|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
8.8.2009 23:18:37   
RMRM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Maj. user posted image

Zdej pa res, lahko nočko.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
8.8.2009 23:20:01   
aleksandra silvija
Vauu, Maj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa ni kar tako!
A pride miška ponoči?

K nam hodi.
Patricia da zobek v pvrečko, zaveže, nato pa pride miška in vrečko spodaj pregrize, ukrade zobek in v vrečko kaj da.user posted image Kakšno čokolado, nalepkeuser posted image .
In potem pride na obisk njena sošolka in trdi, da mišk v resnici ni, naša pvztraja, da so in pika!user posted image
Če vrečko nagloda, ne?user posted image

NOČKO

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
9.8.2009 13:27:20   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Vauu, Maj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa ni kar tako!
A pride miška ponoči?je prišla,in nekaj prineslauser posted image

K nam hodi.
Patricia da zobek v pvrečko, zaveže, nato pa pride miška in vrečko spodaj pregrize, ukrade zobek in v vrečko kaj da.user posted image ful dobra ideja,tole z vrečko in glodanjemuser posted image user posted image Kakšno čokolado, nalepkeuser posted image .
In potem pride na obisk njena sošolka in trdi, da mišk v resnici ni,  user posted image pa taka sošolkauser posted image user posted image user posted image  naša pvztraja, da so in pika!user posted image
Če vrečko nagloda, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČKO

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
9.8.2009 14:12:50   
slovenka
pupe zdravo!

zdaj me je pa že 2x ven vrglo, tako da sem izgubila motivacijo user posted image  Se zvečer raje kaj oglasim... Fajn bodite in pa pa

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
9.8.2009 14:13:15   
slovenka
No, izgleda sem prej imela predolge romane, pa ni hotelo objaviti. user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
9.8.2009 18:23:09   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

pupe zdravo!

zdaj me je pa že 2x ven vrglo, tako da sem izgubila motivacijo user posted image   raje kaj oSe zvečer oglasim... Fajn bodite in pa pa

le nuj,le nujuser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
9.8.2009 18:45:23   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Heeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,evo še ene mamice s tremiuser posted image user posted image user posted image ,ja rmrm,tako,kot si napisala,res smo nezanimive,in nimajo časa,pa saj je vseeno,sam tko,je blo fajn,ko smo bile ena taka mala druščina,ki je bila kao,ful fajn,pa prijatelska,potem,pa kot strela z jasnega,nobene več gor,ne vem,kje se je zalomilo,samo ne mi ,o,tem,da ni časauser posted image .

jutro.... oz. zdaj je že dober dan ( madona že cel dan pišem ta roman user posted image )

že kar nekaj časa se pripravljam kako odgovoriti na to in vem, da kakorkoli bom napisala si bo katera narobe tolmačila oz. prebrala.
Res "papir" prenese vse, vendar pri napisanem ne vidiš sogovornika in ne veš na kak način so bile napisane besede.

Vesela sem, da ste me lepo sprejele medse, čeprav se mi zdi, da prej, ko sem vas samo brala, ste se zdele bolj povezane med sabo, ko pa sem pričela aktivno sodelovati tu, sem pa ugotovila, da sem si samo delala utvare.
Najprej bom začela pri uri čvekanja - čvekate zelo pozno user posted image in marsikatera med nami že spi; čez dan pa ni nikjer nobene user posted image in mi ni v interesu, da bi čvekala sama s sabo .
Nadaljujem pri tem, da preveč komunicirate prek ZS-jev in tako se nezavedno ubija čvek. Hočete obdržati zasebnost? Nemogoče, ker sodelujete na forumu in tu ni zasebnosti. Preveč se bojite, kdo vse bere tukaj - brezvezen strah, saj se pogovarjamo o čisto normalnih stvareh oz. pogovarjamo se predvsem o naših malčkih na katere smo tako ponosne.
Sedaj nadaljujem o naših malih ponosih in seveda tudi o mamicah malih ponosov.
Nekatere junijske mamice pridejo sem na čvek samo takrat, ko se imajo kaj za pohvalit ( ne me razumet narobe, saj je prav, da se pohvalijo - mo ) in sploh ne preberejo nazaj kaj se dogaja z drugimi malčicami in malčki ( tudi ostali napredujejo in prav je tako user posted image ) ali pa takrat, ko imajo kak problem user posted image user posted image - to me blazno žalosti.
Vedno bolj tudi opažam, da so nekatere mamice in otročki bolj pomembni kot drugi. Ene postavijo vprašanje in že ne veste kako bi jim še odgovorile, druge pa kar ignorirate ( čeprav npr. 3x vprašajo isto vprašanje ) - to me še bolj žalosti user posted image user posted image .
Opazila sem tudi, da ne prenesete drugačnega mnenja - vse je narobe, če se ena ne strinja. Vse je OK, če se le vse strinjamo....
saj razumete kaj hočem povedat...
Danes sem bolj slabe volje, ker je Lara fejst prehlajena ( tako hudo kašlja, da bruha zraven - smo bili pri dežurnem in so jo inhalirali)

