|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
24.9.2009 12:43:46   
3Sonček3
O vekybel to je pa res žalostno, ko jo vidš ji dej še lupčka namesto mene user posted image ojoj zdej sm pa tut js mal žalostna da morjo tko mejhni otroci že prestajat take stvari. To je dober znak da je gledala, ne obupat js vrjamm da bo use dobro. Zakaj pa je mogla na operacijo če ti ni preteško govort o tem. En velik user posted image za malo Asjo pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.9.2009 12:54:39   
vekybel
Prvo se je zataknilo ker ni imela dovolj sladkorja v krvi, potem se je normaliziral sladkor in je dobila zlatenico in se je tudi to uredilo in pol so ji ugotovili da ima luknjico na srčku in da ima zožano srčno arterijo. Tako da so ji to arterijo operirali a luknjica naj bi se zaprla sama če ne pa bodo čez eno leto še ta poseg morali narest. Samo upam da ji je ta operacija zadnja zaeenkrat in da čim prej okreva. Veš kako jim mora bit hudo niti ona dva jo nista pestvala kot je treba. Meni se srce trga resnično, tako majhna pa mora trpet ta kruti svet.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.9.2009 13:01:22   
3Sonček3
Sej bo bomo usi mislni nanjo pa ji vlivali voljo k se sama še ne zaveda. To je tut hudo za starše ja k nevejo al bo al ne. To je najhujš k se bojiš da boš zgubu svojga otroka. Ampak tko kot vedno slabe misli na stran pa vsi naivijat za bebiko da bo čimprej doma.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
24.9.2009 13:03:16   
W.W.
tudi jaz držim pesti.

< Sporočilo je popravil W.W. -- 24.9.2009 13:04:05 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
24.9.2009 13:05:27   
vekybel
Hvala za tako lepe besede.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
24.9.2009 13:16:30   
Pikapolonica80
user posted image user posted image user posted image  za malo Asjo.

3sonček3, a veš da do cen nisem niti prišla..vem pa da niso ravno poceni. Ja so me gledale ko da sm malo bolana (a veš tko kot tiste k hodijo s praznimi vozički in tako....) ma glih tko sem se počutila res!

A mogoče katera ve če se da dobiti kake take hlače, ki so za majhen trebušček in potem samo prestavljaš gumbe?? Ena kolegica mi je rekla da so to včasih prodajali v H&M. Ker ne vem kaj naj naredim zdaj za vmes, ko ne bom mogla več mojih hlač nosit, vse ostalo kar prodajajo pa je za preden greš rodituser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
24.9.2009 13:20:47   
3Sonček3
ja pikapolonica80 baje da obstajajo neke hlače k se regulirajo sm nevem pa kje se kupjo.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
24.9.2009 13:42:58   
Manika
Pozdravljene.

Jaz sem se v temi javila komaj enkrat in še to čisto na začetku, čeprav vas skoz spremljam, držim pesti za vas in mislim na vaše preglede.
Nisem se javljala, ker so mi na NS rekli, da naj bi moj dojenček imel dvojni želodček, kar bi lahko pomenilo DS. Krvni testi so bili zelo dobri 1:882, a vseeno sem bila v dvomih, kaj bo. V torek mi je dr. Djukanovič na Ptuju - toplo priporočam - naredil kvaliteten in zaupanja vreden ultrazvočni pregled in pravi, da je vse ok. Na srečo. Imeli smo kar 6 mučnih in groznih tednov, samo zdaj gremo naprej.
Na seznamu sem videla, da nimam napisano koliko imam otrok... dva že imam, Majo, staro 7 let in Marka, ki je dopolnil eno leto. Zdaj pa čakamo tretjo bibo, pravijo, da bi naj bila punčka, a ne verjamem nič dokler ne cartam ;)

Pikapolonica80... glede hlač. Takšne na gumbe sem vedno dobila v h&mu. Lani, ko sem bila noseča so imeli ene dobre 3/4, ki so pa bile z bombažnim vstavkom za trebuščka in so tudi rasle z mano. Odlične. Jaz imam sicer kar nekaj oblačil, samo bom še vseeno kaj rabila in sigurno grem v hm ali ca.

Toliko za današnje javljanje in upam, da se bom zdaj lahko mirne duše večkrat javila.

Pozdravček vsem!

