|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.10.2009 12:21:51   
go_ta
Smo pojedli, zdj pa mal lenarimo po kavčih - user posted image  z Nikotom, jst pa na svojem koncu, pol bomo šli pa ven, če se kaj zjasni. Samo pa piha tukjuser posted image
eee35, uuuu, si me spomnila na True blooduser posted image  Čakam na novo sezonouser posted image  Na začetku se mi je zdela bedasta nadaljevanka -sploh zarad južnjaških naglasov- zdaj mi je pa super!
sams, uf, grozno je, ko si nenaspan ja. Jst mam enega, pa sem kak dan čist povožena, kaj šele, da bi imela dvauser posted image  Zato pa prve tedne nisem niti pomislit hotla na drugega otroka, ker sem bila čisto živčna. Se moramo tolažit, da bo minilo!user posted image  Pa upam, da bo to s krčki čim prej konec!
aprilčica, kako sem lahko pozabila na Keanujauser posted image
lep dan vam želim za zdaj!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
24.10.2009 12:45:31   
sams
eee35 in go_ta, hvala vam user posted image ... Finta je, da v takih dneh podvomim, da sem "kakovostna" mati, ker samo nekaj težim... se mi zdi, da otroci potem nimajo dosti od tebe, ker se jim ne moreš posvetiti. Sem celo razmišljala, da bi jih nesla nonotom, ampak ker to ne delam NIKOLI, sem se tudi danes temu odpovedala.

Aha, ko se pogovarjate o lepotcih...od tistih, ki ste jih naštele, mi noben ni všeč, ampak en tip, ki totalno pooseblja moj ideal moškega je Benicio del Toro: bolj majhen, bolj okrogel (ne debel, ampak nikakor ne suh), neverjetno sexy in lepa usta in nekaj izžareva....

Zdej pa moramo iti risati... jaz, ki sem v šoli vedno likovni imela MU user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
24.10.2009 14:39:14   
eee35
go_ta: ooo! jaz tudi čakam na novo sezonouser posted image , pa meni tudi na začetku je bila kar nekaj, zdaj pa sem postala malo odvisna, imam obe serji na prenosnem disku, pa mojemu sem rekla, da ne sme nič brisat. Moram pa še nekje dobiti knjige, jih je kar veliko, me prav zanima, kakšne so.

sams: BdT ima zanimive učke, ampak definitivno ni moj tip...ko sem bila ful mlajša pa mi je bil všeč Pierce Brosnan, suh, dost visok, eleganten, črni lasje, pa modre učke, evo moj tip!!!user posted image (ne vem, ali sem že omenjala, da je moj user posted image nizek, pa ima blond laske?user posted image , tok o idealnem moškem)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
24.10.2009 15:17:51   
Ayo
Pri nas pa tak lep soncek sije, da smo bili celo dopoldne zunaj, prevec obleceni, potem smo sli na kosilo, v avtu nazaj sta otroka zaspala, mozek je sel zdaj v trgovino, ko bo nazaj grem z Ilario se na drugo rundo sprehoda. user posted image
Kaj v Slo imate slabo vreme?
Tukaj mi je zdajle kazalo 20° user posted image

Eee35, Aprilcica, jaz pa cisto NIC ne pogresam mojih in lahko recem, da sem se toliko bolj srecna, ker sem tako dalec stran od njih. Zal mi je za te besede, ampak tako je. Jaz pogresam Slovenijo, Ljubljano, navade, moje prijatle in okolje v katerem sem odrasla...ampak starsev pa ne.

Sams en user posted image zate!! Te popolnoma razumem kako se pocutis, ker imam jaz pogosto taksne neprespane dneve. Nas Gabriel je tudi en tak mali vragec, ki nam ne da spati. Upam, da se bos lahko ze to noc fino naspala!! user posted image

Se pogovarjate o igralcih lepotcih; jaz pa tako redko gledam TV in filme, da skoraj nic ne poznam, ce ni ravno Brad Pitt. No ok Sean-a in Kean-a pa Cloony-ja tud, Nescafe pa to user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
24.10.2009 15:33:08   
aprilčica07
sams: še ena, ki ne zna risat in sem tudi ponosna lasnitca MU-ja v osnovni šoliuser posted image user posted image user posted image ma počasi počasi se bo tudi pr vas stanje znormaliziralo, saj se morauser posted image user posted image user posted image
eee35: to naizansko gleda moj lubi, meni pa ni všeč.. on gleda še super natural in še en pari takih, ma meni to nikakor ne sede..sem se pa nasmejala, ko sem brala kako ti to gledaš z malim na joškici..user posted image
ayo: pr nas je 15 stopinj, bi blo še več, ma piha burja in je pol malo manj.. ni pa prav nobenga mraza zunaj... mi je žal, da tako čutiš do staršev, ampak če je tako, je res najbolše, da si daleč stran in imaš mir in živiš tako kot ti paše....
go ta: tudi pr nas piha.. sem sita te burje, ma letos prav zares.. pa kaj bo šele pozimi ..user posted image

