|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
6.8.2009 12:50:26   
lucika
kako se pride na drugo stran, ker tale 24 nekaj zašteka...hm...

(odgovor članu *naca*)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.8.2009 12:52:22   
aleunam
Očitno je na 24 strani napaka...

Joj, punce, jaz sem tako žalostna, ne vem kaj pričakovati. user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.8.2009 12:53:44   
lunka1
aluenam, kaj pa je? tudi meni štekajo strani ali pa sem spregledala.. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.8.2009 12:57:04   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Očitno je na 24 strani napaka...

Joj, punce, jaz sem tako žalostna, ne vem kaj pričakovati. user posted image

sej bo, sej bo, misli pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.8.2009 13:02:23   
lunka1
(mozilla dela normalno, explorer pa sploh ne prikazuje postov)

aluenam - user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.8.2009 13:19:22   
n€na
  aleunamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 606
6.8.2009 13:25:49   
*pupsa*
znorela bom ker ne vem kaj je napisano na prejšnji strani...aleunam drži se, mislimo nate in držimo pesti da bo vse ok!!!user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.8.2009 13:31:10   
n€na
kaj te muči...meni mi vse normalo piše....povej pa bom kopirala sem tisto kar te zanimauser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
6.8.2009 13:38:01   
lunka1
pupsa - poskusi z mozillo, explorer tudi meni ne prikazuje vsega

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 609
6.8.2009 13:45:13   
*pupsa*
če je odgovorila na moj zadnji post k sm jo spraševala če ji je G delal UZ vaginalno,.... da vidim kaj je bilo, full mi je hudo zanjo, jooooj prou grozno no user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.8.2009 13:47:06   
Loti70
aleunam user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.8.2009 13:47:37   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

če je odgovorila na moj zadnji post k sm jo spraševala če ji je G delal UZ vaginalno,.... da vidim kaj je bilo, full mi je hudo zanjo, jooooj prou grozno no user posted image

ne ni ti odgovorila...mogoče tudi ona ne vidi 24 strani

Tole zna biti res grozno...že meni je bilo ko je rekla da je plodek premajhen in moram čakat do ponedeljka....
Tja prideš ves v pričakovanju in se ti potem v stotinki sekunde svet podere...sploh če je to zaželena nosečnost...

aleunam...drži seuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil n€na -- 6.8.2009 13:49:34 >

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 612
6.8.2009 13:57:57   
W.W.
Tudi meni ni kazalo prejšnje strani do konca.
Ampak če se odjaviš pa vse vidiš user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 613
6.8.2009 14:01:42   
mojcej77
Punce, ne obupat kar takoj, sploh, če ste imele komaj en pregled.
Meni se na prvem pregledu ni nič videlo in so sumili na izvenmaternično nosečnost. So me kar v bolnici obdržali, izmerili hcg in me precej gledali...in čez dva dni se je šele gv pokazala, hcg se je podvojil in sem lahko šla domov...en teden kasneje kontrola, gv se je povečala a se plodek še ni videl...potem čakanje 14dni na naslednji pregled, to je bilo včeraj, in se je plodek videl in srček je utripal....skoraj en mesec prezgodaj so me gledali - se pravi kake tri ali celo 4 tedne kasneje je pri meni prišlo do oploditve.

lp,

m

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.8.2009 14:16:34   
lana70
joj aleunam, kaj naj rečem, šele sedaj sem prebrala 24. stran, ker nekaj RR nagaja...user posted image user posted image , drži se, mogoče pa bo še vse v redu, poglej post od  mojcej77..pa je sedaj vse v redu. Držim pesti.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 615
6.8.2009 15:43:45   
aleunam
Hvala, punce.

