|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 22:34:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Marčevke 2010
7.8.2009 7:39:08   
Loti70
dobro jutro vsem in vsem en velikuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.8.2009 8:01:37   
*pupsa*
dobro jutro in lep petek vsem!!!!!!!

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.8.2009 8:15:16   
lunka1
Dobro jutro! Danes grem v Celovec v Ikeo malo pošnofljat, kaj prodajajo za naše user posted image . Imejte se lepooooo ..

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.8.2009 8:32:12   
*pupsa*
uuuu jst bi šla tud lunka...sam vedno full zapravim pa morm mal pazit k mava čez 2 mesca poroko....poročaj če bo kaj fajnga za malčke!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.8.2009 9:50:40   
crvicek
Drage moje marčevke, po par dneh se vam končno javljam in sploh nevem kje naj začnem...ker sem še vedno v šoku in popolnoma zbegana...

Včeraj sem imela prvi pregled, moj najlepši dan v življenju, saj sem slišala user posted image user posted image user posted image , ampak se kljub temu z možem še ne moreva veseliti, saj smo na UZ videli kar 3 pikice!!! Noseča sem s trojčki!!!!! Nepopisen šoooook! Gestacijska starost dveh je primerna za 9t, velika sta 24mm in 23mm, eden pa je precej manjši in je ???. G nam je resno svetoval naj razmisliva o redukciji 1 zarodka zaradi moje pestre ginekološke zgodovine. Običajno pa tudi narava sama izloči najšibkejšega.user posted image user posted image user posted image
Napotena sem po dodatno mnenje k dr. Pušenjaku, ki se ukvarja izključno z rizičnimi - večplodnimi nosečnostmi, ma zagotovo bo redukcija neizbežna, saj je riziko take nosečnosti zelo zelo visok, ker se običajno trojčki rodijo veliko prezgodaj - še pred 28. tednom in imajo zaradi tega hude zdravstvene težave, zaradi možganskih krvavitev in drugih komplikacij.user posted image user posted image user posted image user posted image

Po vseh težavah in vsemu trudu, sva po skoraj treh letih zagledala user posted image , zdaj pa naju življenje tako preizkuša.user posted image user posted image user posted image

Težko je in čisto nobenemu ne privoščim najine trenutne stiske in strahu, ki ga v teh dneh doživljava.

Držite pesti, da bi se vse dobro izteklo!

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 631
7.8.2009 9:57:47   
mojcej77
crvicek, držite se vsi skupaj!!!! Mislimo na vas!!!!!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.8.2009 10:18:52   
*pupsa*
crvicek kar kurjo polt sem dobila ko sem prebrala tvoj post....ne morm si predstavljat kako ti je hudo in kako si v dvomih...držim pesti, da se vse izteče tko kot se mora!!!!

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.8.2009 11:11:17   
lana70
joooj, crvicek, drži se in en user posted image  ti pošiljam.

Mene je pa celo noč neki šraufalo, a ima še katera podobne težave???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.8.2009 11:20:08   
Loti70
mene šravfa sicer nič, mi je bilo pa včeraj zvečer zeloooo slabo, hrano niti videt nisem mogla, kaj šele da bi jo duhala ali jedla, danes me pa spet nekaj špika na levi strani (jajčnik), upam, da to ni nič narobe.

crvicek tebi pa user posted image in da bi se vse srečno in dobro izsteklo

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.8.2009 11:29:53   
*pupsa*
men tud nč ne paše jest...sm full sladkosned pa mi nič ne paše...groza, dva dni nazaj sm zbruhala vse kar sem pojedla pa še to so ble žemljica in bombetka user posted image

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.8.2009 11:31:29   
tane
crvicek...a si za pogovor na gmailu????

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.8.2009 11:34:24   
rožca26
Črviček user posted image user posted image user posted image . Bi te pa majčkeno pomirila glede prezgodnjega poroda. Če si na prejšnih postih prebrala, smo tudi mi rodili prezgodaj. In otrok je super - zdrav k dren, nasmejan, živahen ... in z nobenimi težavami. Na EINTu je bilo pa tudi kar nekaj trojčkov. Sem spoznala mamico, ki je trojčice rodila nekaj tednov prezgodaj (beri po 30. tednu) s carskim rezom in so dekleta zelo hitro odšle k mamici na oddelek in potem po 14 dneh domov. Vse so bile super, le prezgodaj rojene (nobenih krvavitev - kot se spomnim, nič). Nekaj dni pred Vidom se je rodil najmlajši dojenček tistega tedna in tudi najlažji - z njim je vse v redu (nobenih težav, raste, je kot gospod...). Torej punca, nikar tako obupano. Vem pa, da ti je trenutno najhuje za najmanjšim. Ampak počakaj na Pušenjakovo mnenje -je zelo dober zdravnik in če ti bo kdo znal pomagati, je to on. Torej vseeno misli pozitivno.