Jakob je zaenkrat brez vročine, bomo vidli kako bo zdaj popoldan, je pa danes ful bolj tečen ker ni še dober in je samo mama in mama. Meni se pa nič neče, ni moj dan danes. user posted image Ma bo bolše, si grem eno kavo skuhat, bom takoj bolša. Ali pa pokličem brata, da pride na kafe.. Evo to bom nardila, pa bova še na en čik šla, mi ne paše kadit sama.. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
24.10.2009 18:54:19   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: eee35
povijalno plenico da namesto v gatke čist od zunaj (bogi otrok, kako zgleda.....) itd. Po moje ni čist osredotočen na malim, kaj me živcira, ampak kaj čem, saj prisiliti ga ne morem. Več ne bom pisala, ker včasih nos vtakne tukaj noter...user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
kako se kar naprej smeji cim jo ogovoris, p naj bom to jaz ali pa ena cisto 3. oseba. Neverjetno. Usta do uses. In ona bi se tud ful pogovarjala, spusca glasove, res neverjetno. Ker tega Gabriel, vsaj pri tej starosti ni pocel.

Pri Hani enako. Ja, res je, punčke se fizično razvijajo hitreje

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
24.10.2009 21:16:45   
*anč*
ojla, punce!

mala spi, tristan se še igra, dragi šel na eno pivce, jst pa lahko končno mal rr počekiram in za spremembo tut kej napišem user posted image . dans smo šli na obisk k babicam in dedkom, tko da smo mel zapolnjen dan, zdej si bom pa tut jst privoščla en cigaretek (ko se že vse kadilke odkrivate, se morm pa še jst user posted image , čeprav nisem nč ponosna na to).

aprilčica  jst malo kopam vsak dan, mogoče 1x na teden spustim. to je tak najin večerni ritual v katerem mala full uživa, se smeje, brca u banjici, pol se še zmasirava, pojeva josipo lisac ... user posted image   po kopanju se mala samo še podoji in gre spat, če se pa ne skopa jo mam pa pokonc tut do pol enajstih in skos neki tečka, tko da pri nas kopanje full pali user posted image .

miška  super, da je tvoja mala zdej še boljše volje, ko dobiva dodatek, ji je očitno res manjkalo.  kako si zadovoljna z mireno? jst jo mam od pondelka in je super, tut krvavim minimalno al pa nič.

drnula  tvoji punci sta luštni za pojest user posted image !!!

tko, grem brat naprej, itak tok pišete, da mamše 2 strani za oddelat user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
24.10.2009 21:50:26   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

kerala: veš kaj te mislim že en cajt vprašat? vaši otročki imajo lepa, zanimiva imena.. me zanima kje sta odkrila ime Duna? je precej podobno mojemu, namreč..user posted image sem malo firbčna..user posted image user posted image user posted image

Ja meni je tudi Duna ful lepo in zanimivo ime! user posted image Kerala!
Tvoje ime Aprilcica pa tudi mi je fuuuuuuul vsec! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*
pojeva josipo lisac ... user posted image

josipa lisac je men user posted image user posted image user posted image Se spomnim pred doooolgiiiimiiii leti sem bla na njenem koncertu na lj. gradu user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
24.10.2009 22:00:02   
*anč*
aprilčica  upam, da je jakob boljši! julija pa naj se ne naleze ... naredi mal distance med njima, naj je ne lupčka pa bo mogoče palilo.

ayo  mene je tut strah te gripe user posted image . sam zdej pri nas kao še zdravniki pravijo, da se ne bojo cepli zaradi stranskih učinkov user posted image , tko da nevem. jo bom pa verjetno dala cepit proti rota virusu, čeprav ga tristan ni mel, sam se bojim, da nam iz vrtca prinese.

sams  reva boga neprespana user posted image . jst sm ko cota, če ne spim dovolj in sem takrat za en drek mama, sam kaj češ, pride kak dan in tudi mi nismo roboti. boste pa kak drug dan nadoknadili pa bo user posted image .

