|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
26.9.2009 15:23:50   
ursa_p
Midva sva ravno iz pikinega festivala ... je bilo prav lusno. :)

Rozca26 ... ne morem verjet kako je svet mejhen. Seveda dobro poznam Miskota in se spomnim, ko sta prvic rodila (malo prezgodaj al kako ze) ... no, pozdrav potem vasi druzinici, pa cestitke in se kaj srecamo. Mojega Gala si pa, ce ne drugega, vsaj ze slisala ... hehehe ... gre vedno tako glasno po stopnicah. ;)

Premikanje ... mislim, da sem vceraj cutila premikanje. Pri prvem sva jih oba cutila v 18. tednu.

Zdej greva pa se malo ven.

Lep dan, Ursa

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
26.9.2009 20:51:33   
vekybel
Ola,
evo mene, danes sem se nabrala gob, največ jurčkov. Bi vam pokazala kako slikco sam ne vem kako je dat zraven teksta. Morda ti veš rožca26 kako to gre?
Nič več nimam za povedat sem full utrujena, lep preostanek večera vam želim.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
27.9.2009 9:11:35   
branka28
Dobro jutro marčevske user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
27.9.2009 11:54:10   
Zvezdici
Juutroo! user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
27.9.2009 12:50:19   
lorelaj*
Hihi, zvezdici, ful dobr. Jutro ob 12h. user posted image Čisto prava nosečka si! user posted image

Jutro, torej! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
27.9.2009 13:40:34   
Zvezdici
Saj vem malo pozna sem, hahauser posted image .

Pa danes kar nobene ni tukaj.. sem tudi sama videla, da nas aprilčice res kar hitro dohajajo. Na delo punceuser posted image .

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
27.9.2009 13:44:05   
vekybel
Dober dan,
danes je pa lep sončen dan. Kako ste kaj?
Lepo nedeljo pa oglasite se kaj kasneje.
Pa pa pa

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
27.9.2009 14:03:21   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3
mlada mamica pri tebi pa naj bi biu fantek user posted image  

hvala ti user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
27.9.2009 14:04:13   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Skodrana mama

O JOJ, jaz tud držim pesti!!!!user posted image user posted image

se pridružujem. vekybel user posted image

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
27.9.2009 16:07:40   
rožca26
Dober dan! user posted image

Kako smo? Vremensko? Nosečniško? Ali kaj drugače?

Jest sm se malo odtrgala od zakonov (...) in sem vas prišla malo pozdravit. Sej pol bom bolj redna, ko bom dala to mim. Pa tudi če ne naredim user posted image . VSEM, KI NAVIJATE ZAME, HVALA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem dolžna nekaj odgovorov - ufuser posted image

Čmrlika - čas ... do torka ga res nimam ravno veliko (kar se pozna tudi po "rednem" oglašanjuuser posted image ). Glede seznama ... itak, da ti bom spremenila, tebi ne bo potrebno. Drgač sm pa jest slučajno začela urejat seznam, prej ga je druga (kar niti ni važno) in tako da nekaterih stvari sedaj nisem imela časa iskati (še posebej tiste, ki so 2 tedna ali več nazaj). Ne skrbi, seznam bo spremenjen. Glede spola - itak da boš vesela kar koli je, važno, da je zdrav, sam jest sem mnenja da se počaka do morfologije in se pol vpiše. Tko delajo tudi pri drugih mesecih, saj so začele spole otrok vpisovati šele po morfi. Ampak ne skrbi - bom uredila.

Vekybel - jest prilepim slikco tako - najprej si jo shranim v album. Pol album odprem, kliknem na želeno slikco in dam copy, pol pa k začneš pisat sporočilo, dam še paste. Ne znam pa dati slikice brez da bi jo dala v albumuser posted image . A VE KATERA PRILEPIT SLIKICO KAKO DRUGAČ?

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
27.9.2009 16:09:35   
rožca26
Pošiljam še malico, ker je že čas zanjo. Sedaj moramo jesti kot majhni otroci user posted image

user posted image

Pa uživajte dan še naprej!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
27.9.2009 18:40:35   
lorelaj*
Hej, rožca26! Za kakšen strokovni se pa učiš zakone? Oprosti, če si že kje napisala, ampak sem pozabila, ker je bilo že toliko informacij. Vsekakor pa srečno!

Midva sva se ta vikend malo zabavala z ogledovanjem vozičkov. Kako ste pa ve? Imate že kaj ogledano?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
27.9.2009 21:25:14   
Capyka
Hoj,

urša_p: zate en ogroomen user posted image ! sem doživela to l. 2007. Pa še zdaj ne morem preboleti. user posted image . Pa vem, da ni bilo izbire, ker je bila moja kužika tako uboga... Verjamem, da je nekje na lepšem in brez bolečin.

vekybel: ojojojoj, se mi kar sline cedijo... user posted image A jih je veliko? pri nas samo na enem koncu, pa je taka gužva v gozdu, da bomo šli kar po kostanj.

