|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
3.11.2009 19:58:28   
Zvezdici
Hvala vsem za podporo!
Jaz tudi srčno upam, da se kmalu vse uredi. user posted image

rožca - katero G. pa imaš v šiški?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.11.2009 20:12:38   
W.W.
Evo, da se vam še jaz javim. Najprej naj povem, da sem si v petek na telovadbi za nosečke nategnila mišico v trebuhu in me je zdaj 3 dni bolel cel trebuh za znoret.
Danes je že malo bolje in sem tudi pomirjena, saj sem imela popoldan pregled - morfologijo.
Z otročkom je vse OK, je pa krepak user posted image , težak že 835 g.

Tako, zdaj grem pa spet malo počivat.

Za pijačko, jaz bi secer raje kater drug dan, ker imam v torek ob 18. uri že nekaj. Drugače pa bom pač prej šla, če se bomo toliko zaklepetale. Torej gorenjke Jassika, nosečka24 in tia78, pa seveda če bi se nam še katera pridružila. Kdaj ste torej za pijačko nekje v Kranju?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.11.2009 20:33:21   
Tjasa27
Oj!

A mene pa nič niste pogrešale user posted image pa se že lep čas nisem javila. Tale službica me čist preveč okupira user posted image Dobr da ne bo več dolgo user posted image

Ljubljančanke in ostale jest sem tud za, da se dobimo in tud četrtek mi čist ustreza. A rečemo drug četrtek (12.11.) Kako pa ostalim ustreza?

Trebušček ja, men tud noro raste user posted image , še mal pa bom že pozabila kako tamala zgleda, ker jo ne vidim več user posted image , pa vse spodnje hlače me že tiščijo, zgleda, da si bom mogla it druge kupit.

Matične celice midva sva se odločila, da jih bova dala shraniti. Cena je pa okoli 2000 EUR. Sej vem da ni pocen, ampak če mu lahko reši življenje se mi pa spet ne zdi tok grozn. Ne veva pa še za katerega se bova odločila neocelica ali biohramba, pa mislim da je še eden.

Brcike mene tud že orng brca, nima pa nobenega posebnega ritma. Se pa vidi, čim sem mal živčna, je tud mali čist živahen. Pa zvečer in zjutraj mu tud ful dogaja.

Lepo se imejte pa lahko nočko user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.11.2009 20:55:28   
urška13

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Zivjo!

Spet malo pozno pisem ... malo sem napisala vceraj, malo pa danes - mi je vceraj casa zmanjkalo.

Lucika ... pasja svinjarija ... pri nas obvezno vedno, ko pridemo noter brisemo tace (ce imata blatne, jih umivamo z mokro krpo) in ce so se mokre, cakata (vcasih so vse stiri) v vezi dokler se vsaj priblizno ne posusijo tacke. Lezita na brisaci, potem pa imata dovoljen vstop noter ... nasi morata cez celo kuhinjo v dnevno, kjer imata tudi svoj prostor. Sesamo skoraj vsak dan, kadar jim je hudo odpadala dlaka tudi veckrat na dan. Tudi pomivajeSem imela pa tudi jaz probleme s tem, ko je bil Gal se majhen, ker je bilo po tleh (pa ce si se tako pomival) al umazano al so bile pa kocine. Pa smo to resevali tako, da smo na tepih preden smo ga dali na tla, pogrnili rjuho, potem ko se je plazil ni bilo vec problemov. Je pa v hisi vedno ogromno svinjarije. Jaz, ko sem prej zivela v bloku in imela ali enega ali dva psa, nisem imela nikoli tako umazano kot sedaj v hisi, pa ne samo zaradi psov, ampak tudi zaradi nasih cevljev.

