kavbojska familija... user posted image user posted image Tristan Kiara težko reče, pa imate Klarouser posted image .... a je Tristan zdaj bolši? kako je spanje zvečer?' pr nas je še vedno isto sranje..user posted image
hruškolinka: ja, dedci, res... včeraj mi je totalno dvignil fite v zrak.. ampak ok, sem mu že takoj včeraj vrnila.. saj ne pogosto dela kaj takega, ma itak sem nekam salbe volje, pa skrbi me zaradi enih stvari in vreme je grdo in še kaj bi se našlo... in cel ta teden je dežuren, ga že itak ne bo.. in pol frajer gre fotografirat včeraj... madona, sem bla besna...user posted image samo štos je, da se njemu zdi, da je vse ok, da ni nič narobe naredil... šele pol, ko me je gledal, ko sem ga pričakala oblečena in rekla, da grem v Hervis.. pa me vpraša ja kako pa greš? pa sem rekla z avtom, valda ne bom šla peš---user posted image ton glasu je bil sumljiv in je bil raje tiho... sicer sem bla milostna in sem Jakoba s sabo vzela, tako, da... je bil pa popoldne cel dan okoli da kaj je naredil narobe, da saj se trudi in bla bla bla.. mi je pa zvečer kekse spekel, tako, da...user posted image user posted image

Zdaj je pa šel k zobotu in sem ga poslušala celo jutro, kako ga je strah.. ma ježeš marija, ma so vaši tudi taki?

grem kaj skuhat, pa pridem še kaj pol gori:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
9.11.2009 10:40:35   
aprilčica07
eee35: hendling, ja..  jst tudi nevem kako bo pr P, ker jst lih ne delam preen delam pravilno, če pa se že trudim mala tako vrešči, da je joj.. na previjalni je pa isto pr nas.. .. v porodnišnici pa nam tega niso nič kazali, le nego, ostalo pa nič od niča... 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
9.11.2009 11:34:48   
eee35
Aha, zgodbe kako sva se spoznala so na vrsti, vidimuser posted image Midva preko interneta, moj šef (zdaj delam kot sp, ampak še zmeraj za njih) je ugotovil, da za telefone preveč keša gre, pa nam je rekel, da naj si icq inštaliramo, da naj pisarna iz Poljske z mano tako komunicira. Pa se je začelo: Bog pomagaj, ne moreš verjet kok tipov te napada na takšnem sr...nju. Pa neki Turki, Bolgari, pa Bog ve kdo še, ne vem, kaj imajo od tega???? No pa še moj je bil zraven, Slovenci so kar aktivni vam moram povedat. Ponavadi sem vso to moško golazen kenslala, redko odgovorila, včasih se najde kdo zanimiv, enega suuuper fanta iz Poljske sem recimo spoznala, pa še zdaj imava kontakt, preko mejla, pa me pokliče za rojstni dan! No in moj valjda je neke svoje slike poslal, pa nekaj težil, ne vem, zakaj sem mu takrat odgovorila, mogoče nisem imela prav veliko za delatuser posted image Nekaj časa sva se pogovarjala samo na netu, pol enkrat izmenjala telefonske. Pa se z mano zmenil na kavo, pa odpovedal, pol še enkrat, pa se mi ni dalo zaje...t, saj glih takrat mi ni manjkalo moške družbe, heheuser posted image , sem mu napisala, da mogoče vseeno se odloči, pa greva na pijačo, preden se bom postaralauser posted image . No pa nekako je pol šlo naprej, sicer nekaj časa nisem bila čist prepričana a midva hodiva, ali se samo meni zdi, njegove starše sem spoznala po kakšnem letu in pol (!!!!!), mami je bila čist živčna, bogauser posted image . a ja, pa še po pol leta, ko sem mu rekla, da kaj zdaj je to, zveza, ali zajebancija je rekel, da sicer me ima rad, pa to, ampak ni zaljubljen. Moški so takšni butci včasih.....In s tega neljubljenja sva že 6 let skupaj, pa poročena skoraj dve, pa otročičekuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
9.11.2009 12:26:26   
hruškolinka
Punce, pri nas smo pa ugotovili, da akvarij z ribicami dela čudeže. Malega posadim v ležalnik, prižgem lučko na akvariju in za slabo uro je mir zagotovljen (po slabi uri se že naveliča). Mali vriska, gode, se meni sam s sabo... Ravno prav, da v miru skuham kosilo!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
9.11.2009 12:35:12   
Ayo
Dan,

vreme je se vedno gnilo, sem poizkusila dopoldne ze 2x z vozickanjem, pa naju je obakrat ujel dez user posted image

Vceraj smo pa doma sedeli, sem rekla brez zveze, ker bo itak se uscalo, pa se ni!!

