miapia -> RE: mestno redarstvo (29.6.2009 14:36:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che Samo kak` jaz nimam inspiracije napisati nič pametnega na to temo... Po eni strani rad bi se postavo na stran teh kaj parkirajo na invalidnih parkplacih pa jim je potem žal, mogoče zato da se malo s kalbotom spustima v dir pa kdo bo boljši, samo so me razočarali ker ne vztrajajo pri svojem zagovarjanju amoralnega početja in hitro mečejo puške v koruzo sise jedne, po drugi strani pa se ne morem postaviti na stran splošno sprejetega načela ker sem po karakterju malo žleht in se ne držim zmeraj pravil pa kdaj pa kdaj špuknem na cesti, preklinjam pred otroci, vržem papirček na tla, zapeljem skozi rdečo ko noben ne gleda... Nimam inspiracije, nimam, kak dolgo že nimam pojma. Bosta s Kalbom skupaj inspirirala, samo verjetno dela. Pojej kosilo, da se ti bodo sive celice nahranile. vsak je verjetno malo žleht. Jaz sicer ne pljuvam, razen če brcam v hrib in moram pljuniti, preklinjam tudi včasih, ampak to je že del slenga oz. govorice, papirčke sem se odvadila metat po tleh, čez rdečo pa tudi kdaj zapeljem, če mislim, da bom z zaviranjem še slabše naredila. Tudi na vogalu uličice sem zavestno parkirala in sem fasala redarja. Pa sem mirno vzela listek in plačala takratnih 5000 sit. In nikoli več. In tudi invalidski parkingi me ne vabijo prav čisto nič, ker jih k sreči ne rabim, ker imam še obe nogi, roki, vidim in slišim. In mi ni problem prehodit nekaj deset metrov. Samo besednjak pa imaš, res. Svaka čast.
|
|
|
|