RE: mestno redarstvo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Anonimen -> RE: mestno redarstvo (28.6.2009 23:41:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Za razumevanje tega je potrebno malo več sivih celic, ki jih deklice in "ploskačice" pač ne premorejo. Ko so sive celice okoli "talali", so očitno predaleč stran parkirale...

LOL

Drugače, pa so kazni za parkiranje na mestih rezerviranih za invalide premile.
Če bi bile 10x višje, potem te današnje debate ne bi bilo, ker tema za "ploskačice" ne bi bila smešna, pač pa tragična.

Absolutno.
Vsaj en teden neplacanega dela v Soci bi dala vsakemu. Z minimalnim ocitkom.

In ne, ne parkiram na invalidih.

botrca -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 8:57:09)

V bistvu ga ne bi, ker sem pojedla eno tako dobro fensi-šmensi večerjico, ki si jo ti in tebi podobne ne morete privoščit.

Kaj si pa jedla takega, da misliš, da si ne bi mogla tega privoščit?

arabela* -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 9:00:02)

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

V bistvu ga ne bi, ker sem pojedla eno tako dobro fensi-šmensi večerjico, ki si jo ti in tebi podobne ne morete privoščit.

Kaj si pa jedla takega, da misliš, da si ne bi mogla tega privoščit?

sendvič[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mika -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 9:21:13)

Ni sem mi dalo vsega brat...

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Za razumevanje tega je potrebno malo več sivih celic, ki jih deklice in "ploskačice" pač ne premorejo. Ko so sive celice okoli "talali", so očitno predaleč stran parkirale...

LOL

Drugače, pa so kazni za parkiranje na mestih rezerviranih za invalide premile.
Če bi bile 10x višje, potem te današnje debate ne bi bilo, ker tema za "ploskačice" ne bi bila smešna, pač pa tragična.

Absolutno.
Vsaj en teden neplacanega dela v Soci bi dala vsakemu. Z minimalnim ocitkom.

In ne, ne parkiram na invalidih.

se podpišem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikoli, v 12ih letih moje vozniške kariere nisem parkirala na mestu za invalide. Tudi takrat ne, ko je hčerka bila v vozičku-mislim kakšen razlog pa je to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

In ni prvič, da delijo kazni v TC. Tudi policisti se velikokrat zapeljejo in razdelijo položnice. Moja sošolka jo je dobila že pred 5imi leti. In bravo za Kanglerja, da je končno redarje poslal tja.

Pa kaj si nor botrca, kakšna hinvščina te je....na temi od Seven se zgražaš, ker se ga je enkrat konkretno napila in se imela fajn-škodila ni nobenemu,  TI pa prkiraš na prostoru, ki je namenjen invalidom....sramota...fuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!

botrca -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 9:24:45)

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Pa kaj si nor botrca, kakšna hinvščina te je....na temi od Seven se zgražaš, ker se ga je enkrat konkretno napila in se imela fajn-škodila ni nobenemu,  TI pa prkiraš na prostoru, ki je namenjen invalidom....sramota...fuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!

Brigaj se zase, boš imela kaj za delat. O oni temi sem pa napisala svoje mnenje in se nisem nič zgražala...malo bolj pozorno si preberi...potem pa se delaj pametna.

mika -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 9:29:37)

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Brigaj se zase, boš imela kaj za delat. O oni temi sem pa napisala svoje mnenje in se nisem nič zgražala...malo bolj pozorno si preberi...potem pa se delaj pametna.

Res dober odgovor, ni kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...ko zmanjka.....eh, ne bom žaljiva

hothien -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 9:30:53)

Bom še enkrat poskusila...kako vas ni sram, delati se norce iz invalidov? Kaj resnično ne premorete niti toliko vesti?

Volga -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 9:32:27)

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Bom še enkrat poskusila...kako vas ni sram, delati se norce iz invalidov? Kaj resnično ne premorete niti toliko vesti?