In kar se tiče še prezgodnjega poroda - na EINTu delajo tako fejst zdravniki kot tudi babce. Oni so nam povrnili upanje v naše zdravstvo, saj so polni upanja, delovne vneme, obožujejo svoj poklic in predvsem naše malčke. Ko smo odšli domov z našim fantom sem prav jokala, ker sem jih resnično pogrešala.

NE OBUPAJ, AMPAK UPAJ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.8.2009 11:48:29   
aleunam
Tudi meni se je 24. in 25. stran ustavila po postu uporabnice *naca*, ampak danes se vse lepo vidi. user posted image

Punce, še enkrat hvala za vzpodbudne besede. Dokler ne bom 100%, da je IMN, imam 50/50 možnosti. Lahko, da je res IMN, lahko pa je le pozna oploditev. Upam na slednje.

Danes sem se dokaj pomirila in sem bolj optimistična. Vem, da je boljše razmišljati pozitivno, zato se trudim, da na to ne mislim preveč. Tako ali tako nimam kaj spremeniti, lahko se samo pazim. Sem pa slišala/prebrala veliko zgodb, mariskaj je mogoče, a se zavedam, da je vsako telo drugačno in vsaka nosečnost zgodba zase...

Upanje ostaja. Sploh zato, ker če sem zanosila v času ovulacije (25.-28.6.), potem sem noseča še-le 6 t in ne bi bilo nič "čudnega", da se še ni ničesar videlo. Če pa bi šteli od prvega dne zadnje user posted image  (11.6.), potem sem v cca. 8t.

Valen, čestitke za srčka! Zdaj pa samo še fajn rastite. user posted image

Lunka1, ko je moj zvedel za nosečnost, je prvo rekel, da greva v Ikeo gledat pohištva in ostalo, potrebno za otroka. Zaenkrat sicer še nisva šla, v kolikor pa se moj plodek obdrži, pa sva vsekakor v bližnji prihodnosti v Grazu.

Crvicek, tri user posted image user posted image user posted image  za tri pikice. Pa javi kako bo z najšibkejšim. user posted image  Verjamem, da je bil prijeten šok, ko izveš, da so trije, a hkrati nekaj najhujšega, ko ti povedo, da "moraš" enega dati vstran... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 7.8.2009 11:49:38 >

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.8.2009 12:24:45   
Jassika
crvicek.... brez besed, ne vem kaj reči...., samo upam na najbolje in mislim na vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aleunam, tudi zate user posted image  in mislimo na vaju, da bi bilo le vse v redu...

lana70, praviš da te šraufa - mene že od 5 tedna naprej šraufa in nimam v redu prebave. Pa sem brala da je tipični znak nosečnosti, da si zaprt.... jaz pa ravno obratno. G in moja dr. nista bili nič presenečeni, tako da očitno ni nič narobe. Le malo več je treba piti, pravijo. tako da je možno, da je to kaj od hormonskih sprememb, ali pa si kaj takega pojedal, da ti ni pasalo.... V vsakem primeru se ne sekiraj, da bi bilo kaj hudo narobe .

Pa še čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste bile na pregledu in ste slišale user posted image  vaših user posted image !! Lepo in mirno nosečnost vsem!!