Smo bili pa na bajti, klet je dograjena, tud stopnice, zdej je na vrsti pritlicje, to je dnevva in kuhinja user posted image user posted image user posted image

Sanikaa, ja tole s tvoji Leonom in rokico mi je pa kar dalo malo mislit, ker nasa vcasih ko jo dojim tudi nekaj rine glavo nazaj in rokico, sploh ne vem kaj hoce user posted image Pa tudi se vedno drzi rokice pokrcene (oblacenje rokavov je se vedno ful podvig), pesti pa ze vcasih lepo raztegne. No, jutri imava cepljenje, bom povprasala malo. Aja, pa nasa kravic sploh se ne pase tako zelo lepo. Ce jo dam na buhija se kao neki trudi, ampak se jezi ker ji ne uspeva dobro.
A ti si pa sinhronizirano plavanje trenirala? user posted image user posted image user posted image Meni je bilo tudi to fuuuuuul vsec (sem tudi sama med velikimi postavami), pa balet, pa umetnostno drsanje...samo za vse to je treba kesirat, mi pa doma nismo imeli nobenga denarja, tako da sem hodila samo na plesne vaje tako bolj amatersko. Sem pa rekla, da bo tako enega od teh sportov prakticiral moj otrok.
No, drugace zdej hodim na plavanje, rekreacijsko plavanje na olimpiski bazen. user posted image user posted image user posted image

Midva sva se tudi vceraj z mojim nekaj pical oz. se zdaj nekaj drzi samo zato, ker sem mu rekla, naj pripravi mizo za kosilo, pa je ni, pa sem jo potem sama...no pa je blo pol vse narobe...itak same brez zvezne stvari no.

Nasa Ilaria ima pa zadnje case na programu vriskanje user posted image Pa tudi une visece igrace na igralnem loku ze lepo prijemlje. Pa vceraj sva plesali in sem zraven pela (ojej boga moja zabica kaj je mogla poslusat user posted image ) in ona fuuuuuuul se smejat, kaj takega jaz se nisem videla user posted image

Grem zdej malo pogledat stanje v hladilniku...user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 9.11.2009 12:36:18 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
9.11.2009 14:21:55   
hel32
user posted image Midva z vozičkanja, kosilo se kuha, mali princ spiuser posted image , mora nadoknadit, kajti 2 dni ni pošteno spal.
Mama se je že ohladila, ah ti naši dedci, so res smešni včasih, jauser posted image user posted image ,
pa gdo bi jh razumel, če ne me, ki jih imamo rade.
Eee, od neljubljenja pravišuser posted image user posted image , si faca tiuser posted image

Evo, zdaj mi je pa dolgcajt, ko lukas spančka, sem ga pustila kr v košari od vozička.
Ayo saj naš tudi nekam čudno rokico obrača, ko flašo pije, sem pa opazila, da ga moram menjat, vsako drugo krat ga dam na drugo roko, pa je malo boljši.
Ja razvijajo se in vedno več stvari znajo in se sami zamotijo, Lukas se tudi na ležalniku smeji svojim visečim pajacem, prijema jih sicer še ne je še kak mesec zadaj,
pa tudi kr normalno napreduje, malo sicer ponavljam razvojno psihologijo zdaj, zraven njegauser posted image , se takkkkkkkkkkkkooooooooo rada učim, bi še kr hodila v šolo,
saj vem, da sem malo čudnauser posted image user posted image

Une videe sem že vse pregledla, nič grem malo vodoravno! Sem od vikenda utrujena, obiski pa otroci pa moži,.......