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
24.9.2009 16:50:08   
Anonimen
vekybel - tudi jst držim pesti za malo Asjo user posted image user posted image user posted image user posted image

Manika - Super, da se je vse dobro izteklo, drugače pa jst tudi poznam Dr. Djukanoviča, je res super ginekolog, pa še v 1 user posted image  me je poslal rodit, tko da meni je zakon poleg Lukmana. user posted image user posted image

(odgovor članu Manika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
24.9.2009 16:59:00   
lorelaj*
Živjo, punce!

Sem danes že napisala eno dolgo sporočilce, pa mi ga ni hotelo poslati. Upam, da zdaj bo.

Oglašam se vam danes prvič, čeprav vas nekaj časa že spremljam. Sem nabirala pogum. Saj veste, prek foruma se lahko koga tudi poje. user posted image

Pdp imam 17. 3., stara sem 28 let in prvič user posted image . Spola še ne vem.

Glede hlač: trebuh mi je že kar precej zrasel, tako da se v svoje prednosečniške hlače ne tlačim več (so tudi večinoma bolj oprijete). V H&M na Rudniku sem kupila troje nosečniških in se super počutim v njih. Imajo nizek pas, čez trebuh pa bombaž. Cena je bila (se mi zdi), da ok. 30 eur.

Kako ste pa kaj s službo? Vam znese? Mene totalno zmanjkuje že od 1. septembra, ko se je začela šola (delam namreč v šoli). Konference in popravci so še nekako šli, ampak zdaj pa cele dneve v razredih mi je pa kar divje. Sem zvečer včasih tako sesuta, da se kar tresem. Potem se pa še sekiram, če z naporom ne škodujem bebici, je pa še huje.

Vekybel, močno močno držim pesti za nečakinjo (če sem prav razumela), za njena starša in zate. Si mislim, da tudi tebi še zdaleč ni lahko. user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
24.9.2009 17:42:58   
3Sonček3
Dobrodošla Lorelaj* ja glih prou da si se javla po kosilu k ni nobena več lačna čene bi se pa kregale kera bo ker kos dobila user posted image .  Oh same ribice napovedane, upam da bo moja user posted image zdržala do PDP-ja in bo ovenček (z ribami se ne razumm najbolš) 

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
24.9.2009 20:25:21   
jennyabc
oj

no jaz sem nova na forumuuser posted image
PDP imam 5.3. me pa nekaj zelo muči
sem v 17.tednu in sem šla slikat zobe
na ortopan slikanje-gin. je dovolila
samo sem pa brala neke linke da to full škoduje bebici
a je katera mogoče ki me lahko malo potolaži in reče da to ni tak halooo da je tudi že bila

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
24.9.2009 21:32:24   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )                  
NP 7.10
user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )
user posted image  Petra, 24 let                (1.user posted image )

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )           
NP 1.10.

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let               (3.user posted image ,?user posted image )          
user posted image sara2007, 22 let          (2. user posted image ,?user posted image )        

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )                 
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )
user posted image  Tinkarčica                     (?user posted image ,?user posted image )

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )                   
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )                    
PS 21.10

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )
user posted image  Nežka

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )          
user posted image
sara2007
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )          
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )             

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )                                 

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )                 
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )            

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,?user posted image )
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )                        

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image )  

12.3.2010

user posted image  Nežka, 32 let               (3.user posted image ,?user posted image )

13.3.2010
user posted image
crvicek, 32 let               (2.user posted image ,?user posted image )

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )                    
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )                        NP 1.10

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )                NP 6.10.

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )
user posted image  lorelaj                            (1.user posted image )

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )                        
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )                   NP 8.10.
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )          

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )                        

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image

user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )
user posted image  sandrica23                   (?user posted image ,?user posted image )            user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (1. user posted image )
user posted image mamika25,                   (1. user posted image )

user posted image  srečica, 29 let,            (2.user posted image ,?user posted image )
user posted image sandrica23,                  (2. user posted image ,?user posted image )

23.3.2010
user posted image meti.v, 27 let                (?user posted image ,?user posted image )
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )                
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image )        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (?user posted image ,?user posted image )            

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )                

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )         

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )

27.3.2010
user posted image strumf, 27. let                (2.user posted image ,?user posted image )         

28.3.2010
user posted image
Anonimen,                     (3. user posted image ,?user posted image )
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )                
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (?user posted image ,?user posted image )

SKUPAJ NAS JE 77 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

Še brez PDP: 

user posted image anac1
user posted image baby.boom86

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
24.9.2009 21:55:47   
rožca26

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEPTEMBER

torek; 29.9.2009

Lana70, AC
Zoey, pregled
Loti70, AC
sanip, AC

sreda; 30.9.2009

TejkaPK, pregled

user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

četrtek, 1.10.2009

rožca26
valen

sobota, 3.10.2009

3sonček3

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80

sreda, 14.10.2009

plamen
lina7

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

torek, 27.10.2009

W.W

sreda, 28.10.2009

lunka1

user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
24.9.2009 22:07:24   
rožca26
Pozdravljene!

