abc100 -> RE: mestno redarstvo (28.6.2009 22:42:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer. Sem si vzela čas in prebrala vse poste! Vsi se delamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] da ne parkiramo na placih za invalide, da raje postavimo km avto vstran ipd. ampak naj mi nekdo reče, da še nikdar v življenju ni parkiral vsaj enkrat avta na mesto, kjer je namenjen za invalide ?? Sama sem proti temu da se parkira avto tam ampak priznam da sem ga že nekaj - krat parkirala (in na srečo nisem fasala kazni) če sem bila v gužvi ali pa sem samo na hitro kam skočla! Sama z dojenčkom ne morem hodit km daleč, zato tudi sama sparkiram na mestu za invalide, ko je nuja ! Je*at ga, tak pač je! Vsi smo krvavi pod kožo! Lp! Evo mene, še nikoli nisem parkiral na mestu za invalide in tud ne bom.Svinjsko je pa, da dojenčka postavljaš v opravičilo za totalno nemoralno dejanje. Še ena, ki nikoli ni in upam, da mi nikoli ne bo potrebno. Še ko grem z bratom v trgovino (njemu kartica pripada), pa ker v mojem avtu nimam kartice, ne parkiram na prostoru za invalide. Sama se raje 5 minut po parkirišču vozim in počakam na prosto mesto, kot da bi zasedla plac nekomu, ki ga potrebuje. Kazni za take so pa daleč, daleč premile.
|
|
|
|