|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
28.9.2009 14:14:46   
ursa_p
Zivjo!

Prehrana ... gobe ... verjetno je najvecji problem pri gobah to, da se lahko zastrupis. Enako velja za majhne otroke, naj jih ne jejo. Moj 3,5 leta star sinko jih je pred kratkim sele probal, pa se to zato ker si jih je res zelo zelel.
Tatarski bifek ... meni pa tako disi, ampak tvegala pa ne bom. Imam izvid na tokso negativen, tako da je sploh se nisem imela in se moram zato tudi malo bolj pazit.
Solata ... je res, da lahko dobis tokso tudi iz solate na vrtu ... jo pojem zelo veliko, ampak jo poskusam cim bolje oprati. Sploh je problem, ker ima tasca macka, ampak ce pa solate ne bi jedla, potem bi bil pa moj jedilnik brez zelenjave.
Sem pa zadnjic pozabila, da ne sem suhih salam in pojedla nekaj majhnih kanapejckov.

Rozca26 ... pozdravi Miskota nazaj. Sva bila ravno vceraj pri moji mami, ker sem Gala pripeljala postrizt (soseda iz tvojega nadstropja ga strize), ker sem ga jaz zasustrala (ja ce se pa ni hotel iz k frizerki prej ustrizt), ampak naju verjetno nisi slisala, ker sva bila bolj tiha kot ponavadi. Drugace sta pa dvojcka res zelo glasna, ja ... si ne mores predstavljat kako se slisi v nase stanovanje (preko stene) - groza ... no, bolj se mame in ocima slisi kot njiju.

pregled ... mene so hotli narocit v 19. tednu (po 5-ih tednih), pa sem kar rekla, da me verjetno ne bojo narocali potem se en teden kasneje na morfologijo in ce me bodo dali kaj prej ... pa me je prestavila, tako da imam mofrologijo v 20. tednu (2. tedna imam med enim in drugim pregledom). Mislim, da ti je, lorelaj, ne bojo kasneje delal, ampak te bodo narocili cez 2 tedna. No,glede na to kar ste ene napisale, pa je celo mozno, da te res v 24. tednu, ampak meni se to zdi pozno. Jaz imam pri strahovi v 22. tednu morfologijo (zraven 3D UZ, kot se ze pisala). pa je rekla, da je tud malo pozno, ampak da bo glih se ok.
Meni moja G naredi vsakic UZ (tako da imam tudi od tega pregleda slikco) ... je tako nesigurna (direktno iz sole, saj sem ze povedala), da mi zadnjic sploh ni drugega delala kot UZ (pa pritisk in kg).

Izgubljanje kg po porodu ... jaz sem cist pridno dojila, pa sem vsega skupaj izgubila le 4 kg (in se to takoj po porocu, nic kasneje) ... je sinko tako pridno spal ponoci, da smo vsi spali. Res pa je, da se nisem veliko zredila (8 kg), ampak so vsi kg ostali, potem kasneje je pa se en kg gor sel.

Oprema ... imava se vse od prvega (sva samo posojala in nic oddala ali prodla) ... sva pa tudi v prvi nosecnosti pocakala do 6. meseca in sele potem zacela z nakupi ... cisto nicesar nisva kupila prej. Sicer upam, da bo vse ok, ampak nikoli ne ves.
Kaksno stvar pa prihranite se za darila, ker ce boste imele vse nakupljeno boste samo se igrace dobivali. user posted image

Sola za starse ... ne bova sla, ker sva sla ze prvic ... razen ce bo kaka zanimiva tema. A katera ve koliko casa velja potrdilo za ocete ... 5 let???

Vceraj smo sli pa po kostanj in ga celo nekaj nabrali ... sam me je potem zgala pekla ... ampak kostanju se pa ne morem upreti.user posted image

Danes sem pa v sluzbi ze ogromno naredila, tako da si bom zdele vzela malo frej in moram za brata narest listke za sedezni red. Imamo 10.10. poroko, tako da imamo vsi ogromno dela.

