|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
7.10.2009 12:43:10   
Pikapolonica80
Tako kot pravi Zoey, takšen je občutek! Jz si kar v živo predstavljam kako mala user posted image  dela vodne mehurčke v moje trebuhu user posted image . Tak hecen ampak fajn občutek, komaj čakam da bo občutit kot prava brcikauser posted image .

Tjaša27, mogoče se pa še kakšna ljubljančanka javi pa se tudi me dobimo na kaki kavici? no drugače pa midveuser posted image . s katerega konca lj si?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
7.10.2009 13:08:20   
vekybel
Pozdravljene user posted image !
Danes je lep sončen dan in ne piha tako močno kot učeraj, hvala bogu.
Zadnje dni spim od 10 do 12 ur, sam bi spala zjutraj prav se mi ne da ustati.

lorelaj: najbolje je posteljica in imaš en lep čas mir.

zvezdici: kje si pa si jo naročla majčko? Mora bit scenska ne?

zoey: ja kaj čmo, bomo tud to dale skoz pa še zredile se ne bomo dost, jz se vsaj z tem tolažim če ne drugo.

rožca26: kakšen zajtrk pa kavica, njami, da bi nas vsako jutro čakal tak zajtrk a?

pikapolonica80: veš da sem jz tud to probala z verižico ko sem zanosila in pred par dnevi spet in mi isto kaže, meni in mojemu dragemu, tako da zgleda da bo prva punčka user posted image . Bomo še vidli. Pa tudi za ime imam že zbrano za punčko a za fantka pa še ne vem točno. Nekaj bo na tem, bova vidle ne.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
7.10.2009 13:15:09   
vekybel
3sonček3: kaj praviš da bi lahko počasi naročili majčke a? Dokler oddamo naročilo pa še dostava.....full bi jo že rada imela, upam da nisem tečna z to majčko, sam prašam, kaj praviš? Mislim da so se javile tiste ki so hotele.

pikapolonica80: je mogoče ja da občutiš, jz sem tudi pri 16t, sam tako nežno da moraš bit pozoren. Največkrat ko ležim zvečer pred TV, taki mehurčki ali metuljčki ti gredo po trebuhu.

cestnidirkač: srečno in uživaj na pregledu, sam takoj ko se vrneš nam napiši kako je bilo in kaj vse si zvedela.

Ostale se tud kaj javite kako je bilo na pregledih in  tiste ki imate za dobit rezultate od AC.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
7.10.2009 13:52:54   
Anonimen
tia78..jaz sem iz okolice kranja...v bistvu 10 min iz kranjauser posted image ven.
Danes je tko lep sonček in toplo je, da sem se spet spravila v kapri hlače in kratko majico in se s sestrco odpravila na sprehod po naših prelepih krajih. Jesen je meni-če je seveda lepo vreme najljubši letni čas, ker je takrat idealno za slikat (obožujem fotkanje).
Jaz že malo čutim bebiko, ampak samo, ko se res umirim in če vem, da nimam ravno kakšnih prebavnih motenjuser posted image . Čuti pa se, kot bi mi mali mehurčki pokali v trebuhu-ponavadi bolj ob strani in v okolici popka mogoče cm nižje.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.10.2009 15:36:14   
lucika
pozdravček...
zadnje dni sem čisto pizabila na nosečnost....samo vrtec mi hodi po glavi. smo bili danes drugič na uvajanju, tokrat sem šla jaz...je bilo super. samo me skrbi kako bo, ko bo moral sam ostat. grozno je tole, res...sploh se ne morem sprostit....
drugače pa se tudi meni zdi, da čutim brcike. ampak samo ko se skoncentriram:) take mravljice pa že dlje časa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.10.2009 16:10:00   
rožca26
Pozdravljene!

