|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
28.9.2009 11:49:41   
lorelaj*
Rožca26, se mi je zdelo, da gre za šolstvo. Še ena prfoksa torej. user posted image Srečno še enkrat!

3Sonček3, glede majoneze sem tudi jaz slišala, da kupljeno lahko ješ. Edino domače naj ne bi. Meni se pa noro lušta pršut. Se mi že skoraj sanja o njem in to od začetka nosečnosti. user posted image No, pa zaenkrat sem se še zadržala. Čeprav potem pa pravijo, da tokso dobijo z domačo solato. Tako da ...

Aja, 3Sonček3, a lahko še meni zračunaš, če se ti ljubi? Tako za hec? Meni se že ves čas zdi, da bo fantek, pa me zanima, kaj bo naša forumska vedeževalka rekla. user posted image
Jaz: 1981 (marec)
Mož: 1980 (marec)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.9.2009 11:57:48   
3Sonček3
Hvala rožca26 in zvezdici sm da js lahko brez skrbi še vedno jem mojo majonezo. Drgač pa iz seznama uporabljam edino jetrca ampak zelo občasno zdej jih že doug nism jedla. Kave itak ne pijem, se pa zato nažiram z baby čajem ta mi je najboljši in ga nedam stran (tko kot majoneze user posted image ) edina slaba razvada so mi cigarete, pred nosečnostjo sm pokadila po škatlo ali več na dan zdej pa mi ne paše in pokadim cca. 10/dan ampak se tut js držim tega pravila delaj in jej kar ti paše, ker ti tako narekuje tvoje telo tko da sm brez skrbi. Sm bla mal pr aprilčicah user posted image sm se mi ni lublo brat kr me nekako ne zanima kaj se pogovarjajo opazla pa sm da jim ful velik zapolnejo seznamčki to je pa tut use. Me pa skrbi da bom na koncu tut js pristala pri njih (vsaj s porodom če že ne s spemembo PDP-ja) kr mam PDP 26.3. in mam že zdej občutek da bo mal zamujou z prihodom. No js brcik moje štručke še ne čutm, je bla pa včerej ful aktivna k sva poslušala z AS, sm pa zasledila k sm si še enkrat vzela čas pa prebirala kaj piše na škatli da sm eni dala napačen odgovor. Doplerjev sistem ne pomeni to da je varno ampak to da so drugi zvoki izolirani in da slišš ubistvu samo user posted image . Na škatli sm pa tut zasledila napis layer limit 15 a naj bi to pomenlo da lahko v eni rundi poslušaš največ 15 minut? no sej kaj pa čš dle ampak useeno zakaj? tko kot je ena rekla mogoče tut ta aparat oddaja v maternico zvoke da dobi vn takšne zvoke kot pač jih dobi. nevem pojma nimam in sploh nevem kaj se kr neki obremenjujem, sm da čvekam...groza sm neki me pa res zanima če ma kera tut AS kok to zgleda da slišš otrokovo riganje? A to zgleda tko kot pri nas že rojenim al kaj...no nevem sm prašam če kera ve user posted image pište še kej da bomo kmal II. del odprle user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.9.2009 12:03:16   
3Sonček3
Ja lorelaj* tut men je pokazalo fantka user posted image

Me prou zanima kolk od tega je res? Naj si vsaka zapomni kaj ji je pokazalo pa bomo na koncu vidle pa zračenale kolk je blo pravilnih user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
28.9.2009 12:10:09   
lorelaj*
Hvala, naša vedeževalka. user posted image Me prav zanima, kaj bo na morfologiji. Datuma še nimam, ampak že komaj čakam. 

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
28.9.2009 12:11:44   
3Sonček3
Js tut še nimam datuma za morfologijo mam pa u petk pregled in če se bo G odloču delat ultrazvok bom že u petk mogoče zvedla čene pa bo treba še mal počakat

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:14:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
28.9.2009 12:17:02   
lorelaj*
Jst imam pa naslednji čet. pregled, ampak bom šele na začetku 18. tedna, tako da mi ultrazvoka ziher ne bo delal. Glede na to, da naročajo večinoma na 4 tedne, a to pomeni, da bom imela morfologijo šele v 22.? Joj, kako bom zdržala? user posted image
Me že zdaj ful skrbi, če je mali vredu. Sem tudi jaz ful razmišljala, da bi si AS kupila, ampak mi mož ne pusti. user posted image Pravi, da bom potem še bolj panična, če kdaj ne bom slišala. Saj ima prav, zato pa ne vztrajam, ampak strah me je pa kljub vsemu vsakič, ko me v trebuhu kaj špikne ali pa ko se slabo počutim.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
28.9.2009 12:20:02   
lorelaj*
Valen, meni so na drugem pregledu (v 14. tednu) pregledali kri, vodo in izvidi za toksoplazmo idr. so bili. Drugega pa ni bilo nič. Niti srčka nismo poslušali, kot pravijo nekatere, ampak vejretno zato ker sem imela dober teden pred tem NS.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
28.9.2009 12:31:12   
Zvezdici
valen - jaz imam tudi elevit, pa se mi zdi, da mi je po teh tabletah kar malo slabo. Maš katere podobne probleme? user posted image

