|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.10.2009 12:30:43   
rina22
aprilčica2007, seveda ni nikoli prepozno za otročka. Saj tega nisem reklauser posted image Če se je pa tak razumelo, se pa opravičujem user posted image Ja, jaz sem bila stara 22, ko sem rodila. Septembra sem pa se "postarala" na 23 user posted image user posted image Sem mlada še, ja. Samo mi zdaj, ko imam svojega sončka ob sebi ni niti malo žal, da jo imamuser posted image

hel32,tudi naša mala kaka 1X do 2X dnevno, ampak se namatra zraven, ker težko kaka zaradi Aptamila ARuser posted image No, sem ji pa včeraj dala 1 obrok Imunofortisa. Danes pa še en obork. Upam, da danes ne bo polivala...
Super za tvoja otročka, da nista polivalauser posted image user posted image To je res tak malo.. hudo, če polivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.10.2009 12:31:26   
rina22
Aja, še to - UŽIVAJTE NA SREČANJUuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.10.2009 12:58:35   
Drnula
Kje je čolnarna? Če parkiram nasproti tovarne union, je še daleč?
A imajo kaj igral za otroke?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.10.2009 13:32:45   
sams
Ahoj drage moje,
blagor vam za srečanje!!! Joooj, se boste načvekale!!! user posted image user posted image user posted image  V glavnem, PROSIM za eno slikico (gasilsko), da vidimo te otročičke in mamice user posted image . Da bomo še mi "provincialke" imele kaj od srečanja...

Tamala je danes spala do 4h, kar je super. Potem sem jo dojila 0.5 ure in še malo za uspavat in ko sem se ulegla in me je začelo zmanjkavat, se je zbudil mali in fuuul cvilil in se drl (ne jok, prav cviljenje, brezveze user posted image ). In se je dragi razjezil in mu dal dudo in je zaspal še za 1 uro user posted image . Jaz sem pa kar potegnila do 7h in zjutraj smo s tamalo spale še 2 ure user posted image . Sem super naspana, čeprav sploh ne hodim več na jutranje sprehode user posted image . Mogoče še boljše, ker itak pridem vsa potna nazaj. Po porodu se spet ful potim (kot 1.) in mi je ful glupo, ker se drugače sploh ne.

opatija, jaz se mojemu tudi ne upam kaj dosti govoriti o 3. otroku. Je pa rekel pred par dnevi, da o tem sploh ne bo debatiral, ker je zanj konec reprodukcije in ne bo več načenjal teme user posted image ... ne vem, bomo videli, čeprav ...

Pri nas bo danes 25 °C, malemu sem kar začela oblačiti bodije brez rokavov, ker je res vroče.

Drnula, iz tovarne Union do čolnarne je en lep sprehodek, seveda odvisno od hitrosti Necine hoje user posted image . Če bi naš hodil, bi hodil 5 ur, ker ga vse drugo zanima, samo hoja ne... Mislim, da igral nimajo, ampak nikoli nisem bila pozorna, ker smo tam šli samo s službo in nikoli z otroci...

Punce, kje pa je kerala?!?? Jaz jo že ful pogrešam!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.10.2009 13:56:55   
Ayo
Evo jaz sem se nacvekala za nazaj in za naprej s to frendico, tako da je vmes zacel tudi dez user posted image user posted image user posted image
Sem seveda izvedela za eno novo user posted image user posted image

Sem vam vsem fous, katere se fajn pocutite, naspane in tko...jz bi tud!!user posted image