No, jest sm zdele pojedla, pred parimi minutami je tud Vid in zdej že mirno spi tko da imam časa na pretek.
lucika - sej bo, sam ne smeš se preveč obremenjevat. Res da mi še nismo v tem (upam, da vsaj septembra dobimo), ampak tko pač je. Ampak otrokom je v vrtcu kar fajn - ponavadi se kregajo, ko morjo it damuser posted image , no, sej so tudi izjeme.
Tjasa in pikapolonica - res da sem iz Domžal, ampak meni ni problema pridet v Ljubljano - važno je le, da ni ravno center. Če pridem na Vrhniko, bom pa tud v Ljubljano. Za kavico vse user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.10.2009 16:14:05   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )             user posted image
user posted image  Petra, 24 let                (1.user posted image )             user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )              user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image             

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image ?
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image )    user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image
sara2007                      (?user posted image ,?user posted image )          user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )  user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image

12.3.2010

user posted image  skodrana mama            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let               (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )            user posted image             

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image             

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )      user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image )  user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (1. user posted image )                user posted image
user posted image  srečica, 29 let,            (2.user posted image ,?user posted image )          user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )          user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image ,0user posted image )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )               user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )              user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )               user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )              user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27. let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image    

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )    user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )              user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )      user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )       user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )         user posted image

SKUPAJ NAS JE 76 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

Še brez PDP: 

user posted image anac1
user posted image baby.boom86

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!
[/quote]

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
7.10.2009 16:15:59   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80
zvezdici

sreda, 14.10.2009

plamen
čmrlika
7lina7

četrtek, 15.10.2009

andrejka28

petek, 16.10.2009

rožca26

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

torek, 20.10.2009

vekybel
lana70

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka
andra74 AC

petek, 23.10.2009

andra74
naca
Tjasa27

torek, 27.10.2009

W.W
tia78

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26

petek, 6.11.2009

malicki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
7.10.2009 16:23:30   
rožca26
Še vprašanje - a ma katera kakšno super idejo, kako pregnat bolečine v trtici? Me boli, da kumi sedim. Me pa začne bolt šele pol k začnem hodituser posted image

3sonček3 - vem da je za voščilnice še zlo zgodej, sam kaj ko nimam velik časa, jest pa še ogromno za narest: itak najprej Vidova zabava, pol pa priprava kartic z imeni za sestrin rojstni dan (ma ga začetk novembra), pol pa poleg voščilnic še adventni venček, pa narest okraske za na jelko, pa jest mam navado, da še v kaligrafski pisavi napišem voščila, to pa mi vzame kar nekaj časa ... vmes pa kuhat, pospravljat, na sprehode hodit, pa kofetkat user posted image
Tko da, če si kakšne zanimive delala lani ali prej, bom bila zelo vesela novih idej.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
7.10.2009 17:14:00   
lorelaj*
Tjaša in pikapolonica (in rožca), jaz sem iz Ljubljane in sem zelo za kakšno kavico, ampak tudi jaz delam dopoldne, tako da sem bolj za vikende ali popoldneve.

Mehurčkov nič še ne čutim, vmes se mi je ene dvakrat nekaj zazdelo, ampak zdaj pa ni nič, tako da verjetno to ni bilo to.

Cestnidirkač, ravno zdaj enkrat si verjetno na pregledu. Oglasi se, ko prideš, da nam firbcom poveš, kako je bilo. Srečno!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
7.10.2009 17:53:47   
branka28
Dober dan čvekice!user posted image

Lepo pozdravljene.user posted image Tudi jaz sem pred nekaj dnevi začutila prve gibe mojegauser posted image ,kot da bi imela user posted image v trebuhu, lep občutek.
No trebuh imam že tudi prav nosečniški.user posted image

Za majčke pa sem jaz tudi za to, da se naročijo čimprej.user posted image

L.p.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
7.10.2009 19:07:31   
ela24
Pozdravljene!

Sem od aprilčic. In smo v fazi naročanja majčk pridem... Jih že imate? Kakšne izkušnje z njimi? Sprašujemo se, če je ok material, pa bi blo fajn izvedet vaša mnenja.
Se priporočamo. Hvala

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
7.10.2009 19:36:41   
cestnidrikač
Hj, hj!

