|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
6.10.2009 17:13:28   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80
zvezdici

ponedeljek, 12.10.2009

meti.v

sreda, 14.10.2009

plamen
čmrlika
7lina7

četrtek, 15.10.2009

andrejka28

petek, 16.10.2009

rožca26

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

torek, 20.10.2009

vekybel
lana70

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka
andra74 AC

petek, 23.10.2009

andra74
naca
lorelaj

torek, 27.10.2009

W.W
tia78

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

torek, 3.11.2009

Jessy

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26

petek, 6.11.2009

malicki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
6.10.2009 17:16:56   
rožca26
Upam, da ni nič narobe, da sem spet dala gor seznam pregledov, sam se bojim, da bom spet kej pozabila al pa da bo kej zginlo. Če kaj izgine mi sam povejte.

Zdej pa še malo luštov in lepot jeseni. Mi je šlo čisto iz glave, da je prvi jesenski dan že zdavnaj mimo user posted image

user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.10.2009 17:18:01   
rožca26
Jutri navijamo za cestnidirkač user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobro opravi na pregledu.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.10.2009 17:32:26   
lorelaj*
Rožca26: U, maš ful fino ravnateljico. Ja, tko kot si napisala, ti bodo porodniško po mojem mnenju itak podaljšali, upam, da se ti bo izšlo čisto do konca. Jaz imam tudi za določen čas (že nekaj let, tako da sem obupala, da bo kdaj za nedoločen, ker se nikoli ne ve, koliko dijakov bo) in še nič ne vem, kako bo potem. Do marca je, potem eno leto doma, potem bomo pa naprej razmišljali.

Ja, cestnidirkač, dobro opravi!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.10.2009 17:39:16   
rožca26
lorelaj - boga. Te pa popolnoma razumem - jest sm na istem. Zaposlena sem že 4 leta pa še nič ne kaže, da bi me radi meli za skoz. No, dober, res da še nimam strokovca, ampak to ne bo nič spremenilo. Če me ne bo, bom pa poskusla v Domžalah, kjer zdej živim. Upam, da bodo veze kej pomagale user posted image  Na keri šoli pa delaš, če ni skrivnost?

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.10.2009 17:41:36   
vekybel
cestni dirkač držimo pestke..user posted image

rožca26: mene obarvaj z rdečim 20.10. morfologija user posted image
Kaka lepa slikica, full je lepa jesen šs posebej ker imam jz rojstni dan kmalu....user posted image

lorelaj: ja zibka je res fantastična, sam kaj ko je nepraktična, ker jo imaš samo par mesecev. Edino da bi si jo kupla rabljeno. Poglej na bolhi če je kaj in če se splača. Morda najdeš res kako poceni in lepo.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.10.2009 18:00:20   
lorelaj*
Rožca26, ma res ni fino, ker se tako vleče podaljševanje in nimaš neke socialne varnosti. Saj so super na šoli, ravnatelj je tudi fajn in prijazen in se je zaenkrat zelo potrudil, da imam že ves čas lahko polno zaposlitev, ampak prišla sem pač zadnja in če bo treba, bom šla prva, saj imam tudi edina za določen čas. Je pa tudi tako, da vprašanje, kaj bo po porodniški, sredi leta že ne bodo delali spet menjave, sploh maturantom ne ... ma bomo videli.

Vekyvel, sem gledala že malo tudi na bolhi, pa se še vedno odločam, verjetno bom kar pri posteljici pristala. Ful dobro, 20. 10. imaš že morfologijo. Vidim, da jo imate ene že kar kmalu. Bomo navijali na polno!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.10.2009 18:52:23   
strumf
čav čav. lorelaj in rozca tudi jaz sem v šolstvuuser posted image . mi je pa bila ravnateljica letos septembra toliko na roko, da me je vzela za nedoločen čas, čeprav je vedela da se noseča. je tak fajn ženskauser posted image user posted image . je pa res da so potrebovali moj predmet-matematiko. je bolj mala šola in je šla lani prejšnja v penzijo. tako da sem se potrudila in naredila strokovca, tak da upam da sem rešena sedaj.