Se spet jest oglašam - zelo utrujeno, saj se učim k nora, saj mam izpit čez 5 dniuser posted image user posted image user posted image . Zato, sem tudi bolj po redko gor in nič ne pošiljam kavice. Sej bom kmal spet prevzela vlogo RR kelnarceuser posted image . Ne se bat, kavico najbolj potrebujemo proti koncu nosečnosti.
Drgač pa vse po starem, user posted image  pa brca k nora. Dons sm noseča točno 19 tednov user posted image user posted image .
Glede na to, da ste vse že opravile NS, pomeni, da smo že vse iz najhujšega trimesečja ven user posted image user posted image user posted image . Bravo punce - nam je ratal  teh 12 tednov!!!

Glede seznama - prej je to urejala Lana (sorry, ker sm kr prevzela vlogo - čeprav si je tudi ne želim ravno user posted image ) - prosim vas da vse spremembe pišete odebeljeno z drugo barvo, lahko tudi podčrtano. Če sem keri še kej pozabla napisat naj to sporoči še enkrat, ker se mi po pravici povedano ne da za 10 dni nazaj gledat, ker moram brat popolnoma vse (razen Lani se oproščam ker nism dala user posted image  in lorelaj, da ji nisem zapisala let - mam na listu in vpišem naslednjič).

No, zdej pa grem. Se pa opravičujem za zmedeno pošto - moji možgani so že na tri četrt v Pančji vasi user posted image

LAHKO NOČ.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
25.9.2009 7:17:44   
MLADAMAMICA
3Sonček3
Sorry, a lahko še men zračunaš spol? user posted image
JAZ: 1985 (9)
ON: 1978 (7)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
25.9.2009 7:29:06   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEPTEMBER

ponedeljek 28.9.2009

branka28, pregled

torek; 29.9.2009

Lana70, AC
Zoey, pregled
Loti70, AC
sanip, AC

sreda; 30.9.2009

TejkaPK, pregled

user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

četrtek, 1.10.2009

rožca26
valen

sobota, 3.10.2009

3sonček3

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80

sreda, 14.10.2009

plamen
lina7

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

torek, 27.10.2009

W.W

sreda, 28.10.2009

lunka1

user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

< Sporočilo je popravil branka28 -- 25.9.2009 7:31:33 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
25.9.2009 9:59:04   
Rocio
Ojla,

se malo javljam-iz postelje. Očitno sem zbolela, čeprav ni prehudo.

Imam pa zato novico: menda bomo imeli pupouser posted image user posted image ! Sicer menda še ni 100 %, bo G potrdil na morfologiji, ki jo imam čez slab mesec, ampak jaz kar verjamem.  Drugače pa me že nekaj časa včasih tišči v spodnjem delu trebuha, sploh zvečer in po naporu, in je G rekel, da je bebi dokaj nizko (MV pa HB dolg, zaprt in vse ok).... A je imela katera/ima katera podobno izkušnjo? A se res do 28. tedna dvigne?

Se  mi je pa zdelo, da sem jo predvčerajšnjim zvečer začutila, ampak potem ne več. Verjetno sem si samo domišljala, občutek pa, kot da bi ena mala ribica zaplavala po trebuhu. Hecno. Bomo videli te dni, če je bilo res.

Vse nove, dobrodošle! Vse, ki ste uspešno opravile AC, user posted image user posted image !!

In Rožca, držim pesti za izpit!

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 10:37:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rocio)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
25.9.2009 10:46:21   
3Sonček3
Dobro jutro!

Najprej jennyabc dobrodošla in ne skrbi zaradi ortopana, sploh če ti ga je G dovolila. V nosečnosti naj bi  se izogibali tem sevanjem, sem pa slišala nekje da je baje sevanje mobilnega telefona večje kot sevanje rentgena, kolk je od tega res nevem, ampak sej je tut kajenje škodljivo pa ene kadimo ane user posted image . Uglavnem ne razbijej si glave zaradi tega, danes je tehnologija že tolk razvita da si bla v tistih 5-ih minutah dobro zaščitena.

mlada mamica
pri tebi pa naj bi biu fantek user posted image

rožca26 pri meni je napaka v razpredelnici, pregled imam 2.10. user posted image nč hudga vem da nas je velik in da lahko pride do pomote. Ko boš nasledič urejala popravi prosim ni treba zaradi mene nouga delat. Pa velik sreče na izpitu.