Končno doma. Ja, vse super fajn. Imela sem morfologijo in z mojim malim šefom je vse super. Rekla je, da je zelo živahen in da ni čudn, da ga tak fest čutim, ker je posteljica zadaj in brca direkt v trebušno steno. Tak, da sem lahko zadovoljna, saj je vse super.  Je pa mali ful na vlko odpiral ustauser posted image . Pa se z rokicami za glavo držaluser posted image . Je moj reku, da pol pa ma čist moje gibe, da če mene kaj preseneti se za glavo primemuser posted image . Me je pa vprašala, če želim vedet spol, da mali super sodeluje...pa sem rekla, da ne...Da naj bo kar presenečenje. Naslednji pregled pa mam vaginalno, saj mi bodo zmerili dolžino materičnega vratu in še pogledali položaj maternice. Tak da naslednji pregled imam 6. 11.

lp

< Sporočilo je popravil cestnidrikač -- 7.10.2009 19:37:31 >

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
7.10.2009 20:48:40   
7lina7

alo punce!!!

mene je zakuhalo!! user posted image   a mi katera kaj priporoča, da se čim prej zližem?? user posted image   včeraj sem cel dan kihala..pol pa danes zjutraj poln nos pa nebo v ustih peče - vse do grla. kašljam pa ne. po službi sem si izmerila temperaturo pa je bila 36,5  zdaj pa je že 37.3. vem da lahko vzamem Lekadol  pša da je važno.da zbijem temperaturo. ŠE KAJ  moram vedet?  user posted image   ..hvala

drugače pa čist klasične težave za ta čas - zgaga me peče za znoret. prepognit se niti ne upam - ker pride kr odzadaj..user posted image ..
ponoču lulam vsake tolko, podnevi pa kot da nimam kaj boljšega za počet.. user posted image v eno sem na WCju!!
ko dolgo stojim na mestu pa me križ boli.. po trebuhu sodeč - bi pa že nekateri hotli da rodim! .. o Kg pa sploh ne bom več govorila!! user posted image

tak, zjamrala sem zdaj pa upam,da bo pomagalo.. hehe

aja, če se žr tako lepo dogovarjate za kavice.. a je katera iz MB  za  user posted image ?

Lin@

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
7.10.2009 22:01:48   
vekybel
7lina7: končno si se javila.....meni je pomagalo ko sem full pila čaj z limono in medom.
Nisem iz MB lahko pa prideš v Slo.Bistrico pa se zmenimo še z maniko pa gremo na user posted image , če ti je?

cestnidirkač: bravo user posted image  za opravljen pregled in svaka čast da lahko zdržiš da ne izveš spola. Jz bi tudi sam sem preveč firbčna user posted image .

ela24: nimamo še majčk, komaj zbiramo naročila in v kratkem bomo naročle, vsaj upam.

branka28: čestitke za prve metuljčke user posted image , kako je lepo ne. Ja navijajmo za čimprejšnje naročilo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
7.10.2009 23:14:55   
7lina7
vekybel- ni blema!! Sl bisterca ni tak daleč.. sam se moram najprej pozdravit. ne bi rada da se mi zavleče al pa še kaj hujšega izcimi!! pa da ne okužim še koga.. samo ne spoznam se tak na ta kraj.. me boš mogla navigirat! user posted image

ja, ni me blo cel teden gor - sem tak utrujena vsak dan po službi,da skuham kosilo in kr padem v posteljo. zgleda da se je prehlad pripravljal cel teden po malem..

aja, na rezultate AC pa še kr čakam... danes je 15 dan!

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
8.10.2009 6:51:17   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80
Tjaša27, mogoče se pa še kakšna ljubljančanka javi pa se tudi me dobimo na kaki kavici? no drugače pa midveuser posted image . s katerega konca lj si?

