|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
25.9.2009 15:26:11   
3Sonček3
lucika punčko mi je zračunalo user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
25.9.2009 16:26:33   
rožca26
čmrlika - vse lepo in prav, sam jest na NS nič ne dam. Je bila že marsikatera razočarana. Raje počakajmo do morfologije. Drži bolj gvišen, poleg AC.
Pa še enkrat - ne gledam preveč za nazaj, ker nimam časa. Pa brez zamere.

Drgač pa čestitam za brcike.user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
25.9.2009 16:54:32   
branka28
Ojla user posted image !

Lep pozdrav vsem novo pridruženim user posted image in čestite za vse dobro opravljene preglede.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je debata okrog spola, pa še jaz sprašujem 3Sonček3, kakšnega spola bo moj user posted image .user posted image Res da me ful firbec matra, komaj čakam,da izvem od G.

Še letnici za izračun:
1979 1
1976 11

Hvala 3Sonček3!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
25.9.2009 17:00:16   
rožca26
Punce, ve pa ste firbčne user posted image . Kaj pa čvekave?? Nas že aprilčice lovijo. Mal bo treba pohtet. Kakšne punce pa smo?!?!user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
25.9.2009 17:04:15   
rožca26
Še malo sladkih stvari, ki ne redijo od vaše "kelnarce"user posted image

user posted image

To je za lušt vsem tistim, ki ste me pogrešale. user posted image user posted image user posted image  Pa seveda tudi za ostale.

Po treba počasi že razmišljat o realnih kavicah in sladkiših na kakšnih skupnih srečanjih. Kaj pravte?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
25.9.2009 17:08:33   
3Sonček3
branka28 fantek naj bi biuuser posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
25.9.2009 17:12:53   
branka28
mmmmm rožca26,si pa naredila lušte s temi kornetkiuser posted image user posted image in res, fino bi bilo, da bi organizirale kakšno srečanje ob user posted image in koščkuuser posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
25.9.2009 17:16:20   
branka28
3Sonček3, jaz te imam tako radauser posted image user posted image user posted image , iz tvojih ust v božja ušesa.user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
25.9.2009 18:38:47   
vekybel
rožca26: toooo mi delaj, to sem pogrešala ja. Mislim da imaš prav o čvekanju, bo treba mal pohitet in biti bolj aktivne! Res pa bi se počasi lahko zmenle za user posted image  in kos user posted image . Zanimive bi bile nosečke na kupu in čvekale in se spraševale in se smejale,....user posted image  
Drage user posted image  kako bi bilo to lepo! Kaj pravite???? Morda tam pred novim letom, začetek decembra al pa????

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
25.9.2009 18:52:57   
3Sonček3
branka28 js tut upam da bo pri meni tako, čeprou men pokaže punčko bomo vidli, kaj bojo na morfologiji rekli, razen če bo moj G tok prijazen pa mi bo že v petek naredu ultrazvok da mi mau željo poteši bomo vidli kaj bo. Komaj čakamuser posted image
rožca26 hvala za lep paketek sladoledkov res so lepi.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
25.9.2009 19:17:44   
lorelaj*
Mmmm, kornetki! user posted image Kaj so se mi zaluštali!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
25.9.2009 19:38:17   
Zvezdici
Njaaam!
Sam tile kornetki so mi zdaj pocedili sline..
user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
25.9.2009 20:13:20   
rožca26
Jojmene!!!

Aprilčice morjo napolnit sam še 10 strani, da nas ujamejo. Joj punce, kje ste. A ste vse obležale???
Bom zgleda jest mal polnila našo stran - pa tud če se sama s sabo pogovarjam user posted image .
Zato 3sonček3 - bom bila še jest po babje firbčna (kot se reče, pa brez zamira ostalim) in povprašala kaj naj bi meni prišlo od spola. Po kitajskem naj bi bila to pupa, pa vsi tud pravjo da bo pupa, sam bi pa rada slišala še tvoje mnenje

Jaz:1983 (1)
Moj: 1973 (6)

Pa mimo grede - a si razmišljala, da bi kr odprla svojo posvetovalnico oz. firmouser posted image  ? Mislim, da bi ti to kar lavfalo. Še posebej zdej, ko v porodnišnicah nimajo kam več otrok in novopečenih mamic vtaknituser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
25.9.2009 21:02:11   
Capyka
Zdravo punce!!!