Lep dan, Ursa

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
28.9.2009 15:13:32   
TejkaPK
No naj vam povem, da sem se v soboto vse zmenla in greva naslednji vikend po voziček user posted image user posted image user posted image

Sicer bova vzela rabljenega. Sem gledala nove, pa mi letošnje barve niso niti malo všeč niti 2010. Govorim pa o Peg peregu P3. Tako sem malček začela brskat po bolhi in sem našla lanski model v prečudoviti barvi (ki je letos in v 2010 ni). Pa še za manj kot polovično ceno. Tako da en izmed večjih nakopov je skoraj za nami.user posted image

Kar se tiče materinske šole: sploh še nisem razmišljala o tem, če sem prav iskrena. Vidim, da se moram malo bolj informirat.

Pa še nekaj mi prosim razjasnite tiste ki ste že bolj izkušene user posted image . Zgoraj ena piše da mora po napotnico za morfologijo. Meni pa ni jasno. Kaj ne opravlja tega pregleda izbrani G? Kaj se je potrebno posebej naročit in te ne kar oni kot do sedaj, pač redni pregledi v nosečnosti? Jaz imam zdaj v sredo 3 pregled, pa me malo informirajte, da vem potem tudi kaj vprašat, če bo slučajno G pozabil, ker je že v letih.user posted image

Sicer pa jaz tudi že komaj čakam, da poveva domačim, po drugi strani pa bi rada počakala še do konec oktobra (če me le trebušček ne bo prej izdal), ker bi rada eno tako spešal torto nesla očetu, ki ima ravno roj. dan in na tak bolj poseben način povedala doma.

Kar se kg tiče se zdaj v nosečnosti sploh še nisem zredila. Pravzaprav sem na začetku zaradi vročine in ker nisem mogla jest shujšala 3 kg in na tem je ostalo do danes user posted image user posted image . Imam pa več kot 20kg viška za mojo višino tako da se kaj preveč itak ne smem zredit.

Hrana pa mi tudi ne paše kaj posebej. Sploh mesa ne morem. Ne da mi gre na bruhanje vonj ali okus samo enostavno ne gre dol pa pika. Tako bolj ribe in zelenjavo jem, pa take lahke stvari. Ugotovila sem, da mi ne paše več pikantno (prej sem oboževala). Spim pa tudi še na trebuhu ker tako zelo paše.

Uživajte. Jaz že komaj čakam da zvem ali bo user posted image  ali user posted image , čeprav po drugi stranui pa bi rada počakala do marca in dobila popolno presenečenje. Bomo videli kako bo na pregledih. Če se bom lahko zadržala in ne vprašala.

evo, en šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lepši zaključek prvega delovnega dne v tednu

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
28.9.2009 15:39:29   
Jessy
Pozdravljene!

Nekatere ste zelo pridne s pisanjem! Bravo!

Glede hrane:
- majonezo se lahko je le kupljeno in ne zato, ker je pastelizirana, ampak zato, ker je iz suhih rumenjakov in zato okužba s salmonelo ni mogoča, če upoštevaš rok uporabe.
- gobam se ne morem upreti in sem jih v zadnjem tednu jedla že 4x (tudi danes za kosilo). Po moje naj jih ne bi jedli zaradi možnosti zastrupitve. Tega se jaz ne bojim, saj jih zelo dobro poznam in nabiram ter jem samo tiste, ki jih poznam in ki niso pogojno užitne.
- biftek in drugo premalo pečeno meso se odsvetuje zaradi tokse.
- v solati je res lahko toksa, a če dobro opereš, ni panike. Sama sem v prvi nosečnosti pojedla regrata na tone, pa je nisem dobila. Tokrat se bašem z radičem in drugo solato, pa me ne skrbi, da jo staknem (trkam na les).
- pršut in drugo suho mesnino naj bi jedli le kupljeno in ne domače, ker je meso bilo pregledano, tako se tudi pršutu ne odpovem. user posted image