lorelaj* - aveš, da sem bila jaz tudi na meji, da bi si ga kupila, pa sem sama sebe rajši prepričala da ne. Sem po vsej verjetnosti nekaj takega kot ti. Ne moram se sprostiti in ne misliti, da vse ne štima. Glede špikanja v trebuhu, mam pa tudi jaz te probleme. Vendar je to ''baje'' samo raztegovanje mišic. Vglavnem te čisto razumem!user posted image

Mene tudi zanima, kaj vse delajo na pregledu v 16. tednu. Jaz ga imam čez malo manj kot 2 tedna in že komaj čakam in upam, da pregled obsega tudi UZ user posted image .
Aja, pa še to me zanima. V katerem tednu imaš morfologijo?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
28.9.2009 12:40:35   
Pikapolonica80
Vse kar je pasterizirano lahko ješ, vključno z majonezo, tudi jaz jo obožujemuser posted image . Ampak zakaj potem ne plesnivih sirov ker so isto pasterizirani?? Katera mogoče ve? ker imam na sumu da je to mit za desetletja nazaj ko je bilo to še vse drugače pakirano. No kljub temu ne raskiram, me pa zvije vedno ko grem mimo v trgoviniuser posted image .

kar se tiče spikanja, pa bolečin v trebuščku, pa jih probam kar odmislit, so mi izkušene nosečnice rekle, važno da ni bolečina huda in da ni krvi, vse ostalo je normalno. Pa mi je sedaj takoj lažje in ne razmišljam preveč o tem da gre lahko kaj narobe. Glede na to da so kavbojke vsak dan bolj tesne se že odvija v pravo smeruser posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:41:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.9.2009 12:42:52   
7lina7

alo čveke! user posted image

imela obisk! prijatlca in njen user posted image trebušček ...user posted image .  sma malo čvekali pa kofetkali. je v 36t,tak da še malo pa bo user posted image tukaj...

vidim,da je tema hrana. jaz bi pa samo golaž jedla! user posted image pa solate tud, na tone! toxo sem prebolela,tak da ni panike z majonezo,jajci in pršutom pa biftekom!!  pa itak se ne spomnim kdaj sem to nazadnje jedla..
kave sem prej spila ogromno- sem pa v štartu za icsi nehala pit in je nisem pila do kakega 14t. zdaj pa največ 1 na dan in še to čiiiiiiiiiist malo kave pa ogromno mleka. ja, baje da že 6 kav lahko v zgodnji nosečnosti povzroči splav..  " nekje prebrala".

sem pa v fazi ko se vedno težje pogledam v ogledalo... sama sebi sem videt grozna!!user posted image pa komaj polovica je za mano.. ne vem kaj naj oblečem - ker se v vsem vidim kot mortadela!! vem,da je vse v glavi,pa.. kot najstnica sem imela preveč kg, pa sem pri 16l shujšala in se pol držala cel čas.takrat sem si prisegla,da nikoli ne bom več debela!! zato mi je pa zdaj groza,ko se pogledam! saj vem, da imam zgrešeno samopodobo in da se tega ne bom rešla,pa vseeno...
tak sem fauš user posted image ,ki imajo samo trebušček!!

nakupe zauser posted image smo malo ustavili. vsaj dokler ne dobim rezultate AC. morala bi prebarvat spalnico in posteljco porihtat..pa bo že počakalo. me pa mika vsake tolko..user posted image  

Lin@

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.9.2009 12:52:37   
3Sonček3
Punce če sem vas "prestrašla"z tistim seznamom hrane vas bo mogoče potolažlo da je revija iz leta 2004??? user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.9.2009 13:09:10   
Zvezdici
valen - upam, da potem tudi ne bo nobenih slabostiuser posted image
Glede UZ, pa upam, da mi ga naredijo. Jaz sem (sicer že dolgo nazaj) v 6 tednu nosečnosti malo krvavela 3 dni (sem bila tudi na urgenci kjer so naredili UZ in je bilo hvala bogu vse ok), in zato tudi upam, da ta dodatek UZ pride v poštev zame. Čeprav ne vrjamem, ker je to že kar nekaj časa nazaj in sedaj ni bilo krvavitev. Ravno zato bi ga zelo rada opravila, da vidim če vse štima. Še posebej pomembno in rada bi pa vedela, da raste tako kot mora - saj veste bušija ni pa niuser posted image - čeprav vem, da je različno pri vsaki. Pa si ne moram pomagati, da me ne bi malo skrbelo.