Najprej vsem čestitke za dobro opravljene NS in ostale preglede!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tista anonimna s pdp-jem 28.03.09. Imam skoraj 3 letno navihano hčerkico Saro.

V glavnem, ns je bil bolj tako-tako, 1:805... user posted image Šla še na dht in je dosti boljše, 1:5700. user posted image Sem si oddahnila.

Berem vas kar redno, za pisanje mi pa kar časa zmanjkuje. Slabo mi ni več (trkam!), sicer bruhala sem samo 2x, ampak ta bednozoprni občutek.... Bljah. Trebuh imam pa sedaj večji v 14 tednu tak kot pri Sari v 19?user posted image Sem šla gledat slikice za primerjavo, pa sem se čisto user posted image .

Sara je šla prvič v vrtec, pa je bila samo 6x v tem mesecu tam. Ostalo doma prehlajena, kašlja, potem dobi še moj porcijo, od njega še jaz in potem onovi vse od začetka.user posted image

3sonček3, bodi tako prijazna, pa še zame zračunaj (na ns je pušenjak sicer namignil, ampak ni bil ziher)
jaz 1977 4
moj 1975 9

Pogrešam pa crvicek, pa še kakšno, ki se je od začetka redno javljala, sedaj pa nič več...

Lep večer vam želim,
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
25.9.2009 22:12:47   
ursa_p
Pozdravljene ponovno!

Hvala vsem za tolazbo ... imela sem od ponedeljka naprej res katastrofalne dni. V ponedeljek sem bila itak cist konc in me je strasno bolel trebuh, zato sem sla vseeno na pregled, kjer mi je povedala, da je z dojenkom vse ok. Edino pritisk sem imela zelo nizek, pa kilogrami so sli dol in me je sprasevala, ce je vse ok ... ampak ni moglo biti drugace, ker me je odhod moje Linci res zelo potrl. Se danes vsak vecer jokam in nikakor ne morem prebrodit zalosti in sprejeti tega, da je resnicno ni vec. user posted image user posted image user posted image user posted image Se najlazje je, ce se takole s cim zamotim.

Trebuh se drugace veca, na sreco so kg sli v minus. Drugace sem drugo nosecnost ze tako zacela s 6 vec kot prvo. Sem se bala, da bo druga precej hujsa - v prvi sem se zredila za 8 kg, ampak skoraj ostala na njih - groza. Upam, da bo tokrat slo potem kaj dol.
Bova pa v nedeljo zacela fotkat trebuscek in pa merit ga ... to imam ze od prve nosecnosti narejeno, tako da bo malo za primerjavo.

Sem vas vse prebrala od takrat, ko sem zadnjic pisala, tako da imam danes res precej napisanega.

Hlace, ki se regulirajo (na gumb) ... jaz sem ene kupila v La Vie v Baby centru, v H&M ju pa niso imeli mojih stevilk ozrioma samo par takih, ki so bile na korencka, kar pa meni ne pase ... so se pa cene gibale od 50 eur naprej (v La Vie sem dala zanje 60 EUR).

Rozca26 ... jaz sem vcasih zivela v tem bloku, na vhodu B ... na katerem si pa ti? Mogoce se pa kdaj srecava pred blokom. Ravno vceraj smo bili na novem igriscu pri Ten Tenu.

Seznam ... moj PDP je 21.3.2009. Sicer je bil na nuhalni 22.3., vendar je G rekla, da ga ne bo spreminjala, tako da me bo treba popravit ... na seznamu sem pod 23.3.

Jennyabc ... glede rentgena ... sem enkrat na zacetku nosecnosti govorila z enim, ki samo rentgen dela, pa je rekel, da naceloma ne bi smelo bit nic narobe (ne skodi), ampak da oni tega nosecnicam ne delajo zato, da ker ce bi bilo karkoli narobe, bi bili oni krivi. Tako da upam, da bo pri tebi vse ok.

