|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
11.10.2009 13:36:21   
Zvezdici
vekybel - ojaa.. čaka nas zanimivo doživetje user posted image . Že komaj čakam.

Mi smo tudi sedaj ravno pojedli kosilo. Zdaj pa še malo polikam cunce, potem pa vn na sončka user posted image . Upam, da bo zdržal čez cel dan.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
12.10.2009 6:15:45   
7lina7
dobro juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutrooooooooooooo!!

VEKYBEL --  vse naj naj naj naj naj naj naj naj .....  boooooooooooooooljše!!!!!  user posted image user posted image user posted image

lepo praznuj!!

vsem ostalim pa lep začetek delovnega - al pa tud ne- tedna!!

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
12.10.2009 6:40:37   
Jassika
Madonca kera zgodnja 7lina7 user posted image , vračam želje za lepim (ne)delovnim tednom user posted image

vekybel, tebi pa veliko veliko sreče, pa enga velikega, zdravega, zadovoljnega nagajivčka user posted image , pa da bi te user posted image  še dolgo ubogal. Vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
12.10.2009 8:06:09   
branka28
Dobro jutro souser posted image

Kako ste kaj?

Vekybel vse najboljšeuser posted image user posted image !

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
12.10.2009 9:12:58   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image
Sicer je dež, ampak nič zato
Vekybel, vse naj, naj, najboljšeeee!!!!!user posted image user posted image

Jaz sem zmatrana od celega vikenda. Sem nabirala kostanj, malo sva še delala v stanovanju, pa še žurke smo imeli. Zdaj se mi je trebušček začel kar malo videti, pa tudi rahle brcike že čutim. Na vsake toliko me kar fejst špikneuser posted image .
Prehlajena sem, lije mi iz nosu, kiham, drugače pa je zaenkrat vse OK. Edino v petek se mi je ulila kri iz nosu, da je nisem mogla ustavit več kot pol ureuser posted image Sem mal pogooglala in videla, da je baje to v nosečnosti normalno zaradi povečanega pretoka krvi. Ustrašila sem se pa zelo, ker mi še v življenju ni tekla kri iz nosu, tudi če sem se kdaj fejst udarila.

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
12.10.2009 9:29:37   
Skodrana mama
ojlauser posted image user posted image

evo mene nazaj, mal sem bila na dopustu! kako ste mi, vidim da ste aktivne user posted image user posted image  to mi je všeč! Jaz sem uredu, neki sem taka lena, grlo me boli, uglavnem upam da ne bom zbolelauser posted image .

Zelo mi je žal da se nisem pridružila vam na kavici punce v petek user posted image user posted image  ampak upam da se bomo kej kmalu spet zmenile user posted image user posted image user posted image .

lepo se mejte pa čeprav je deževno.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
12.10.2009 9:34:53   
Skodrana mama
sanip še enkrat čestitke, sem ti rekla da bo vse uredu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
12.10.2009 9:42:20   
Zvezdici
Dobro jutro punce!

vekybel - vsee najboljše in lepoo lepoo praznuj danes, kljub dežju user posted image user posted image !

nosečka24 - aveš, da je prejšni teden se tudi meni močno ulila kri iz nosa in sem se prav tako ustrašila, vendar sem se spomnila, da sem brala v reviji da je normalno. Vendar se pa res ustrašiš, še posebno če se ti še nikoli v življenju ni zgodilo kaj takega.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
12.10.2009 9:44:09   
zoey
Ooj!
Skodrana mama, welcome back user posted image . Nas je že skrbel, da nas ne maraš, ti pa uživancijo zganjaš user posted image . Kofi može anytime, ti samo sporoči želje in možnosti.
Vekybel, vse naaaaajboljšeeeee user posted image
Jaz sem dans malo boljše, včer čist povožena, se zbudila že ob 3h in nič od spanca do pol 7h. Pridelala grozen glavobol in slabost. Komirala sel dan. Danes spala 10h in sem kot nova user posted image . Mi pa čisto paše tale dežek, samo cunje se slabo sušijo user posted image . Delam spet mini doktorat iz vozičkov, in si potem zmeraj na kak listek zapišem, katerega seveda zgubim, zapomnim si pa tudi bolj malo. Tako da mi ni dolgčas user posted image .
Uživajte!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2159
12.10.2009 10:36:07   
tia78
Ojla!