7lina7 - jaz ti predlagam, da se ne glej v ogledalo (mišljeno mislim kot celotno podobo), vem da se sliši smešno, vendar meni pomaga. Tudi tehtnici se izogibam.
Sem pred nosečnostjo imela tudi sama probleme s kg-ji in sem si obljubila, da nikoli več ne bom presegla določene št. hlač ali št. na tehtnici. Na pa gre vse gor pa v širino. Se tolažim s tem, da bo po porodu šlo vse dol user posted image .
Uff jaa pa une user posted image , ki imajo samo lepo zaoblene trebuščke. Joj jaz sem jim tudi takoo fouš, da ne vrjamšuser posted image .
Ravno zaradi vsega tega me moti, ker trenutno izgledam kot da sem pridobila kar nekaj kg in se pravi buši sploh ne vidi (vidim ga samo jaz) in se počutim grozno. Še oprijetih majic sem se začela izogibati.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.9.2009 13:23:39   
branka28
ojla čvekice user posted image

pregled je za mano vse je vredu zuser posted image , user posted image bije, zredila sem se samo 2 kg od začetka pa do zdajuser posted image , sem ful vesela. Upam, da me ne bo proti koncu razneslouser posted image .

Naslednji pregled imam 28.10. takrat dobim tudi napotnico za morfologijo.user posted image

l.p.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.9.2009 13:23:45   
3Sonček3
Punce sej po porodu bojo kg šli sploh če boste polno dojile ne se tko obremenjevat s tem sej se redite zarat nečesa lepga ne zarat hrane user posted image . Js sm mela tut v najstniških letih probleme s težo sm js sm jo mela premal do lani (19let) nisem na tehtnici nikoli  vidla 50 kg pa sm si šla tut ob 1-ih zutrej pohan sir pa pomfri narest pač tko je, se mi bo pa zdej poznalo user posted image , odkar sm noseča sm se zredila za 3 kg in tut zanč k sm stopila na vago tri dni nazaj mi je kazalo tolk kil kukr pred prvim pregledom bomo vidli na pregledu kaj je res kr nam naša vaga mal laže. Je pa verjetno res odvisno tut od naših mam kakšne strukture so. Tut moja mami je bla v mladosti ful suha, pol se je pa počasi začelo pa 3 otroke pa je treba nekje neki pustit ane user posted image pol je pa še kadit nehala je šlo pa še mal gor no sm zdej k je bla bolna si je kupila kužka, k jo je mal vn potegnu iz vsega sranja (bla je tut bolana in se je redila še + od medrola) ampak še vedno srečna živi čeprou z mal več kilami hehe, se pa lahko tolažte da so eni na svetu dost bolj ogromni kot ve. Bodte samozavestne

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.9.2009 13:24:42   
3Sonček3
branka28  čestitam za uspešno opravljen pregled user posted image a si mela ultrazvok?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
28.9.2009 13:24:45   
vekybel
Zdravo, user posted image
Evo vam pošiljam nekaj gob, ki sem jih nabrala.

user posted image       user posted image
capyka: evo ti par jurčkov user posted image .....ja še kr jih je in tud dosti pobranih že, še ni pozno.

rožca26: hvala za objasnilo slik, mi je uspelo, hvala ti evo ti en veeeelik user posted image . Sam ne vem zakaj so tak majhne a se da kako povečat al je odvisno koliko je velika slika? Kako dober zjatrk si nam pripravla, njami..... Kdaj pa imaš izpit da držimo pesti?

3sonček3: sem vidla da te ni zadnje dni.....sej nisi sama na forumu zjutraj sej veš da sem tud jz non stop tu gori sam piši pa ti bom odpisala pa to. Jz sem tud doma ker sem na bolniški in zjutraj imam čas, tako da veš pa se pišemo ne. Ta seznam ki si napisala sem tudi jz ga prebrala v reviji in rečem da delaj kot čutiš in kako ti paše sam v normalnih mejah, ker vse kar je čez mejo ni dobro to pa itak vsi vemo ne.
Jaz sem si zapomnila kaj si mi izračunala ja, na koncu pa bomo vse skupaj pogledale koliko si nam zadela naša vedeževalka ali numerologinja prej user posted image .

valen: jz sem bila prejšnji teden na pregledu v 16t in mi je delal UZ in seveda tehtale pa pritisk, kr na hitro je opravil pregled.

lorelaj: ja verjetno boš mela morfologijo v 22t, jz bom v 21t ko bom šla upam, nekaterim dela celo v 24t.
Tudi jz sem si mislila kupit AS pa sm rekla raje ne ker potem bo še huje, že tako se sprašujem kot ti če je vse vredu pa potem razmislim in si rečem:dokler ne krvavim in me malo špika po trebuhu je vse ok in ti tud tako si reci pa se ne boš toliko obremenjevala, ker veš kaj se mi zdi da bolj ko se sekiram in mislim lahko si sam prekličem kaj slabega.