Okrog izgubljanja kg po porodu z dojenjem je bolj tako tako. Jaz sem polno dojila, pa nisem izgubila niti kile na ta račun, saj če sem hotela, da sem imela mleko, sem morala tudi normalno jesti. Takoj, ko sem malo manj pojedla, mi je tudi mleka premalo hodilo. Shujšala sem šele po prenehanju dojenja, ko sem udarila eno dieto.
Nekatere so pa srečnice in z dojenjem res vse izgubijo. Blagor njim!!! user posted image

Midva tudi nisva ničesar prodajala in sva le posodila. Voziček, posteljico in zibelko imava od prvič, cunje sva sicer posodila, a jih dobim vse nazaj. Edino, kar bom kupila na novo, je nekaj tetra plenic (če katera ve za kakšno dobro ponudbo, se priporočam), ležalnik (je ta star uničen) ter baby phone (ga imava, ampak mi ni všeč, ker ob vklapljanju poči in se zato kar ustrašim). Seveda tudi dudo, pa flaške, saj sem prej imela plastične aventove, katere so zdaj že grde.

Midva ne bova šla v šolo za starše, saj v Postojni ni potrebna, da je očka lahko prisoten. Prav tako imam namen vzeti EA, za kar upam, da res tako pomaga, kot so nam predavali in da mi ne bo potrebno kaj posebej predihovati popadke, razen na začetku, da se odpreš 3 cm.

Jaz imam pregled jutri teden in že težko čakam. Moj G je v prvi nosečnosti prav vsakič delal UZ in računam, da je še vedno tako, saj je lepo pogledati bitjece. Tudi za spol nameravam vprašati, kar v prvo nisem.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 15:45:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TejkaPK)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
28.9.2009 16:12:04   
lorelaj*
Punce, super znate pomiriti (na špikanje ipd. mislim) user posted image Krasne ste!

Ravnokar sem dobila pošto, da imam pregled prestavljen na 1. 10. Morfologija bo pa potem verjetno kar na začetku 21. tedna, če bo šlo spet po logiki štirih tednov. Pa tudi mene zanima, a ne delajo vsi ginekologi morfologije (ena je govorila o napotnici)?

Jutri grem spet v službo, sem bila v petek in danes na bolniški, ker sem bila čisto fertik. Bomo videli, če bom zdaj zdržala do jesenskih počitnic.

Glede opreme pa: midva tudi nič nimava in tudi moja svakinja ne kaže kakšnega navdušenja, da bi kaj posodila. user posted image No, bomo videli, ampak zaenkrat kaže, da bova morala kar vse sama kupiti. Za zdaj samo gledava, sva rekla, da bova po morfologiji malo začela nabavljati. Ali pa potem decembra, januarja, če bodo kakšni popusti. Upam, da bodo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
28.9.2009 16:13:22   
lorelaj*
Hihi, sem videla, da sem moški. (Se mi je v nastavitvah nekaj pobrkalo.) user posted image Zdaj sem pa spet ženska.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.9.2009 16:56:02   
lunka1
Joj joj, kako ste pridne klepetulje.. Človek en dan ne pogleda na forum, pa je cel roman spisan user posted image

No, jaz sem imela prejšnji četrtek pregled (tretji; na prvega sem šla zelo zgodaj - v 6 tednu, ko sem prvič dala tudi kri, na drugega pa v 11) in mi ni delala UZ, ampak samo navadni pregled. Pa sem jo vprašala, kako je s temi pregledi in mi je rekla, da ona dela vaginalni pregled vsakič do dopolnjenega 7 meseca, to pa zato, da preverja stanje maternice in materničnega vratu.. Sem si mislila - OK, potem ne lezem za brez veze na tisto mizo user posted image

Naslednji pregled imam 28.10., ko mi bo naredila morfologijo, pa še kri mi bodo ponovno vzeli, tokrat iz prsta. Me je prav presenetila, ko je sama od sebe rekla, da lahko pripeljem tudi partnerja zraven, če želi.. Je drugače malo bolj "nazadnjaška" glede vsega hi hi...