(odgovor članu jennyabc)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
25.9.2009 11:17:38   
Skodrana mama
HEJ user posted image user posted image user posted image  MARČEVKE!

SE VAM PRIDRUŽIM KER IMAM TUDI JAZ ROK 12.3.2010 user posted image , SEM ZELO VESELA KER BAJE BOMO IMELI PUNČKO. IMAM ŽE ENEGA OTROČIČKA IME MU JE TIMON. VIDIM DA NEKDO LAHKO IZRAČUNA KAJ BO OD SPOLA, IN PROSIM ČE MI SE LAHKO TA OGLASI, JAZ BI TUDI RADA VEDLA!

PA PAuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
25.9.2009 11:30:12   
Skodrana mama
O JOJ, jaz tud držim pesti!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
25.9.2009 11:33:19   
Zvezdici
Se oglašam po daljšem časuuser posted image .

Mene pa zeloo zanima. Sedaj sem noseča 14 tednov in 2 dni (1user posted image ) in kar se tiče mojega bušija ga ubistvu skorajda še ni. Vidi se ravno toliko, da zgledam, da sem se zredila za ene par kilogramovuser posted image .
Pa me zanima, če ima katera od vas tudi majhen buši oziroma, da se ga komajda vidi ali sploh ne.
Me namreč po malem že skrbi.

Naslednji pregled pa imam šele čez 2 tedna, tako da sem zelo nestrpna.

Moram pa povedati, da bomo imeli user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 25.9.2009 11:35:55 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
25.9.2009 11:37:55   
3Sonček3
Pozdravljena skodrana mama pošlji mi tvojo letnico rojstva in mesec in partnerjevo tudi pa ti sporočim kaj pove rezultat ampak!!!! to je samo za zabavo da me neboš držala za besedo user posted image
zvezdici ne skrbi, tut js sm v 15. tednu pa se mi še ne pozna glih neki najbl razn proti večeru ko me napihne ko balon. No ja če se podrobno pogledam se neki že pozna ni pa glih nosečniški user posted image zaenkrat, čeprou bo treba kmal v nabavo za hlačami. Res ne skrbi bo pršu tedn ko se bomo poredile pa se bo lepo poznalo user posted image bodmo vesele da ne rabmo že na začetku velikega bremena nost.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
25.9.2009 11:51:00   
TejkaPK
Pozdravljene!

No še jaz se po dolgem času oglašam. Zaenkrat je še vse OK. Bušija se še ne vidi, je pa res da imam kar nekaj kg zaloge, tako da lahko komot še vedno nosim vse oblejke kot do sedaj. Da bi le vreme čim dalj časa zdržalo, da lahko v poletnih hlačah hodim okoli. Ker zimskih pa nimam :(( in bo pol treba v nabavo.

Sedaj sem noseča 16t6d; otroček pa je 2 tedna manjši ker je bila kasnejša zanositev.

Me pa nekaj zanima. Zdaj me že drugi dan boli glava za znorret, ker je pri meni zelo nenavadno ker me boli lih ene 2x na leto in stvar je v tem, da ne vem katere tablete lahko vzamem. Zaradi tega nisem vzela nič in raje trpim. Sem bila zdaj v lekarni in sem kar lekadol kupila v prepričanju da jih lahko vzamem (sej so otroški) pa v navodilih piše, da naj nosečnice ne jemljejo.
S katerimi tabletami si pomagate ve? Za oz. proti zgagi vem da lahko Rupurut komot brez zadržkov jemljem. Kaj pa proti bolečinam?

Pregled pa imam naslednjo sredo in že prav komaj čakam user posted image user posted image user posted image .

Kaj katera ve kdaj se naročit na 3D UZ? Bi šla v Postojno?

Pa še neki me zanima. Midva še nisva niti doma povedala, me pa zelo skrbi kako in predvsem kdaj naj v službi povem. Ste ve že povedale? Rada bi jih obvestila dovolj zgodaj ker je dir. res zelo fer in človeški sam prehitro pa spet ne user posted image

Uživajte še te tople dni..

LP

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?