TejaPK ... 3D UZ ... pri prvem sva ga midva delala v Postojni in sva bila zelo zadovljna, zdej ga bova sla pa k Strahovi v Domzale delat ... cena je 110 EUR. Se ga pa dela v 24. tednu, ne v 20. (takrat je morfologija). Je pa to eden lepsih spominov, ki ga imava iz prve nosecnosti. Sem dala narest tudi DM-jevo knjizico iz slikic, ki sva jih dobila od tega UZ in tudi sinko na slikah vidi dojenka in pokaze kje je roka, itd., tako da se res zelo lepo vidi. Pa nosek ... se danes ima tak nosek, kot se ga spomnim iz tega UZ ... nama je ze takrat padel v oci. :D

Zgaga ... zelo pomaga soda bikarbona ... cisto malo si jo natreses v kozarec, zmesas z vodo in popijes ... in zgaga ne pece vec ... jaz ne jem nobenih Rupurutov in Rutacidov (tudi po nosecnosti sem si enako pomagala s sodo bikarbono).

Sicer pa pozdravljene vse nove nosecke. Ocitno bo taka guzva kot takrat, ko sem rodila prvic. Sem na posteljo cakala 4 ure, do poroda babice sploh ni bilo in ko me je ze bolelo za znoret, sva jo koncno priklicala (jaz sem se vedno lezala na boku), pa pogleda in rece ... ja sej je glavica skoraj ze zunaj ... jao ... ja kje si bila pa prej (je trajalo samo se par minut in je bilo vsega konec). Res je bila nora guzva.

Toliko zaenkrat ... vas bom sedaj bolj sproti brala.

Lp, Ursa

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
26.9.2009 7:49:21   
rožca26
ursa_p - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ja, jest sem iz istega bloka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej mojega Marcela (Miškota) zagotovo poznaš iz rane mladosti. Baje sta se ravno včeri vidla v Mercatorju user posted image user posted image user posted image
Kdo bi si milil, a? Kolk je ta svet mejhen.
Pravi Miško, da sva se lih zgrešile - jest sm šla v blok, ti pa drugam user posted image

capyka - anonimna - lepo, da si se končno odkrila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
26.9.2009 8:49:47   
vekybel
Jutro vsem user posted image ,
urša_p: lepo da si spet med nami user posted image , vse bo še dobro.
capyka: lepo da si se odkrila in še enkrat dobrodošla pa javi se večkrat.

Ja ni kaj bo treba polnit seznam čim prej......

Zdej grem na pohorje po gobe pa na izlet še malo, vam jih kaj prinesem user posted image ????
Preden grem da se javim in ko se vrnem se javim seveda obvezno.
Lep dan vam želim. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
26.9.2009 8:54:12   
TejkaPK
Punce hvala vsem za odgovore. Predvsem ste me pomirile  z odgovori v zvezi z lekadolom. Se tudi jaz že nasplošno izogibam raznim tabletam, samo ko je res hudo pa ni drugega izhoda jo pa le vzamem. No misilim, da zaradi enega lekadola v celem letu tudi ne bo konec sveta.

Da odgovorim še tistim, ki se sprašujete kako zdrživa ker nisva še povedala... ja, na začetku je bilo hudo. Ko si cel evforičen in bi cel dan samo vriskal na glas... takrat je bilo zelo težko zadržat zase. Ker pa sem si že od nekdaj rekla, da jaz ne bom povedala takoj (je mama taka, da bo od veselja do lune skakala in ne vem če bi uspela novico nekaj časa zadržat zase), zato sem se oz. sva se odločila da raje ne poveva nobenemu kot pa da drugi prej zvejo kot domači. Ker nisem imela niti ene slabosti niti nisem bruhala ali kaj takega to pravzaprav niti ni bilo težko. Kg imam kar nekaj čez 20 viška s katerimi se že dolgo borim tako da niti kake napihnjenosti ni opaziti (niti sedaj), je vse mehko obloženo user posted image user posted image user posted image , vsa oblačila nosim še ista (sem tudi bolj športnega tipa tako da nekih ultra oprijetih niti ne nosim (tudi zaradi postave).