sm že mal zaspana ... se bom počasi zrihtala pol pa za knjigo, trenutno berem Čefurji raus in me kr vleče.

lahko noč! user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
24.10.2009 22:06:20   
go_ta
Dober večeruser posted image  Evo, spet za računalnikomuser posted image  Niko spi, jst sm mal pospravla po naši zbombani bajti, zdaj razmišljam, da bi si pol radlerja privoščila ...user posted image  je zauser posted image , tako da sva že nazdravila. Pašeeeeuser posted image  Pa baje poveča prozivodnjo mlekauser posted image
Dans je bil luštn dan, smo šli na Bled, mal naokrog, user posted image  si je priovščil kostanj, pol sva šla pa na kavico pa kremšnito, mali je pa vse prespal. Ta pojma nima, kje vse je že biluser posted image
anč, dobra si, da popedenaš dva otročka, delaš faks, vsa častuser posted image  Pa še ena kadilka, najbolš, da ustanovimo klub, sam mislim, da nas bojo kr kamenjaluser posted image  Josipo Lisac poslušata? Men so eni komadi tud dobri, moj pa kar napad dobi, ko jo slišuser posted image  
eee35, True blood se pa začne 13. 11.!user posted image  Aja, tist blond igralec, ki špila glavenga vampirja je tud seksi, mjamiuser posted image
aprilčica, ja vi mate burjo. Jst res ne maram, ko pri nas mrzlo piha s Karavank, ma nikamor ne moreš, k je zunaj svinjsko mraz. Ne vem, kako bomo zimo preživeli.
sams, se strinjam, da če nisi zadovoljen, si siten, se vse odraža na otrocih. Potem si je najbolš vsaj urco časa zase vzet, iti ven na zrak. Tud jst nočem malega kar dat babicam, da jih čuvajo. Ja, če imam kak članek za zlektorirat, jim ga dam za kake pol urce. Nočno vstajanje te pa itak ubije. sem dons ob pol 6 razmišljala, če bi šla nazaj spat, sploh nisem bila zaspana, sem si hotela kavo skuhat pa računalnik prižgatuser posted image  
Nič, grem svoj radler v miru popit.user posted image Lepo ajajte!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
24.10.2009 23:30:19   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

kerala: veš kaj te mislim že en cajt vprašat? vaši otročki imajo lepa, zanimiva imena.. me zanima kje sta odkrila ime Duna? je precej podobno mojemu, namreč..user posted image sem malo firbčna..user posted image user posted image user posted image

Sem tudi jaz hotela to že večkrat vprašat (tudi meni je ime tako kot aprilčici user posted image )-sem pri tvoji prvi omembi Duninega imena (še na nosečkah), milslila, da si se zatipkalauser posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 1011
25.10.2009 6:50:14   
aprilčica07
Jutro,

mi pokonci, ni kaj nova ura... mene boli grlo za znoret, očitno bom zdaj jst kaj fasala.. moram šibat v lekarno kaj kupit, ker niti požirat ne morem trenutno..user posted image samo nevem kje me je ulovilo, da me tako boli, saj se čuvam in oblačim in vse... joj, to mi je res zoprna bolečina...user posted image

ayo, zima: ker smo tako firbčne, upam, da nam bo kerala zaupala zgodbico o imenu Dunauser posted image
anč: naša pa zaenkrat kopanja ne prenese in kriči ko zverina, ko jo samo umivamo, kaj šele, ko zavoha, da bo banjica... jok in stok in vreščanje.. jo je čut do vseh sosedov...user posted image in kopanje jo ful predrami in pol garant ni spanja minimalno 2 urci... tako, da mi se bomo očitno tokrat kopali bolj zjutraj... včeraj je bil Jakob cel dan brez vročine, danes je tudi ok, tako, da mislim, da bo ok, Julija (trkam) se kr drži.. smo pa omejili lupčkanje... in stiskanje... tudi ti kadilka? vedno več nas jeuser posted image
go ta: zima, zima bela.. jst tudi nimam pojma kako jo bomo preživeli.. malo bomo več v dolini, ker tam ne piha močno, ma tle gori pr nas so zime samo zaradi burje ubijalske, saj preneseš, ma za vozičkat pa zihr ni... pr Jakobu je blo malo drgači je bil pozimi že večji, ta bo pa še mičkena in se ne bo za hecat...