Kar se tiče spola, mi je na NS napovedala punčko, ampak bom počakala do morfologije oziroma bolje rečeno - kar do rojstva user posted image . Cunjic imam sicer že kar nekaj, predvsem v nevtralnih barvah. Naša mami se namreč težko upre, ko kje vidi kaj "srčkanega" in kar kupi. Nimam pa veliko znancev, ki bi mi lahko kaj posodili, tako da bo potrebno stvari kar v celotni nabavit...

No, čveke, kar pridno klepetajte še naprej user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.9.2009 16:56:13   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To punce, to!!! Če bomo tok čvekale bomo hitro začele na 2. delu. Le tako naprej

branka28 - bravo za pregled. Super.

materinska šola - ne, letos ne bom šla. Je bil tak dolgčas user posted image  Pa itak naj bi to potrdilo za očete veljalo mislim da 2/3 leta.

glede opreme - nekatere imate pa res "zelo prijazne" svakinjeuser posted image  Nism si mislila, da so tok šparovne. Ajde, razumem, če čakaš že dojenčka, pa pol ne posodiš. Ampak, da jih pa ne rabiš, pa nočeš posodit pa tud ne vem no. Al sm pa le jest takega mišljenja (poleg vas RR prijateljice). Sem eni znanki iz EINT - ja, k je 3 dni pred mano rodila rekorderja, posodila najmanjše Vidove cunce, pa je nism dobr poznala. Sm dobila potem tko čiste (pa računajte, da je zaradi velikih planičk - pa so bile najmanjše, kar se jih je dal dobit - našmu občasno kakšn kakec ušel. Pol pa ni blo nobene sledi), pa še piškote zraven. K ji itak ne bi bilo treba, k mi je bilo v veselje.
Jest mam poleg cunc že rezervirane ene od družinske kolegice, k ma sam pupe (3), in je rekla, da mi bo itak posodila oblekce in kiklce. Imam zdej rok ravno na tist dan, k se je njena ta zadnja rodila (25.2.). Ostalga pa ne rabim. Sm vedno kupovala v bolj nevtralni barvi (zeleni, pa oranžni - meni najljubši - še voziček sm hotla met na začetku zelenga, pol sm pa oranžnega kupila, ker starih barv PP ni več mel). Mi je čudno, če je fant sam v modri, punčka pa sam v roza user posted image  Čeprav pa čist razumem tiste k to kupjo - sej v drugi barvi je že zlo težko dobt. Sm bele hlače za krst iskala mislim da mesec user posted image  . Ponujajo sam modr al pa sam roza. Kot da sta na sveti sam ti dve barvi - pa tudi če je cel kroj oblekce cort.

Popusti oblačil - pri H&M je tko, da ni bistvene razlike, tko da je čist vsen kdaj kupiš. Pa še luštne cunce so. Drgač ma pa C&A bodije po največ 3 eure. Pa celo tko je bilo, da sm le tam večje številke bodijev na preklop dobila. BC, Iana, Pikapolonica ... se pa ne splača kupovat, k je drago k user posted image . Razen če so popusti. Ena je celo omenila Zaro, da so tudi poceni roba pa ful lušno. Sam če je poceni še ne pomeni, da je kvaliteta slaba. HM ma zlo kvalitetna oblačila in jest sm bla z vsakim kosom zelo zadovoljna.

Tetra plenice - poceni se dobijo v Rutarju na otroškem oddelku v pritličju (vsaj tko je v Lj.), pa v Turbo limaču (te so meni celo najboljše). Baje pa so malo cenejše od to.to baby pleničke, če jih kupiš v Tosami na Viru pri Domžalah (sam to se splača le, če si iz okolice).