Res superca da nas je vedno vec za srecanje!! user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ce se dobimo res ob 10.30 pa prides Alisa pred slikanjem kolkov?
No sej ne bi rada komplicirala, ampak jaz bi skoraj rajsi brez Gabriela, ker ce bo sitko ne morem cvekat kot je treba...
Drnula, kot ti je sams povedala, od Uniona imas en lep sprehod do colnarne...tam pa so igrala ampak ne cist ob bifeju, je malo stran, cez jezero v bistvu.
Ce bi nas bilo vec se s starejsimi otrocki, potem bi bilo pametneje poiskati kafic z igrali...to pa jaz bolj svoh poznam v Lj.
Da pa so tam v colnarni pocasni je pa res, kot pravi sivilja, ampak mogoce ne bo tisti ponedeljek veliko ljudi, bojo mal hitrejsi user posted image

Meni se je pa ze vceraj naredi herpes na ustnici XXL velikosti user posted image najbolj mi je hudo ker ne morem lubckat mojih dveh zabic tako kot treba user posted image

Drugace pa beren, da ogromno popijejo vasi user posted image po moje nasa tistih 10 minut ko vlece iz joske ne popije vec kot 100ml...kaj pa vem. Ker ko sem si pumpala pri Gabrielu, ko je imel 7 in 8 mesecev, sem si napumpala nekje 160/180ml, vec ni slo, ampak je bil toliko starejsi, tako da sedaj bi rekla da popije manj pri 2 mesecih...

Grem je sitna in zaspana...grrrrrrr

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.10.2009 14:33:22   
aprilčica07
sams: super, da si se vsaj malo naspala, bravo za Sofijo!user posted image user posted image tudi jst se obupno potim po porodu, ma prav grozno, res.. in smrdim.. fuj, kdaj bo tega konec? user posted image glede fotke iz srečanja pa se podpišem pod samsino idejo, eno gasilsko, da vas vidimo..user posted image
opatija: ja, tista z postrežčkom pr Jakobu je blizek resnice, sem bla res obupna in nesigurna in vsaka stvar me je znervirala.. ma po treh mesecih sem začela uživat in je blo pol vse super, prej pa res ne... ma še na sprehod nisem upala sama, kr sem se bala, da se bo začel dret, pa rpevit, da ga bom polomila, pa spat, pa nevem kaj še vse no..user posted image tokrat mi je res lažje in sem ful bolj na izi in sproščena in so vsi okoli mene zadovoljni, ker takrat sem bla en tak mini psiho.. do vseh, do mojga do mojih staršev, do tašče se lih nisem upala, ampak ostale sem pa dnevo večrkat vrgla na obrate.. joj, sem se jim že tisočkrat opravičila za tisto obnašanje..user posted image
rina: alora, sem lih 10 let starejša od tebe, madona, res sem stara..user posted image user posted image
hel: še ena, na pol slepa, jst imam tudi očala za na daleč, ker če ne ne vidim ma nič, no.. z leti sem vsako leto hujša, pa moj se mi smeje, ampak meni ni do smeha..user posted image
ayo: super za čvek z kolegico.. jst tudi uživam, ko se lahko načvekam....
drnula: evo, mene pa lih sladko spravlja ob pamet, bi pojedla lih vse kar vsaj na silo diši po sladkem.. edino temne čokolade ne maram,...user posted image

Jakob trenutno spi, mala je v ležalničku, sva šli prej na sprehod in je spala pol 3 ure skupaj v vozeku, mislim, da smo za danes s spanjem zaključili, ampak ok, samo, da spimo ponoči. Ostalo vse prenesem.user posted image

Tudi jst pogrešam keralo, pa arwen, pa muco, pa še katero, ampak se ne spomnim vseh nickov trenutno..... kje ste pupe?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.10.2009 14:43:41   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

evo, mene pa lih sladko spravlja ob pamet, bi pojedla lih vse kar vsaj na silo diši po sladkem.. edino temne čokolade ne maram,...user posted image