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
9.11.2009 19:52:18   
go_ta
Hej! kakšno vreme imamo spetuser posted image , ampak sm vsaj dopoldne izkoristila in Nikota peljala ven, user posted image  je pa pospravil naš dom in skuhal kosilouser posted image  Kok je fajn, ko je doma. Še popoldne sem šla lahko v knjižnicouser posted image
Hel32, ja take malenkosti te raz.pizdijo. Saj so zlati naši možeki, sam tud men včasih prekipi, ko se jst raztrgam od dela, on pa ležerno za računalnikomuser posted image user posted image  
aprilčica, he he, tud jst sm razmišljala, če bom samska, pa najdem nekje kakega tipa in imam otroka. Še dobro, da se to ni uresničilo, danes vidim, da bi bilo samohranilstvo težkouser posted image
aaaaa, ljubezenske zgodbe so na vrsti. Miška, samo tole bom naredila: user posted image user posted image user posted image  sanikaa, vama pa user posted image , da sta zdržala toliko dolgo. pa na maturantskem izletu je blo, pravišuser posted image  eee35, ti imaš tudi originalno zgodbouser posted image
No, jst tud tko kot miška pravim: HB za alkoholuser posted image user posted image  Jst sm bla takrat 19-letna mula, on 5 let starejši, poznala sem ga navidez, so se preselili par let prej v sosesko, tko da sva bla skor soseda, sam osebno se pa nisva poznala. Pa še očeta skup delatauser posted image  In midve s prijateljico greva tist večer ven, je bila v našem mestu vsesplošna žurka pred neko prireditvijo. Midve iz lokala v lokal, posledično sva ble tud vse bolj omamljene od vseh vrst alkoholnih pijač, jst pa vse bolj pogumna. Ko prideva v zadnji lokal, gre prijateljica do svojih kolegov, jst stojim sredi lokala in gledam naokrog in vidim ... NJEGAuser posted image  Uuuu, z njim bi se pa rada mal pogovarjala, sem si mislila. Je bil s prijateljem na pijači, jst priletim do njune mize, (pomoje se majem ko ladja), vperim prst vanjga in rečem: 'Jst te pa poznam'. On me gleda ko da bi padla z lune (alpa prišla s klinike za odvajanjeuser posted image ), jst pa prisedem in začnem blebetat. Je bil prijazen in se je celo pogovarjal z mano, potem sta pa šla. Čez 2 meseca sva se spet srečala, ko sem se jst učila pred hišo, on je pa sprehajal psa. Se je ustavil in sva ful debatirala. Meni ful nerodno pa vse bolj mi je bil všeč. Ampak je šel, ne da bi me povabil venuser posted image  No, čez 3 mesece me pa pokliče (je izbrskal mojo cifro) in pravi, da sem mu dolžna pijačo?!? Okej, sva šla ven, se pogovarjala 100 let in to je blo to. Mislim, da sem se zaljubila na prvem zmenku in vedla sem, da je to to, da je on moj princ.
Upam, da ni blo tole predolgočasnouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.11.2009 20:20:27   
hruškolinka
Ayo, moj je že zdavnaj napolnil 3 mesece, pa tudi še ne pase kravic. Ko ga dam na trebuh, glavico sicer lepo drži pokonci, ampak se slej ko prej zvrne, ker eno roko steguje naprej in ne pošteka, da jo mora imeti na tleh.
Pismo, danes smo imeli pregled in cepljenje. Je bila ura za spanje, pa še eno uro sva morala čakat, tako da je s spanjem že precej zamujal, ko pa ga je dohtarca hotla pogledat, je pa tako tulil (zaradi utrujenosti), da se še pol ure po pregledu ni mogel umiriti. Mu motorike sploh ni mogla pogledat, pa je rekla, da ga bo pogledala naslednji mesec, ko prideva po 2.dozo cepljenja.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.11.2009 20:41:59   
eee35
Punce, a imate angelcare? Monitor dihanja? Ne vem, jaz postajam vse bolj živčna, da ne bi bilo kaj narobe, pa po moje bom ga kupila, zaradi lastne psihe...

