|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
20.11.2009 14:00:27   
lucika
7lina7, pa kaj je tem šefom? pikulina, jaz bi vse postrelila kak dan...

zakaj bolniško samo do pregleda? osebni ti jo itak da za cel mesec lahko, pol za komisijo rabiš nov list... ko je meni prvič odprl, sem tudi mislila, da samo do pregleda, pa mi je potem kr datum dal, kdaj naj pridem nazaj...je bilo veliko pozneje kot sem mislila:)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
20.11.2009 14:01:08   
maja.gal
hehe, imaš prou lucikauser posted image

izgleda, da mamo vsi težake za šefeuser posted image

eh, kaj čmo, tko jeuser posted image
bo pa nekoč bolšuser posted image user posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
20.11.2009 14:06:52   
lucika
kaj mam prav, a vse?
al streljanje?

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
20.11.2009 14:20:35   
vekybel
Čestitke vsem za opravljene preglede in stella za user posted image , super.
7lina7 ne se sekirat, glavno si dobila bolniško in drugič ko greš pa fajn zjamraj.
In še čestitke ostalim za preglede, ki imajo za poročat user posted image user posted image user posted image .

No tako jz se z dragijem odpravljam v KP, ne me pozabit, lepo pišite in se pišemo ko se vrnem nazaj v nedeljo zvečer.
Pa pa pauser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
20.11.2009 14:26:53   
Anonimen
lucika: te čisto razumem da si depresivna, ker sem jaz tudi pogosto. Tako kot je maja.gal rekla, da je bila ona v prvi nosečnosti v neki negotovosti, da jo je nekako tiščalo, se jaz sedaj velikokrat tako počutim in iz podobnega razloga kot ona. Trenutno sem brez službe oz. delam prek ŠS, ker sem še študentka, sicer z diplomo, pa sem oktobra vpisala še en študij zaradi statusa. Najbolj grozno mi je, ko pomislim, da bom morala od doma, kjer se počutim zelo dobro, z domačimi se zelo zelo super razumemo in zmeraj ko pomislim na to, se dobesedno zjokam in sem potem še dolgo slabe voljeuser posted image . Verjetno bi bilo drugače, če bi imela do marca stanovanje do konca zrihtano, pa ne bo tako. Ko sem dojela, da do marca ne bova mogla imeti svojega gospodinjstva in bova mogla biti v skupnem z njegovimi se mi je še dodatno sesulo in mi je res grozno. Vse bova imela, le kuhinje še ne in to me najbolj mori, da se bom morala vedno nekomu prilagajati, kar pa meni ne gre ravno dobrouser posted image . Samo upam, da se bo moje mišljenje spremenilo, če ne bo še hudo, ker sem preveč občutljiva za vsako stvar, za vse se pretirano sekiram, vse stvari držim v sebi. Sploh ne štejem več, kolikokrat sem si že rekla, da sem zares neumna, da sem tak sikerant in da ne bom več, pa mi nikoli ne uspe-kaj češ če imaš tak značaj.
Se pa zmeraj ko spet pride kakšen tak moment potrudim hitro pobrat zaradiuser posted image , ki gotovo čuti  vse to.

Drugače pa user posted image za vse opravljene preglede in user posted image , zgleda da je zdajle bolj naval fantkov, ker na začetku je kazalo da bodo same punčkeuser posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 20.11.2009 14:27:32 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4630
20.11.2009 14:53:13   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

7lina7, pa kaj je tem šefom? pikulina, jaz bi vse postrelila kak dan...

zakaj bolniško samo do pregleda? osebni ti jo itak da za cel mesec lahko, pol za komisijo rabiš nov list... ko je meni prvič odprl, sem tudi mislila, da samo do pregleda, pa mi je potem kr datum dal, kdaj naj pridem nazaj...je bilo veliko pozneje kot sem mislila:)

mi je G kr napisal stalež 4 tedne oz. do kontrole. .. z besedami " do konca pa ne bom mogel vlečt.." pa sem ta list nasla k osebnemu zdravniku,ta pa ti itak sam odpre bolniško..