Morfologija - ponavadi jo delo osebni G, napotnico pa dobiš, če jo moraš iti delat v porodnišnico. Saj jest sm tko slišala. Da bi pa za os. G rabil napotnico je pa malo čudnouser posted image

ursa_p - naslednjič lahko brez problema potrkaš pr ns in se ustaviš na kavici. Sej potlej bova, če boš kej tukej, sigurno tud kej skupi vozičkale user posted image  Si pa na kavico vabljena kadarkoli (no, edino ta teden sem polno obremenjena, ker mam pregled, pa v soboto mama praznuje abrahamauser posted image ). Če ta teden preživim, preživim vse ostalo.user posted image

A ma katera kako idejo, kaj nej s sestro pripraviva za skeč (igro ...) za maminega abrahama. Midve nimava blage veze. Pa pohitite, ker praznuje v soboto.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.9.2009 17:02:47   
vekybel
valen in lorelaj: jaz vama svetujem da si greste pogledat na bolho rabljena oblačila, ki na primer za 50€ dobiš vse kar rabiš za novorojenčka in to še zelo veliko stvari. Ker jaz tudi nisem vedela da mi bodo podarili kaj oblekic pa sem šla malo gledat in sem mislila si kupit prek bolhe in se že dogovorila z neko gospo pa potem me je prehitela sestrična in mi mi prinesla ogromno stvari tako da sem pol odpovedala. Malo sem gledala po trgovinah in vam povem da boste rabile več kot 130€ samo za oblekce. Jaz vam samo predlagam ve pa veste kaj boste naredile pa ne mi zamerit če sem vam to predlagala.

tejkaPK: glede napotnice za morfologijo ne vem nič, sam vem da ti to naredi tvoj G! Morda nekateri nimajo UZ pa napišejo napotnico, ne vem....user posted image  Že greš po voziček, kako lepo, jaz bi tudi....user posted image

Do sedaj sem se zredila za 0,5kg res pa sem še kr bruhala in morda zaradi tega se nisem redila ne.....drugače pa imam tud jz prkomerno težo in se nesmem preveč zredit, če bo tako naprej bo super vsaj upam.

jessy: glede tetra plenic mislim da so cene tu pa tam iste.....edino če veš kje za tosama trgovino, morda imajo kaj ceneje. Če ne pa poglej malo na bolhi, tam se vsega najde!

ursa_p: poroko imate 2 dni pred mojim rojstnim dnem......pol ste vsi v muvingu a? Lepe priprave pa nam javi kako je bilo. Kdo se poroči?

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
28.9.2009 17:32:32   
lorelaj*
Vekybel, nič ne zamerim. Vsi nasveti, predlogi novopečenim nosečkam še kako prav pridejo. Rožca26, tebi pa tudi hvala. Bomo vse oblekice prečekirali.
A ste kaj gledale že sezname stvari, ki jih rabimo? (Tudi na tem forumu, pod kaj rabimo za novorojenčka.) Mene je skoraj kap zadela, ko sem ga videla. Za marsikaj sploh ne vem, kaj je. user posted image Še dobro, da imam še nekaj časa, da se pozanimam, ker enostavno pojma še nimam. Sem mislila, da pač kupiš voziček, lupinico, posteljico, previjalno mizico in nekaj cotic. Zdaj pa vidim, da je cela znanost. Jao jao. Še dobro, da sem kdaj na bolniški, da se malo izobražujem. user posted image

< Sporočilo je popravil lorelaj* -- 28.9.2009 17:33:43 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
28.9.2009 18:06:55   
vekybel
Ja jz sem tudi gledala te sezname in je kar precej stvari. Pri nekaterih seznamih je pa tudi veliko nepotrebnih stvari. Jz sem si iz par seznamov naredila svojega in si zapisala vse v eno knjigo in sproti ko kaj kupim obkljukam in točno vem kaj rabim še.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
28.9.2009 18:09:41   
vekybel
Sej so pa tu med nami že izkušene mamice pa bi lahko katere naredile en povprečen seznam za novorojenčka!
A je katera za????
Če ni nobene za pa bom jz napisala svojga če želite!!!????