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.11.2009 21:11:24   
go_ta
Dete spi, user posted image  peče palačinke (madona, spet mi trebuh raste, kot da bi bla v 4 mesecuuser posted image ), jst pa mal berem knjigo, čakam na Razočarane gospodinje ...
eee35, midva sva kupila angelcare in mi ni žal denarja. Ima senzor dihanja, premikanja, varuško ... tko da mi ni treba viset zraven njegove posteljice in čakat, kdaj se bo zbudil. Zdaj npr. ne bi mogla biti za računalnikom, ampak v posteljiuser posted image , ker nas loči dvoje vrat.
hruškolinka, to zna biti user posted image , da pri P ne ujameš pravi čas, ko je otroček sit, naspan ... Jst sm se obakrat bala, da bo gužva, da bo lačen postal, Hb je blo do zdaj v redu.
Glede kravic ... Niko ima 3,5 meseca in zdaj že pase kravice, ampak tud on je kdaj utrujen, pa mu glava omahuje. Ampak to pasenje se je res zgodilo z včeraj na danes ... en dan glave ni dvignil, naslednji dan pa čist nekaj drugega. Dvignil visoko glavo, sledil igračkiuser posted image  Tko da moraš pustiti čas. Niko se npr. ne obrača na bok. Dvakrat mu je uspelo, zdaj je pa bolj lenuščekuser posted image  se pa hoče dvigatuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.11.2009 21:55:20   
hruškolinka
eee35, če te bo angelcare pomiril, ga kupi. Jaz ga nimam, se mi nekak ne zdi potrebno. Če otroček nima kakšnih posebnih težav in je zdrav, se mi ne zdi potrebno, ta bi to stvar imel, ker bo vse v redu. Je pa ok, če te bo pomiril, da ne boš živčna.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
9.11.2009 22:09:19   
kerala
Ojla drage moje!

Končno mi je uspelo malo do računalnika. V soboto sem že skoraj cel post napisala, potem pa šla nekaj naredit, pa so šle punce k računalniku in ga po nesreči zbrisaleuser posted image  Tako ponavadi moje pisanje tudi zgleda - cel dan ga pišem po malem, zato pa potem ratajo taki romaniuser posted image

Joj, da napišem še jaz najino zgodbouser posted image ... Po vrnitvi iz 3-mesečnega potovanja po Indiji, kjer sem bila še z bivšim tipom, sem bila dokončno odločena, da greva narazen. Pa mi ni in ni dal mira, skozi je lazil za mano, totalni psiho je bil. Odločila sem se, da si najdem eno žrtev "za eno noč", da potem reče, da sem k**** in bo stvar rešena. Čez par dni s kolegico sediva v lokalu, kjer smo v tistem času največ noči preživljali in tudi z lastnikom smo se že spoznali, pa se mi on zazdi kar pripraven, še celo s kolegico sem se posvetovalauser posted image . To izpeljati seveda ni bil problem, alkohol pač naredi svoje... od tiste noči naprej sva živela skupaj, on je imel v najemu stavovanje tu v Kopru, jaz v Ljubljani, po 8 mesecih sva se poročila, in evo zdaj bo od tega 17 let...

Miška, ti pa si od akcije... me zmeraj presenečašuser posted image ... Zdaj, ko si vso hiško prefarbala, bi jo pa kar prodalauser posted image ... Tvojga si pa tudi dobro ujagalauser posted image ...

eee, jaz sem pa kupila Angelcare preden se je Taras rodil - in nisem NIKOLI!!! vklopila senzorja za dihanje, samo za zvok sem ga rabila, tako da sem pred enim tednom dala kar oglas na bolho. Kupila sem pa rabljenega.

Aprilčica, vidva sta pa res nomada, tako sva bila tudi midva doker so bili otroci majhni, med Ljubljano (tam sicer nisva bila na svojem, je bila pa tašča zelo pripravna, da sva midva lahko fajn žurala) in Koprom, kjer sva si urejala gnezdece. Vse skup se je pa zaključilo, ko sta šli punci v šolo, zdaj si pa sploh več ne predstavljam...

sams, mi smo vegetarjanci kakih 7 ali 8 let. Punci vsake toliko pojesta kak kos mesa, samo nikoli ne doma. Tarasu tudi nimam namena dajati mesa. Hči in sin enih naših prijateljev sta oba supertruper, velika, zdrava, brihtna, pa mesa nikoli v življenju nista probala. Postali pa smo vegi ker moj user posted image  ni mogel ubiti kureuser posted image ... potem je pa rekel, da nimamo pravice, da jo jemo, in to je to.

Hel, jaz bi se tudi še kar učila, kar za vedno bi bila študentuser posted image  Pa bravo za album! Jaz vedno tako kompliciram, da potem porabim celo večnost, preden stisnem "send"

Sanikaa, sinhrono plavanje je pa meni takoooo lepo! Pa nasploh plavanje je super, mi je poleg plesa edino, kar od "gibanja" rada počnemuser posted image .