..pa še kuj sem sitnaaaaaaaaaaaaa!!   user posted image

Lin@

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
20.11.2009 15:07:49   
lucika
nosecka24, ti verjamem, da ni lušna misel.... ampak, jaz v takih situacijah zelo spustim kriterije.
kar pri meni pomeni, da ko sva šla v blok, sva kupila eno rabljeno kuhinjo, in zdaj ko sva se v hišo selila, je ta rabljena rabljena prišla zraven... sploh ne vem, kdaj in kako se jo bom znebila...zato je mogoče bolj pametno počakat, da bo enkrat kasneje nova...a če te tako mori, daš nekaj starega ali poceni, pa je za silo. in si srečna in pomirjena.

ma, jaz imam pa zdaj moža, sinka, službo, moj tudi, svojo hiško, zamenjali smo avto...v bistvu vse, pa en kup kreditov...pa še vedno premlevam in se sekiram. nelogično, zunanji opazovalec bi rekel zakaj le...a zgleda da je to v meni.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
20.11.2009 15:08:18   
Zvezdici
Jeej sm doma in čiistoo vesela!

100% bomo imeli user posted image , velika je okoli 22cm in težka 440g user posted image user posted image , ter seveda vse je tako kot mora biti. Sem fuul vesela!
Sem, pa dobila celo 4 slikice! Je bila G zeloo dobre volje danes. In ena slikica prav lepo kaže kako se drži za glavo in si pomoje misli: ah daj pustite me na miru, hehe.

Sem, pa presenečena, da mi ni nič rekla za težo. Jaz pa sem bila seveda tiho user posted image . Sej nisem neumna, da bi sama sebe porinila v drek! user posted image

Tako, da sem zeloo vesela danes in kar izmučena, sem kar letala to dopoldne naokoli in prišla domov šele sedaj.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
20.11.2009 15:09:26   
Zvezdici
user posted image user posted image Tudi vsem ostalim user posted image   za uspešno opravljene preglede!! user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
20.11.2009 15:53:59   
zoey
Čao user posted image !
Najprej Lucika - user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bo z očetom vse ok. Hormončki pa itak delajo po svoje, tako da upam, da deprica hitro mine. Drugače se mi pa zdi najbolj pomembno, da se pogovarjaš o počutju, strahovih, o čemerkoli kar te teži. Najslabše je držat v sebi, zato upam, da imaš koga za pogovor, drugače smo pa me tu. Lahko tudi na ZS. Šefa pa v rit sunit, kaj ima za pošiljat take sms-je, dec zagaman user posted image user posted image user posted image user posted image
7lina7 - čestitke za bolniško user posted image Kakorkoli, 4 tedne imaš mir. Lepo počivaj in pazi na vaju z user posted image . Jaz jo imam zdaj do konca meseca, upam, da mi bodo podaljšali, drugo leto bom pa lahko dopust koristila.
Sem se danes dobila s sodelavko, da sem ji predala ključe, ker me nadomešča en vzgojitelj, pa da bo imel svoje, da si jih ne podajajo vsak dan in je valjda divjina v službi. Tako da mi slaba vest počasi popušča, ker mi noben od sodelavcev ne privošči, da z bauhijem in mojo utrujenostjo še po službi strašim.
Drugače sem šla pa kri dat, in ker sem že prišla do LJ,  sem si pa še malo športnega dneva naplanirala. Sem bila pa na masaži in je bilo carskooooo. Pa dečko je bil ful ugoden, za 1h 25 evrov, za 1. pa dobiš še 10 popusta. Tk da sem se 1h razvajala za 15 evrčkov, je ful pasalo. Nima sicer mize z luknjami za prsi in trebuh user posted image , sva pa kombinirala mal na hrbtu, večina na boku, na koncu pa še 1x hrbet pa vrat sede. Dela pa v Lj doma, če katero zanima.
Potem sem pa lutala po Lj, ker moja logika in napačno vpisan naslov v Garminu nista prišla skupaj. Pa itak sem vsa raztresena v avtu, si sploh nisem več varna, pol pa še tako traparijo naredim. Ma glavno, da sem na koncu našla. Sem na Bolhi našla čebriček za kopanje, pa sem ga šla iskat. Imam še banjico od bratranca, če mu čebriček ne bo ustrezal, samo baje malčki ful uživajo, ker se bolj varni počutijo ... Bomo videli, a ne. Potem sem se dubla s sodelavko, po kavici pa še v Mullerja po Nutelco user posted image , pa par frčkarij za mamo in user posted image , pol sem pa še komaj zbrala energijo za domov prit. zdaj pa počitek na polno, ker mi malček tk dol pritiska, da se ne premaknem s kavča ... Pa brca in vas pozdravlja user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
20.11.2009 15:55:08   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