P.S. Pa še neki... koliko se  vam punce kaj pozna trebušček? Madonca, da jest ne oblečem oz. zapnem več nobenih hlač! Izgledam kot v 4-5 mesecu, tako da ne bi mogla skriti nosečnosti, tudi če bi hotla user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.8.2009 12:30:21   
*pupsa*
jassika men se zdej v drugo veliko bolj pozna kot v prvo....sploh so se mi pa za celo košarico povečala prsa in zgledam k pamela anderson user posted image  hlače še nosim vendar imam res trdo napet trebuh, prebava pa čist adijo, tko kot v prvi nosečnosti, pa čeprav ogromno pijem!! ah bomo že, vidim da si iz okolice Kranja, potem se pa kdaj vidiva na posvetovalnici user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.8.2009 12:49:53   
Tjasa27
WW in nena ob kateri uri pa imata nuhalno 24.? Jz jo imam 16 40. Upam da bo dr. v redu, drugač sem pa isto razmišljala kot ti WW. Da bi ji enostavno rekla, da želim da se potrudi. Pa sej bo moje se bo. Vsi pravijo da je ok. A bosta vzeli posnetek?

Drugač se pa men praktično nič ne pozna trebušček in vse stvari še normalno nosim. Prej obratno, zarad bruhanja sem shujšala za 5 kg (zdej jih imam samo še 45!) in moram prej kakšen pas dat na hlače, kot pa da bi mi bilo premajhno.

lp

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.8.2009 13:09:57   
tina50
Punce pozdravljene!

Se vam pridružujem. Rok imam 4.3.2010. Sicer bi imela po M februarja, pa ko sem bila na pregledu pri G mi je rok prestavil za skoraj 14 dni! To je seveda posledica tega, da sem imela samo 2 M, po tem, ko sem nehala dojiti mojega sina Lan-a, pri 13m. Sem, pa vesela, da sem spet marčevka, ker je Lan marčevec 2008 (9.3.08).user posted image

Drugače se vredu počutim, bilo je sicer malo slabosti, samo ni bilo prehudo, bruhala nisem nič.
naslednji pregled imam 1.9., NS 24.8., pa mi imamo še pregled za srče otročka, ker je bil moj mož kot otrok operiran na srčku, pa po moji strani je umrl eden brat zaradi srca,....pregled imam pa 21.10.09.

Se bom še na seznam dodala, če lahko. pa lep vikend vam želim!  

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.8.2009 13:12:59   
tina50
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, NOSEČNOST, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let, Celje, 2. user posted image , NP 21.8.09

2.3.2010
user posted image
7lina7, maribor, 2. user posted image , NP 14.7.09
user posted image puma23, 1 user posted image
user posted image rožca26, 26 let, Domžale, 2. user posted image , NP 1.9.09,
NS 18. 8.

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let, Ljubljana, 3.user posted image , NP 27.7.09
user posted image sara2007, 22 let, okolica Sl. Bistrice, 2. user posted image

4.3.2010
user posted image user posted image Pooh, 30 let, obala, 1.user posted image , NP 17.8.09
user posted image  Tina50, 26 let, Zg. Savinjska-Rečica, 2.user posted image , NP 1.9.09, NS 24.8.09,
PS 21.10
5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let, Maribor, 2.user posted image , NP 3.8.09, NS 20.8.09
user posted image sara2007, NP 19.8.09
user posted image W.W., 28 let, 1.user posted image ,
NP 25.8.09  NS 24.8.09 
user posted image *naca*, 24 let, 1. user posted image , NP 20.8.09,
NS 17. 8. 09

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let, Mengeš, 2.user posted image , NP 22.7.09
user posted image maša06, 28 let, Kranja, 3. user posted image , NP 16.7.09
user posted image filip in jovana, 1. user posted image , NP 26.8.09
user posted image silamrilion, 24. let, Ljubljana, 2.user posted image , NP 9.9.2009

8.3. 2010
user posted image
Jessy , 2.user posted image , NP 20.8.2009
user posted image Anonimen, 2. user posted image

9.3.2010
user posted image
Marčevka2010, 1. user posted image

13.3.2010
user posted image
crvicek, 32 let, 2.user posted image , NP 6.8.09

15.3.2010
user posted image
Jassika, 1. user posted image
user posted image tia78, 30 let, 1. user posted image
user posted image lunka1, 29 let, 1. user posted image , NP 20.8.09 ,
NS 31.8.09

16.3.2010
user posted image
valen, 1. user posted image , NP 6.8.09

17.3.2009
user posted image
testianka, 3. user posted image , 30 let
user posted image loti 70, 39 let, Pivka, 2 .user posted image ,  NP 2.9.09
user posted image lana70, 39 let 2.user posted image , NP 11.8.09.