Tako, to je moje mnenje in me prav zanima koliko od vas bo ta roman (v celoti ) prebralo user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
9.8.2009 18:47:31   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

No, izgleda sem prej imela predolge romane, pa ni hotelo objaviti. user posted image user posted image user posted image

slovenka - obstaja CTRL + A in CTRL + C ( preventiva, če pišeš "romane" ) in če ti ne objavi še CTRL + V. Pa saj to ti veš user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
9.8.2009 19:30:19   
RMRM
Dan!

Upam da ste lepo preživele nedeljo.

Samsa - helloooooooooooooooooooooooo, po dolgem času user posted image . Najprej pošiljam Lariki koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej zdrava, mami pa vesela.

Glede zgoraj napisanega se delno strinjam, res smo bolj nočne ptice in je težko sledit, sploh če je naslednji dan služba.  Samo dejstvo je, da se tekom dneva dejansko skor nobena ne oglaša, monologiranje tud ni prijetno, pol pa vedno steče čvek šele zvečer, ko me stalnice pridemo goruser posted image . Sej v končni fazi bi lahko čvek stekel tudi dopoldne, popoldne al pa zgodaj zvečer, če bi ble kandidatke, samo očitno jih res ni user posted image user posted image . Me pa tud ne moremo zakupit celodnevnega aranžmaja junijk in juničkov, a neuser posted image

Kar se tiče ignoriranja, se mi zdi b.v. sekirat oz. se s tem obremenjevat. Tud men se večkrat to zgodi, pa kaj. Smo le v virtuali. Vsega pa tko al tko ne moreš komentirat.

Glede nesprejemanja različnih mnenj pa jaz res nisem dobila takega občutka, ne vem no, al pa nisem bla tolk pozorna na to, ker res RR jemljem kot eno tako easy razvedrilo.

Kar se pa tiče poznanstev, pa lahko le tolk povem, da se jaz osebno z junijkami, s katerimi zadnje čase klepetamo tu gor, sploh še nisem nikol srečala osebno, razen z eno, tko da se ti kar pridruži našemu dolgočasnemu čvekuuser posted image , te bomo vesele.

Glede hvale svojih otročkov ti lahko le tolk napišem, da če bi na to gledala, kaj vse ostali junijčki znajo, bi se jaz lahko že pred časom poslovila od vas, ker tud približno ne gre naš razvoj v štric ostalim junijčkom, pa se glede tega ne obremenjujem. Se mi vseeno zdi super, da se pohvalimo, kaj vse naši lubki znajouser posted image .

V glavnem, z eno besedo, DOBRODOŠLA.user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
9.8.2009 19:31:07   
lunca14
Samsa...............sem te prebrala v celoti,bom pokomentirala,ko dam luna spat,in upam,da bo s tvojo pikico čim prej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
9.8.2009 19:34:51   
lunca14
rmrm.............user posted image user posted image se strinjam z vsem,samo še kako stvar bom dodala........čer tudi tebiuser posted image in tebi samsauser posted image ......................potem,pa še slovenka in as.pa smo kompletneuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
9.8.2009 19:44:02   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Kar se tiče ignoriranja, se mi zdi b.v. sekirat oz. se s tem obremenjevat. Tud men se večkrat to zgodi, pa kaj. Smo le v virtuali. Vsega pa tko al tko ne moreš komentirat.