Hothien, vse je zaman, aroganca in brezbrižnost ter nezmožnost empatije je prehuda. Pa ko bi vsaj katera zdaj rekla: O.K., ne bom več parkiralan na mestih za invalide. Ne, to pa ne.

mika -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 9:43:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Hothien, vse je zaman, aroganca in brezbrižnost ter nezmožnost empatije je prehuda. Pa ko bi vsaj katera zdaj rekla: O.K., ne bom več parkiralan na mestih za invalide. Ne, to pa ne.

Pa res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

arabela* -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 9:56:24)

mislim,da se v vseh teh "svetniških" odgovorih skriva vzornost vseh naših preljubih državljanov ,ki nikoli ampak res nikoli niso nič krivi..Zgled bi nam morali dajat,ker so tako brezmadežni..Ampak jaz se ob vseh tem kaosu v naši lepi državi sprašujem,od kod vsi problemi,vse kraje,vsi zločini...ko pa so vsi prebivalci taki "čistuni".Upam,da vam še naprej uspe ohranit tako pridnost,saj ste nam "zločincem" zgled na polni črti.[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 9:59:27)

Sama z dojenčkom ne morem hodit km daleč, zato tudi sama sparkiram na mestu za invalide, ko je nuja !

In zakaj ne? Res žalostno, da svojega otroka "izkoriščaš" zato, da lahko parkiraš na mestu za invalide.

In jaz, zaradi takih in podobnih kot si ti, ki nam zasedejo mesta, lahko s svojim invalidnim otrokom hodim tudi km daleč[sm=zmeden.gif].

Anonimen -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:02:37)

Kalbo, ne se sekirat in ne zapravljaj časa s takimi bedastočami.  Za neumnost žal ni zdravila...tako, da tudi tvoja pojasnjevanja ne bodo nič pomagala. Če ne gre, pač ne gre...Za razumevanje tega je potrebno malo več sivih celic, ki jih deklice in "ploskačice" pač ne premorejo. Ko so sive celice okoli "talali", so očitno predaleč stran parkirale...

Bravo Marogica! Ti moram prav enega ploskača prilimat [sm=bravo.gif]!

hothien -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:02:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mislim,da se v vseh teh "svetniških" odgovorih skriva vzornost vseh naših preljubih državljanov ,ki nikoli ampak res nikoli niso nič krivi..Zgled bi nam morali dajat,ker so tako brezmadežni..Ampak jaz se ob vseh tem kaosu v naši lepi državi sprašujem,od kod vsi problemi,vse kraje,vsi zločini...ko pa so vsi prebivalci taki "čistuni".Upam,da vam še naprej uspe ohranit tako pridnost,saj ste nam "zločincem" zgled na polni črti.[sm=smiley1.gif]

Jaz o jabolkah, ti o hruškah. [sm=zmeden.gif] Sprašujem te, kako nimaš vesti, da se delaš norce iz invalidov? Da se posmehuješ, ploskaš in norčuješ? Niti za trenutek ne pomisliš, da bi bila lahko kdaj na njihovem mestu? Da bi te tole norčevanje lahko drago stalo? Ker za vsako rit palica raste.

ZARA -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:06:12)

Ampak ob tej debati sem pa zaskrbljena na več nivojih.

hothien -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:07:19)

IZVIRNO SPOROČILO: kokakola

Sama z dojenčkom ne morem hodit km daleč, zato tudi sama sparkiram na mestu za invalide, ko je nuja !

In zakaj ne? Res žalostno, da svojega otroka "izkoriščaš" zato, da lahko parkiraš na mestu za invalide.

In jaz, zaradi takih in podobnih kot si ti, ki nam zasedejo mesta, lahko s svojim invalidnim otrokom hodim tudi km daleč[sm=zmeden.gif].

O tem govorim. Očitno greš ti precej lažje kot one.

