3Sonček3
|
Dobro jutro js neznam nobene kavice prlimat pa čajčka tut ne tko da bom kr za rožico pustila. Najprej sanip za rezultate. V sredo sm bla v Lj in na poti domou me je presenetu s klicem da gremo v Bosno. Jupi js sm kr skakala od veselja . Res da smo šli sm za pou urce, pa še noč je bla, ampak js tko rada hodm po drugih državah in mi je blo ful uredu, pol mu je pa še šefek dopust odobril (kr prek telefona ) in sva se učerej ceu dan mau razvajala, zato se tut oglasla nism nč. Sm ugotovila da mi napitki multivitamin ne ustrezajo sm mela tako drisko no pa drisko še niti ne ampak krče ob sedenju na školki, najprej me je zakuhalo da sm bla čist mokra pa zvijat me je začelo pol na wc-ju pa krči da 15 minut nism k sep pršla, jeb.... vitamine . In danes ponoči sem se okol petih zbudila za na wc me je tut tko na spodni desni strani pr kolku bolelo da sm mislna da nebom mogla sama ustat sm mislna že zbudit pa sm se mal potrudla, pa je šlo. Pomoje me je to bolelo od polnega mehurja js se pa itak zbudim k je že kriza in me vse boli. Aha pa kravico katko sm tut že dobila od nagradne igre, zdej pa čakam še paketek medvedka, nalepke in nogavičk, a je še kera sodelovala? Sm samo branko28 našla. Aha še glede majčk ja seznam je takšen BELO-RDEČA 1. vekybel št. 48 2. skodrana mama št.38 3. rožca26 št.40 ČRNO-RDEČA 4. branka28 št.44 5. sandrica23 št.36 6. 7lina7 št.40 7. nosečka24 št.40 SVETLO MODRA-TEMNO MODRA 8. lorelay* št.38 9. MLADA MAMICA št.40 10. manika št.46 11. mojcej77 št.44 12. MijaŠ št.42 13. *naca* št.42 14. strumf št.40 ORANŽNA-ČRNA 15. 3sonček3 št.36 16. tia78 št.42 BELA-TEMNO MODRA 17. zoey št. 38 18. capika št.46 19. Jassika št.44 20. malicki št.38 21. pikapolonica80 št.36 22. meti.v št.36 23. TejkaPK št.42 24. MijaŠ št.42 ENOBARVNA "V" IZREZ BORDO 25. ursa_p št.M BELA 26. andrejka28 št.42 Se pravi popusta ne dobimo, edino bom js prašala če se da če bi z aprilčicami skupej naročile, mogoče se da tut tkole. Nekatere mi še niste poslale svojih naslovov tko da naročila še nemorm oddat skodrana mama, nosečka24, mlada mamica, manika, MijaŠ, *naca*, strumf, malicki, meti.v, tejkaPK, ursa_p in andrejka28 tko od vas še rabm naslove, pol pa bom počasi naročila, če se nebo dalo z aprilčicami skupej poslat bo pač cena majčke 12 € upam da to vse veste da me nebo pol kera kregala da kej nism povedala ok No zdej bom pa počasi nehala nakladat pa grem neki pojest pol pa na CSD.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|