zoey
|
Čao ! Najprej Lucika - . Držim pesti, da bo z očetom vse ok. Hormončki pa itak delajo po svoje, tako da upam, da deprica hitro mine. Drugače se mi pa zdi najbolj pomembno, da se pogovarjaš o počutju, strahovih, o čemerkoli kar te teži. Najslabše je držat v sebi, zato upam, da imaš koga za pogovor, drugače smo pa me tu. Lahko tudi na ZS. Šefa pa v rit sunit, kaj ima za pošiljat take sms-je, dec zagaman 7lina7 - čestitke za bolniško Kakorkoli, 4 tedne imaš mir. Lepo počivaj in pazi na vaju z . Jaz jo imam zdaj do konca meseca, upam, da mi bodo podaljšali, drugo leto bom pa lahko dopust koristila. Sem se danes dobila s sodelavko, da sem ji predala ključe, ker me nadomešča en vzgojitelj, pa da bo imel svoje, da si jih ne podajajo vsak dan in je valjda divjina v službi. Tako da mi slaba vest počasi popušča, ker mi noben od sodelavcev ne privošči, da z bauhijem in mojo utrujenostjo še po službi strašim. Drugače sem šla pa kri dat, in ker sem že prišla do LJ, sem si pa še malo športnega dneva naplanirala. Sem bila pa na masaži in je bilo carskooooo. Pa dečko je bil ful ugoden, za 1h 25 evrov, za 1. pa dobiš še 10 popusta. Tk da sem se 1h razvajala za 15 evrčkov, je ful pasalo. Nima sicer mize z luknjami za prsi in trebuh , sva pa kombinirala mal na hrbtu, večina na boku, na koncu pa še 1x hrbet pa vrat sede. Dela pa v Lj doma, če katero zanima. Potem sem pa lutala po Lj, ker moja logika in napačno vpisan naslov v Garminu nista prišla skupaj. Pa itak sem vsa raztresena v avtu, si sploh nisem več varna, pol pa še tako traparijo naredim. Ma glavno, da sem na koncu našla. Sem na Bolhi našla čebriček za kopanje, pa sem ga šla iskat. Imam še banjico od bratranca, če mu čebriček ne bo ustrezal, samo baje malčki ful uživajo, ker se bolj varni počutijo ... Bomo videli, a ne. Potem sem se dubla s sodelavko, po kavici pa še v Mullerja po Nutelco , pa par frčkarij za mamo in , pol sem pa še komaj zbrala energijo za domov prit. zdaj pa počitek na polno, ker mi malček tk dol pritiska, da se ne premaknem s kavča ... Pa brca in vas pozdravlja
|