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
28.9.2009 18:19:38   
Anonimen
branka28 - čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image

kg po porodu - jst sem mela že prvi teden 10 kg manj, otrok 4580g, posteljica in še voda, ki se ti ves čas nabira v telesu. Drugače pa pravijo devet mesecev gor, deset mesecev dol

oprema - danes smo že kupili previjalno mizo in otroško posteljico. Kupim samo še voziček, vzmetnico, cotke in par malenkosti. Me bo pa stalo dosti manj kakor prvič ko sma kupovala potrebne in nepotrebne stvari user posted image user posted image
Glede posojanja - jst tudi prvič nisem dobila čisto nič, vse sma si sama kupila. Sem pa sama sedaj od Žive kar dosti stvari posodila drugim, ampak se ni še čisto noben spomnil da bi mi vrnil kaj nazaj. Bom pa cotke kupovala v nevtralni barvi, rumena oranžna, rdeča, siva, rjava itd....

materinska šola - sam G mi je rekel, da je to bedarija, na Ptuju ne rabiš nobenega potrdila, sicer so me vprašali, če sem hodila ampak niso komplicirali.

morfologija - verjetno se boma drugi teden, ko imam pregled zmenila kako pa kdaj, bom šla pa se na 3D.

uživajte user posted image  jst grem sestavljat komodo

(odgovor članu lorelaj*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
28.9.2009 18:57:29   
3Sonček3
Evo mene spet u formi user posted image tut js sm gledala tele seznamčke pa ko sm si jih prepisovala sem večkrat odnehala kr se mi neda tolk pisat tko da bi blo zelo lepo od kakšne če res napiše kaj so one imele al pa če nam vekybel ti pošleš svojega user posted image sej bi ga js tut sestavla pa nism še tko izkušena mogoče bom kakšno stvar preveč kupila ampak bolš preveč ko premal ane user posted image No če je še kera tukej naj kej lepga napiše, drgač smo ble pa dns res pridne. Aha spet mam eno vprašanje user posted image če je kera že rodila v Novem mestu me zanima če tam potrebuješ šolo da partner sodeluje? Sej sm prebrala na internetni strani njihovi da ni nujno je pa za take ki šole ne obiskujejo potrebno plačati 20 al 25 €. Sm iz izkušenj je lepše slišat, hvala že vnaprej

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
28.9.2009 19:23:10   
3Sonček3
Evo punce preganjam dougčas pa sm še neki našla (mal sm brskala po drugih forumi) in dobila idejo kaj ko bi tudi me skupinsko naročile majice z napisom pridem marca? al pa tako k ma še štorkljo zravn narisano? Sm pisala "šefici" če bi se dalo kej popusta dobit tko da čakam na njen odgovor, bi blo pa fajn naročit take z dolgimi rokavi, da bojo večkrat v uporabi. Evo vam link o moji izbiri pa poročajte kako se vam zdi
http://www.majcke.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=83&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
al pa tale
http://www.majcke.net/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=82&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
Dejmo se neki zment pa bo če ste za

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
28.9.2009 19:34:04   
Zvezdici
Za tetra plenice vem, da so poceni in fuul lepe v hoferju. Imaš take z zloo lepimi motivi. V paketu, pa jih je 10.

Jaz jih imam 2 paketka po zaslugi moje drage sestrce user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.9.2009 19:36:18   
Zvezdici
Sam so rees luštne majčke!
Če bi se dalo dobiti količinski popust, če jih skupaj naročimo, bi bilo super!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.9.2009 19:38:46   
3Sonček3
Vprašala sm kolk jih mormo naročit da dobimo popust in kakšna bi bila potem cena zdej pa čakam odgovor, vam javm takoj ko bo itak

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
28.9.2009 19:40:28   
Zvezdici
Super.. upam, da se bo dalo!user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
28.9.2009 19:49:28   
rožca26
Ojla!

