aprilčica07
|
sams: super, da si se vsaj malo naspala, bravo za Sofijo! tudi jst se obupno potim po porodu, ma prav grozno, res.. in smrdim.. fuj, kdaj bo tega konec? glede fotke iz srečanja pa se podpišem pod samsino idejo, eno gasilsko, da vas vidimo.. opatija: ja, tista z postrežčkom pr Jakobu je blizek resnice, sem bla res obupna in nesigurna in vsaka stvar me je znervirala.. ma po treh mesecih sem začela uživat in je blo pol vse super, prej pa res ne... ma še na sprehod nisem upala sama, kr sem se bala, da se bo začel dret, pa rpevit, da ga bom polomila, pa spat, pa nevem kaj še vse no.. tokrat mi je res lažje in sem ful bolj na izi in sproščena in so vsi okoli mene zadovoljni, ker takrat sem bla en tak mini psiho.. do vseh, do mojga do mojih staršev, do tašče se lih nisem upala, ampak ostale sem pa dnevo večrkat vrgla na obrate.. joj, sem se jim že tisočkrat opravičila za tisto obnašanje.. rina: alora, sem lih 10 let starejša od tebe, madona, res sem stara.. hel: še ena, na pol slepa, jst imam tudi očala za na daleč, ker če ne ne vidim ma nič, no.. z leti sem vsako leto hujša, pa moj se mi smeje, ampak meni ni do smeha.. ayo: super za čvek z kolegico.. jst tudi uživam, ko se lahko načvekam.... drnula: evo, mene pa lih sladko spravlja ob pamet, bi pojedla lih vse kar vsaj na silo diši po sladkem.. edino temne čokolade ne maram,... Jakob trenutno spi, mala je v ležalničku, sva šli prej na sprehod in je spala pol 3 ure skupaj v vozeku, mislim, da smo za danes s spanjem zaključili, ampak ok, samo, da spimo ponoči. Ostalo vse prenesem. Tudi jst pogrešam keralo, pa arwen, pa muco, pa še katero, ampak se ne spomnim vseh nickov trenutno..... kje ste pupe?