Ayo, Taras pa ne mara plesanja, je čist preplačen če se zavrtim. Najraje ima, da leži, jaz pa se z njim igram in pogovarjam, se že na glas smeji, vriskauser posted image , se vsa raznežim... Aja, še glede fotoknjige - že Aprilčica ti je odgovorila - najdeš program na netu, pol pa daš duška svoji kreativnosti... Izdelek je pa fantastičen, vsaj meni, tako da mi zdaj ni več žal, da e-slik nisem še razvila.

go_ta, ma je cuker tale tvoj Nikouser posted image , tako lepo gleda

S handlingom se pa jaz tudi ubadam, se mi je zdelo, da glavico malo preveč nazaj zateguje, pa smo šli do fizioterapevtke, ki nas je imela pri telovadbi. Zdaj se trudim, sam moj user posted image  je smotan, se mi zdi, da se mi kar ne da, da bi se potrudil. Pediatrinji sem pa tudi omenila, samo je rekla, da ni hudo in naj ga nosimo pravilno. O dvigovanju in ostalem nič. Kar se pa porodnišnice tiče pa izpod kritike! Ne samo, da nam niso nič pokazali, še nego so izvajali samo, so nam jih odpeljali in niso pustili, da smo takrat zravenuser posted image , pol sem pa poslušala samo jokanje vseh tistih štručk, se mi je srce trgalouser posted image

Še eno tako praktično vprašanje imam za vas: Kako ve sperete kakec iz oblekic? Meni nikakor ne gre, tisti moji bio praški so zgleda res vseskup nič. Edino, kar je pomagalo, je sonce, če sem kaka 2 dni pustila, da se pajca. Zdaj pa sonca ni, pa ne bi rada imela vseh bodijev z rumenimi fleki.

Zdaj grem pa še mal v horizontalo, potem pa spat. Moj mali verjetno še nekaj časa ne bo zaspal, je spal do 11huser posted image ... Sam mi ga je tako težko dvignit dokler spi, čeprav bo verjetno treba. Včeraj je zaspal okrog 23.30, kaj bo šele danesuser posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.11.2009 22:13:56   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: go_ta
Niko se npr. ne obrača na bok. Dvakrat mu je uspelo, zdaj je pa bolj lenušček

uh, o kaksnem obratu na bok pri nas ne duha ne sluha, prakticno se ne znamo nobene fizicne vescine, samo z nogicami migamo gor in dol.
ja, kot pravi go_ta, vse ob svojem casu. Gabriel je bil tudi kar pozen pri vsem stvarih (razen plazit se je pa zacel zelo zgodaj).

Eee35, mi smo dobili angelcare za darilo in ga nismo nikoli uporablljali (samo 2x na dopustu), tisti senzor za dihanje pa sloh ne, je se cisto nedotaknjen. Kot ti je napisala hruskolinka, ce se ti zdi potreben ga kupi, odvisno kaksen imate razpored stanovanja, pa ce so se kaksni drugi dejavniki, zaradi katerih mislis da bi ga potrebovala...

Jaz zdaj ze 3 dni samo o oblekici za krst razmisljam, me skrbi da jo bo spodaj brez dekice zeblo (samo zabice + ceveljci) pa sem dobila eno briljantno idejo: nastrikala ji bom iz tople voln gamase, une seksi cez kolena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi sla kar takoj v akcijo, pa nimam materiala, tako da jutri takoj po cepljenju grem kupit volno user posted image user posted image user posted image

zdej pa v postlo user posted image user posted image user posted image lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.11.2009 9:50:49   
hel32
Jutro

Mi smo spali do 7:30, zdaj pa spet spančkauser posted image user posted image , ful priden fant, naš Lukas, pa včeri po vozičkanju je 3 ure spal, zgleda, da je bil ful naporen vikend.
Ta vikend pa imava namen k mojmu očetu na obisk v bolnico, pa bo babica pazila na malega, kake 2 uri, sicer še kolebam, ali bi šla, ali ne, ker je le taki mali, ma nekako mi je težko ob misli, da bi ga pustila samega z mojo mamo, sem smotana.
Danes pa ne vem, kako bo z vozičkanjem, če bo malo deževalo vseeno greva, ker potem tako sladko spi.