Ta vikend smo bili precej zunaj. V petek na Bledu, kjer smo sli najprej na pokopalisce svecko prizgat, potem pa se na Strazo (smicisce) in je bilo super lepo vreme, potem pa domov, zvecer pa se v Polje pes na pokopalisce. Se pred tem sva pa z Galom naredila eno buco in jo prizgala zunaj.
Vceraj smo sli pa zjutraj v ZOO, kjer smo se imeli super - se soncek se je pokazal, potem pa domov na kosilo in se s psi na sprehod pri nas Pod Debni vrh. Gal je sel pa s kolesom in mislim, da bomo sli se veckrat, ker mu je bilo zelo vsec.
Ko pa sem v petek zvecer Galu brala pravljico, se mi je zacelo vrteti in se mi je zdelo, da nisem cisto pri sebi in sem takoj pomislila, da imam nizek pritisk. In res ... gibal se je od 85 do 90 zgornji in od 55 do 58 spodnji. Tako da sem spila mleko s pol zlice soli, potem sem sla pa spat. In zjutraj spet isto, pa sem klicala dezurnega zdravnika in mi je svetoval, naj grem ven na kak sprehod, pa sem najprej pse peljala na sprehod, potem so sli pa se v zivalski vrt in popoldne je bil spet normalen.

Lorelaj ... joj, a ves, da se ne spomnim, da smo se srecali. No, pa si spet prisla do tega, kako je svet majhen .. hehehe.
Urska13 ... to je blazila, ki to jo napisejo v razvojni ambulanti (fizioterapevt), ce ima tvoj otrok kaksne tezave (Gal je bil zategnjen in smo morali delati vaje). Ti je pa seveda ne dajo kar tako in moras kar malo pojamrat, da tole z armafleksom ni enako. Imenuje se Airex in jo dobis v Sanolaborju (takrat je stala cca. 50.000,00 SIT). Malo pobrskaj po netu, jo bos sigurno nasla - gre pa za taveliko cca. 2 m k 1,5m.
7lina7 ... najboljsa pozicija spanja je sever jug (glavo na sever).
Obseg trebuha .. zdej ga imam 95, pri galu sem ga imela pa 99 ko sem sla rodit. Ampak mi je zanimivo, da se mi je obseg v zadnjem mesecu povecal le za cca. 2 cm, trebuh izgleda pa ogromen. Ce pa slikce gledam od Gala pa zdej, se mi pa ne zdi neka bistvena razlika. Res pa je, da se pri Galu zadnji mesec ali pa celo malo vec nisem ne zredila, pa ne obsega dobila.
Kile ... sem pa +4,5 od zacetka. Kar ok ... sem se prav bala kako bo v 2. nosecnosti, pa upam, da ne bo slo na slabse. Kot sem ze napisala, mi je od 1. nosecnosti

Polozaj spanja ... meni pa ravno sedaj odgovarja spanje na hrbtu. Sicer nikoli ne zaspim na hrbtu, ampak zbudim se pa veckrat - pred prvo nosecnostjo na primerm ni bilo spanja, da bi spala na hrbtu, pa se je tako obrnilo. Sicer pa sem 100%, da je najbolj primerno spanje na levem boku ... sicer sem pozabila ZAKAJ, vendar se vedno vem, da so mi to povedali povsod.
Malicki ... preden gres na porodnisko, moras porabiti 10 dni dopusta za leto 2010, drugace ti propade. Kar pa ti ostane, ga lakho koristis po porodniski.
Pozdravljena nova marcevka in vse najboljse vsem, ki ste praznovali in ki boste pojutrisnjem.
Zdej je pa sefica prisla, moram koncat.
Lp, Ursa

hvala za odgovor. upam, da blazine v drugo ne bomo potrebovali ne vi ne mi (ko bomo naredili še drugega sončka;) imaš lepega fantka! vse dobro tebi v 2. nosečnosti in ostalim puncam na tej temiuser posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.11.2009 23:08:08   
3Sonček3
ursa_p to je podatek iz www.biohramba.si kopiram

BIOHRAMBA

"Cena storitve znaša 1.788 € (DDV vključen). V ceno je vključeno:
• o set za odvzem popkovnične krvi
• transport popkovnične krvi iz porodnišnice na Zavod RS za transfuzijsko medicino
• testiranje krvi matere na nalezljive bolezni
• priprava popkovnične krvi za zamrzovanje
• zamrzovanje
• 22 let hranjenja

V kolikor je odvzem popkovnične krvi iz medicinskih razlogov neuspešen, vam povrnemo vrednost že plačanega avansa, razen dejanskih stroškov uporabe seta v višini 80 evrov."