Si grem raztopit še en lekadol ali aspirin, ker sem res zanič. Sem vstala vsa polomljena in hrbet me je bolel, zdaj je lih malo bolše, sem bla pod vreli tušem. Pa je bla noč ok, smo vsi trije spali kot polhi.. Počasi bo tudi moj domov prišel....

Nič, grem spit kaj zdravilnega...

Lepo se mejte in se beremo:)

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
25.10.2009 9:15:10   
23tina
jutro punce!

tiste ki že imate menstruacijo me zanima,če ima katera čist drugačno kod prej?jes mam že 4 dan tok močno,da mam vložek v pou ure čist pouhn,pa kar kapljice mi padajo dol,ko si menjam vložek.taka kri brez strdkov,kot da se vrežeš!učer sm klicala na urgenco pa so rekl da se pridem pokazat,sam je reku doktor,da tko ne morem velik krvi zgubit(sam ne verjamem,ker vidim da mi kaplaja ven,sj transfuzija tud po kapljicah teče,pa se je ful nateče).
a ima še katera podobne težave?
user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1013
25.10.2009 9:16:29   
23tina
evo sm še mal slikic moje miše nalimalauser posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
25.10.2009 9:49:31   
*anč*
aprilčica  hitro se pozdravi. točno tkole sem se jst u sredo zbudila in sem si skuhala en velik pisker čaja z medom pa pol še enega, nos spirala s fiziološko (po ziminem receptu) in sem bla zvečer že dosti boljša, pol pa ponovila vajo še v četrtek in sm zdej že skor čist ok, zgledal je pa, da bom obležala. tko, da se nalivaj s čajem!!! user posted image

23tina  joj, ti ne znam svetovat, jst menstruacije še lep čas ne bom mela zaradi dojenja. se mi pa zdi, da je precej močna tala tvoja krvavitev, tko da bi klicala nazaj, če se ne bo zmanjšala al pa če se boš kej omotično začela počutit.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
25.10.2009 9:50:23   
*anč*
23 tina  sm čist pozabla pohvalit tvojo pupo!! lušna je, še posebej na slikici po kopanju!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
25.10.2009 13:34:49   
kerala
Ojla drage moje babe!

Končno mi je uspelo malo sem pokukat, pa vidim, da vas prav zanima ime naše male (oz. velike, če sem bolj natančna)... Uglavnem, z user posted image sva listala po atlasih, iskala mesta, reke... pa še sama ne vem, kako sva se tega domislila, nisva ga namreč nikoli prej slišala... Skratka - Duna pomeni peščena sipina, zdelo se mi je tako romantično in zanimivo, pa še zvenelo mi je lepo... Tudi tamala je s svoji imenom zelo zadovoljna, se mi zdi da je kar ponosna, da ima mal posebno ime. Nekaj parov pa je celo navdahnila, da so svoje dojenčice tako imenovali. Zanimivo je bilo v Maroku - nad peščeno sipino so bili itak navdušeni. Povedali pa so še, da Dunja pri njih pomeni življenje, prav tako kot Živa pri nas (no, samo informacija za naše Dunjeuser posted image  tle s foruma)
Joj, še eno ultra naključje: enkrat sta se tamali pri bratrancih v Lj igrali na igrišču - in spoznali sestrici, njihovi sosedi, ki sta prav tako Živa in Duna - nevejretno, kaj?

Tina, a nisi prav ti imela težav z izgubo krvi pri porodu? Jaz bi šla na tvojem mestu kar hitro na pregled, da se spet kaj ne zakomplicira. Sicer pa ima ena moja prijateljica tudi fullllll intenzivne M, izgublja ogromno krvi, enkrat je celo pristala na urgenci zaradi tega. Pomaga pa ji izključno presna prehrana, tudi njena strogo vegetarjanska prehrana ni dovolj. Pa kolki je cukr tale vaša bejbauser posted image

Aprilčica, pozdravi se čimprejuser posted image user posted image user posted image ! Tole je verjetno kar od Jakoba, upam, da bo Julija ostala OK!

sams, ma si bogica, te prav razumem... se mi vrnejo spomini na moje drugo materinstvo, napooooorno, že na meji, da se mi je trgalo včasih... ampak tudi to mine, verjemi, še prehitro

Igralci - jaz se pa bolj za "neklasične" - Nicholas Cage, Jeremy Irons, John Malkovich... aja, pa Joseph Fines mi je full lep, mmmmuser posted image

Klub kadilk - se takoj včlanim... saj ne, da se hvalim, sam meni toooolk pašeuser posted image ...

