![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 4.8.2009 13:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny AS daj mi prosim na zs pošlji tvoj mail za slike, ker jaz imam enega pa mi ga skoz zavrača men pa tvojih mailov noče na outlook dostavit, na gmail mi jih pa je, tko da hvaaaalaaaaaaaaa - čeprav si mi zabasala outlook
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 4.8.2009 13:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 no,pa mislim,da je šla moja selitev po gobe,si lahko mislite zakaj?,ker me ima moj dovolj ......................tako,saj sem vedela,da to brezmadežno stanje v naši družini pomeni čisto nekaj drugega,krinka,za nekaj prikrit,pa sem to odkrila mu povedala in očitno,je bilo to zanj preveč .............mogla,sem to s sebe ven dat upam, da ni hujšega, pa da ste se pomenili
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 4.8.2009 20:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste zdej vse? Še kr na dopustu? kleo slovenka RMRM lunca aleksandra silvija alea01 *mojca* babysolza anaj I.daisy ???
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 4.8.2009 20:46:29
|
|
|
|
lunca14
|
Jst sem tuki,sem pa zadnjič ujela našo mojco na rr-u,na drugi debati,tako,da mi je blo kar malo hudo,ker vidim,da noče več k nam priti na čvek,pa lidija jenko,je tud še aktivna,pa beyba,pa anamor.........tuki,pa nismo zanimeve,al pa nimamo zanimivih tem .................pa samsa,bebysolza,mtinca,polma,lonapo,ninny,......................
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 4.8.2009 21:04:02
|
|
|
|
*anamor*
|
oj ste ste zanimive, samo časa je malo. No jaz pa sem danes prodala naš voziček. :) Sem res vesela. No naš Taj je že tak navihanček in šiba tudi že tako, da ga prav lovimo.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 4.8.2009 21:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Očitno nisem nič pogrešana hec hec Ni časa spljoh za računalnik. Imamo pravo aktivko doma. Po tej njeni bolezni nazadnje je sam še hiperaktivec. Znamo že mnogo mnogo več besed kot teden dni nazaj, skratka, luštno nam je. Predvsem pa me je velikokrat sram, ko gremo po trgovini in ona mimoidočim kliče o-o . P atist njen šarmerski pogled in mežikanje. Res hitro osvaja tudi tiste "neprave " besede. P.izda je bila kaj hitro na jeziku, ni blo treba rečt 2-krat. V bistvu pobira besede od nas, ko se pogovarjamo. V službi se imam fajn, avtek je na poti, za vikend bo že doma , na morju smo bli v nedeljo za en dan, Sara je uživala do fula. Beseda kopa kopa in čofa čofa so bile cel dan. Ko je bla v vodi vriskanja tolk, da so jo morali vsi pogledat. Ko pa je blo treba ven iz vode pa strašanski jok Ne bodite jezne, če se ostale nič ne javimo. Enostavno kakšen dan nimam časa niti za TV. Zdaj celo vstajam že pred 5-to zjutraj, zato je spanec pri meni s kurami zvečer. Se še kej oglasim.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.8.2009 19:41:20
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Vidim da je tu gor eno veliko zatišje . V glavnem mi smo z morja, smo se imeli prekrasno, otroci so uživali v topli vodi. Doma nas pa spet čaka mal dela. Bi mogla bit ograja okrog parcele skor fertik, pa naju mojster mal na........e . Ampak bo že, če ne jutri pa čez par dni . Lunca, upam da so slabi dnevi mimo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.8.2009 23:06:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeeeeeeeeeeeeeeer! RMRM-WB! Kako si ti, Lukas? Lunca-kako si? Nya--te dni je pri na na počitnicah nečakinja, danes sem peljala otroke gledat Ledeno dobo, Lovra pa je zunaj pazila njegova botrca . Didlinaa-tvoja Sra je pa res zgovorna punca.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 5.8.2009 23:14:41
|
|
|
|
lunca14
|
a.s........rmrm.......kako smo,ja kaj naj rečem,za en k......... maj,je spet v bolnici,ima napad astme,tak,da
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.8.2009 0:10:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 a.s........rmrm.......kako smo,ja kaj naj rečem,za en k......... maj,je spet v bolnici,ima napad astme,tak,da Oh, Lunca! Saj ne morem verjet, no! Evo, zate in Maja:
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.8.2009 0:20:05
|
|
|
|
lunca14
|
a.s.......................saj,jaz tud ne morem verjet,ampak tko je,no vsaj zdravila so prijela in je bolje,jutri je na opazovanju,in upam,da v petek domov.Hvala za pika poke in objemčke,jih rabim,vračam
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.8.2009 8:53:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca, kako je danes? Bolje?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.8.2009 9:35:41
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca Za Maja
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.8.2009 10:12:20
|
|
|
|
RMRM
|
AS, Lunca, mi smo OK. Lukas zna BABABA in MAMAMA. To je ves čas na programu . Cukamo, praskamo in ščipamo, na previjalni ga komaj dam v red , sploh ko je pokakan, mu je treba skor roke prilimat, ker se koj vlečemo za nekaj . Zdej pa greva mal ven na sonček. Se zvečer tipkamo, če bosta kej ogrog prišle
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.8.2009 10:14:36
|
|
|
|
RMRM
|
AS, ti si mi pa kar lušte nardila s Čateškimi. Super da ste tko uživali. Zdej pa res grem, lep dan vsem. Pa, pa
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.8.2009 11:52:27
|
|
|
|
polma
|
HOJLALA!!!! Mi smo z morja, bilo je krasno !!!!! Nisem brala vsega, kaj se dogaja, vidim da moram nujno poslat za vse ki ste žalostne!!! Pošiljam kup za vse, ki jih nucate, vzemite si jih!!!!! Mi v bistvu čakamo izvide, ki upam d bojo negativni... Več ne bom govorila- niso zame ali za moja ootroka, dragega, pa vseeno blizu... dRŽMO PESTI!!!! nisem prav vesela, tole čakanje me kar j.eb.e..... Se javim, ko bom boljše volje!!!!!