Mater to vreme, v centru Lj pada toča :( upam, da se na avtu ne bo poznalo...

Vidim, da nas je bolj malo iz Gorenjskega konca, pa vseeno, če bo katera za pijačko, sprehod,... naj javi :)
Meni je sicer doma crknil prenosnik, tak da se bom v službi potrudila, pa sledila čvekom :)

Lep dan, pa čim manj tečnih strank :)
čaooo

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
12.10.2009 10:53:59   
plamen
Ojla punce!

Jaz pa še ta teden na bolniški, potem pa upam, da počasi nazaj na delo. Se pa počutim veliko bolje, tudi strah počasi izginja. Danes sem celo že likala, sedaj pa grem delat gobelin. Sem našla enega starega že uf let in ker je ful velik ga še nisem dokončala. No mogoče pa sedajuser posted image Tut bolniška je za nekaj dobra. user posted image
Vekybel - vse najboljše in želim ti vse naj naj v user posted image in seveda potem z user posted image !
Buši - se mi zdi da je v zadnjem tednu kar vzhajal, no vsaj meni se zdi, večina jih še ne opazi. Ali pa nočejo rečt, da sem se zredilauser posted image .
Vreme je res super, pri nas je čisto temno. Na tak dan sem prav vesela, da sem lahko doma.
Naj vam dežek ne pokvari dneva, saj znamo uživati kljub temu, a neuser posted image

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 10:58:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu plamen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
12.10.2009 11:01:01   
rožca26
Ojla!

Se moram še jest mal pofočkat. Dons sem mela že tok dela, da kr ni bilo časa. Zdej se je začel čas, ko moram vsak dan eno mamico iz EINT poklicat (naši borci so dopolnili 1 leto user posted image ).
vekybel - vse najboljše za roj. dan in da boš še naprej imela čudovito nosečnost - vse do marca.
user posted image

Skodrana mama - welcome back!

Kje ste pa še ostale pogrešane?

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
12.10.2009 11:01:56   
rožca26
valen - tudi tebi vse naj naj!

user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
12.10.2009 11:13:18   
strumf
pozdravček

valen in vekybel vse najbojše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes pa imam eno luknjo med poukom, pa sem rekla da grem mal na net pogledat. pa vidim da ste kar pridne čveke user posted image user posted image user posted image . tudi pri nas v Posavju je dež. super dan za likanje. me čaka tak kup perila, da upam da celi teden pada dež da se ga rešim user posted image user posted image , sem malo zanemarila likanje pa se tako hitro nabereuser posted image user posted image .

bodite fajnuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
12.10.2009 11:15:29   
lana70

valen in vekybel vse najbojše user posted image

< Sporočilo je popravil lana70 -- 12.10.2009 11:16:02 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
12.10.2009 11:23:39   
W.W.
Dan user posted image

Vse najboljše našim slavljenkam. user posted image

Tia78 in nosečka24 jaz sem za kakšno pijačko, da se spoznamo pa kakšno rečemo. Lahko popoldan.

Tale dež me pa tako uspava, da bi mi tako pasalo zaspat. Sploh se ne morm zbudit. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
12.10.2009 11:25:13   
Pikapolonica80
Pa tudi jaz Valen in Vekybel vse najboljše vama želim!user posted image

Tjaša27- jaz pa sem iz Bežigrada, tako da nisva dalečuser posted image .

Ljubljančanke - za kavico in tortico v Zvezdi pa sem jaz drug teden, okoli 16h bi blo meni super. Dan pa izberite jaz se bom prilagodila.

In še zanima me za katere vozičke ste se ogrele? Mene je premamil Mutsy in ne vem če me bo kaj odvrnilo od tega. Ampak bi mogoče šla rajši v nabavo v Italijo ker so menda nižje cene.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
12.10.2009 12:21:12   
Tjasa27
Oj!