Skratka, odločila sem se da počakam še do pregleda, ki ga imam sedaj v sredo in pol vsaj v službi direktorju povem. Če bom pa lahko zdržala, bodo domači zvedeli šele konec oktobra (takrat ima oče roj. dan) pa imam eno fajn idejo kako povedat user posted image

Drugače pa še ne gledava kaj preveč za opremo in cunjicami (vsaj konkretno ne) niti še ne debatirava o imenih. Na NS sva sicer želela vprašati če se že vidi kaj bo pa je bilo še zelo prezgodaj (sem bila v 11t), tako da komaj čakam na morfologijo in na 3D UZ, ki je, vem. brezpredmeten, samo bova malo firbcat šla. Sploh, ker on že ima otroka od prej pa ni imel te možnosti (je mulo že najstnik in pred leti pač ni bila tako razširjena ta praksa) da bi po pregledih hodil in ga sedaj vse dosti bolj zanima.

Morem pa pohvalit da je zadnjič kupoval zase oblačila in je zraven kupil eno ful lušno trenerkico za user posted image . Sem bila prav presenečena ker vedno pravi da je še čas in da ne smem prehitevat user posted image

Ale uživajet, grem kaj koristnega narest (sej tle tudi ful koristnega zvem, sam vidi se pa neuser posted image )

LP

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
26.9.2009 10:27:58   
Rocio
Ojla,

glede nosečniških hlač: jaz sem jih ravno ta teden kupila v HM v Mb (no, kavbojke), imajo kar veliko izbiro, in so mislim da vse njihove hlače kar sem jih videla na gumbe, ki se regulirajo, plus tega imajo še tisti bombažni dodatek, da te greje v trebuh oz. da si trebušček "not spakiraš". Meni je sicer še prevelik in mi dol leze, ampak je zelo prijeten občutek... Nasploh imajo v HM v Mb veliko več kot v Lj, tudi kar se otroških cunjic tiče. So pa te kavbojke noro udobne.... In se jim sploh ne vidi, da so nosečniške, prav lepo stojijo. Zelo zadovoljna. Stanejo pa 50 Eur.

Glede ostale opreme: midva sva že bila v ikei, in imava izbrano pohištvo (da ga nisva kupila, sva se komaj zadržala), in eno dekico, pa spalkico (bytheway-zelo poceni in za znoret luškana, plišasta), pa še nekaj drobnarij... In pa že nekaj pajackov in bodijev. Saj vem, da je še prehitro, ampak se nisem mogla upret. Po drugi strani pa, a ni boljše, da se stroški malo porazdelijo čez mesece? user posted image Zdaj se ravno upiram skušnjavi, da bi že naročila voziček, ker se mi res zdi pretirano hitro.... V končni fazi manjka še  5 mesecev... jao pa ta neučakanost.

In še kile: pred nosečnostjo sem bila zelo suha, št. 36 (pri 174 cm višine), zadnjič me je pa skoraj kap, ko sem nase vlekla-ma, saj ne vem, kaj mi je bilo- hlače 36, in si na koncu kupila 40 (ok, so mi prevelike, ampak predvidevam, da bom še "zrasla" vanjeuser posted image user posted image ). Zdaj poskušam malo bolj paziti na prehrano, da se res ne razlezem kot slon.

Aja, sem absolutno za, da se dobimo na kavici! Uf sem se razpisala...

Lep dan vsem,

R.

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
26.9.2009 10:55:46   
Zvezdici
Dobro jutro vsem marčevkam!

Bušija še ni, me pa danes spet izmenično boli glava in želodec. Pa na vsak način nočem vzeti lekadola, ker potem bi ga lahko jemala že vsak danuser posted image .

Ahh ja.. potem me pa naslednji teden čaka še selitev. In moram priznati, da je kar stresno. Sploh ker sem v bistvu sedaj še doma, tako da se s fantom šele zdaj seliva skupaj. Je kar malo težko, ko razmišljam da bo več mamine kuhinje user posted image . Se sicer zelo veselim novega življenja in najine male pupike, pa saj vse veste, da je iti od doma kar malo težko, hehe. Upam, da se čimprej  navadim in začnem uživati tako kot je treba.

Mmm... pa že razmišljam (sicer je šele 11 zjutrajuser posted image ) kaj bo danes za kosilo. Me namreč že popada popoldanska lakotauser posted image .

Sem pozabila napisati, da se mi je zdelo da sem včeraj nekaj začutila.. pa je sigurno še prezgodaj in se je oglašal samo moj želodec? Hehe, verjetno sem res samo neučakana.

