|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
4.8.2009 13:35:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

AS daj mi prosim na zs pošlji  tvoj mail za slike, ker jaz imam enega pa mi ga skoz zavračauser posted image

men pa tvojih mailov noče na outlook dostavit, na gmail mi jih pa je, tko da hvaaaalaaaaaaaaa - čeprav si mi zabasala outlook user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
4.8.2009 13:36:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image no,pa mislim,da je šla moja selitev po gobe,si lahko mislite zakaj?,ker me ima moj dovoljuser posted image ......................tako,saj sem vedela,da to brezmadežno stanje v naši družini pomeni čisto nekaj drugega,krinka,za nekaj prikrit,pa sem to odkrila mu povedala in očitno,je bilo to zanj prevečuser posted image .............mogla,sem to s sebe ven dat

upam, da ni hujšega, pa da ste se pomenili

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
4.8.2009 20:40:42   
Anonimen
Kje ste zdej vse? Še kr na dopustu?

kleo
slovenka
RMRM
lunca
aleksandra silvija
alea01
*mojca*
babysolza
anaj
I.daisy
???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
4.8.2009 20:46:29   
lunca14
Jst sem tuki,sem pa zadnjič ujela našo mojco na rr-u,na drugi debati,tako,da mi je blo kar malo hudo,ker vidim,da noče več k nam priti na čvek,pa lidija jenko,je tud še aktivna,pa beyba,pa anamor.........tuki,pa nismo zanimeve,al pa nimamo zanimivih temuser posted image .................pa samsa,bebysolza,mtinca,polma,lonapo,ninny,......................

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
4.8.2009 21:04:02   
*anamor*
oj

ste ste zanimive, samo časa je malo. No jaz pa sem danes prodala naš voziček. :) Sem res vesela.
No naš Taj je že tak navihanček in šiba tudi že tako, da ga prav lovimo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
4.8.2009 21:28:14   
Anonimen
Čer. Očitno nisem nič pogrešanauser posted image user posted image hec hec

Ni časa spljoh za računalnik. Imamo pravo aktivko doma. Po tej njeni bolezni nazadnje je sam še hiperaktivec.
Znamo že mnogo mnogo več besed kot teden dni nazaj, skratka, luštno nam je. Predvsem pa me je velikokrat sram, ko gremo po trgovini in ona mimoidočim kliče o-ouser posted image . P atist njen šarmerski pogled in mežikanje.user posted image Res hitro osvaja tudi tiste "neprave " besede. P.izda je bila kaj hitro na jeziku, ni blo treba rečt 2-krat. V bistvu pobira besede od nas, ko se pogovarjamo.

V službi se imam fajn, avtek je na poti, za vikend bo že doma user posted image , na morju smo bli v nedeljo za en dan, Sara je uživala do fula. Beseda kopa kopa in čofa čofa so bile cel dan. Ko je bla v vodi vriskanja tolk, da so jo morali vsi pogledat. Ko pa je blo treba ven iz vode pa strašanski jokuser posted image user posted image

Ne bodite jezne, če se ostale nič ne javimo. Enostavno kakšen dan nimam časa niti za TV. Zdaj celo vstajam že pred 5-to zjutraj, zato je spanec pri meni s kurami zvečer.user posted image

Se še kej oglasim.user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
5.8.2009 19:41:20   
RMRM
Dan!

Vidim da je tu gor eno veliko zatišjeuser posted image .

V glavnem mi smo z morja, smo se imeli prekrasno, otroci so uživali v topli vodi. Doma nas pa spet čaka mal dela. Bi mogla bit ograja okrog parcele skor fertik, pa naju mojster mal na........euser posted image . Ampak bo že, če ne jutri pa čez par dniuser posted image .

Lunca, upam da so slabi dnevi mimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
5.8.2009 23:06:06   
aleksandra silvija
Čeeeeeeeeeeeeeeer!

RMRM-WB! Kako si ti, Lukas?

Lunca-kako si?

Nya--te dni je pri na na počitnicah nečakinja, danes sem peljala otroke gledat Ledeno dobo, Lovra pa je zunaj pazila njegova botrcauser posted image .

