lucika
|
3soncek3, hvala, sem dobila majčko. modro, je ok. so face, imajo hm majčke, pa dol prebarvano, da se kao ne vidi:) super, kvaliteta je tud fajna... še eno vprašanje, mislim da ti gledaš...kdaj za vraga so porodi na reality? čakam, čakam, pa ne dočakam... kaj so včasih tud na rtl al nekje gledeli? a to še je in kdaj in kje? srečica, po moje čaj brez skrbi piješ. jaz sem si ga v prvo kuhala čistega, samo malinove liste....aha, malega smo 36 ur ven vlekli, mi ni čaj pomagal čisto popolnoma nič. pa še to sem nasedla, da sem pila grenkega. bljak. nosečka24, jaz sem tudi čisto not, v teh previjalnih... sem dala na dve strani delat predračune, da še mal zakompliciram zadevo:))) drugače je ugodna v ikei, temno rjava na dva velika predala in polički. je v vsakem katalogu, mislim da 140 eur. men je pretemna.. tole lano od lip poljčane pa imajo najceneje v recinkotu. to je ona trgovina, kjer se tudi paketi naročajo... mi je kr pritisk narastel, ko sem jo gledala v mercaorju za 260, a tu je 190. mater ko nas lupijo!
|