Katera že čuti svoje user posted image ?

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
26.9.2009 11:00:03   
Zvezdici
Ne sekiraj se glede številke!
Moram reči, da sem jaz pred nosečnostjo prav tako nosila št. 36, zdaj pa tudi 38 ne spravim nase user posted image .
Sploh spodnjih hlač.. ko pogledam kako ogromne so me kar stisne.. pa se potolažim, da bo po marcu počasi šlo vse na normalno velikost nazaj (no vsaj upamuser posted image ).

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
26.9.2009 11:40:18   
TejkaPK
Jah no,... zgleda sem prehitro povedala da še ne gledava za opremo.Sem malo prej po bolhi brskala in videla noro lep voziček za manj kot polovično ceno. Sicer je lanska kolekcija ampak je barva noro lepa (meni). Mislim, da se bom kar s punco zmenla, ker mi je res všeč pa še barva ni prepogosta user posted image user posted image user posted image .

Upam samo, da ni še prodan.

Tako. Pa se bodo tudi pri nas stroški zgleda lepo porazdelili po mesecih user posted image

LP

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
26.9.2009 14:15:19   
Nežka.
Pozdravljene vse po zeloo doloogem času. Moram povedat, da vas redno berem, ampak napišem pa nič. To pa za to, ker al se mi ne ljubi (utrujenost), al pa nimam kej za povedat pametnega.user posted image Danes pa je vikend, otročka spita. mami pa na net.user posted image
Tokrat se pa oglašam, da vam povem ( ne vem katera je točno spraševala), da sta dovoljena tekom nosečnosti in Rupurut - proti zgagi in Lekadol - edini analgetik, ki je dovoljen. Seveda pa po pameti, se pravi: čim manj.
Včeraj sem si kupila nosečniške pajkice (kul da so moderne), in so super udobne. Gor imam pa najrazličnejše tunike, puloverje, srajce in oblekice. Tko da priporočam. Tokrat imam problem, ker bom noseča pozimi in nimam nič toplih zadev, tko da bom mogla kar nekaj stvari še kupit, kljub temu da sem bila že 2xuser posted image
Glede seznama bi prosila, da me potem pri 12.3. izbrišete in dopolnite z manjkajočimi podatki pri 4.3. Kot že rečeno je to moja 3 user posted image . Doma imam 2 fantka (4 leta in skoraj 2 leti, pričakujemo pa še tretjega korenjaka: toraj zameuser posted image . Naslednji pregled 22.10 - morfologija.
Brcik še ne čutim, mogoče zato, ker nič ne mirujem, mogoče pa tut zato, da ob vsakdanjem direndaju, kar pozabim da sem nosečauser posted image . Groza.
Upam, da s tem esejem nisem čist zamorila, hkrati pa da sem se nekoliko odkupila za dolgotrajno molčečnost.
Pa lep pozdrav vsem in še naprej veliko takšnih dni, kot je tale današnja sobota.
P.S. A se je kera od marčevk prijavila na Miss Buši 2009?

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
26.9.2009 14:28:50   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

čmrlika - vse lepo in prav, sam jest na NS nič ne dam. Je bila že marsikatera razočarana. Raje počakajmo do morfologije. Drži bolj gvišen, poleg AC.
Pa še enkrat - ne gledam preveč za nazaj, ker nimam časa. Pa brez zamere.

Drgač pa čestitam za brcike.user posted image user posted image user posted image

sej ni pomembno, če piše al ne... pač rekla je da je deček, jaz ji verjamem, razočarana pa itak ne bi bla, če se je zmotla.  na morfologiji pa tudi še nikoli ni blo ziher,  se lahko zgodi da se nič ne vidi.
aja, pa če nimaš časa gledat, saj si lahko tud sama popravim, ..se mi je zdelo da sem zadnjič prebrala da ti to delašuser posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
26.9.2009 14:54:41   
Skodrana mama
hej punce user posted image

nemorem verjet ampak se mi zdi da me je moja mala pikica včeraj prvič mal požgečkala, ali je to možno? Pri prvi nosečnosti me je sine prvič tam okrog 18 tedna, zdej mi je pa že mal to čudno? Ali je to možno, nekateri pravijo da drugi otrok prej začne?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
grem mal počivat. pa pa

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?