Ja, UZ mi je naredil vaginalno. Pogledal me ni. No, in mi že pravi, da se žal nič ne vidi, da maternica sicer je nekoliko večja, ampak ploda ni videti, torej, "žal nisi noseča". Pa pravim, da sem bila prejšnji teden dvakrat samoplačniško na krvnem testu in da je hormon vidno rasel (prvič 838, drugič 1349). Pa me pošlje še na urinskega - sicer ne vem zakaj za hudiča ne na krvnega, saj bi lahko lepo primerjali z prejšnjimi rezultati, očitno jim je res predrag ali pa zato, ker dobiš izvid pri urinskem v pol ure - in pokaže rezultat 1, kar je pozitivno. Sem šla nazaj k njemu in pravi, da sumi (pač, da me raje opozori, ampak da naj ne sklepamo prehitro) na IMV. Za vsak slučaj mi je dal napotnico, če bi me slučajno zvilo čez vikend, če ne pa grem v ponedeljek nazaj k njemu. Je rekel, da bomo spremljali, kaj se bo dogajalo. Omenil je še možnost pozne oploditve (a sem sploh prav napisala?)...

*pupsa*, a bi blo kaj drugače, če mi UZ ne bi delal vaginalno?

24. strani tudi meni ne kaže v celoti...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 616
6.8.2009 16:25:31   
cestnidrikač
Js bom pa ju3 v 11t. Ja, me skoz neki špika, že od začetka. Vendar se zdaj pazim...takoj ko me zaboli grem ali sedet, ležat (odvisno kako možnost imam). Pa fino grelno blazino mam in si tist naštimam in mi je super...
Drgač pa je tut men zdaj šele začelo bit orng slabo...groza. Včeri sn 4x bruhala...pa nisem nič pojedla-kozarc vode sem spila pa sn ga zbruhala...svašta. Tak, da včeri sn mela post...dans pa je že boljš. Sn celo neki pojedla in mi je zaenkrat še kul.
Ja, uživajte....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 617
6.8.2009 17:13:22   
rožca26
aleunamuser posted image user posted image user posted image , pa nikar ne obupat. Počaki. Sej vem, da je težko, ampak če kaže 1, jz ne bi obupala. Ne vem kako je s povečano maternico pri IMV, ampak VSEENO NE OBUPAT.
Cestni dirkač - men je ponavad slabo če ne jem, če mi pa nč ne paše pa dam vase vsaj prepečenc.

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 618
6.8.2009 19:24:50   
*naca*
aleunam tudi jaz ti svetujem, da ne obupaš. user posted image

priporočam ti, da bi odšla po drugo mnenje h kateremu drugemi ginekologu. prijateljica je bila tih pred splavom, pa je zahtevala drugo mnenje. pokazalo se je, da je z otrokom vse v redu. enako je bilo pri moji sestri.

glavo pokonci in ne obupaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 619
6.8.2009 20:34:13   
lana70
zanimivo, da zašteka vedno, ko naca napiše post, ki je čisto na koncu user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 620
6.8.2009 20:35:32   
lana70
hm...pojma nimam kaj je narobe, a tudi vam šteka, noče pokazat zadnjega posta???

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 621
6.8.2009 20:59:17   
*naca*

punce, jaz se opravičujem... user posted image ne vem, kaj delam narobe... user posted image ... samo na odgovor dam...user posted image   user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 622
6.8.2009 21:05:03   
strumf
jaz sem vse poste v redu prebralauser posted image .

aleunam dej še počakaj. jaz sem šla na pregled, kjer sem mislila, da sem v 9 tednu. me da G na UZ in je bil plodek premajhen za 9 teden. po velikosti je šele v 6 tednu in pol. tako da je prišlo do kasnejše oploditve in se mi je rok prestavil za 11 dni. sem nekaj takega pričakovala, ker sem imela isto v prvi user posted image . zato sem šla pozno k G. mi tudi plusek ni bil lepo viden, ko nisem dobila user posted image , šele čez en teden je bil lepo debel.

pa smo se z mojo mamo pogovarjale, pa je rekla, da naju je obe s sestro rodila po roku cca en teden, pa nismo bile nič "zgužvane"-prenošene. očitno je to dedno. tako da ti kar lepo počakaj. pa bo user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 623
6.8.2009 21:05:34   
strumf
aja uporabljam mozillo.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.8.2009 21:17:58   
n€na
Kaj vam zašteka...jaz tudi z Explorerjem vidim vseuser posted image user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?