Evo, identično jaz!! Vse, samo temne čokolade ne bi... sicer pa zdej po porodu še nisem probala čokolade.. me je strah, da bi malo zvijalo. Počasi bo treba uvest tudi to, ker jo že sanjam... no same čokolade glih ne, ampak čokoladne piškote pa ja!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.10.2009 15:40:23   
Sanikaa
Druga možna lokacija z igrali in celo z parkom zraven je Grad Kodeljevo To je zraven fakultete za šport. Če bi vas bilo več z starejšimi otroci bi bila super lokacija. Nič.. povejte kaj vam bolj odgovarja, meni je popolnoma vseeno, ker bo Vid v vrtcuuser posted image

Ženske vsaka vam čast da razmišljate o tretjem otrokuuser posted image Po noči ko vsa že živčna po petič ustajam mi dragi reče ..draga še samo dva...misli da je smešenuser posted image Celo on reče da mu je zdaj lažje razmišljat o možnosti tretjega kot prej ko sva imela samo enega!!!user posted image Že sem mu zagrozila če naredi tretjega gre on na porodniško po tretjem mesecu pa naj bo on doma z tremi!! Ker res ne maram biti noseča (res vas občudujem, ki ste tako uživale) meni je nosečnost sama muka... mislim da smo mi končali pri drugemu!!
lp

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.10.2009 15:43:20   
Sanikaa
Tole mi je prijateljica poslala iz ene knjige ki sam govori o razvojnih zagonih pri dojenčku. Ugotovili so da se kar podobno pojavljajo pri vsakem :
"osem razvojnih zagonov dojenčka: 4.- 5. t (prisluhne prvim glasovom); 7. - 9.t (razvoj čutov- rastejo možgani); 11.- 12.t (razvoj glasu); 18.- 20.t (bolje vidi, tipa, čuti in prijema); 25. 27.t (zavedanje povezanosti ljudi, predmetov in samega sebe); 36.- 40.t (prepozna živali in stvari- spoznajo komunikacijo); 44.- 48t (učenje novih spretnosti); 53.- 57.t (prinaša stvari, se igra z igračami)....to je to (8. jih je): ni panike bomo preživeli, a ne?"

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.10.2009 15:56:32   
Ayo
Jaz imam pa danes ocitno prevec casa user posted image

Ta vecji mulc se drnjoha, tamalo moram pa tukaj v lezalnicku guncat, da je tiho, drugace je dretje.

Iatk pa danes ven ne moremo, dezuje. user posted image Bomo se pa malo igrali in knjigice gledali user posted image

Danes sem prvic nasi puncari postrigla nohtke, ker je ze vsa popraskana po obrazcku.
Pa ocitno je odkrila, da ima roke, jih zacenja nosit v usta user posted image

Mogoce se pa jaz tudi malo bolj potim sedaj po porodu, ne vem, ker drugace se jaz ful ne, pa zdaj se mi zdi za ta letni cas fuuuuul toplo no, vceraj smo imeli tukaj 25°, to so cisto poletne temparature.
To kar jaz definitivno opazam je, da mi po porodu pod pazduho ne rastejo vec dlake user posted image user posted image user posted image Je blo isto pri Gabrielu user posted image

Ja povejte koliko vas bi prislo s starejsimi otroci. ce tako pripeljem tudi sama Gabriela, potem lahko res tam na Kodeljevem kot predlaga Sanikaa. A pa je tam tudi kafic?

