ursa_p
|
Pozdravljene ponovno! Hvala vsem za tolazbo ... imela sem od ponedeljka naprej res katastrofalne dni. V ponedeljek sem bila itak cist konc in me je strasno bolel trebuh, zato sem sla vseeno na pregled, kjer mi je povedala, da je z dojenkom vse ok. Edino pritisk sem imela zelo nizek, pa kilogrami so sli dol in me je sprasevala, ce je vse ok ... ampak ni moglo biti drugace, ker me je odhod moje Linci res zelo potrl. Se danes vsak vecer jokam in nikakor ne morem prebrodit zalosti in sprejeti tega, da je resnicno ni vec. Se najlazje je, ce se takole s cim zamotim. Trebuh se drugace veca, na sreco so kg sli v minus. Drugace sem drugo nosecnost ze tako zacela s 6 vec kot prvo. Sem se bala, da bo druga precej hujsa - v prvi sem se zredila za 8 kg, ampak skoraj ostala na njih - groza. Upam, da bo tokrat slo potem kaj dol. Bova pa v nedeljo zacela fotkat trebuscek in pa merit ga ... to imam ze od prve nosecnosti narejeno, tako da bo malo za primerjavo. Sem vas vse prebrala od takrat, ko sem zadnjic pisala, tako da imam danes res precej napisanega. Hlace, ki se regulirajo (na gumb) ... jaz sem ene kupila v La Vie v Baby centru, v H&M ju pa niso imeli mojih stevilk ozrioma samo par takih, ki so bile na korencka, kar pa meni ne pase ... so se pa cene gibale od 50 eur naprej (v La Vie sem dala zanje 60 EUR). Rozca26 ... jaz sem vcasih zivela v tem bloku, na vhodu B ... na katerem si pa ti? Mogoce se pa kdaj srecava pred blokom. Ravno vceraj smo bili na novem igriscu pri Ten Tenu. Seznam ... moj PDP je 21.3.2009. Sicer je bil na nuhalni 22.3., vendar je G rekla, da ga ne bo spreminjala, tako da me bo treba popravit ... na seznamu sem pod 23.3. Jennyabc ... glede rentgena ... sem enkrat na zacetku nosecnosti govorila z enim, ki samo rentgen dela, pa je rekel, da naceloma ne bi smelo bit nic narobe (ne skodi), ampak da oni tega nosecnicam ne delajo zato, da ker ce bi bilo karkoli narobe, bi bili oni krivi. Tako da upam, da bo pri tebi vse ok. TejaPK ... 3D UZ ... pri prvem sva ga midva delala v Postojni in sva bila zelo zadovljna, zdej ga bova sla pa k Strahovi v Domzale delat ... cena je 110 EUR. Se ga pa dela v 24. tednu, ne v 20. (takrat je morfologija). Je pa to eden lepsih spominov, ki ga imava iz prve nosecnosti. Sem dala narest tudi DM-jevo knjizico iz slikic, ki sva jih dobila od tega UZ in tudi sinko na slikah vidi dojenka in pokaze kje je roka, itd., tako da se res zelo lepo vidi. Pa nosek ... se danes ima tak nosek, kot se ga spomnim iz tega UZ ... nama je ze takrat padel v oci. :D Zgaga ... zelo pomaga soda bikarbona ... cisto malo si jo natreses v kozarec, zmesas z vodo in popijes ... in zgaga ne pece vec ... jaz ne jem nobenih Rupurutov in Rutacidov (tudi po nosecnosti sem si enako pomagala s sodo bikarbono). Sicer pa pozdravljene vse nove nosecke. Ocitno bo taka guzva kot takrat, ko sem rodila prvic. Sem na posteljo cakala 4 ure, do poroda babice sploh ni bilo in ko me je ze bolelo za znoret, sva jo koncno priklicala (jaz sem se vedno lezala na boku), pa pogleda in rece ... ja sej je glavica skoraj ze zunaj ... jao ... ja kje si bila pa prej (je trajalo samo se par minut in je bilo vsega konec). Res je bila nora guzva. Toliko zaenkrat ... vas bom sedaj bolj sproti brala. Lp, Ursa
|