NEOCELICA (kopiram iz njihove spletne strani www.neocelica.si

"

1. ODLOČITEV ZA SHRANJEVANJE MATIČNIH CELIC Pokličete 080 8848 ali izpolnite kontaktni obrazec. Z Neocelico sklenete
pogodbo o shranjevanju
matičnih celic.
Plačate avans (360 € z vključenim DDV). Prejmete set za odvzem
popkovnične krvi.
2. PRED PORODOM
V porodnišnico prinesete set
za odvzem.
Po porodu porodniško
osebje opravi odvzem.
Pokličete kurirja
Neocelice.
Vzorec potuje v laboratorije
Cryo-Save v Belgiji.
3. PO PORODU
Prejmete obvestilo o uspešni
shranitvi.
Plačate preostanek
obveznosti (1620 € z vključenim DDV).
Prejmete certifikat s kodami
shranjenih vzorcev.
Pred iztekom pogodbe vam
ponudimo možnost
podaljšanja za nadaljnjih 20 let.
Skupna cena celotnega postopka je 1980 € (z vključenim DDV)

Pa še tale stran je, sm je js neznam prevest, tko da kera zna al jo bo pa zanimalo se bo že znajdla user posted image
http://www.stammzellen-cellavie.de/KostenundVertrag/tabid/65/language/en-GB/Default.aspx

Tko tole so ble zasebne banke, zdej pa še javna. Zasledila sm njihovo spletno stran, vendar meni ne deluje oz. se mi kr neki druzga odpira, če bo kateri ratalo
www.ESPOK-ZTM, lahko pa jih kontaktiramo na telefonsko številko (01) 5438314. Če se odločiš za javno banko je to use zastojn, kukr sm js zasledila na netu, bom pa jutr še enkrat uprašala (če ne pozabm) pa bom dala 100% odgovor, sm nebi blo logično da se plača, sej ti nimaš nobene koristi od tega. Ali pač. DRGAČ PA ŠE NEKI PRIJAVT SE JE TREBA NAJKASNEJE DO 34. TEDNA NOSEČNOSTI tako piše, in je tut logično ane user posted image .

Hvala usem za dobre želje ob bolezni user posted image , mam občutek da se zbolšuje in mislm da ste ve krive kr tko lepo klepetate in mi je veselje bit za računalnikom pa vas prebirat. Me mal čustva preletavajo in bi vas najraj kr use objela, tko vas mam rada, karkoli rabm se lahko tuki obrnem na vas. Tut med pogovori s prijatelji, znanci, sorodniki, ko me prašajo kje sm dobila majčko vedno rečm da smo s kolegicami na forumu naročile,..... sm vas kr za svoje uzela useuser posted image .
Glede mojih hormončkov pa js nimam težav, sm že prej hitr u jok padla, no zdej še mal hitrej, pa tut na začetku je user posted image vidu da sm ful občutljiva, že če se samo zapizdi nazaj, pa ni nč tazga kr takoj začnem user posted image tko da se to ni dogajalo velikrat, zdej pa sploh ne usak dan je bl prjazn, učasih me je kr sram kr se use vrti okol mene user posted image . Drgač pa pogovori med nama so mirni, z nežnim, mehkim glasom, in mi je tko zelo lepo, res se je pozitivno spremenu. Danes ko sva šla k moji mami je reku a knigce pa neboš sabo uzela (materinske ane) pa ga tko čudno pogledam user posted image zakaj že, pravi lej snegec je sej veš kok mutavu vozjo kaj če se kej zgodi morš met to sabo. user posted image Lepo od njega.
Zdej vam sporočim še eno mau manj prijetno stvar, iz CSD so mi sporočili da mi bojo dodelili finančno pomoč v višini 29€ pa še neki uau a? Mislm too much za user posted image . Jutr grem gor pa jim bom povedala svoje, pa bomo vidli kaj bo.
Jessy user posted image za pregled in user posted image za sestre k so površne. Mislm da bi blo useeno dobro zdravniku vrjet, kaj pa če bi šla po tretje mnenje h kakšnemu drugemu zdravniku al pa na forumu dr. Pušenjaka vprašej, boš bl pomirjena k ti bo en mal bl priznan dal odgovor, čeprou je lahko isti kot moj user posted image

