ursa_p
|
Zivjo! Prehrana ... gobe ... verjetno je najvecji problem pri gobah to, da se lahko zastrupis. Enako velja za majhne otroke, naj jih ne jejo. Moj 3,5 leta star sinko jih je pred kratkim sele probal, pa se to zato ker si jih je res zelo zelel. Tatarski bifek ... meni pa tako disi, ampak tvegala pa ne bom. Imam izvid na tokso negativen, tako da je sploh se nisem imela in se moram zato tudi malo bolj pazit. Solata ... je res, da lahko dobis tokso tudi iz solate na vrtu ... jo pojem zelo veliko, ampak jo poskusam cim bolje oprati. Sploh je problem, ker ima tasca macka, ampak ce pa solate ne bi jedla, potem bi bil pa moj jedilnik brez zelenjave. Sem pa zadnjic pozabila, da ne sem suhih salam in pojedla nekaj majhnih kanapejckov. Rozca26 ... pozdravi Miskota nazaj. Sva bila ravno vceraj pri moji mami, ker sem Gala pripeljala postrizt (soseda iz tvojega nadstropja ga strize), ker sem ga jaz zasustrala (ja ce se pa ni hotel iz k frizerki prej ustrizt), ampak naju verjetno nisi slisala, ker sva bila bolj tiha kot ponavadi. Drugace sta pa dvojcka res zelo glasna, ja ... si ne mores predstavljat kako se slisi v nase stanovanje (preko stene) - groza ... no, bolj se mame in ocima slisi kot njiju. pregled ... mene so hotli narocit v 19. tednu (po 5-ih tednih), pa sem kar rekla, da me verjetno ne bojo narocali potem se en teden kasneje na morfologijo in ce me bodo dali kaj prej ... pa me je prestavila, tako da imam mofrologijo v 20. tednu (2. tedna imam med enim in drugim pregledom). Mislim, da ti je, lorelaj, ne bojo kasneje delal, ampak te bodo narocili cez 2 tedna. No,glede na to kar ste ene napisale, pa je celo mozno, da te res v 24. tednu, ampak meni se to zdi pozno. Jaz imam pri strahovi v 22. tednu morfologijo (zraven 3D UZ, kot se ze pisala). pa je rekla, da je tud malo pozno, ampak da bo glih se ok. Meni moja G naredi vsakic UZ (tako da imam tudi od tega pregleda slikco) ... je tako nesigurna (direktno iz sole, saj sem ze povedala), da mi zadnjic sploh ni drugega delala kot UZ (pa pritisk in kg). Izgubljanje kg po porodu ... jaz sem cist pridno dojila, pa sem vsega skupaj izgubila le 4 kg (in se to takoj po porocu, nic kasneje) ... je sinko tako pridno spal ponoci, da smo vsi spali. Res pa je, da se nisem veliko zredila (8 kg), ampak so vsi kg ostali, potem kasneje je pa se en kg gor sel. Oprema ... imava se vse od prvega (sva samo posojala in nic oddala ali prodla) ... sva pa tudi v prvi nosecnosti pocakala do 6. meseca in sele potem zacela z nakupi ... cisto nicesar nisva kupila prej. Sicer upam, da bo vse ok, ampak nikoli ne ves. Kaksno stvar pa prihranite se za darila, ker ce boste imele vse nakupljeno boste samo se igrace dobivali. Sola za starse ... ne bova sla, ker sva sla ze prvic ... razen ce bo kaka zanimiva tema. A katera ve koliko casa velja potrdilo za ocete ... 5 let??? Vceraj smo sli pa po kostanj in ga celo nekaj nabrali ... sam me je potem zgala pekla ... ampak kostanju se pa ne morem upreti. Danes sem pa v sluzbi ze ogromno naredila, tako da si bom zdele vzela malo frej in moram za brata narest listke za sedezni red. Imamo 10.10. poroko, tako da imamo vsi ogromno dela. Lep dan, Ursa
|