še ena, še ena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
   [Brisano sporočilo]
8.10.2009 8:12:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.10.2009 8:44:19   
Pikapolonica80
3Sonček3, no končno sem se odločila za številko majčke in sicer 36.
No ljubljančanke, počasi se nabiramo, superuser posted image . Potem se lahko že kmalu zberemo. Rožca26, bomo izbrale kak tak plac da tudi tebi ne bo predaleč, recimo kavarna zvezda v BTC-ju bi bla vredu ne?

Drugače pa sem začela hodit na pilates v Tanergijo. se mi zdi kar v redu, ker je lepo prilagojeno za nosečke. bom vidla koliko časa bom še navdušenauser posted image . Mogoče bom šla pa še kdaj plavat na DIF, ker je menda voda neoporečna in primerna za nas.
Pa tud trebušček sem začela mazat z navadnim olivnim oljem, sicer sedaj na kake tri dni, ampak glede na intenzivno rast bo počasi treba vsak dan to pa jz še ne vem če sem dost disciplinirana da bom to res tako počelauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.10.2009 8:57:38   
sanip
rožca26- ja bi se vam pa z veseljem pridružila na kavici, torej ob 11 na foteljih...se vidmo!!!
Lana70- tudi jaz še nisem dobila izvidov od AC user posted image  user posted image , sem kr malo živčna in tečna že povrhu, res da je mal prezgodej, sam sem kr upala mogoče bodo pa kej prej...ja v torek je 14 dan, tko da se kr že ne ločujem od svojega telefona...prosim takoj ko jih dobiš sporoči, kako je bilo...lp

Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.10.2009 9:46:40   
Pikapolonica80
Aja dejte mi še povedat kako si naredim tickerček? ker jaz nimam pojmauser posted image ...

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.10.2009 10:36:19   
vekybel
7lina7: ni problema te bom navigirala user posted image . Ko se boš pozdravla mi javi, lahko tudi na ZS pa se zmenimo. Manika ima prosto vsako sredo od 17 do 18 ure. Sem dala njej na razpolago da izbira, ker ima že dva otročka in je mal teško, tako da računaj na sredo. Mi dve pa lahko mal več ostaneva na kavici če boš hotela, ker ena urca gre hitro okoli. Pa drugič pridem jz v MB ni problem.
Sem videla ja da te ni nič gor pa še sem se spomnila nate za izvide od AC.

valen: jaz sem bila do predkratkim koprčanka in se preselila k fantu v Slo.Bistrico, tako da sem še vedno z dušo koprčanka.

Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.10.2009 10:45:12   
vekybel
pikapolonica80:  http://www.ringaraja.net/ticker.asp

klikni tu gor in prideš direkt na to stran za idelavo tickerja, samo vpiši podatke in to je to.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.10.2009 11:15:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sanip

Lana70- tudi jaz še nisem dobila izvidov od AC user posted image  user posted image , sem kr malo živčna in tečna že povrhu, res da je mal prezgodej, sam sem kr upala mogoče bodo pa kej prej...ja v torek je 14 dan, tko da se kr že ne ločujem od svojega telefona...prosim takoj ko jih dobiš sporoči, kako je bilo...lp

ja, ti tudi javi ko jih dobiš....oz. ko te pokličejo....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.10.2009 11:30:14   
Tjasa27
zoey, rožca 26 se torej vidimo jutri ob 11. Upam da bom najdla, zoey hvala za navodila. Rožca26 a ti boš z Vidom? Tako da vas bom lažje spoznala.

Pikapolonca80 js sem iz Poljan, iz katerega konca si pa ti? Super ideja, da bi se dobile v zvezdi, v btc (tam imajo super tortice) pa še za parkirat ni problema. Tako da lahko tudi ostale pridejo. A čmo kr določit datum pa uro? Dobile bi se enkrat popoldne, ne? Jz samo ob sredah mal težji, ker imam že telovadbo in bi bila pol ful zgužvana.

lepo se imejte,

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?