Js bi tut mogla jutr dat kri pa vodo jutr, sm glede na to da sm bubana, mi bojo vrjetno to prestavli za kakšnih 14 dni, bomo vidli.
Tjasa27 veš da smo tut tebe pogrešale, kok da ne, sm s(m)o te pozable oment sej veš user posted image pozabljivost, k bo mene kmal pokopala če se bo tko nadaljevalo. Tut če si napišem listek za v trgovino pa pol pozabm kam sm ga dala, pa take stvari, dobr da ne pozabm dihat user posted image
rožca kako je lepo ko nas/vas malčki razveseljujejo an, js tut mislm da bom kr skos jokala od sreče karkoli bo naredu, da se bo prkupu mojmu user posted image

No kukr zgleda sm dns zadnja user posted image , čeprou bi bla vesela kakšne družbe, kr nemorm ajčkat, mal sm živčna zarat jutr mal mi nosk nagaja, pa bo ura spet 2 k bom šla spat. Lepo pančkejte pa se slišmo jutr user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
4.11.2009 8:13:50   
branka28
Jutro!

Ojla user posted image kje steuser posted image . Evo eno user posted image da se boste ležje prebujale.

L.p.user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
4.11.2009 8:14:14   
Skodrana mama
oj user posted image
kako ste, evo jaz sem v službi imam zelo veliko dela in zato se vam sploh ne oglasim. Vidim da ste ful pridne  user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem dobila neko priporočeno pismo in sem se šele ko sem šla spat spomnila da bi to lahko bila una majčka user posted image  komi čakam da jo oblečem.

Mene moja user posted image  vedno bolj brca in to je še zmeraj v taki pozi da me brca v mehur upam da se bo kej kmalu obrnilauser posted image .

Upam da se vam bo kej večkrat oglasila aja pa še čestitke tistim ki so imele preglede, in srečno tistim user posted image  ki ga še bojo imele.

Zdej pa user posted image  delat. pa pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
4.11.2009 8:47:47   
7lina7
jutrooo!!

naspale?? user posted image

včeraj sem ppozabila povedat, da sem naju prijavila za šolo za starše v UKC Maribor. začneva s 1. decembrom. a gre še katera v tem času? user posted image

kar pa se brcik tiče - so kr intenzivne. le ko da user posted image roko gor je mir. sma našega user posted image včeraj testirala.. user posted image kot, da se ful zabava zraven!?  je pa najraje na mehurju,ja..

včeraj sem spet user posted image .. pa kislina me daje v eno!! eh...

imejte lep dopoldan!

user posted image za user posted image inuser posted image !!

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
4.11.2009 8:56:46   
Zvezdici
Jutro user posted image !

Punce ne boste vrjele kaj se je meni včeraj zgodilo.
Ker je bil čas za barvanje sem seveda kupila barvo. In sicer prej sem bila čisto rdeča, potem sem se pa odločila, da bi imela malo temnejšo rdečo.
No, vse lepo in prav. Se pobarvam umijem lase, posušim in kaj pride vn: črna barva user posted image user posted image !!
Jaz sem mislila, da me bo kap. Ker črno pa ravno ne bi no. Ampak. sedaj sem črna user posted image .
Na škati niti slučajno ni črna ampak, ja pač temno rdeča. Joj joj.. Se bom naslednjič malo bolj zamislila, ko bom se hotla spet barvat user posted image .

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
4.11.2009 9:05:00   
lucika
joooooj, čist sem pozabila za majčko javit. bi modro imela. sive in rjava mi nista glih najbolj veseli barvi.
sem tako površno tole spremljala... a so to nosečniške majce (pač podaljšane spredaj) ,ali čisto navadne? številke so ok, ali manjše? ker mogoče bi tud 46 prišla v poštev, če imajo bordo.

drugače pa umiiiiiiiram. ma, vse me boli, vsaka mišica, vsaka koščička. nimam vročine, nimam nič. ja, imam, tako lepo koprivnico po joškah in po trebuhu. grozno, zdaj me vedno bolj srbi... grem popoldne k zdravniku. ampak mi ni niti malo smešno vse skupaj. pikulina, kaj še, no?

sem imela v ponedeljek morfologijo. je bilo vse lepo in ok. še malo smo 3d uporabili in se je tak lepo vse videlo...v glavnem, rastemo. ampak kilaže pa ne vem...bog ve....

brcike so tud vedno močnejše, se čutijo že čez trebuh...fajn občutek, ful.