Ja med pogresanimi pa tudi Tejci...pa anjaPH...pa ne vem ali se poopsie in sulfinija oglasata na drugi temi to je junij? user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.10.2009 16:58:02   
aprilčica07
ayo: jst imam tudi danes zgleda več cajta, pa imamo grdo vremee, ma Jakob gleda risanke, tamala leži na dormeotu in veselo dudo vleče... mati pa na računalniku..user posted image user posted image user posted image danes me spet glava boli, joj, mi gre na živce, verjetno, ker mi čišča še kr ni nehala, pa je to nekako povezano... glede potenja: jst sem se po Jakobu tudi ful potila, ma tokrat je še slabše.... kr naprej sem vsa mokra, pa fleki mi je na majicah videt.. sama sebi sem škifasta, pa še malo pobruhcana, pa prepotena pa z odlično frizuro trenutno, v razvlečeni trenirki, skratka strašno seksi sem, no..user posted image user posted image
sanikaa: glede tretjega otroka midve podobno razmišljava, saj nosečnosti nista bli težki fizično, ne ena ne druga, v drugo je bla psihoza zaradi nuhalne in kar je sledilo, pa poroda sta bla tudi bolj pr ta lahkih, ampak meni vseeno ne potegne, da bi imela še kašnega, mojemu pa sploh... on je itak najprej hotel le enga, pol sva se zmenila za dva, tako da.. mislim, da smo z reprodukcijo končali, ampak za zihr pa nisem, ker se zarečenega kruha itak največ poje..user posted image

glede hujšanja za 500 in več eurotov: pa ne bom komentirala, jst si kaj takega ne morem privoščit, pa tudi neumno mi je.. kaj vem, po moje če rabiš hujšat, enostavno manj ješ in je.. da bi pa še plačevala ene take obdelave, oh ne, si rajši prvoščim kaj drugega... verjamem pa, da če imaš denarja na pretek ti kaj takega ni problem plačat....user posted image

Si grem kavo skuhat, da se malo zbistrim:):)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.10.2009 21:41:55   
HeGa
Ojla!

Pišuka ste ble pridne, sem se mogla kr ornk v branje vržt. Pohvalno user posted image . Jst se pa mal skup sestavljam. Mal neprespana, neki me hoče en zob skelet, mal me še vedno po grlu popraska na momente, vglavnem pa zmatraaaana. Zvečer se nikakor ne spravim spat (zdejle bi lahk že eno uro spala), zjutraj pa še vedno budnica med 4-5 za kakšno uro, pol morm pa itak že počas ustat, pa Evo zrihtat za v vrtec.

Sem pa full vesela, k mi ni treba več noskov pumpat. Že več kot en teden jima samo fiziološko špricam, pumpat pa ni treba, moram kr potrkat.

Kupček tudi midva podirava čez mojo ramo, pa tudi kar hitro rata, razen ponoči, ko jst zaspim med dojenjem, pa se zbudim čez kakšno uro, pa vidim, da tud Jan spi, pa ga rajš sam v zibko prestavim. Se mora tole nehat, me je strah, da se ne bi slučajno nanj ulegla. Sem že razmišljala, da bi šla v dnevno sede dojit ponoči, sam kaj ko sem tkooo zmatrana, in nikakor ne morem vstat. Že tisto nočno previjanje, če je slučajno pokakan komaj skup spravim. Sam ga nikakor nočem pokakanga pustit, se mi revček smili, pa se kr prisilim nekak.

Sanikaa res fajn da so izvidi OK. Zdej si pa hitro kaj privošči.

Sem hotla še tolk pokomentirat, pa sem že vse zamešala, pa pozabla.

Vglavnem jst sem tud za srečanje, pa tud bl navijam za Grad Kodeljevo (sam zato k ni tolk v centru), pa mogoče res ob 10:30, da še Alisa lahk pride mal pred slikanjem pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 737
10.10.2009 9:46:20   
hel32
Jutro