Itak, da smo v virtuali in tu si lahko kar hočeš user posted image

Sem pa dala kost za glodat oz. ste že prejšnjo noč poskrbele zato user posted image in še to sem pozabila dopisati, da nam manjka spontanosti ( z moje strani je povedano in zaključeno - nadaljujemo z "normalnimi temami" )

RMRM: hvala za pikapoke in rožico user posted image in user posted image user posted image , da si se prebila čez moj romanuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
9.8.2009 19:51:36   
aleksandra silvija
čeeer

Samsa, sem vse prebrala.
Sem res podobnega mnenja kot RMRM, bom kasneje mal več napisala, sedaj moram otroke spravit spat.
Samo glede komentiranja. Če bi mislila na to, da ne bom katere spustila in se s tem izognila užaljenosti, sploh ne bi več pisala tu gor.
komentiram, kar se spomnem in se sploh nisem pozorna na to, koliko in od katere sem komentirana. Čatna!
Lara:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
9.8.2009 19:57:32   
lunca14
Bom probala bit kar se da hitra,ker moram it ven,k mojima..........mene so tud večkrat ignorirale,pa sem včasih potarnala,včasih pozabila,vseeno pa mi ni bilo,ker mislim,da sem se toliko trudila,da sem skoraj vsako komentirala,če je mela kak problem,sem vedno poskusila z odgovorom,in tudi vedno je bil iskren,nisem,pa vedno dobila tega nazaj.Najbolj me je prizadelo to,ko sem zadnjič napisala da imam probleme,potem,pa vidim,da so nekdanje junijke na drugih temah,moje teme pa niso pogledale,to pa priznam boli,a kaj čem,ne morem bit za vse aktualna.Kar se tiče nasih sončkov,tud moj še zdaleč ni primerljiv z ostalimi,pa nisem nobeni fouš,niti ga ne menjam z nobenim drugim,in tudi priznam česa vse še ne obvlada.Kar se tiče spontanosti,mislim,da sem jo vnesla,vedno sem bila za stvar,za resne stvari ali pa za hece,tako,da..........tud javljam se skoz čez dan,sam res nobene ni gor,ampak se mi zdi včasih fino,da kaj pa vseeno napišem,no sedaj,ko sem malo bolj slabe volje,in mam probleme,se javljam bolj poredko čez dan,ampak vseeno skušam vnesti malo sonca gor,čeprav ga trenutno pri meni bolj malo.Na kratko,tudi tukaj v virtualnem svetu,sem to kar sem privatno,se ne skrivam,za monitorjem,in ne komentiram na zs.ju,ampak tukaj,pred očmi javnosti.

Pa,mi mamo nov zobek           11 po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
9.8.2009 20:33:43   
Samsa

Pa,mi mamo nov zobek           11 po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za nov zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

A je še kateri tako vroče kot meni? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
9.8.2009 20:40:55   
lunca14
Ne samsa,sam tebi je vroče..........pa vidiš,spet me nisi komentiralauser posted image ,bi te lepo prosila,da napišeš,kaj si misliš o meni,ker rada vidim,da sem na čistem,lahko so tudi graje,jih sprejmemuser posted image ...............pri meni dva že spita,sedaj pa moram it pomagat lakirat,ker drugače,me bo moj razženil,me že cel,dan gleda,ko da sem z marsa padla,pa sem mu pomagala,kar sem lahko,plus tega,da sem mela še vse tri zdraven,ker jih nisem hotla dat našim,ker so jih meli cel teden,res se mi ne zdi fer do njih.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.8.2009 20:55:26   
Samsa

pa vidiš,spet me nisi komentiralauser posted image ,

Lej, jaz sem se izkašljala ven in s tem je zame to zaključeno kot sem že napisala.
Kaj naj komentiram pri tebi? Vem, da imaš včasih težave ( kdo jih pa nima? ) in da se trudiš, da bi jih čimprej rešila ( tako kot vse ); tudi jaz sem se trudila in vsako komentirala, pa sem videla, da ni v tem ne + in ne - v tem user posted image
Glede "nekdanjih" pa tako: sploh ne morem komentirat zakaj je prišlo do tega, da so "nekdanje" - to morajo same in upam, da tudi kdaj bodo. Čeprav tu je virtuala in nobeden ni dolžen, da se javlja tukaj.