Sm prilepila seznam, ki ga je ena od bivših nosečk napisala. V naslednjem postu ga bom pa spremenila in bistveno zožala na to, kar sem rabila na začetku.user posted image

OBLAČILA
komplet za iz porodnišnice
bombažna jopica
Tetra majčke dolg rokav (5)
Mako majčke dolg rokav (5)
Topla vreča / topel pajac za hladne dni (1)
bodi z dolgimi rokavi (8)
6 kom bodi s kratkimi rokavi
3 kom žabic do pasu
2 kom hlač z naramnicami
5 kom plišastih pajackov
2 kom bombažnih pajackov
4 kom bombažnih kapic
2 kom pižama (pajacek)
1-2 kompleta
3 kom nogavičk, copatk

HIGIENA, PRIPOMOČKI
povijalne plenice
plenice za enkratno uporabo
Tetra plenice (20-30)
slinčki
Mandljevo ali olivno olje
Hladilno mazilo
Zaščitna krema za obraz (za otroke)
Otroško milo, trdo (1)
Bombažna vata
70 % alkohol
Fiziološka raztopina za nos
Gaze za umivanje popka
Robčki za brisanje rite
aspirator za nos
sterilni zloženec 5x5 cm
bepanthen
Termometer za vodo (1)
Termometer za zrak (1)
Termometer za telesno temperaturo (1)
Škarjice z zaobljenimi konicami (1)
Gost glavniček (1)
Mehka krtača za lase (1)
Steklenička (2)
Duda (2)
čaj za novorojenčke
2 cuclja za steklenicki za novorojenčka številka 1 
Ščetko za čiščenje stekleničk
prsna črpalka
palčke za ušesa
naravna spužva za umivanje
krema za obraz
krema za sončenje
šampon
kopel za večerno kopanje

OPREMA
Voziček (1)
Lupinica (1)
Stolcek Trip trap (1)
Posteljica, premično dno po višini in premične stranice (1)
Jogi (1)
Rjuha (1)
Odejica za spanje (1)
Preobleka za odejico (3-4)
Jogi rjuha (3-4)
Gumirano platno (1)
Previjalna podloga (1)
Banjica (1)
Rokavica za umivanje (2)
Brisače kopalne (2)
odejica (mehka)
krpice za umivanje (male zarobljene pleničke)
koš za plenice
čebriček (Tummy tub)
posodica za vodo (za na previjalno mizo)
ležalnik
1 kom blazina za na tla
kengurujček
dežna prevleka za voziček
prenosna posteljica

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
28.9.2009 19:51:46   
Zvezdici
Hmm s tega seznama mi še kaar veliko manjka user posted image . Še dobro, da imamo še nekaj časa za nabavo.

Pa najdla sem še ene luštne majčke z luštnimi motivi:

http://www.babyshower.si/index.php?page=seznam&categoryId=3&subcategoryId=2&u=

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
28.9.2009 20:07:54   
vekybel
3sonček3: user posted image user posted image user posted image  bravo user posted image user posted image user posted image  to zrihtaj nam ja, sam z dolgimi rokavi kolko so, morda mal dražje. Tista prva bela z rdečim napisom mi je lepša. Javi takoj ko dobiš informacijo. Jaz sem za pa tudi drugo bodo sigurno.

zvezdici: tvoja najdba tudi ni slaba user posted image user posted image user posted image , full so lepe sam drage ne. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
28.9.2009 20:08:42   
rožca26
Zdej pa obljubljena sprememba seznama.

OBLAČILA 
Topla vreča / topel pajac za hladne dni (1)
bodi z dolgimi rokavi (8) - na preklop (tetra in mako majčk pa nisem rabila)
3 kom žabic do pasu 
5 kom pajackov (pliš in bombaž)
2 kom bombažni kapici
2 kom flis kapica
1-2 kompleta  
5 kom nogavičk, copatk

HIGIENA, PRIPOMOČKI
povijalne plenice
plenice za enkratno uporabo
Tetra plenice (20)
slinčki
Mandljevo ali olivno olje
Hladilno mazilo
Zaščitna krema za obraz (za otroke)
Otroško milo, trdo (1) - jest uporabljam tekoče, ker je praktično
Bombažna vata
70 % alkohol
Fiziološka raztopina za nos
Gaze za umivanje popka
Robčki za brisanje rite
aspirator za nos
sterilni zloženec 5x5 cm
bepanthen
Termometer za vodo (1)
Termometer za telesno temperaturo (1)
Škarjice z zaobljenimi konicami (1)
Mehka krtača za lase (1)
Steklenička (2)
Duda (2)
čaj za novorojenčke - ali pa le kumino in janež iz vrečke (zelišč)
2 cuclja za steklenički za novorojenčka številka 1  (en za mleko in en za čaj)
Ščetko za čiščenje stekleničk
prsna črpalka - resnično prov pride, ampak jo lahko kupte šele pol k boste vidle ali mate res prepolne dojke
palčke za ušesa