Pa še nekaj sem vas hotela vprašat: a se vam kdaj dogaja, da malim full kruli ko jejo? Tarasku včasih tako kruli, predvidevam, da ga hktari tudi šraufa, saj hitro spusti, včasih tudi zajoka, ali pa samo noče vlečt.

Aja, pa še tega sem se včeraj domislila - ker me ves čas nekaj bega in skrbi koliko je pojedel, sem začela tehtati plenice! Včeraj je tako "izločil" skupno  670g. Mislim, da je tole kar dovolj, ni ravno obilno, ampak na spodnjem minimumu pa je leuser posted image ... bomo videli kaj bo tehtnica pokazala v torek pri P.

Moje bejbe imajo pa žurkouser posted image . Je ravno fraj en mali stanovanjček od mojega brata, blizu naše hiše, vendar v samostojni hiški. Povabili sta nekaj prijateljic in bodo gor polne 3 dni, tam spale, si same kuhale... jao meni, še mal pa se bosta odselili!user posted image

Zdaj pa grem, moram še kaj naredit, se itak tko lena, pa vsak izgovor je dober... npr. danes je nedelja in se ne spodobi kaj posebaj delat...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
25.10.2009 13:58:46   
aprilčica07
Ojla

anč: hvala za dobre želje,, sem si skuhala en lonec čaja in se zdaj že cel dopoldan nalivam, ma meni je čaj tako zanič, da mi zraven kr želodec obrača, pa med tudi jem.. fuj.. ampak vse, da se le spravim k sebi..
kerala: meni je Duna tudi lepo ime, tako posebno, ampak tle okoli ni nobene s tem imenom, pa me je matralo kako sta do njega prišla... tle okoli smo tudi Dunje bolj redke... glede kruljenja: pr nas se tudi zgodi, da Juliji včasih kruli ko jemo, oziroma niti nevem če ji kruli, eni grozni zvoki se čujejo....

Trenutno oba otročka spita, Julija spi v košku, Jakob v postelji... Spi pa Julija danes več kot ponavadi, smo ble zunaj z vozekom in jo je uspavalo, da kr žaga, že več kot 2 urce.. Moj je peljal oljke v torklo, da se nardi olje, jst se bom pa zdaj na kavč ulegla...Pa malo tv gledala, če bo kaj pametnega, od vseh kanalov jih itak gledamo enih 10 na veliko..

Lepo se mejte.user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
25.10.2009 15:59:09   
aprilčica07
23tina: krasno pupiko imateuser posted image user posted image user posted image user posted image glede M, pa ti ne bi znala svetovat, jst je še nisem dobila, imam pa ponavadi ene srednje močne, tako, da je po moje res najbolše, da pokličeš dohtarja, kot ti je kerala svetovala... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
25.10.2009 17:31:14   
hel32
Dan, čvekice,

Da se še jaz pofočkam.
Mi smo zdravi, imamo se krasno, če izuzamem včerajšno mojo kuhanje mula, za brezveze, ker mi je dragi rekel, da naj malega dam v postlico, naj ga ne imam pri sebi cel večer, potem se bo pa navadil in ne bo hotel več sam spat, jaz pa seveda v paniko in sem se pobralča iz sobe. No zdaj sem ga kr dala spat in je zgleda se navadu, je zelo glasno protestiral, spet je imel dragi pravuser posted image .
Smo bili nasprehodu, je spal kr 4 ure skupi, sem ga mogla zbudit da je papal, je pa bil krasen dan danesuser posted image user posted image , jutri pa gre dragi delatuser posted image , pa tako luštno je bilo.
Mali je zaspal, 5 min protesta, evo spava.

23Tina, jaz sem že imela 1 menstruacijo, že 3 dni kar je konec, in da ti povem, da je bila tudi izredno močna, sem klicala G pa je rekel, da naj spremljam, če bodo kakšni večji kosi, je panika, drugač pa ni, mi je tudi kapljalo 4-5 dni ven, da sem imela 1 vložek sam po pol ure not in sem že menjala,tak, da mislim, da je to normalno po porodu.
Pa vaša pupika je prava lepotičkauser posted image

Aprilčicauser posted image user posted image , da se pozdraviš, jaz sem bila pop porudu zdaj že 2x na antibiotikih, tk, da se kr pazi! user posted image da je Jakob boljši, sam, da se Julija ne naleze.