Ma, bluzim nekaj - se mi zdi, da sploh ne vem kaj hočem napisat user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.8.2009 20:59:20   
lunca14
Vidiš,jaz sem pa kontra,če nekaj začnem,rada tudi končam,tako,da prosim,če imaš kaj ,kar ti pri meni ni všeč,lepo povej.Jaz zate nimam nobene pripombe,razen to,da pogrešam zajtrke,prav fino je blo videt zjutraj tvoje poste,resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.8.2009 21:02:37   
polma
hej, lunca in samsa!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.8.2009 21:23:24   
polma
samsa- mislim, da sem jaz tista ki dostikrat jamram user posted image . Kaj naj rečem...sem veliko sama z malim, pa z obema otrokoma, ker sem še na porodniški-pardon, mi je lih potekla-pa dostikrat napišem cele romane ki jih potem sploh ne oddam. Sem v slabem obdobju, čeprav sem dobrovoljček se kar ne morem pobrat zadnje čase. z user posted image se stalno pričkava, malo razmetava puberteta, mali pa visi na meni stalno in sem crknjena ko pes. očitno ne znam porihtat ne sebe ne svoje familje, pa  ko mi res ne znese več, se javim n RR.

hvala  vsem za dobre želje-žal pa izvid potrjuje raka. Zdaj čakamo še, če bo za našo babi dovolj injekcije in tablete, al bo rabla kemoterapijo. K.u.r.c.

Dojim pa še vedno-zdaj je imel tine virozo in ga je dojenje reševalo, ker je non-stop pil pri meni, kar je super-ne bi pa raje niti omenjala, da se še vedno zbuja ponoči. evo spet -ne znam porihtat. gre pa v vrtec, menda bo to pomagalo da se preneha dojit.

pošiljam vsem junijskim kraljicam en veeelik user posted image !!!!!

lunca, mislim nate in ti spet povem isto kot že parkrat-faca si! Super žene in mamica!!! Drži se!!!

as-ti si pa itak heroj, ti in tvoj jernej!

Nisem namerno izpostavila samo as in lunce, ker je tut rMRM težkokategorna mama-čestitam tebi in as, da sta se odločli z 4urni delavnik, kot je rekla as, važno je da naši otroci vejo da smo bile  z njimi- in slovenka še vedno naša intelektualka, ki pada globoooko v materinstvo user posted image !!!

samsa - user posted image !

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.8.2009 21:37:16   
lunca14
Hej polma,dobrodošla,tudi ti,in žalostno za izvid,ampak treba je gledat pozitivno naprejuser posted image user posted image .........no,v tem klubu,problemov sem tudi jaz,in tudi imam življenje trenutno obrnjeno na glavo in ne nisem super žena,samo dobra mami sem,kajti mojemu,nisem dobra podpora,ne more se zanest name,ne nosim finančnih transferjev,nisem dobra za nič,ker se mi fučka za vse.............pa,ko,kaj naredim,ne naredim prav,ne dovolj hitro,ne dovolj učinkovito.............skratka,stalno dobivam primerjave te žene,one žene,ki ima toliko otrok,in hodi v službo,pa hodi na faks,pa dela to in ono,jaz pa samo skrbim za tri otroke in nič drugega...........mah,vsak dan sem bolj in bolj razočarana,naj se še tako trudim,nisem dovolj dobra,zato ,ker ne hodim v službo,in tako,bom morala,dat luna s septembrom v vrtec,dva otroka bo treba hkrati uvajat,se preselit,dopoldne delat v delavnici,potem,pa vse ostalo,in moj,ja on bo nehal ob 16 in bil s familijo,ja pa jade,delal,bo do večera,ker mora,da bomo imeli dovolj denarja,ker smo pač zapufani,da bi šla jaz v redno službo odpade,ker rabimo še en avto,ne bi smela imet deljenega časa,ker on ne bi znal otrok sam popedenat.............skratka,takole je trenutno pri meni-je.....nouser posted image ...................upam,polma,da tudi ti čim prej zrihtaš s svojim.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.8.2009 21:37:51   
Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: polma

hvala  vsem za dobre želje-žal pa izvid potrjuje raka. Zdaj čakamo še, če bo za našo babi dovolj injekcije in tablete, al bo rabla kemoterapijo. K.u.r.c.

polma zate user posted image user posted image user posted image in za tvojo babi user posted image user posted image user posted image , da bi bile dovolj inekcije in tablete.