pa tudi nobenem še ni ravnateljica povedala da sem nosečka. me ful pazi. smo prejšnji teden imeli športni dan in je rekla, da jaz ne sem na kolo. so vsi hecno gledali, ker sem vedno za akcijo, pa je potem rekla, da rabijo spremljevalca za na pohod in da grem jaz tam.user posted image sem bila tako vesela.in ostali sploh niso slutili.pohod pa je bil bolj na izi, ker sem šla od 1.do 4. razreda, pa smo sli počasi.

drugače pa tudi jaz počasi opažam da nisem več tako hitra. se zelo hitro utrudim, živiva v podstrešnem stanovanju in sem kar zadihana dokler pridem do vrha. pa nisem imela prej nobenih problemov. pa se potem uležem in počivamuser posted image user posted image mi vsak izgovor prav pride.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
6.10.2009 19:36:33   
Zvezdici
Zdravo še enkrat od mene vsem.

Moram povedati, da sem danes dobila majico pridem marca in sem bila neverjetno vesela user posted image . Tako, da 3sonček3 mene bi se brisala s seznama, ker jo sedaj že imam. Upam, da ne bom povzročila preveč izgube user posted image .

Drugače me pa zanima.. ali ima katera od vas svetlo roza majico pridem marca in je bila danes v centru ljubljane? Sem jo namreč videla in takoj pomislila, da je mogoče katera od vas user posted image . No ja ni nujno, samo sem morala vprašati.

Lep večer punce!user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.10.2009 20:05:40   
zoey
Čeeeer!
Kako paše tale sonček, upam da bo vreme zdržalo. Zdaj sva s prijateljico podaljšali sprehod do kave, tako da je še malo rekreacije zraven.
Sem pa dans skoraj onečastila Ljubljanico, sem morala na hitro it nekaj iskat in sem šla nad svojimi povprečnimi obrati in mi je bilo ful slabo, ma sem zdržala do doma in poslala pošiljko v Ljubljanico čez čistilno napravo. Tako da vekybel, nisi osamljena v svojem bruhec svetu user posted image
Sem bila pa 1. na telovadbi za nosečke in ni blo tko izi user posted image . Ampak je blo fajn. Bo pa treba tud doma mal pomigat, da bo dovolj energije.
Rožca, a kar rečemo petek ob 10h al pa 11h na kavču? Ali kako drugo destinacijo usekamo? Vabljene tudi ostale user posted image
Lep večer vam želim

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.10.2009 20:53:54   
tia78
Večer :)

W.W. glede na to, da si iz okolice Kranja in imaš isti dan pregled, me zanima če slučajno hodiš v Šk.Loko k Stražarjevi???
A je še katera iz Kranja? Bi blo fajn na kakšno pijačko it popoldne, ko so tko lepi dnevi... Če bo katera za, bom vesela :)

Vidim, da že pridno brskate in kupujete opremo za čmrleke, jaz se bom počas kar spravla na spletne trgovine v tujini :) Mi nekak ta gužva v trgovinah gre mal na živčke user posted image .

čao čao

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
7.10.2009 8:02:38   
rožca26
Dobro jutro punce!

Pa sem spet prva user posted image  Se pravi ... najprej moja dolžnost :

user posted image

Vse tiste, ki ste se že zbudile, pa hitro za mizo in nekaj pojest user posted image
user posted image

Ja, je mene v soboto skoraj zmanjkalo, ker sem šla po kruh v trgovino. Najprej slabo, potem sem imela občutek, da se bom skuhala, potem je bilo že vse meglen ... pol sm pa prosila za telefon, da mojega lubija pokličem, da me pride iskat, so pa rekle, da je zadaj, sm jim pa sam omenila, da bom skup padla, so me pa sam posedele in in mi dale kozarc vode.

Zoey - jest sm za ob 11h, da bo lahka še mali jedel malco (al mu jo bo pa sestra dala). Pa moram pridet iz Domžal. Drgač pa sm prec za dozo user posted image

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
7.10.2009 8:32:43   
Pikapolonica80
user posted image dobro jutro punce!