Nosečniške hlače: sem šla ravnokar gledat, kaj mi je ostalo od 1.user posted image . Itak, da ne bom mogla veliko uporabit, ker sem ravno kontra letni čas noseča... user posted image Ravno pol leta zamika... Tako da za zimo nimam NIČ. Sem si pa pri neckermannu naročila dvoje hlače, bomo videli. Sploh nimam časa za trgovine z oblačili... Se bomo čez kak teden - dva selili in nam manjka še celga user posted image stvari, tako da sem trenutno redna obiskovalka trgovin s tehnično robo.

Oprema: sem vse še obdržala od Sare - od vozička, lupinice, ležalnika, bane... Tako da bomo (upam) sedaj ceneje skoz prišli - razen če bo fant, ker imam kar precej stvari roza. user posted image Še dobro, da so zgoraj naštete stvari nevtralne barve. Cotke za user posted image pa itak obožujem kupovati... user posted image

Eno nočko vsem,
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
28.9.2009 8:45:04   
Zvezdici
O danes sem pa prva.

No potem, pa: DObro jutroouser posted image !

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.9.2009 9:00:43   
Pikapolonica80
Dobro jutrouser posted image  tudi od mene! kako ste kaj danes? Jaz fino, če bi tako ostalo do konca nosečnosti bi blo superuser posted image . Srečanje user posted image  marčevk bi blo pa superuser posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.9.2009 9:22:02   
lucika
dobro jutro tudi od mene. za spremembo od doma, ker sva z malim oba bolna in oba na antibiotikih. pa se je treba vsaj malo pozdravit in nacrkljat....

jutri imam pregled in že komaj čakam. imam vnetje in me prav boli spodaj trebuh. naj malo preveri, da me ne bo skrbelo...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.9.2009 9:30:10   
Zvezdici
lucika - želim čim hitrejše okrevanjeuser posted image , spočijta se!

Sonček se kaže user posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.9.2009 9:37:37   
branka28
dobro jutro user posted image

kako ste danes? jaz sem super, še posebej, ker imam pregled čez 2 urci, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

L.p.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.9.2009 9:52:09   
Zvezdici
branka28 - uživaj na pregledu!user posted image
Upam, da ne boš predolgo čakalauser posted image .

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.9.2009 9:54:43   
rožca26
Dobro jutro punce!

A ste za en zajtrk in kavico?user posted image

user posted image

Mi2 z Vidom sva že bila zunaj - sva imela en kup opravkov - csd za oddajo liste za otroški dodatek, pa pošta in še lekarna. Še dobro, da je to v Domžalah vse na kupu (dobesedno).
Drugače sem ok, če odštejem to, da se mam še malo za učit user posted image . Sem si pa rekla, da se jutri ne bom nič učila. Bom raje dopoldne z vidom odspala, da ne bom med izpitom zehala kot nora. Bi mi potem zaradi tega dali minus točke user posted image .

lorelaj - ja, sem že govorila za kateri strokovni izpit gre (za razredni pou - šolstvo). Imam občutek, da sm s tem strokovcem tečna že 1 mesec. Se opravičujem ker vam morim. Sej bo pol bolš, k bo mim, pa tud če ne naredim. Drgač pa hvala za spodbudo user posted image user posted image user posted image

ursa_p - user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa luštna, ampak verjem da sta dvojčka glasnejša. Od kar smo pa menal vrata, pa itak nič ne slišmo. Drgač te pa Miško lepo pozdravlja. Ja, Vid je bil prezgodaj rojen (7 tednov), ampak čez 14 dni bo pa star 1 leto. Kr ne morem verjet, da gre to tako hitro. Šele pred kratkim sem ga namreč iz porodnišnice pripeljala user posted image . Pa prej je bil tok mejčken, zdej je pa že cel gavnar user posted image  Se vidi, da je mali borec.

lucika - bogica, pa tvoj mali tudi. Kr crkljajta se, je to najboljše zdravilo. Pa pošiljam ti enega čajčka. user posted image

No, zdej pa moram it za pravilnike user posted image user posted image user posted image , ker je mali ravnokar zaspal. Bom imela nekako 2 - 3 ure miru. Vsaj ponavadi je tako.

Lepo jutro še naprej

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
28.9.2009 9:58:19   
rožca26
user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.9.2009 10:00:24   
7lina7

jutrooooooooooo!!

sem začela spet malo bolj dolgo ajat.. user posted image no,do srede še,pa se izteče bolniška!  po eni strani kr vredu,ker že itak ne vem kaj naj sama s sabo.. očitno nisem tip za sama doma bit!

eh.... 

želim vam lep sončen dan!!

Lin@

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.9.2009 11:05:25   
3Sonček3
Dobro jutro punce!