Sem danes prva tuki, zgleda, da nimate tolk cajta je ja vikend, Tjaša je pri očetu, najin očka pa dela danes, ga je trčeni direktor že ob 5 zjutraj klical, če ima ključe od firme
mislim, halo, malo je že v letih pa kr pozabi, no je pa lepo budnico nardil, je nas vse 3 zbudiluser posted image
Vreme ja zauser posted image dežuje in megleno je, pa še mrzlo po vrhu, bo treba zakurit.
Ta mesec pa imam uber letanje, nujno mormo v šoping, kajti Lukas je vse št 56 prerastel, sam enih par stvari 62 mu je še prav!!!Pa v Avstrijo po bebo, je ful bolj poceni, kot pri nas, pa pregledov imam malo morje; 14.poporodni pri G, 21. slikanje zob, 28 zobozdravnika, in 29 posvetovalnica 2x, je očka poskrbel, da bo on varuškauser posted image ,
pravi, da ne rabimo ome za to klicat, saj je njegov otrok, ga bo že popazu,res zlati je! Še dobro, da ne dojim, ni treba še za to skrbet.
Sem ugotovila, da mi kg kr neki za 2-3 skačejo gor in dol, ker prebave niti malo nimam urejene še morm kr donat in suhe slive otepatuser posted image
Ta moj pes mi bo živce požrl, ne vem kaj mu je kr začne noret zjutraj, pa prej ni, kr neki.
Morm ga dat iz vrvice, je glasen, mi bo še Lukasa zbudil, čavči.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.10.2009 11:01:58   
23tina
jutro mamice!

pr nam vrjetn ta druzga user posted image  ne bo.jes sm se čist prestrašlauser posted image user posted image user posted image pa še zdj k tamala noče spat,joj sploh pomislm ne da bi še kdaj blauser posted image
dons sva šle ob 5.30 v spalnico.men se že kr rola not po glavi.tamala je res noč in dan zamešala.dons se je ob 3-h zjutri smejala in delala ggggggggggg,kar čez dan skor nikol ne ker zlo vlik spiuser posted image
pa zaspi ampak lih tok da se grem jes uležat in zadremcam pa spet alarem.pa sm jo včer mal pustila jokcat ene 10 minut ker je biu prov tak jok izsiljevaln,no po je bla pa že tok razdražena da se je začela ful dret,sm jo pa vzela in šla v dnevno,da se je vsaj moj naspau k dons ceu dan dela.in pol sm bla že čist nakonc z živci in jo sprašujem zakaj ni pridna,da je mamica zmatrana,in me gleda in se začne smejkat,kaj hočeš pol morš jo vzet iz ležalnika in celo prelupčkatuser posted image user posted image
uglavnem mojmu user posted image  vsak dan povem,da zdj ko bom mela ginekologa se bom zaščitla k kočevski medved.

men je zdj skor čiist mleka zmankal,in je samo na flaško.a tiste ki futrate z umetnim vse dajete čajček oz. vodo za pit????

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.10.2009 11:54:46   
rina22
23tina, mene je pa obratno strah met 2. user posted image . Naša je pa full pridna (zaenkrat - trkamuser posted image ), pa me je strah, da bo 2. user posted image pravo nasprotje. Pravijo, da je po navadi 2. res čisto drugačen, kot 1.

Če pa tak pomislim, pa bi res rada še imela kakšnega user posted image Včeraj sem ravno to fantu govorila, pa je rekel, da bomo še ga seveda imeliuser posted image user posted image

Jaz naši mali dajem zraven Aptamila čajček, samo ga noče pituser posted image Samo maličko ga spije.. Bolje malo, kot ničuser posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.10.2009 12:03:39   
hel32
23 tina, kaj berem, a si obupala???daj punca, skuliri se tako mali otroček te pa res ne more iz tira spravit, mogoče je pa samo lačna, daj ji naredi malo fleške, ali je pa žejna, daj ji čaja11

Ne mi obupuj, sem jaz bila enaka pri Tjaši, pa leta še majn, sem obupovala, pa mislila, da me ortoček izsiljuje, pa ne veš,
joka ker je mamica razburjena,in nenaspana, če imaš možnost, daj jo za kako urico komu v varstvo in se malo odpočij, in zbistri glavo,
pa boš videla da ni tako hudo, verjemi mi na besedo, sem imela iste probleme, in vem kako to gre!!!!!

To naj ne pomeni, da ne boš več otrok imela, počakaj še nekaj let,

NAJBOLJ POMEMBNO PA JE DA SE UMIRIŠ!!
Jaz zraven 2 nardim vse, čeprav je mala stara 11 let, je vseeno otrok in rabi pozornost in pomoč.