100% bomo imeli user posted image , velika je okoli 22cm in težka 440g user posted image user posted image , ter seveda vse je tako kot mora biti. Sem fuul vesela!
Sem, pa dobila celo 4 slikice! Je bila G zeloo dobre volje danes. In ena slikica prav lepo kaže kako se drži za glavo in si pomoje misli: ah daj pustite me na miru, hehe.

Sem, pa presenečena, da mi ni nič rekla za težo. Jaz pa sem bila seveda tiho user posted image . Sej nisem neumna, da bi sama sebe porinila v drek! user posted image

Tako, da sem zeloo vesela danes in kar izmučena, sem kar letala to dopoldne naokoli in prišla domov šele sedaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za punči in da je vse ok

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
20.11.2009 15:56:40   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: stella74

Oj,
po dolgem času se vam spet javim. Včeraj sem opravila samoplačniško morfologijo pri dr. Lukmanu na Ptuju. Moja ginekologinja je zbolela in
mi ni preostalo drugega kot, da grem na samoplačniško. Dr. Lukman je otročka temeljito premeril, vse bi naj bilo ok in rekel, da bomo dobili fantka user posted image user posted image user posted image user posted image . Teža je cca 650 g.
PDP imam prestavljen iz 17.03. na 12.3. 2010.

To bi bilo za enkrat vse.
Lp vsem !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dečkota. Naša fuzbalerska ekipa raste user posted image

(odgovor članu stella74)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
20.11.2009 16:51:52   
3Sonček3
lucika držim pestke za tvojga atija da bo use uredu.
plamen upam da dobiš voziček ki si ga želiš jutri.
stella74 lepo da si se oglasla in user posted image za user posted image in vsem ostalim k ste mele danes pregled user posted image user posted image user posted image .
zoey user posted image za masažo in pozdravi user posted image nazaj user posted image

No tko zdej pa še moja dolžnost iz pregleda. Use je blo uredu, še četrtič napovedana user posted image tko da mislm da ni več dvoma. Obseg glavice 203, obseg trebuha 178, popkovnica: vidne 3 žile, kaj to pomeni user posted image . Uglavnem sej ni blo dvoma da je kej narobe sm firbec da vidm svojo pikico. Je ati tko navdušen user posted image .
No dns sm za kosilo jedla krvavice njami, so ble tko dobre. Zdej se grem pa še mal z user posted image stiskat pa se še kej slišmo.
Lepo se mejte.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
20.11.2009 17:15:48   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

lucika držim pestke za tvojga atija da bo use uredu.
plamen upam da dobiš voziček ki si ga želiš jutri.
stella74 lepo da si se oglasla in user posted image za user posted image in vsem ostalim k ste mele danes pregled user posted image user posted image user posted image .
zoey user posted image za masažo in pozdravi user posted image nazaj user posted image

No tko zdej pa še moja dolžnost iz pregleda. Use je blo uredu, še četrtič napovedana user posted image tko da mislm da ni več dvoma. Obseg glavice 203, obseg trebuha 178, popkovnica: vidne 3 žile, kaj to pomeni user posted image . Uglavnem sej ni blo dvoma da je kej narobe sm firbec da vidm svojo pikico. Je ati tko navdušen user posted image .
No dns sm za kosilo jedla krvavice njami, so ble tko dobre. Zdej se grem pa še mal z user posted image stiskat pa se še kej slišmo.
Lepo se mejte.

user posted image user posted image

Uživaj ob stiskanju! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
20.11.2009 17:49:07   
rožca26
Ojla pupe!!!