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 6.8.2009 21:33:53
|
|
|
|
lunca14
|
Mi smo bolje,in še dobro da je šel v bolnico,ker je imel začetek pljučnice,upam,da gre jutri domov,ker pogrešam svoja dva ostala sončka.Lep pozdrav tudi tebi polma,in upam,da čim prej izveš,kar pač moraš izvedeti,in da bo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 7.8.2009 14:57:29
|
|
|
|
slovenka
|
mamice dobro jutro Mi še vse od Španije zelo dolgo spimo zjutraj - pa še kar jaz potegnem - no, danes, ko nisem šla v službo... spi pikica tam do 9h ali 10h - samo zvečer je pa akcija - včeraj je komaj dragemu uspelo, da jo je uspaval nekaj po 21h. Drugače smo včeraj popoldne šli po nakupih v Mb, pa na en sladoled, videli smo veliko otrok... sošolko, ki ima dva z 2 letoma razlike in sem se seveda zanimala, kako je to DAnes dopoldne sva pa šle same na Ptuj po nakupih, moramo 2 obiska naredit zdaj v kratkem, pa sva kupovale darila. Je bila tako pridna Sofija... Lunca, vam se pa dogaja... samo fajn, da bo zdaj spet VSE dobro, upam Polma, hm, težko čakanje - saj bo vse dobro in si boste oddahnili RMRM, mi smo pa še zmeraj čist na začetku z ograjo Pri nas zdaj, kar ima dragi novo službo, več nič ne naredimo... še delamo garažo, pa gre vse ful počasi Kuham, pa neko zadevo pišem... tako da pa pa, pa pa, pa pa...
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 7.8.2009 22:07:42
|
|
|
|
lunca14
|
Ojla,mi smo še kar v bolnici,čeprav je maj veliko bolje,a še vedno ni ok,tako,da mogoče jutri pa le gre domov,malo je zoprno,zaradi tamalih dveh,ko ju morata čuvat moja starša,pa imata oba delo,tako,da upam,da pride jutri domov. Slovenka.lepo,da se potepata in da je sofija tako pridno dete,no po tanovem tudi mi malo več spimo ponoči,še malo pa bo prespal celo noč,brez umesnega jokanja,dojenje ponoči,pa sva ukinila,samo še pred spanjem,in zjutraj,za zrkljanje.Lahko noč,vsem nečvekicam
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 7.8.2009 22:33:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Polma, tudi jaz držim pesti, da bo vse tako, kot treba. Slovenka- no, kako je, če je med otrokoma 2 leti razlike? Lunca-- . Sem upala, da bo danes Maj doma. Ti si čez dan pri Maju. Zna res biti nerodno zaradi varstva. Ampak saj gre za bolezen, saj otroka nista v varstvu zato, ker si ti kar tako nekam šla, ne?!
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 7.8.2009 22:38:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čez dan sem zelo težko za računalnikom. Lovro je pravi mali raziskovalec in mu moram bit neprestano za petami. V bistvu se lažje pogovarjam po mobiju. Se lahko z mobijem premikam in vmes rešujem Lovra iz težav. Zvečer pa....se mi včasih ne da, sploh ker ni nobene gor Lunca-te vidim. Si doma?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 7.8.2009 22:51:17
|
|
|
|
lunca14
|
Ja ,as,še neki časa bom,pa ne dolgo,moram it spat,pa sem še nekaj urejala,pa hladilnik moram odtalit,pa da ne govorim,kako stanovanje je,če ne pospravljaš,par dni,groza,ko bi se ščurki zaredili,mi bo še sanitarna prišla ,ma,ja glede varstva je smotano,sej,če ne bi šlo drugače,bi pa vzela oba sabo,ni druge,sam,bit cel,dan noter se našim zmeša ...............nekako bomo že...........pa hvala za lepe želje,in poke,pomagajo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 7.8.2009 23:02:07
|
|
|
|
lunca14
|
Aja pa še to,mene tud jezi,ko vidim,da ni nobene več gor,smo čist zamrle,pa kaj je narobe,julijke,pa šopajo,pa pričajo,ko zmešane,dejte se mal zbudit,ajmo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 7.8.2009 23:04:43
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Lunca , za Maja, da čimprej pride domov. Verjamem da je ful težko. Polma, tudi tebi da se vse izteče kot se mora. AS - sem ful vesela, da obstajajo mobii . Jaz pa nekaj dajem na bolho, pa mi ful nagaja , grem še 1x poskusit, pol pa pridem pogledat če je katera tu gor.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 7.8.2009 23:27:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM-uspelo? JA, HB za mobije . Drgač bi mi blo dolgčas stalno za malim letam, tako pa lahk vmes vsaj čvekam Lunca---ti se naspi in ne glej kako je pospravljeno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.