Si celih 10 let mlajša in neizkušena, pomiri se in skuliraj možgančke, res ni tako hudo!!

Pa srečno punca, boš videla, da bo čez čas boljši!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.10.2009 12:28:38   
rina22
Mamice, kako pestujete svoje user posted image ? Naša se sploh več noče pestovat vodoravno. Samo gor bi bila. Pa še to ni ravo zdravo za njo..

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.10.2009 12:43:22   
Flora2
Dan,
pri meni tudi časa na pretek, ker je vreme res 'krasno'user posted image , sicer sem še v pižami, ker smo se crkljali v postelji, zdaj pa Daša spet spi in mi je fino, ker se mi nikamor ne mudi, kosilo bo pripravil user posted image , tako da bom danes bolj na izi.
Pozabila sem napisati, da sva šle z Dašo v četrtek na telovadbo in da je bilo super in bova zdaj hodili 1x na teden http://www.zdravo-gibanje.si

Tinca
se mi pa res smiliš, verjamem da mora biti naporno, ko ti praktično celo noč prebedi, ampak ti povem, da sigurno boš prej ko slej to pozabila in boš hotela še kakšnegauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sams

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

evo, mene pa lih sladko spravlja ob pamet, bi pojedla lih vse kar vsaj na silo diši po sladkem.. edino temne čokolade ne maram,...

Evo, identično jaz!! Vse, samo temne čokolade ne bi... sicer pa zdej po porodu še nisem probala čokolade.. me je strah, da bi malo zvijalo. Počasi bo treba uvest tudi to, ker jo že sanjam... no same čokolade glih ne, ampak čokoladne piškote pa ja!!!

Pod tole se tudi jaz v celoti podpišem, da se mi od sladkega že dobesedno meša, ampak jaz čokolado že kar nekaj časa jem, problem je samo v tem, ker se kg ne premaknejo navzdoluser posted image .

Sams super, da je mala tako dolgo spala in da si spočita. Res škoda da pa ne moreš priti na srečanje, se bomo pa slikale in poslale eno gasilskouser posted image .

Aprilčica super dobro pecivo, sem ga včeraj naredila in je bilo odlično, niso mogli prehvalit, če imaš še kakšen dober recept na zalogi, se priporočam.

Zdaj pa grem pogledat v kuhinjo kaj se pripravljauser posted image .

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.10.2009 14:53:11   
aprilčica07
Ojla

flora: ja, tisto pecivo je uber dobro, mi ga tudi kr naprej jemo:):):) pa jst nisem rada pekla, zdaj sem pa vsa zmešana in bi samo pekla in cmarila, kuhala pa ne:)
hel: vi imate pesa težkega, mi  pa mačkona... ej, vse živce mi bo požrl, ker mijavka in mijavka za kozlarije.. joj, maček zmešan...
23tina: ne obupat.. boš vidla, da se boš premislila, počasi se bo vse postavilo na mesto, samo korajžno!
rina: mene so tud vsi strašili, ker je Jakob bil ful priden otroček, da v drugo ne more bit enako, pa zaenkrat je kr ok. Julija je pridna, spančka in je  (trkaaaaaaaaaaaaaaaaaam), nič preveč ne tečnari, tako, da naj te ne bo strah..user posted image

No, mi smo pa danes v dolino pršli in bomo tle cel teden, v torek ima ginekolga in en kup opravil še za poštimat.  Pol pa gremo danes v šoping, upam, da mi uspe kaj zase pogledat, pa barvo moram kupit, da se pobarvam:)

Nič, zdaj grem, moj tle zraven neki pleše in skače:)user posted image ga neki daje danes in je ful dobre volje in vesel. Ma prav tečen je žeuser posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.10.2009 17:02:03   
eee35
23tina: ne sekiraj se pretirano zdaj ali bi imela 2 otroka ali ne, ni ti treba se zdaj še odločat, boš vidla, kako bo dalje s ta malo. Za zdaj se osredotoči na njo, saj verjamem, da je grozno, če ne spi ponoči, meni moj para živce že takrat, ko noče spat čez dan, kaj čem, otrok je pač otrok en dan slabši, en boljši. Upam samo, da se bo to pri vas čim prej uredilo!