Joj luštno k greste ene spet kofetkatuser posted image . Jz bi tud, pa ne vem a je tukaj kakšna ljubljančanka sploh?? No sej bi seveda prišla tudi k vam na Vrhniko, ampak dopoldne sem jaz v službi...

Drugače pa je ta teden moj user posted image  na službeni poti in mi je zvečer doma dolgčasuser posted image  pa mi pravi pa sej nisi samauser posted image , sej maš user posted image , hihi. mi je pa sodelovka včeraj spet verižico napela da sva preverile če še vedno kaže enako kot pred enim letom in je enako, torej da bom najprej imela user posted image . Tko verjamem v to da mam že zbrano ime in ravno tolko da je že po imenu ne kličemuser posted image .

Zvezdici, kako pa sedaj kaj tvoj trebušček? Se spomnim kake 2-3 teden nazaj ko sva obe govorili da se nama nič ne pozna. O ja pri meni je pa začel zdaj pospešeno rasti in bodo kmalu že tudi tisti ki ne vedo kmalu opazili.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
7.10.2009 9:35:01   
3Sonček3
Dobro jutro tut od mene, dns sm tok švoh nč se mi ne da, kr neko čudno počutje. Ponoči čedalje manj spim, zbujam se na 2-3 ure kr je treba na wc. Men se tut buši že kr orng pozna, če se bo tko nadaljevalo me bo proti koncu na nos metalo user posted image . Čez eno urco pičim u Ljubljano, morm na ZPIZ ene stvari zrihtat, pol pa mogoče mal po trgovinah, bom vidla kolk časa bo mela mami. Vidm da ste navalile že na opremo user posted image lepo, mene pa vsak dan drži da bi po steni risala disneyeve junake user posted image , pa sm se zaenkrat mogla zadovolit z risanjem na papir. Glede voščilnic pa...se še ne obremenjujem mi je še zlo prehitr, čeprou pa rada kr naprej neki ustvarjam. Učerejšne kosilo (polenta pa golaž) je blo pa fantastično, user posted image sploh ni mogu vrjet da sm sama tko dobro omako nrdila, ne kuham ravno dost časa, kr so me do zdej mami pa tašča razvajale in nism mela potrebe al pa obveznosti po kuhanju, tko da sm zadovoljna sama s sabo da mi je tko dobr ratalo, so use zmazali user posted image . No zdej pa šibam neki pojest pa zobke umit pol pa v Lj pa se pol slišmo k pridm domov.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
7.10.2009 9:53:41   
W.W.
IZVIRNO SPOROČILO: tia78

Večer :)

W.W. glede na to, da si iz okolice Kranja in imaš isti dan pregled, me zanima če slučajno hodiš v Šk.Loko k Stražarjevi???
A je še katera iz Kranja? Bi blo fajn na kakšno pijačko it popoldne, ko so tko lepi dnevi... Če bo katera za, bom vesela :)

čao čao

Res je.

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
7.10.2009 10:44:45   
Pikapolonica80
Al se meni samo zdi al je mogoče da že začutim user posted image ? Jutri bo namreč polnih 17. tednov, kot pa je že bila debata prvorodke pozno začutijo svoje user posted image . Ker kaj takšnega še nikoli nisem občutila, po drugi strani mi je pa neverjetno da bi bila med tistimi redkimi ki to kmalu začutijo. A ma še katera kak takšen občutek?

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
7.10.2009 10:57:10   
Tjasa27
Pikapolonca80 jz sem iz Ljubljane. Nas ni dosti ljubljančak tukaj se mi zdi, ne?

rožca 26 jz sem tudi že bila na seznamu, pa nisem več - 23.10. - morfologija - razen če sem spregledala. Jz bi se vam tud pridružila v petek na kavici, ker sem itak na bolniški in bi mi ful pasalo it mal ven. A lahko samo bolj točno poveste, kje bi se dobile, namreč ne poznam toliko Vrhnike.

uživajte na ta lep sončen dan

Neposredna povezava do sporočila: 2067
   [Brisano sporočilo]
7.10.2009 11:01:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2068
7.10.2009 11:11:10   
cestnidrikač
Helo!