Jest sm pa kooooooooooooooooooooooooončno doma user posted image  

Zjutrej sem mela UZ, pol sm šla z zvezdico na kavico, pa v supernovo, city park in mothercare, po Vida, k mojmu v drevesnco, pol še enkrat k tašči - na kosilo in sedaj sm končno uspela pridet tja kamor spadam - pred računalnik user posted image

Na UZ je bilo vidno, da ni nobenih sprememb - pretoki so še vedno bolj tako tako, vendar pa je ena stran malo boljša k tadruga, kar pomeni, da ni tako rizično user posted image  Ampak aspirine bom mogla pa še naprej mlatit user posted image  Ah ja, če se prej nism filala s tableti, se bom pa zdej ... sam da bo pupa zdrava. A ne?!

Zvezdico sm spoznala in vam povem, da ji nick name resnično ustreza ... je k ena user posted image  user posted image  Zlooooooooooooo simpatična. user posted image

Vam povem punce, da vedno bolj ugotavljam, da smo kle gor same fejst user posted image  no, sebe raj ne omenam user posted image

Sm pa pol v HMju kupila eno oblekico in žabice za lušt user posted image  Sm kr mogla it user posted image  Mi je tud moja G rekla, da bo pupa, tko da 100% drži user posted image user posted image user posted image

V Mothercaru sm bla pa fuuuuuuuuuuul razočarana ... majo res tko navite cene, da te glava peče user posted image  Za eno žametno oblekco zahtevajo zlatarskih 55 eur. user posted image user posted image  Jest bi jo pa tko mela user posted image user posted image user posted image  Ah nč, bom tašči naročila. Bo bla prec za user posted image user posted image user posted image

Aja pa še to ....... dons mi G ni nič morila glede kil ....... je bla zgleda ful dobre vole user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
20.11.2009 17:51:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled in zagotovo user posted image

v popkovnici imamo 3 žile - venska, aortna, arterijska (nekako tako - ne me linčat če sm kej narobe povedala) in to je dobr, kar pomeni, da dobiva dost hrane tvoja pupa. To morjo mal pregledat, da ne bilo pol čudn, če bi bil otrok zahiran ... ampak tvoja bo itak kul. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
20.11.2009 17:53:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: stella74

Oj,
po dolgem času se vam spet javim. Včeraj sem opravila samoplačniško morfologijo pri dr. Lukmanu na Ptuju. Moja ginekologinja je zbolela in
mi ni preostalo drugega kot, da grem na samoplačniško. Dr. Lukman je otročka temeljito premeril, vse bi naj bilo ok in rekel, da bomo dobili fantka user posted image user posted image user posted image user posted image . Teža je cca 650 g.
PDP imam prestavljen iz 17.03. na 12.3. 2010.

To bi bilo za enkrat vse.
Lp vsem !

user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled in za user posted image . Upam, da se boš kej večkrat oglasila, ker debata res teče k namazana ... včasih jo je mal več, včasih mal manj user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
20.11.2009 17:54:28   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno morfo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
20.11.2009 17:57:05   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Čakam na PETEK.........

user posted image

že prihaja........

že prihaja........

user posted image

vau PETEK je!!!

Želim vam lep konec tedna!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
20.11.2009 17:58:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

dobro jutro!
sama sem bila en velik zaspanec pred prvim otrokom, mi ni bil problem do 11 potegnit... zdaj se vstajam že ob šestih, pa bi komot lahko spala...sem se pa zdaj malo potrudila, in hodim spat pozneje, ker sem imela en čas konkretno krizo, ko sem se zbudila ob štirih in nisem mogla nazaj zaspat...