Zdaj vas pa zapuščam, se grem malo k mojemu user posted image stisnit in potem ninat.
Želim vam mirno noč in bolj vesel dan jutri in vse naslednje dni

Nočko

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
9.8.2009 21:50:45   
polma

Hej polma,dobrodošla,tudi ti,in žalostno za izvid,ampak treba je gledat pozitivno naprejuser posted image user posted image .........no,v tem klubu,problemov sem tudi jaz,in tudi imam življenje trenutno obrnjeno na glavo in ne nisem super žena,samo dobra mami sem,kajti mojemu,nisem dobra podpora,ne more se zanest name,ne nosim finančnih transferjev,nisem dobra za nič,ker se mi fučka za vse.............pa,ko,kaj naredim,ne naredim prav,ne dovolj hitro,ne dovolj učinkovito.............skratka,stalno dobivam primerjave te žene,one žene,ki ima toliko otrok,in hodi v službo,pa hodi na faks,pa dela to in ono,jaz pa samo skrbim za tri otroke in nič drugega...........mah,vsak dan sem bolj in bolj razočarana,naj se še tako trudim,nisem dovolj dobra,zato ,ker ne hodim v službo,in tako,bom morala,dat luna s septembrom v vrtec,dva otroka bo treba hkrati uvajat,se preselit,dopoldne delat v delavnici,potem,pa vse ostalo,in moj,ja on bo nehal ob 16 in bil s familijo,ja pa jade,delal,bo do večera,ker mora,da bomo imeli dovolj denarja,ker smo pač zapufani,da bi šla jaz v redno službo odpade,ker rabimo še en avto,ne bi smela imet deljenega časa,ker on ne bi znal otrok sam popedenat.............skratka,takole je trenutno pri meni-je.....nouser posted image ...................upam,polma,da tudi ti čim prej zrihtaš s svojim.

Mislim, da se bo treba odpeljat v novo mesto na kofe...user posted image user posted image user posted image !!!
Verjetno boš mela čas, saj si ja čist brez obveznosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Ajd...user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
9.8.2009 22:09:30   
RMRM
Ojla!

Punce, za vsakim dežjem posije sonce, tko da samo pozitivno naprej user posted image user posted image user posted image .

Lunca, user posted image user posted image user posted image  za zobke. Naš je tud dobil zdej 3 naenkrat. user posted image user posted image

Polma, upam da se vse izteče kar najbolje user posted image user posted image user posted image . Puberteta, ja, ja, bi se dalo o tem govorit, sploh o tisti pri 12ih in poluser posted image , biti sama z otroki, tud o tem bi se dalo oooooooooooooooogromno napisatuser posted image user posted image user posted image . Lepo da si se javila.

Samsa, daj ne bodi slabe voljeuser posted image , sej me tukaj smo čist prijazne, res da mal dolgočasne, ampak prijazneuser posted image . Jaz tud pogrešam tvoje zajtrke. Sem vidla na FB da mate nov vozek. Lep je. Upam da Lara uživa v njem.

Lunca, tvojga bi blo pa tud treba mal čez kolen dat user posted image user posted image . Ampak moški so pač moški. Boš vidla, ko se boste preselil, se bo odprl čist drug svet, zdej sta oba čist preveč utrujena, služba, otroci, selitev, ki pa tud ni mačji kašelj. Pol se bosta pa oba ful umirila, pa bo vse ok. Držim pesti.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.8.2009 22:11:53   
lunca14
Ti,kar prid,sam,ne vem,če mi bo dovolil it,no dovolil ja,sam potem bo nos do tal,češ on dela,jaz pa na kavo hodim.............ja,in nimam nobenih obveznosti,če ne spim ponoči,se lahko komot naspim,čez dan,imam čas,kadarkoli,samo,če me vidi na sedežni,takrat ,ko lun spi,mi reče,a,ne bi šla raje meni pomagat,drugače,pa..............ja,ti se kar naspiuser posted image ,on je bil eno noč prvo pri maju,je prespal,na ležalniku,pa je rekel,da drugo ne more več,ker je preveč zaspan,in da ne more nič,jaz sem mu rekla,no,jaz tudi nisem spala,pa je šlo mimo njegovih ušes,kao,ja,ja,saj spiš,po par ur............ma,res ,sem tok jezna,da bi lahko pisala celo noč.............počutim,se kot en kup d......a,že od malega imam zelo nisko samopodobo,in sedaj mi jo še on spodjeda,tako,da me je že prepričal,da nisem nič vredna,upam,da bodo vsaj moji otroci,znali cenit to kar jim dajem.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.