Anonimen -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:08:03)

****te ćuk kaka raSprava!

arabela* -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:10:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz o jabolkah, ti o hruškah. [sm=zmeden.gif] Sprašujem te, kako nimaš vesti, da se delaš norce iz invalidov? Da se posmehuješ, ploskaš in norčuješ? Niti za trenutek ne pomisliš, da bi bila lahko kdaj na njihovem mestu? Da bi te tole norčevanje lahko drago stalo? Ker za vsako rit palica raste.

a to je norčevanje,če se z nekom strinjam....pol pa še ti mene ne poznaš....sram vas je lahko,da se na javnem forumu tako nizko spuščate,res...pa da nimate osnovne olike in razumevanja do sogovornikov...kaj pa ti sploh veš o meni,da me lahko sodiš?? pa smo spet pri bontonu....[sm=smiley1.gif]

cmokec -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:11:38)

Dokler ljudje na parkirnem mestu za invalide vidijo samo prometni znak, v mislih pa nimajo invalidov, ki ta parkirna mesta potrebujejo, bo tako.

Najbolj podla izjava pa je, da itak še nikoli nisi vidla invalida v TC, torej parking ne rabi. To ti sicer verjamem, ker si tako egoistična in vase zagledana, da bi jih bilo v TC 100, pa jih ti nebi opazila. Si tako asocialen človek, da so najprej tvoje potrebe, potem 100 let nobenega, potem si verjetno spet ti, pa spet praznina, ...

Pa razlog so otroci, da bližje parkirate. A ste kdaj damice pomislile, da ste svojim otrokom za vzgled. Da se učijo iz vaših dejanj.

Biti privezan v avtu, ne pluvati po tleh, smeti v smetnjak, večerno umivanje zob, pravilno parkiranje, nepreklinjanje. Vse so malenkosti, a so naložba v otroško dojemanje lepega in pravilnega, pa spoštljivega vedenja.

BUŠICA -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:19:27)

In jaz, zaradi takih in podobnih kot si ti, ki nam zasedejo mesta, lahko s svojim invalidnim otrokom hodim tudi km daleč[sm=zmeden.gif] .

jaz sem ena tistih "zločink", ki parkira na teh mestih. pa nikjer drugje kot v europarku, kjer se mi je zdelo, da je invalidnih parkingov ogromno.
mi je pa izredno žal, da zaradi nas, tisti, ki to potrebujete, nimate prostora tam parkirat. ne , ne bom več.

zdaj pa še eno vprašanje za tiste, ki ste invalidni oz. imate invalidne otroke..: se prav tako jezite na voznike, ki parkirajo tako na pločnik, da ne morete mimo? se jezite na ogromne luknje na cestah, kjer se kolo od inv. vozička kar zatakne?

arabela* -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:23:48)

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Biti privezan v avtu, ne pluvati po tleh, smeti v smetnjak, večerno umivanje zob, pravilno parkiranje, nepreklinjanje. Vse so malenkosti, a so naložba v otroško dojemanje lepega in pravilnega, pa spoštljivega vedenja.

ja kaj čmo...smo totalno nevzgojeni,pa hinavski,pa naši otroci tudi.....jih pač ne znamo vzgajat.....ne znamo bit straši...jbg.[sm=smiley13.gif]

hothien -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:25:09)

Torej mi ne znaš odgovoriti? Se mi je zdelo, ja.

cmokec -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:25:42)

Saraya, pojdi do ogledala in se poglej vanj, pa naglas izreči besede, ki jih imaš v podpisu.

Anonimen -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:28:23)

Daj gremo počasi na deveto stran pun qrac mam tega skrolanja v nedogled.

miapia -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:35:12)

in kaj ta nuja pomeni zate, kar za invalida ne? Moraš iti make up kupit ali kaj. Hvala bogu za vozičke, da lahko hodimo z otrokom, da nam ga ni potrebno nosit.

botrca -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 10:46:10)

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

pa nikjer drugje kot v europarku

mi je pa izredno žal, da zaradi nas, tisti, ki to potrebujete, nimate prostora tam parkirat. ne , ne bom več.

saj to sem hotela povedat...samo v europarku sem parkirala na takem mestu, nikjer drugje...pa ne bom nikoli več...zaradi kazni in zaradi izzivanja usode.

Opravičujem se vsem tistim, ki ste zaradi mene morali parkirat daleč od vhoda...ne bom nikoli več tega storila, obljubim. Pa ne me zdaj spet napast in obtoževat, da se delam norca, ker mislim resno.

Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>