Zdle letim za 3 urce v službo, pol mam pa pregled ob 5h...Ja, mislim, da mam morfologijo, saj sem že v 20t in naslednji pregled pa je šele šez 4 t. Ja, mene pa že tak dobrih 14 dni neverjetno brca. Ma prav uro kdaj začne...user posted image . Točen je. Ravnokar spet brcauser posted image . Drgač pa me je nenormalno začela zgaga peč in včas, če kaj delam in tak, me kar dol začne tišat in moram it mal zalegnat, pa je spet ok... Trebuh pa...joj, velikanski. Vsi, ki me recimo 2 3 dni ne vidjo, joj kaka si...Teb pa dnevno raste...uh...user posted image

Ja, nič, se vam potem popldne oglasim...
LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
7.10.2009 11:13:44   
W.W.
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Al se meni samo zdi al je mogoče da že začutim user posted image ? Jutri bo namreč polnih 17. tednov, kot pa je že bila debata prvorodke pozno začutijo svoje user posted image . Ker kaj takšnega še nikoli nisem občutila, po drugi strani mi je pa neverjetno da bi bila med tistimi redkimi ki to kmalu začutijo. A ma še katera kak takšen občutek?

Je možno, jaz sem tudi prvorodka pa sem čutila že v 15. - 16. tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 2070
   [Brisano sporočilo]
7.10.2009 11:16:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu W.W.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
7.10.2009 11:37:08   
zoey
Čao user posted image
Po moje nas mal luna daje, jaz sem tudi slabo spala, pa spet objemala kolegico školjko. Tko da grem zdaj spat, ker za drugega nisem user posted image . Lulanje ponoči mi je pa za1x še prihranjeno. Na začetku sem morala it vsaj 1x, zdaj mi pa že nekaj časa ni bilo treba zapustiti tople pojstlce.
Sem prvorodka, pa sem tudi začutila že v 16, tednu, kot bi mi nekaj pokalo, kot kaki mehurčki. Zdaj pa že kar konkretno čutim, sicer še bolj nežno, ampak redno. Ful je fajn user posted image .
Tjaša super, da se nam(-a, za1x sva za petek z Rožco bukirale) pridružiš user posted image . Se bomo kar v Hotelu Mantova dobile, na kavču zunaj, če bo frej user posted image . Ko prideš z AC, zaviješ na semaforju levo, se pelješ do 2. semaforja (cca150m, vmes je bencinska pa še eno malo križišče), zaviješ desno, pa čez par metrov pred veliko hišo, v kateri je zdaj trgovina Mana spet levo, greš čez rampo in parkiraš. Si pred hotelom, greš samo malo naprej in si zadaj na vrtu. Za ven pa dobiš žetonček in je. Lahko pa greš še par metrov naravnost čez 2. semafor in imaš tudi za tem vrtom na desni parking brez rampe. Izi user posted image Smo pa zmenjene ob 11h, ti je ok?

Uživajte v lepem dnevu.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
7.10.2009 12:01:39   
rožca26
Ojla čvekice!

No, vidim, da ste se mal razpisale ... in prov je tako! Drgač sva pa pred pol urce z malim vstala, šla sva pa "počivat" ob 9.15 user posted image  Je tko pasal. Za enkrat sm prov vesela, da sem na porodniški, ker sm tok utrujena, da je groza in ta jutranji počitek mi prov paše. Zdej bova pa šla na sprehod in sprot še v trgovino. Sm pa tko še zleplena in po pravici povedano, bi jest še kr spalauser posted image .Sm p ponoč spala k dojenček, je pa polna luna ful vplivala na malga - je bil dva dni tečen k driska.
Vse prvorodke - čist možno je, da že čutite brcike.Jest sm jih pr Vidu čutla tud en tak cajt.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.10.2009 12:02:23   
rožca26
Sanip - a prideš ti tud na kavico v petek? A maš že rezultate iz AC?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.10.2009 12:17:11   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Sanip - a prideš ti tud na kavico v petek? A maš že rezultate iz AC?

ja, sanip, a si mogoče že dobila rezultate od AC? jaz jih še nisem user posted image user posted image , ma mislim, da je še prezgodaj...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?