OPREMA
Voziček (1)
Lupinica (1)
Posteljica, premično dno po višini in premične stranice (1)
Jogi (1)
Kovter (1)
Preobleka za kovter (2)
Jogi rjuha (2) 
Previjalna podloga (1) - kupila v ikei, ki se položi na pralni stroj
Banjica (1) 
Brisače kopalne (2)
odejica (mehka)
krpice za umivanje (male zarobljene pleničke)
posodica za vodo (za na previjalno mizo) - nismo rabili, ker smo imeli umivalnik zraven
ležalnik
1 kom blazina za na tla - gumirane puzzle so fajn
kengurujček - eni ga odsvetujejo
dežna prevleka za voziček - večinoma dobiš že zraven vozka (3 v 1, vsaj PP ma tko) 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
28.9.2009 20:11:50   
Zvezdici
vekybel- uf ja drage pa žal res so. Samo so mi bile tako všeč, da sem kar pozabila pogledati na cenouser posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
28.9.2009 20:12:17   
7lina7

3sonček3- dobra ideja!!  sem si nameravala sama že naredit tako majčko.. imam printer in sem si jih par že naredila. takih šaljivih. na eni imam " ignore me and maybe i'll go away"  al pa  " go away i'm alergic to loosers"
najboljša pa mi je " help me i'm blond"
sploh ni kunšt! samo papir pravi kupiš,izbereš motiv sprintaš, zalikaš na majčko,pustiš24h stat pa lahko pol tud ven kuhaš pa vse ostane!! 

Kaj zraven vzet v porodnišnico..hmm.. jaz sem vzela pempersko,tetra plenice , pa pleničko za široko povijanje, 2 majčki- tiste za zavezat, 2 zokenčke, pajaca ,majčko pa jopico. aja,pa kapici 2. eno bombažno pa eno za šminko preko. bilo pa je oktobra. pač odvisno kako bo vreme. mogoče bomo še rabile zimske pajace.
tisti seznami,ki jih najdem na netu pa ... kaj pa vem , en kup stvari,ki jih ne rabiš!

ko prvič pričakuješ pač nimaš občutka koliko je dovolj in kaj rabiš in kaj ne.. pri drugem pa že veš,da si pri prvem pretiraval.. user posted image   jaz absolutno sem!! pri cotikah,igračah in čeveljčkih!! za vsako oblekco druge čeveljčke.. bedarija!
saj lepo izgleda, sam časi so pač taki,da je treba malo na denarnico gledat,žal! pa če seštejem vse nepotrebne stvari v 1 user posted image - hmm - kr en dopustek!!

nekaj stvari bom uporabila še 1x ( ipak je 1user posted image 16 let nazaj), dokupila kar nimam. jajčko dobimo posojeno od svakinje, vozek bi tud lahko - sam mi ni všeč user posted image . hočem takega z 4 velikimi kolesi,da res lahko grem povsod! sama sem imala takrat pegperegotovega pa so mi kolce šle na živce- premale in pol moraš včasih vlečt vozek..
posteljičo smo hranli,sam prebarvat jo je treba,jogi kupit ( žal mi je za onega iz leclerca) pa flaške in te drobnarije..

ravno včeraj sva se pogovarjala kdaj v materinsko šolo. pri nas jo rabi partner če hoče bit zraven. prvič pa nisem bila. pa sva nihala med decembrom in januarjem.. mal prepozno,ne??

huh..................bo dovolj?? heheheuser posted image

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?