Še glede kruljenja po hranjenju, Lukasu tudi ful kruli v želodču, mislim, da se hrana pretaka, itak sam mleko pijejo pa je vse tekoćese pa Lukas obvezno pokaka ko se naje
in to1x na dan ampak, takrat tako fejst da ga moram celega preoblečtuser posted image user posted image , mali kakec., se pa potem obvezno pobruha, verjetno, ker mu trebušček malo dvignem, ko ga umivam.

Anč, in ostale kadilke, zgleda da samo jaz in še nekaj drugih ne kadi, ostale ste pa vse kadilke, TI,TI PACKE TIuser posted image user posted image , to pa ni lepo pa tudi zdravo ne. Sicer ne bom nič pametovala sem sama 15 let kadila, in upam, da nikoli več ne bom.

Ste se pogovarjale o filmskih lepotcih, jaz prisegam na žal pokojnega Patrika, ki je igral Drty Dancig, Sever in Jug,... pa ta, ki igra v novem JB, ne vem imena, pa jaz sem za imena itak expertuser posted image user posted image vedno jih pozabim!!!

Takole, mali nekaj meditira tuki, dragi gleda tv, mala je na krompirjevih počitnicah, mama je pa lačna!

Čavči

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1020
25.10.2009 20:44:30   
go_ta
Hej, še malo, da se jaz pofočkam. Ta ura je tud nas mal zmedla, smo kr vsi trije vstal ob pol 8. Dan je bil pa super lep pa aktivn, smo bli večinoma zunajuser posted image  Niko je zaspal že ob 8, bog ve, kaj nas ponoči čakauser posted image  Zdj pa z lubijem Jamesa Bonda gledavauser posted image  Hel, ta novi JB je Daniel Craiguser posted image
Aprilčica, user posted image , da boš čim prej bolje! Sj veš, kaj jst predlagam za grlo: med pa česen. Odganja bolečino. Pa user posted image  tudiuser posted image  Uf, jst se tud bojim, kako bo, ko bom zbolela. Že tko sem kakšen dan kot cunja, bolna sem pa še hujša. Upam, da nas letos vse bolezni obidejo!
tina, luštno punčko mata!user posted image  Kako je z M, pa jaz žal ne vem ...
Tud Nikotu kruli v želodčku včasih, pa slišim, kako se mu pretaka po trebuhuuser posted image
kerala, meni je Duna tud všeč imeuser posted image ob nedeljah se pa res ne spodobi delatuser posted image  Jst se ob nedeljah in praznikih držim načela, da je treba vse 4 od sebe datuser posted image
Nič, grem se mal pretegnit na kavč. Lepo ajajte!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
25.10.2009 20:47:45   
go_ta
Aja, tina, sem pogledala še slike v albumu, sem zadnjič pozabila komentirat, da mata tud ful luštno stanovanje, ker je ful svetlo - bela barva naredi svojeuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.10.2009 20:55:39   
eee35
Uuuu meni Daniel Craig pa gre na živceuser posted image , še dobro, da nam ženskam tako različni tipi so všeč!

Danes smo bili v Volčjem Potoku, pa je bilo carsko! Toplo, pa luštno, bom dala slikce v album...A je bila še katera? Ker je mrgolilo vozičkov, pa sem vse ful gledalauser posted image . Zdaj mali leži v vozičku, moj je navlekel od spodaj neki kabel, pa ga vleče in z nogo pol se odrine...Kao da se z otrokom ukvarja, v bistvu film gledadauser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.10.2009 22:00:36   
Drnula
hel-  a Patric je pokojni ??? a ga je auto povozil al kaj, saj je bil še mald, mar neuser posted image Men je bil tud všeč Umazan ples, še bolj Sever in Jug. Jaz sem še ena bivša kadilka, že dolgo tega pa še vedno mi zadiši %#$"%??! mi ni jasno, ampak včasih ko pijem kavo ali včasih ko se mi pokadi pod nos se mi še vedno zalušta.

Ah, jaz grem menda tud spat.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.10.2009 22:43:26   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Zanimivo je bilo v Maroku - nad peščeno sipino so bili itak navdušeni. Povedali pa so še, da Dunja pri njih pomeni življenje, prav tako kot Živa pri nas (no, samo informacija za naše Dunjeuser posted image  tle s foruma)

Hvala za info user posted image ...

Naši mali tudi kruli, oz. se pretaka po želodčku, še najbolj takrat, ko dolgo spi in potem s praznim želodčkom na polno sesa... ampak mi ne zgleda, da bi jo bolelo...

Lepo spite, grem počivat, nimam več energije za nič...

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?