Pikapolonca jz sem pa prej stanovala za bežigradom, iz katerega konca pa si? jz sem bila nasprot gimnazije bežigrad.

Men je vseen kateri dan, mogoče bi rajš okol 17, da se glih ne gužvamo v nejvečji gužvi. Kaj rečemo kar v ponedeljek?

Voziček sva tud midva gledala mutsy sam se nisva čist dokončno odločila. Tud jane mi je všeč, ker je tak lahek.

uživajte na ta deževen dan,

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
12.10.2009 12:26:32   
3Sonček3
Pozdravljene user posted image

Najprej vsenajboljše vekybel in valen.
Ja tut moj trebušček je ta teden neki vzhajal tko da ni eč dvoma zakaj se gre, pa strije so me napadle od glave do pet, prsi si sploh ne upam pogledat, me kr user posted image maže z oljem da se ne gledam, po ritki pa stegnih se pa itak ne vidm, mi je pa kr hudo k se user posted image tko zastrašujoče začudi ... oooooooo kaku maš...ja hvala lepa zelo mi je lepo pri srcu ko slišm take besede user posted image . Dobro to so ble moje težave user posted image , zdej pa majčke...bom jih naročila enkrat ta tedn, dneva pa ne oblubm, tko da bomo drug tedn že lepe ane. Am kaj naj vam še povem, aha čez vikend smo pekli kostanj, nism si mogla pomagat tolk govora o kostanju da sm ga mogla probat če je letos isti k lani user posted image , zdej pa kuham kosilo, bom še govedino od zanč porabla za golaž pa makarončke zravn. Punce lepo se mejte pa mal več klepetejmo, mi je kr hudo k nimam kej napisat. Aja še to v sredo grem v šolo za starše, sm dobila vabilo pa sm se odločla da bom šla, mogoče bo pa zanimivo, čene druzga se malo považit s trebuščkom user posted image , mislm da mi nebo žou, pa še zastonj je če bi blo za plačat zihr nebi šla. Ok zdej pa res dost nakladanja, pište še kej da bom mela še js kej za delat user posted image
user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
12.10.2009 12:28:11   
3Sonček3
Kaj je to s temi tickerčki user posted image zanč mi je user posted image neki zrihtou in evo kaj je zrihtov. Ojojojoj če bi biu eden ja ampak dva??? Bo takoj dubu delo ko pride domou, js namreč neznam to poštimat user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
12.10.2009 12:38:04   
Skodrana mama
valen in vekybel vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
12.10.2009 12:58:54   
vekybel
user posted image

dd

Vsaki pošiljam en kos torte za moj rojstni dan.
Hvala vam punce za lepe čestitke, super ste, prav ste me presenetile res.
Danes sem prav srečna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
12.10.2009 13:01:02   
vekybel
Valen: tebi tudi vse najboljše user posted image user posted image user posted image   za roj.dan in lepo nosečnost ti želim še naprej.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
12.10.2009 13:58:14   
Pikapolonica80
Tjaša27 - živim v župančičevi jami. Glede ure imaš prav, je manj gužve že takrat. Pa lahko kar ponedeljek ja user posted image . Mladamamica, rožca26, Lorelaj (se opravičujem če je še katera pa sem jo slučajno izpustilauser posted image ) se strinjate?

Aja, in zdej sem se spomnila da vam nisem dala poročila iz zadnjega pregleda. Zaenkrat zgleda vse ok, smo poslušali srčka. Zredila sem se pa 2,5 kg v 5 tednihuser posted image , je pa res da mi je v tem času končno spet narastu apetit, ker ga nekje do 12-13 tedna sploh nisem imela. Tudi kri je ok. sem pa začela zdaj jesti Algeo, menda zelo koristna zadeva. Bom hitro videla kaj je res ko dobim naslednje rezultate krvnega testa, če se bo pokazalo kakšno izboljšanje. Mi je pa rekla gin. da je to absolutno fajn zadeva.

Pa še za seznam : morfologijo imam 9.11.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?