lepo se imejte!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
4.11.2009 9:06:21   
lucika
zvezdici, adijo pamet! črna? ampak, sem prepričana, da ne boš dolgo. jaz sem tudi rdeča, pa sem vmes enkrat sama probala na črno..pa je tista rdeča že po prvem pranju ven vsekala...rdeče se ne znebiš kr tako, sploh doma, s samobarvanjem ne...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
4.11.2009 9:12:38   
Zvezdici
Saj hvala bogu malo seva ven rdeča.
Ampak mi še zdaj ni jasno kako je lahko iz temne rdeče pršla vn črna.. joj joj.
Naslednjič bo sigurno spet rdeča ja.
Groza! Prvič, da se mi je to zgodilo - upam, da tudi zadnjič!

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 4.11.2009 9:15:48 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.11.2009 10:02:50   
tia78
Daaannn user posted image !

joj spet ta dolga sreda, se mi že kar rola, kje je pa še ura 5 oz 6 ko pridem domov...

Rožca 26 a veš, da prej nisem imela težav z vstajanjem ob petih in mi je nekako 6 ur spanja blo ok, zdaj jih nujno rabim 8, itak mi pa vsak dan ne znese, tako da čakam vikende in se takrat naspim, al pa če dragega ni doma izkoristim in grem velikooo prej v krpe user posted image . Sem pa ta teden vezana na avtobus in pešačenje do avtobusne v Kr pol pa še v Lj do službe, pol pa pridem kot rudolf vsa zadihana in rdeča v nos user posted image

Jeee prva noč brez krčev user posted image  

Pijačka - kar se mene tiče lahko ponedeljek, torek, četrtek od 16ih naprej. Lokacija? Center? - parkiranje zna bit ob tej uri še problem grrr Kaj pa Tuševa Kavarna v nakupovalnem centru? ...hmm nič drugega mi ne pade na pamet trenutno.

Srečno vsem na morfologiji danes! Čestitke vsem, ki ste imele včeraj
čaooo

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.11.2009 11:12:14   
Jassika
Jutro....

tia78, ja veš da sem jst tut mela v mislih tuš center, un kafič v pritličju a ne (kjer je vhod za bowling)? Se strinjam,  ker je dost placa za parking, v centru je to ne glede na uro (no mogoč razen ponoč) nemogoče dobit kaj frej. Tko da še W.W., nosečka24 sporočita kdaj potem, pa če vama Planet tuš center odgovarja. Upam, da nisem kere pozabila, pa sevede če bo kera na gorenjskem, naj se le pridruži user posted image

Zvezdici, kako user posted image  pa ti je lahko na črno prijela rdeča barva???....pišuka to mi ni lih jasno user posted image  Mogoč je pa kaj z user posted image  povezano, da kaj drugače barve primejo... No ja, sem prepričana, da tudi s črno barvo dobr izgledaš, ker smo itak vse user posted image  lepe!user posted image

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.11.2009 11:14:28   
rožca26
Ahojuser posted image

Mi smo pa vsi bubani user posted image  Vid ima celo vročino user posted image  in je revček čist ubogi. Komaj diha, pit mi noče user posted image , jest sm se pa zdej prehladila v ZD Šiška. V čakalnici za laboratorij user posted image  Nej se grejo solit user posted image !!!!
A ma katera idejo, kako naj vida prepričam, da da vase vsaj malo tekočine. Je noče, ker ne mora dihati skoz nos. Pa sm probala že vse - flaška, kozarec, žlička ... nič ne pomaga user posted image  Me je pa strah da bi dehidriral. Zdej sploh rabi veliko tekočine.
Drugače je laboratorij potekal po standardu - na cukr test sm čakala vsaj pol ure, pol pa sm mogla počakat še dodatno uro, da sm kri dala. Groza. Kot da ne bi mogli te stvari kej prej namešat, pa nam jih že ob sedmih dal user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.11.2009 11:15:08   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

rožca - katero G. pa imaš v šiški?

dr. Šubic Zdenko. Kaj si ti tudi tam? Kero maš pa ti?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.11.2009 11:18:32   
*pupsa*
Dobro jutro punce!!! Evo poročna euforija je za mano tko d se zdej lahk ustavim in uživam v nosečnosti user posted image  Danes sem imela morfologijo in so nam povedali, da je vse o.k., da je PDP 22.3.2010 in da bomo z 99% imeli še eno punčko!!! Sm neizmerno srečna in sm si prou oddahnila ko sem vidla svojo pikico po dolgem času in da je vse o.k. tako kot mora biti.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.11.2009 11:24:42   
Zvezdici
jassika - pojma nimam. Jaz samo vem, da sem želela malo temnejšo rdečo, dobila pa črno user posted image .