Vreme je res grozno...jaz sem končala v trgovini, sem za ta malega majčko pa kavbojke na naramnice kupila v H&M, čist sladke so, komaj čakam, da jih na njega navlečemuser posted image Zdaj pa moj kao spi, mali pa zraven v košari nekaj teži, čakam, kdaj se bo začel dret. Jdel pa danes na 2 uri skoz, ne vem, kaj mu je, požre grozne količine, saj sem rekla da je Pujs!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 745
10.10.2009 22:28:12   
Ayo
23tina jaz tudi mislim, da se bos se premislila, zdaj trenutno ti je tezko in vidis vse bolj pesimisticno...bos videla, da ni tako user posted image
To kar ti otrok da ni primerljivo s tistim, kar ti jemlje!! user posted image

Mi smo se tudi danes vec ali manj potepali (zjutraj mi je uspelo kupit 2 majcki in koncno sem si kupila legice user posted image sem bila vedno neodlocena bi-nebi, evo zdaj bomo sprobali), potem smo sli na kosilo (spet krasno vrme, cudovit soncek, 23°), popoldne sem pa 2 urci oddremala, tako da lahko zdaj zvecer malo potegnem. Ja, bom izkoristila za likanje.

Ilario imam tukaj, mi dela druzbo, nic ne izgleda, da bi sla spat user posted image
Jo je pa danes ubozico Gabriel fejst v nogo ugriznil, je jokala tako, da sem se se jaz komaj komaj zadrzevala user posted image Ubogica moja!!! Malo pred tem sem jo pa se jaz tako cudno zavrtela, ko sem jo hotela polozit na igralni lok, da je udarila z glavico ob tla user posted image user posted image user posted image

Grem, likalnik je pripravljen. Lepo nocko! user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 746
11.10.2009 2:15:41   
23tina
evo nas spet smo še vedno pokonci,samo dremca tuki v dnevni,ni šanse,da jo dam v postlco,čakam da trdno zaspi-upam da bom dočakalauser posted image
punce hvala za podporo!sicer izgleda,da sm mal čudn napisala,ker vse mislite da sem čist obupana-sploh ne!
je naporno,ne morem rečt da ne samo to sm vzela v zakup.ker ni pa lepšega občutka kot lubčkat malega sončka.sj te čist zdela,sam se tolažim s tem da ne traja to v nedogled.
če bi biu porod tko k more oz. po porodu,potem vrjetno bi še razmišljala o drugmu,sam če ti pa zdravnik reče,da taka izguba krvi lahko posti posledice na možganih...no po te pa res vse mine,pa skor deset dni skup vročino,tablet sm mela več k od mojga user posted image  stric k ma jutr praznovanje za 90 let.
tko da je to da mi tamala ne spi samo še ena mjčkna pikica na i,na vse to!

upam,da mate vse mirno nočko,še zame kšno urco odspiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 747
11.10.2009 8:12:54   
aprilčica07
Jutro punce,

23tina: verjamem, da če  se gre za tvoje zdravje, boš res premislila, da ali boš mela še kašnega dojenčlka ali ne.. v glavnem tako kot se boš odločila ti bo najbolj prav!user posted image user posted image
ayo: očitno so imeli naši taveliki včeraj svoj dan, Jakob jo je pa udaril našo bebo, ni blo hudega, ma je vseeno kasirala klofuto, bogica moja... za povrh vsega, je pa Jakob skalal po postelji in bil nepreviden in je telebnil na tla v znak, na hrbet.. pol je blo malo panike, smo ga opazovali, ampak HB ne zgleda, da mu bi kaj blo.. madona, smo se ustrašili.-...
eee35: mene tudi znerivira, če ne spi vsaj enkrat po dve urci skupaj.. včeraj je blo pač tako, pa stalno smo imeli obiske, tako, da.. danes bo bolše!user posted image

