polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Hej polma,dobrodošla,tudi ti,in žalostno za izvid,ampak treba je gledat pozitivno naprej .........no,v tem klubu,problemov sem tudi jaz,in tudi imam življenje trenutno obrnjeno na glavo in ne nisem super žena,samo dobra mami sem,kajti mojemu,nisem dobra podpora,ne more se zanest name,ne nosim finančnih transferjev,nisem dobra za nič,ker se mi fučka za vse.............pa,ko,kaj naredim,ne naredim prav,ne dovolj hitro,ne dovolj učinkovito.............skratka,stalno dobivam primerjave te žene,one žene,ki ima toliko otrok,in hodi v službo,pa hodi na faks,pa dela to in ono,jaz pa samo skrbim za tri otroke in nič drugega...........mah,vsak dan sem bolj in bolj razočarana,naj se še tako trudim,nisem dovolj dobra,zato ,ker ne hodim v službo,in tako,bom morala,dat luna s septembrom v vrtec,dva otroka bo treba hkrati uvajat,se preselit,dopoldne delat v delavnici,potem,pa vse ostalo,in moj,ja on bo nehal ob 16 in bil s familijo,ja pa jade,delal,bo do večera,ker mora,da bomo imeli dovolj denarja,ker smo pač zapufani,da bi šla jaz v redno službo odpade,ker rabimo še en avto,ne bi smela imet deljenega časa,ker on ne bi znal otrok sam popedenat.............skratka,takole je trenutno pri meni-je.....no ...................upam,polma,da tudi ti čim prej zrihtaš s svojim. Mislim, da se bo treba odpeljat v novo mesto na kofe... !!! Verjetno boš mela čas, saj si ja čist brez obveznosti !!! Ajd... !!!!