rožca - pa veš, da imam jaz tudi to, hehe. Tako, da ja sem tudi tam. Zato me je zanimalo user posted image . Mogoče sva se pa že kaj videli user posted image .

pupsa - user posted image za user posted image in, da lahko zdaj končno začneš umiru uživati!

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 4.11.2009 11:25:34 >

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.11.2009 11:25:00   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image sara2007,22let            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image  

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                       

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image
user posted image  Tonjika                          (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )            user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image     

SKUPAJ NAS JE 79 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 12
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 9
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 60

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.11.2009 11:42:06   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

rožca - pa veš, da imam jaz tudi to, hehe. Tako, da ja sem tudi tam. Zato me je zanimalo user posted image . Mogoče sva se pa že kaj videli user posted image .

A res! No, lepo. Kar se pa tega tiče, da sva se pa kdaj vidle, pa nikoli ne veš user posted image  Še posebej ne pri njej, kjer si naročen na eno uro, pol pa skor 3 ure čakaš user posted image  Čeprov za ta mesec se pa ne bova vidle. Škoda user posted image  Razn, če me ne bo dala na tvoj petek tud na UZ, kar je velika verjetnost, ker me bo na 14 dni mela pr seb (al UZ al pa pregled). No, bomo videli. 

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.11.2009 11:44:13   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image sara2007,22let            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image  

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                       

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image
user posted image  Tonjika                          (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )            user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image     

SKUPAJ NAS JE 79 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 13
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 9
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 59

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.11.2009 11:53:57   
vekybel
Dober dan!

7lina7: z materinsko šolo začnem naslednji torek, tako da mi ne bo treba hodit januarja z velikim trebuhom, mi bolj paše zdej.

Držim pesti user posted image user posted image user posted image  za vse tiste ki imate danes preglede pa na raport ne pozabit!!!!!!

w.w.: če te smem vprašat koliko si noseča? Tvoj user posted image  je še kr težak, ni nič narobe sam me zanima da vem primerjati z mojim, me mal zanima. Pa čestitke za krepkega user posted image .

tjaša27: veš da smo te! Sej smo razumne ženske in vemo da ko boš mela čas se boš javila.

zvezdici: ja sej to je normalno zaradi user posted image . Jz se tudi barvam pa enkrat mi ne prime dobro barva drugič pa full dobro, tako da brez skrbi.

pupsa: čestitke za user posted image . Kaj si se ti poročila ali?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.11.2009 11:56:11   
vekybel
rožca26: nate sem pozabila joj user posted image . Probaj Vidu povedat da je v čaju nekaj kar on obožuje če ne pa mu razloži mal kot odrasli osebi da mora spit če ne ga bo bolelo še naprej, nekaj takega, nimam še izkušenj.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.11.2009 12:03:10   
Pikapolonica80
Ojla user posted image ,

Včeraj sem dobila majčko, ful je dobra ja user posted image  hehe, hvala 3Sonček3 za trud.

Ljubljančanke - Super, jaz sem za 12.11..

Imam pa eno vprašanje, glede na to da ne smemo jest surovih jajc, ali ve jeste pečena jajčka? ker jaz odkar sem noseča jem samo vmešana da ni tekočega rumenjaka. V rumenjak pomakat kruh mi je pa neki najboljšga pa ne vem zdej al bi vseen lahko ali neuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.11.2009 12:03:46   
Zvezdici
rožca - ja to je pa tut res. Nazadnje sem bila naročena ob 6h, pršla na vrsto čisto tazadnja in to ob 7.30h. Ko bi že morala zaključiti.
No, če te bo takrat naročila, pa le sporoči. Da se pocukava za rokave, hehe.

vekybel - bom morala biti od zdaj naprej bolj previdna pri izbiri barv user posted image

Moja pupa vas vse lepo pozdravlja. Danes vzbuja pozornost ko velika user posted image . Se mi zdi, da je že bolj močnejša. user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?