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let, 2. user posted image , NP 10.8.09
user posted image aleunam, 24 let, prlekija, 1.user posted image , NP 6.8.2009

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let, 2.user posted image , NP 5.8.09

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let 2. user posted image , NP 31.8.09
user posted image vija vaja, 2. user posted image , NS 7.9.09

21.3.2010
user posted image
*pupsa*, 26 let, okolica Kranja, 2.user posted image , NP 5.8.09

22.3.2010
user posted image MijaŠ, 1. user posted image , NP 4.8.09
user posted image mamika25, 1. user posted image

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let, Ljubljana, NP 31.8.09

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let, Celje, 1.user posted image , NS 11.9., NP 17.9.

user posted image anonimen, 32 let,Lj, 2.user posted image , NP 24.8.

27.3.2010
strumf, 27. let, Posavje, 2. , NP 19.8.09

28.3.2010
user posted image
Anonimen, 3. user posted image
user posted image Anonimen, 1.user posted image , 29 let

30.3.2010
user posted image
Anonimen, 1. user posted image , NP 15.8.09

Še brez PDP:

user posted image nena, 2. user posted image , NP 10.8.09
user posted image Rocio, 28 let, 1. user posted image
user posted image anac1
user posted image sandrica23, 2. user posted image , NP 20.8.09
user posted image baby.boom86
user posted image anya984, 1. user posted image , NP 20.8.09
user posted image nejanejc, 1.user posted image , NP 31.8.2009

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

< Sporočilo je popravil tina50 -- 7.8.2009 13:13:55 >

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 644
    7.8.2009 13:13:43   
    Jassika
    pupsa sm te hotla vprašat kako je s posvetovalnico. Jaz mam G v Lj pa si sploh ne predstavljam kako bo potem to izgledalo. A bom mela posvetovalnico v Lj al v Kr. A greš sam tja kamor hočeš.... Sej pravim nimam pojma user posted image  Ker nekak sem se odločila, da rodit bi šla pa vseeno v Kr (sej vem, daleč je še, ampak jst sm kr prepričana da bo vse ok).  Pa še eno vprašanje, kam hodijo gorenjke na nuhalno? Verjetno v Domžale k dr. Strah, ampak sem videla, da si napisala da so mnenja različna. Jst sem se odločila kar za mojo G ko vem da ima koncesijo, ampak je pa drugače stroga kot 100 user posted image . Niti ni pustila moža, da bi bil na pregledu zraven, pa na NS bo tudi lahko samo zadnje minute. Neka čudna logika - da so moški odveč na pregledih?????? Pri dr. Reljiću v Kr pa ni blo panike v 6 tednu, ko se še res nič ni videlo, oz zelo malo. Ja, 100 ljudi, 100 čudi. LP pa se sigurno kej vidmo user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
    Neposredna povezava do sporočila: 645
    7.8.2009 13:25:30   
    *pupsa*
    jst mam dr. Reljiča zdej po novem prej sm mela dr.Urha...na posvetovalnico hodiš k svojem G kjerkoli pač je....meni kar odgovarja Kr ker je blizu ne da se mi hodit ob šestih zjutraj v LJ dajat kri in vodo user posted image  jst sm mela prvo NS v zdravstvenem centru Dravlje in je blo super...zdej še razmišljam kje bi jo imela

(odgovor članu Jassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 646
    7.8.2009 13:51:46   
    ela24
    Pozdravljene!

Jaz še vedno nestrpno in malo z strahom pričakujem ponedeljkov pregled... Ne vem zakaj imam občutek, da še bo pa morda prehitro, da bi se kaj videlo. To bi me res potrlo!
    Kakšno, pa imate mnenje glede nuhalne? Se je katera odločla, da pa ne bo šla?

(odgovor članu *pupsa*)
    Neposredna povezava do sporočila: 647
       [Brisano sporočilo]
    7.8.2009 13:53:46   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu tina50)
      Neposredna povezava do sporočila: 648
    7.8.2009 13:58:50   
    *pupsa*
    kar se NS tiče pri meni sploh ni vprašanja ali bi šla ali ne.....v družini imamo Dawnov sindrom in vem kako je živeti s človekom s tako boleznijo...pregled je iz moje strani pametna odločitev in sploh ne bi smelo biti vprašanje da ali ne

Neposredna povezava do sporočila: 649
       [Brisano sporočilo]
    7.8.2009 13:59:11   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?