Go-ta, pa ja saj se ne razjezim za vsako malenkost, samo me je malo dvignilo, ko je res ležal cel popoldan na kavču, a potem bi pa še jaz mogla navsezgodaj kanto vlačit, user posted image brrrrr, sem bila razkačena. Saj drugače je zlati moj moži, ful skrbi za nas, da nam nič ne majnka, pač so taki maoški, oni si pač lahko privoščijo tiste urice počitka
mame imamo pa 1001 stvar za narest, sploh pri 2 otrocih. Da ne boš mislila, da sem taka vzkipljiva, pa ne, malo naju pa itak živčki matrajo, zaradi te zapuščinske, ker še ni končana, pa odvetnika morema plačat, pa v načrtu imava letos še kuhinjo obnovit, sva pa potem oba malo na trnih, pa saj bo, samo da smo zdravi in se imamo radi, to je glavno.
Če sem prej 10 let preživela z 2x majn denarja, pa za vse sama skrbela, bom še zdaj, ko imam veliko več.

Imate kr zanimive ljubezenske zgodbe, se mi zdi, da so to eni izmed pomembnih trenutkov v našem življenju, in tudi najlepših,čeprev priznam, da nisem bila tako do ušes zaljubljena, ker imaš malo drugačne vrednote, kot v najstniških letih, so pa bili začetki vsekakor nepozabni in lepiuser posted image sem, ko se spomnem, kako me je zapeljeval in osvajal, če malo pomislim, ga praktično zdaj, ko živima skupaj še bolj ljubim in čutim, da me on še veliko bolj spoštuje kot žensko. Zato mi je kr nemalokrat žal, da se razp***po nepotrebnem, pa še to je bilo v nasečnosti, ko sem bila sama sebi včasih v napotouser posted image . Zdaj pa samo pogledam obrazek Lukasa in sem vuser posted image in se kr topim, in pozabim na vse težave in vem, da da mi daja smisel življenja.

Eee35, če ti misliš, da se boš tako boljše počutila ga kr kupi, sam razmisli, da potem slišiš vsak mali šum, in boš kr naprej letala k njemu in boš še bolj napsihirana, če boš imela vklopljen senzor dihanja, ne vem, jaz ga nimam, kr je itak tak mala bajtica, da ga slišim, kajerkoli v bajti sem.

Kerala, glede izpiranja kakca iz bodijev; jaz najprej mali namočim v tekočem prašku, podrgnem, splahnem in dam v stroj, pa vedno gre ven vse in ni nič rumeno, uporabljam pa persil sensitive plus z alojo, brez mehčalca.

Joj, že spet sem zatežila in cel roman napisala!

Grem,.......se še vrnem
Ayo, pa ja, saj če bo imela tako dolgo oblekico ji magari daš odspodi ene debele termo bele hlačke, pa je stvar rešena.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.11.2009 9:55:30   
Drnula
Ojla punce!
Se že nekaj dni nisem priklopla na net in tud zdaj ne bom dolgo gor, ker zunaj šajna sonce in ne vem če bo še dolgo. Pri nas smo vsi pridni, zdravi in veseli user posted image Jutri imava s  Hano posvetovalnico in me prav zanima kako težka je že, saj zdaj se mi zdi pa že res orng knedl user posted image
A kje smo svoje spoznale je zdaj na vrsti? Jaz sem svojga še v onovni šoli in se vanj noro zaljubila še 13-letnica. Pa mi je takrat pisal, sva bila oba zaljubljena pa sem mu ???? odpisala, da sem premlada za kako resno zvezo. Ne štekam še danes, ne vem al me je bilo strah al kaj je bilo, da sem to napisala. No in leta so bila glih ta prava, glih takrat se je počasi začelo družbeno in večerno življenje. v nasl. 6letih sem si dala duška, najpomembnejši v živjljenju je bil žur in nočno življenje. No potem mi je bil še vpis na faks in želja po potovanju. Potem pa pust in ga po teh 6. letih srečam v lokalu v cerknici našemljenega v partizanko, imel je spleteni dve kitki iz svojih las in strupeno rdeče ustnice (ker žnable pa ima mojuser posted image ). Jaz sem pa glih zaključevala vezo z bivšim in imela preglavice okrog tistega in me je sestra dobesedno zvlekla ven, ker sem bila čist poklapana malo od tiste situacije in malo od prejšnjega pustnega petka. Tisti večer sva se ogromno pogovarjala, vmes sva hodila vsak s svojo družbo po lokalih in se nekako stalno srečevala in imela sva veliko skupnih želj, pogledov, oba sva si želela potovati v afriko (bil je menda vse kar prejšnji ni bil user posted image user posted image user posted image - prejšnji je bil idelen predvsem za kozlarije in žure). Potem se je začelo ... bilo je pred 13. leti Miška, pust v cerknici ... le koliko nas je začelo tam, a ne? Pa pravijo, da alkohol škodujeuser posted image