Počasi bova šle z Julijo ven, moj in Jakob pa do trgovine, ker nimamo ničesar tle. Pol pa bomo vidli kako bo potekal dan. Celo noč je grmelo in bliskalo, sem spala z Jakobom in se je zbujal ker ga je blo strah, mala je pa spala kot top od enajstih zvečer do sedme zjutraj. Tako, da je imel moj mirno noč. Jst sem pa bolj povožena, ker v tej postelji slabo spim, me boli hrbet in je ležišče premehko, pa z Jakobom sva imel debate od enih do treh, ko je najbolj grmelo, pa strah me je blo, da ne bi kaj bruhal ali kaj takega, od unega padca.

Tako, zdaj grem počasi pod tuš, se malo naštimat, pol še Julijo popedenat in gremo malo na zrak. Lepo se mejte!

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 748
11.10.2009 8:41:34   
Ayo
Jutro!

23tina user posted image user posted image user posted image

Aprilcica pa za tvojga Jakoba user posted image user posted image user posted image

Si kar ne predstavljam grmenja in bliskanja tam pri vas, tukaj pri nas pa tako sonce ze ob 8h zjutraj!! user posted image Ceprav je pa kar hladno.
Jaz zdaj se cajcek srkam, cez pol urce se bom pa odpravila na kolo, malo kalorije pokurit user posted image
Potem za kosilo gremo pa k enim prijateljem proslavit novo stanovanje. To bomo jedli spet user posted image

Drugace pa nasa punca vcearj ni zaspala do 00.30, dokler je nisem dala na josko in potem je potegnila do 7h zjutraj, pa se to jo je zbudil nas mali vragec Gabriel.

Zelim vam lepo nedeljo!

Neposredna povezava do sporočila: 749
11.10.2009 9:22:40   
eee35
ayo: jaz bi tudi na koloooo! Samo nimam nič debelejših cunj, pa bi mi po moje od mrazu odpadel kakšen del teleščkauser posted image Tukaj je namreč čudovit sonček, ampak hladno!
Naš mali ima po moje vgrajeno uro v riti, ponoči se zbuja na 3 ure in konec, no ok, danes je prvič malo bolj potegnil, ampak samo zato, ker je spal z user posted image v sobi, ta pa tako smrči, da ne sliši, da se otrok dereuser posted image . CAR! Zdaj pa spita oba, jaz pa seveda pokonci, kako drugače. Aprilčica - tudi sem spala v drugi sobi, kje je premehko ležišče, pa me hrbtenica boli. Čeprav predvidevam, da tudi od dvigovanja Pujsa, ni narejena za take težakeuser posted image . Evo, nekaj smrkata oba, pa hrkata, sigurno bo alarem čez minuto, odbro, da sem vsaj kavico spila...
Upam, da bomo danes šli na doooolg sprehod, jaz bi v Rakov Škocjan, samo ne vem, če ne bo preveč mrazu in če ne bo tam deževalo, drugče je ful lepo, bomo vidli!
23tina: ja, ta tvoja krvavitev ni nič prijetnega, pa verjamem, da si se ustrašila...Glede male, pa valjda, da vse jamramo (ok, razen hel, ta njen mali je preveč pridenuser posted image , ampak zato pes dela svoje, nekje mora biti ravnotežje v naravi!user posted image user posted image ), pa itak imamo svoje otročičke najraje na svetu, tudi če ne spijo, čeprav mene ta moj Pujs takrat pošteno spravlja ob živce!!!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?