Od petka vas nisem brala in naj vas pohvalim da ste bile bolj pridne kokr kadarkoli prej do zdej. Js sm bla pa v soboto na Bledu na regati, pa sva šla na en dolg sprehod okoli jezera (2,5 ure), tko da sm se našetkala za 2 mesca. Glede opreme in oblekic prou je da se stroške porazdeli čez mesece, drugo bi blo če bi ble čist obsedene pa bi cele dneve preživele v trgovinah v iskanju najlepšega za naše user posted image . Sej mam tut js nekej stvari že doma (no oblekic ne) pa mi ni žou kr sm jiuh dobila poceni pa čist nove tko da... itak sm jih pa kr na podstrešje spravla, da jih čim manj vidm, kr čene bo marec ZEELOOOOO daleč že tako je user posted image . Aha sm doužna nekej odgovorov...sm moment da zračunam
rožca26 pri tebi mi pokaže punčko user posted image
capyka pri tebi pa mi pokaže fantka user posted image
se opravičujem ker ste mogle tko doug čakat na odgovor, ampak med vikendom se res bolj ukvarjam z mojim user posted image dokler se še lahko kej pocrklava user posted image .
branka vso srečo na pregledu, javi se ko boš nazaj. Drgač pa še dobrodošle use noveuser posted image user posted image .
Am ja res nebi blo lepo če bi nas aprilčice prehitele (le o čem se tolk pogovarjajo, bom šla mal pošnofat) tko da dejmo kej od sebe js bi kr skos neki pisala kle gor sm kaj ko sem večino dneva sama na forumu  user posted image .
Aja še eno vprašanje mam joj pozabljivka...user posted image včerej sm v eni reviji nosečnost zasledila da naj bi se izogibale oz.piše dobesedno tako citiram
"Česa ne smete jesti"
Med nosečnostjo se vsekakor izogibajte naslednjim jedem:
- sirom s plesnijo
- jedem, ki vsebujejo surova jajca, denimo majoneza
- gobam
- premalo pečenemu ali surovemu mesu (adijo karpačo in biftek...)
- jetrom in ostali drobovini
- kofeinu
- alkoholu
- aspirinu in drugim zdravilom, ki jih ne predpiše zdravnik, pri vseh ostalih pa skrbno preberite, ali jih smete jemati v nosečnosti
- seveda pa se izogibajte tudi vsem drogam

Zdej pa tko razumm use ampak MAJONEZA js bi jo na tone pojedla že prej pred user posted image zdej sicer mal manj ampak mi je pa ful dobra nekaterih jedi si ne predstavlam brez kombinacije kečap+majoneza. A je kera kdaj zasledila da na katerem kozarcu piše da naj bi nosečnice zmanjšale porabo user posted image mislm da ne zakaj pol majoneza. To me je tko iz tira vrglo ... user posted image a ma kera kakšne izkušnje glede majoneze iz prejšnih nosečnosti. Sej vem da ni neka velika stvar sm js se ne morm ločt od moje majonezeuser posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.9.2009 11:35:54   
rožca26
Spet jest! Je moj mali spal le 1 uro, tko da je daljše učenje splavalo po vodi.user posted image

3sonček3 - user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala. Sedaj bomo pa videli ali tvoji izračuni držijo. Upam dauser posted image , da bom šla lahko vsaj nekaj kupit.
Ti pa kr gor visi, tud jest bi bila skoz gor. Je mali že tako samostojen, da nimam nobenega dela več. Edino takrat, ko bi se rad crkljav ali pa ko ga moram nahrant.
Glede hrane v nosečnosti: ja, jajca in surovo meso je problem med nosečnostjo - zaradi toksoplazmoze. Kavica - pila sem jo celo nosečnost in sedaj jo tudi, je pa res, da sem količino malo zmanjšalo. Namesto vsak dan, jo spijem nekajkrat na teden. Jest gledam tudi na pritisk in takrat ko imam blazno nizkega ni nič narobe če jo spiješ. Ene raziskave naj bi kazale, da so tiste, ki so več kav na dan spile (od 3 naprej), v zgodnji nosečnosti splavile. Ne vem kolk to drži.
Gobe - naj bi bile zelo težke in zato niso priporočene.
Alkohol - mame alkoholičarke naj bi imele več možnosti, da bi bilo z otrok kaj narobe (beri v smislu čustvenega razvoja, avtizma ...), seveda pa to ni nujno.
Aspirin - ker redči kri, naj bi lahko povzročal krvavenje otrokovih možgančkov, ampak to šele v 3. trimesečju. Jest aspirin moram jemat zaradi preeklampsije, ki sem jo imela v prvi nosečnosti. G mi dala recept za najmanjšo možno količino in rekla, da jih bom jemala le največ 2 meseca - nekako do 24. tedna. Potem pa ne več - zaradi možnih zapletov v 3. trimesečju.

Drugače pa je glede hrane tako - jest sem pristaš tega, da ješ tisto kar ti paše, saj ti telo samo pove, in da v stvareh ne pretiravaš. Kolegica se je celo nosečnost basala s pršutom, pa ni bilo nič narobe. Sem mnenja, da bi bilo slabše, če ga ne bi jedla, ker se ji je tako luštal.

DELAJ PO OBČUTKU!user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
28.9.2009 11:37:12   
Zvezdici
3Sonček3 - Glede majoneze kokr vem, je ubistvu to da kupljena je vredu, ker je pasterizirana. To, da je ne smeš jesti je bolj za domačo majonezo. No vsaj tako so meni rekli =p.

Meni tudi od časa do časa zapaše.
Ti se samo prepričaj, da na embalaži piše pasterizirana ;).

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?