Hana se mi zdi da že dolgo zelo dobro pase kravice. Saj glavi ji tudi še omahne vendar jo lahko dvigne nazaj in na sploh se drži zelo visoko. Jaz jo po kopanju vedno dan kravice past in ji v tem položaju zdrgnem in posušim lase zadaj, ko jih vedno zmočiva. In čez dan jo tudi dam malo, ker se mi zdi da ji prav paše. Na bok se še ne prevrne ji pa manjka res malo. Zvija se kot nora in je se že vaga. Ampak, mar se ne prevrnejo najprej iz trebuha na hrbet ?? Sem že pozabila, je že tako dolgo kar sem imela Neco user posted image
Zdaj se začenja naprezat in dvigovat če jo hkrati primem za obe rokici. Se čist napne in dviguje vrat gori in se smehlja.

Zdaj pa moram it, hana je že glasna

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.11.2009 13:18:38   
Sanikaa
Živijo!!
O danes imam pestro..imam čistilko pa skupaj delava prenovo stanovanja user posted image hecam se ..tok je vse bilo naramano in prašno kot da bi bomba explodirala tak da zdaj že res zgleda kot prenovljenouser posted image
Na kratko bom. Zdaj ko sem preštudirala tiste knjigice: pomembno je da imajo obe roki pred sabo (ko jih nosimo ,ali hranimo, ali ležijo postrani). Glavo ne smejo zatezat nazaj. Pravilno dvigovanje s boka. In ko se jih oblači nič dvigovat ,ampak samo vrtet z ene strane na drugo ..to je kot telovadbauser posted image . Lahko me korigirate če sem kaj pozabila.

Kerala: probala sem tisto biowashball in sem se razočarala pri pranju na 95 , ker mi je umazala perilo z črnimi madeži. Ostalo je kar lepo oprala ampak sem je vrnila. Tak da sem zdaj začela z praškom in mehčalcem frosch ki je 98% razgradljiv in sem kar zadovoljna. Madeže pa res dobro odstranim z AJAX trdim milom. Odlično odstrani vse razen rje, banane, korenčka. Rjo in banano mi je uspelo z specialnimi mili ,ampak tisto kaj zabarva korenček ali mandarina ni mi še uspelouser posted image
eee35 Zakaj bi zdaj tisti angelcare? saj je najbolj nevaren prvi mesec da bi nehali dihat. Pa nedonošenčki so bolj taki da dlje časa moramo pazit. Saj če boš ti bolj mirna se splača tudi zdaj.
Lp

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.11.2009 17:03:48   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Punce, a imate angelcare? Monitor dihanja? Ne vem, jaz postajam vse bolj živčna, da ne bi bilo kaj narobe, pa po moje bom ga kupila, zaradi lastne psihe...

Imamo, ravno zato, ker sem js bolj panične sorte. Kupili smo preko angleškega ebuy-a. Cca. 120 Eur s poštnino.

Kravice: Zadnji teden opažam, da kravice vse bolj suvereno pase in glavico že prav visoko in zvedavo dvigne in opazuje okolico. A gre pri teh kravah samo za glavo ali se mora hkrati še na roke dvignit in upirat? Rokic še nima tak močnih, malo se že upira na njih.

IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Še eno tako praktično vprašanje imam za vas: Kako ve sperete kakec iz oblekic? Meni nikakor ne gre, tisti moji bio praški so zgleda res vseskup nič. Edino, kar je pomagalo, je sonce, če sem kaka 2 dni pustila, da se pajca. Zdaj pa sonca ni, pa ne bi rada imela vseh bodijev z rumenimi fleki.

Meni gre vse dol že pri 60, ne glede na prašek, nimam pa kakšnih bio. Trenutno pervol, ki baje ohrani barve žive user posted image . Kar je pokakanega tako namočim in čim bolj sperem.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?