spet me neka depresija grabi. jaz že več ne vem kaj je to. saj sem vam že pisala o tem...skoraj že to metildopo sumim za krivca. imam take vzpone in padce. s tem da so vzponi ravno enotedenski. vse ostalo je kriza...
včeraj sem dobila en mail od šefa, sem ga vzela dobesedno in globoko v srce. pa se sekiram. ponoči pa so mi še atija v bolnico odpeljali, težave ss srcem, tak da imam še to zdaj na sebi. oboje ne morem nič pomagat, sam sekiram se lahkouser posted image . evo, da vam mal temo zamorim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim, da bo s tvojim očetom kmalu ok. To je pa zanjga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
20.11.2009 18:01:09   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

.. nazaj z pregleda! tak kot sem rekla.. nič UZ, sam vaginalni pregled, premerit višino maternice - 27cm, pa je to to!imajo novo tehtnico, celo digitalno, na kateri sem lažja za 1kg v primerjavi s prejšnjim mesecem..
pritisk ok, krvni izvidi tudi. naslednji pregled  18.12.  do takrat pa bolniška. sicer mi jo je dal s težkim srcem pa vendar...  me kr vsake tolko v krizu živec zeza, tak kot danes, da sem se komaj zbasala s stola..user posted image

na splošno pa : SITNA kot  user posted image ...   mi je dopoldan "polepšal"  šef user posted image user posted image   z sms-om... lahko bi ga... eh,user posted image !  pritisk mi je naturlo pune,ko sem prebrala. 

grem se z nečim zamotit...

user posted image user posted image user posted image  za novo tehtnico, ki kaže manj kil user posted image  ....... mmmm, jest bi tud rada mela tako user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
20.11.2009 18:04:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ojla pupe!!!

Jest sm pa kooooooooooooooooooooooooončno doma user posted image  

Zjutrej sem mela UZ, pol sm šla z zvezdico na kavico, pa v supernovo, city park in mothercare, po Vida, k mojmu v drevesnco, pol še enkrat k tašči - na kosilo in sedaj sm končno uspela pridet tja kamor spadam - pred računalnik user posted image

Na UZ je bilo vidno, da ni nobenih sprememb - pretoki so še vedno bolj tako tako, vendar pa je ena stran malo boljša k tadruga, kar pomeni, da ni tako rizično user posted image  Ampak aspirine bom mogla pa še naprej mlatit user posted image  Ah ja, če se prej nism filala s tableti, se bom pa zdej ... sam da bo pupa zdrava. A ne?!

Zvezdico sm spoznala in vam povem, da ji nick name resnično ustreza ... je k ena user posted image  user posted image  Zlooooooooooooo simpatična. user posted image

Vam povem punce, da vedno bolj ugotavljam, da smo kle gor same fejst user posted image  no, sebe raj ne omenam user posted image

Sm pa pol v HMju kupila eno oblekico in žabice za lušt user posted image  Sm kr mogla it user posted image  Mi je tud moja G rekla, da bo pupa, tko da 100% drži user posted image user posted image user posted image

V Mothercaru sm bla pa fuuuuuuuuuuul razočarana ... majo res tko navite cene, da te glava peče user posted image  Za eno žametno oblekco zahtevajo zlatarskih 55 eur. user posted image user posted image  Jest bi jo pa tko mela user posted image user posted image user posted image  Ah nč, bom tašči naročila. Bo bla prec za user posted image user posted image user posted image

Aja pa še to ....... dons mi G ni nič morila glede kil ....... je bla zgleda ful dobre vole user posted image

rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede mothercareja - jah ne verjamem, da bom tam še kdaj kej kupila, ker so na netu veliko veliko cenejši.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
20.11.2009 18:05:54   
Anonimen
zvezdici čestitke za user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4648
20.11.2009 18:06:54   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede mothercareja - jah ne verjamem, da bom tam še kdaj kej kupila, ker so na netu veliko veliko cenejši.

Kolk pa ti daš eur za oblekco? Me prov zanima kaka razlika je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
20.11.2009 18:10:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Kolk pa ti daš eur za oblekco? Me prov zanima kaka razlika je.

odvisn kiro si gledala, vem pa da so une pižame ko sem za živo kupila kar 20 eur dražje!!!!!

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?