Dashenka -> RE: mestno redarstvo (28.6.2009 22:57:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer. Sem si vzela čas in prebrala vse poste! Vsi se delamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] da ne parkiramo na placih za invalide, da raje postavimo km avto vstran ipd. ampak naj mi nekdo reče, da še nikdar v življenju ni parkiral vsaj enkrat avta na mesto, kjer je namenjen za invalide ?? Sama sem proti temu da se parkira avto tam ampak priznam da sem ga že nekaj - krat parkirala (in na srečo nisem fasala kazni) če sem bila v gužvi ali pa sem samo na hitro kam skočla! Sama z dojenčkom ne morem hodit km daleč, zato tudi sama sparkiram na mestu za invalide, ko je nuja ! Je*at ga, tak pač je! Vsi smo krvavi pod kožo! Lp! No, jaz sem že ena, ki v 23 letih, kolikor vozim in parkiram nisem niti 1x parkirala na placu rezerviranem za invalide. Pa živim, delam in se prevažam po centru Lj, kjer je še kar precej težko parkirat. Res smo vsi krvavi pod kožo, še zdaleč nisem voznica, ki ne dela prekrškov, v svoji šoferski karieri sem jih tudi že kar nekaj plačala, vendar pa je parkiranje na prostorih rezerviranih za invalide tako umobolno dejanje, da se mi želodec obrača.
|
|
|
|