Kar se tiče hrane jz rada pojem pršut sam ne dosti spet, pa jajčka pečena zjutraj pa še vse ostalo razen vampov, bljak.....

user posted image  ...oblekice sem še kar pripravila kar sem dobila in slikca je tu.
Voziček pa morda kupimo konec drugega tedna če ne pa novembra definitivno.

Kdaj boste šle v šolo za starše??? Jaz začnem 13.oktobra ker se mi kasneje z velikim trebuhom ne da hodit tja pa tako....no jz sem se razpisla pa še ve malo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
28.9.2009 13:31:32   
3Sonček3
vekybel super zdej se bomo razpisale user posted image . Js v šolo nebom šla, mislm da nebom nč nouga zvedla razn predihovanja popadkov, k se bojo pa pač odvijali kukr se pač bojo se ne sekeram kaj pa učasih k ni blo šole user posted image tko se tolažm. Glede skrbi če je z user posted image vse uredu pa punce... če ne krvavite mislm da ni nobenga straha AS je samo za zabavo saj zame js tut pomislm ne da bi blo kej narobe če ga ne najdm user posted image (kar se je samo 1x zgodilo) sicer pa vsaka ma svoje občutke in če mislte da boste panične ga res raj ne kupt kr sekiranje ni dobro za user posted image . Js bom voziček in ostale stvari  kupila enkrat okoli novega leta, sem že use preračunala glede financ in se bo lepo izšlo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
28.9.2009 13:41:05   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

branka28  čestitam za uspešno opravljen pregled user posted image a si mela ultrazvok?

ja ultrazvok mi je tudi delala in seveda sem vprašala, če se slučajno že vidi spol,user posted image pa se še žal ni, tako, da če ne prej, pol na morfologiji se bo verjetno že videlo, upamuser posted image , do takrat pa še me bo firbec zelo matraluser posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
28.9.2009 13:41:30   
vekybel
ja no super3sonček3....jaz tud kupujem vsak mesec po malem ker si res ne morem privoščit kasneje vse neenkrat. Imam tako malo plačo zdej ko sem na bolniški in moj tud ni nič na boljšem pa zato. Komaj čakam da napreduje zdej v oktobru kot so mu rekli in potem bo boljše vse skupaj. Zaenkrat imam oblekice vse kar rabim pa krtačko pa škarjice pa te malenkosti, posteljica z jogijem in posteljnino me čaka v KP pri starših in zdej za vikend jo greva iskat, pa ležalnik z lokom z igračami imam in to je to zaeenkrat. Ostalo še neki dobim od familije in drugo pa bova po mesecih kupovala ob plači in upam do marca vse nabrala. Kdaj pa boš ti vzela od mame oblekce pa to???

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.9.2009 13:47:28   
3Sonček3
js mislm da bom oblekice vzela enkrat konec januarja začetek februarja ko si bom tu že torbo za v porodnišnico prpravla, ker nikol ne veš kaj te preseneti

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
28.9.2009 13:51:34   
Zvezdici
Jaz imam pa zeloo srečo glede otroških zadev.
Namreč vse za oblečt dobim od sestre, voziček mi bo dala njena prijateljica, posteljico mi bo posodila moja prijateljica, stolček oz. ležalnik in košek, pa dobim od sestrične. Edino kar bo res treba kupiti so pa seveda tiste nujne zadeve: dude, flaške, lupinica. Drugače imam pa res veliko srečo.
Ker sva oba s fantom študenta in si ne morava kaj veliko privoščiti se res pozna. Še posebej potem, ko bo treba plačevati še najemnino.

branka28 - čestitam za uspešno opravljen pregled tudi z moje strani user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
28.9.2009 13:56:06   
vekybel
zvezdici: super, koliko to pomeni da dobiš kaj, ker danes je res vse drago pa še kaj bomo dobile na razprodaji pa bo!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
28.9.2009 14:01:47   
Zvezdici
Joj ja. Že komaj čakam marec. Pa kaj ko začneš malo seštevati pa ugotoviš kako daleč je še, hehe. Priznam, sem zelo nestrpna. Zato se zadnje čase probam kontrolirati in probam NE šteti tedne in dneveuser posted image .

Da še jaz napišem za seznam:

Naslednji pregled imam 8.10.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?