hel32
|
Dan, čvekice, Da se še jaz pofočkam. Mi smo zdravi, imamo se krasno, če izuzamem včerajšno mojo kuhanje mula, za brezveze, ker mi je dragi rekel, da naj malega dam v postlico, naj ga ne imam pri sebi cel večer, potem se bo pa navadil in ne bo hotel več sam spat, jaz pa seveda v paniko in sem se pobralča iz sobe. No zdaj sem ga kr dala spat in je zgleda se navadu, je zelo glasno protestiral, spet je imel dragi prav . Smo bili nasprehodu, je spal kr 4 ure skupi, sem ga mogla zbudit da je papal, je pa bil krasen dan danes , jutri pa gre dragi delat , pa tako luštno je bilo. Mali je zaspal, 5 min protesta, evo spava. 23Tina, jaz sem že imela 1 menstruacijo, že 3 dni kar je konec, in da ti povem, da je bila tudi izredno močna, sem klicala G pa je rekel, da naj spremljam, če bodo kakšni večji kosi, je panika, drugač pa ni, mi je tudi kapljalo 4-5 dni ven, da sem imela 1 vložek sam po pol ure not in sem že menjala,tak, da mislim, da je to normalno po porodu. Pa vaša pupika je prava lepotička Aprilčica , da se pozdraviš, jaz sem bila pop porudu zdaj že 2x na antibiotikih, tk, da se kr pazi! da je Jakob boljši, sam, da se Julija ne naleze. Še glede kruljenja po hranjenju, Lukasu tudi ful kruli v želodču, mislim, da se hrana pretaka, itak sam mleko pijejo pa je vse tekoćese pa Lukas obvezno pokaka ko se naje in to1x na dan ampak, takrat tako fejst da ga moram celega preoblečt , mali kakec., se pa potem obvezno pobruha, verjetno, ker mu trebušček malo dvignem, ko ga umivam. Anč, in ostale kadilke, zgleda da samo jaz in še nekaj drugih ne kadi, ostale ste pa vse kadilke, TI,TI PACKE TI , to pa ni lepo pa tudi zdravo ne. Sicer ne bom nič pametovala sem sama 15 let kadila, in upam, da nikoli več ne bom. Ste se pogovarjale o filmskih lepotcih, jaz prisegam na žal pokojnega Patrika, ki je igral Drty Dancig, Sever in Jug,... pa ta, ki igra v novem JB, ne vem imena, pa jaz sem za imena itak expert vedno jih pozabim!!! Takole, mali nekaj meditira tuki, dragi gleda tv, mala je na krompirjevih počitnicah, mama je pa lačna! Čavči