Didlinaa-tvoja Sra je pa res zgovorna punca.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.8.2009 23:14:41   
lunca14
a.s........rmrm.......kako smo,ja kaj naj rečem,za en k.........user posted image maj,je spet v bolnici,ima napad astme,tak,dauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.8.2009 0:10:07   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

a.s........rmrm.......kako smo,ja kaj naj rečem,za en k.........user posted image maj,je spet v bolnici,ima napad astme,tak,dauser posted image

Oh, Lunca! Saj ne morem verjet, no!
Evo, zate in Maja:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.8.2009 0:20:05   
lunca14
a.s.......................saj,jaz tud ne morem verjet,ampak tko je,no vsaj zdravila so prijela in je bolje,jutri je na opazovanju,in upam,da v petek domov.Hvala za pika poke in objemčke,jih rabim,vračamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.8.2009 8:53:20   
aleksandra silvija
Lunca, kako je danes?
Bolje?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.8.2009 9:35:41   
RMRM
Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.8.2009 10:12:20   
RMRM
AS, Lunca, mi smo OK. Lukas zna BABABA in MAMAMA. To je ves čas na programuuser posted image user posted image user posted image . Cukamo, praskamo in ščipamo, na previjalni ga komaj dam v reduser posted image , sploh ko je pokakan, mu je treba skor roke prilimat, ker se koj vlečemo za nekajuser posted image . Zdej pa greva mal ven na sonček. Se zvečer tipkamo, če bosta kej ogrog prišle user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.8.2009 10:14:36   
RMRM
AS, ti si mi pa kar lušte nardila s Čateškimi. Super da ste tko uživali.

Zdej pa res grem, lep dan vsem. Pa, pa user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.8.2009 11:52:27   
polma
HOJLALA!!!!

Mi smo z morja, bilo je krasno user posted image user posted image user posted image !!!!!

Nisem brala vsega, kaj se dogaja, vidim da moram nujno  poslat user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki ste žalostne!!!

Pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki jih nucate, vzemite si jih!!!!!

Mi v bistvu čakamo izvide, ki upam d bojo negativni... Več ne bom govorila- niso zame ali za moja ootroka, dragega, pa vseeno blizu... dRŽMO PESTI!!!!

nisem prav vesela, tole čakanje me kar j.eb.e.....

Se javim, ko bom boljše volje!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.8.2009 21:33:53   
lunca14
Mi smo bolje,in še dobro da je šel v bolnico,ker je imel začetek pljučnice,upam,da gre jutri domov,ker pogrešam svoja dva ostala sončka.Lep pozdrav tudi tebi polma,in upam,da čim prej izveš,kar pač moraš izvedeti,in da bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.8.2009 14:57:29   
slovenka
mamice dobro jutro user posted image

Mi še vse od Španije zelo dolgo spimo zjutraj - pa še kar jaz potegnem - no, danes, ko nisem šla v službo... spi pikica tam do 9h ali 10h - samo zvečer je pa akcija - včeraj je komaj dragemu uspelo, da jo je uspaval nekaj po 21h.

Drugače smo včeraj popoldne šli po nakupih v Mb, pa na en sladoled, videli smo veliko otrok... sošolko, ki ima dva z 2 letoma razlike in sem se seveda zanimala, kako je to user posted image

DAnes dopoldne sva pa šle same na Ptuj po nakupih, moramo 2 obiska naredit zdaj v kratkem, pa sva kupovale darila. Je bila tako pridna Sofija... user posted image

Lunca, vam se pa dogaja... samo fajn, da bo zdaj spet VSE dobro, upam user posted image

Polma, hm, težko čakanje - saj bo vse dobro in si boste oddahnili user posted image

RMRM, mi smo pa še zmeraj čist na začetku z ograjo user posted image  Pri nas zdaj, kar ima dragi novo službo, več nič ne naredimo... še delamo garažo, pa gre vse ful počasi user posted image

Kuham, pa neko zadevo pišem... tako da pa pa, pa pa, pa pa...user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.8.2009 22:07:42   
lunca14
Ojla,mi smo še kar v bolnici,čeprav je maj veliko bolje,a še vedno ni ok,tako,da mogoče jutri pa le gre domov,malo je zoprno,zaradi tamalih dveh,ko ju morata čuvat moja starša,pa imata oba delo,tako,da upam,da pride jutri domov.
Slovenka.lepo,da se potepata in da je sofija tako pridno dete,no po tanovem tudi mi malo več spimo ponoči,še malo pa bo prespal celo noč,brez umesnega jokanja,dojenje ponoči,pa sva ukinila,samo še pred spanjem,in zjutraj,za zrkljanje.Lahko noč,vsem nečvekicamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.8.2009 22:33:38   
aleksandra silvija
Polma, tudi jaz držim pesti, da bo vse tako, kot treba.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka- no, kako je, če je med otrokoma 2 leti razlike?user posted image

Lunca--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem upala, da bo danes Maj doma. Ti si čez dan pri Maju. Zna res biti nerodno zaradi varstva. Ampak saj gre za bolezen, saj otroka nista v varstvu zato, ker si ti kar tako nekam šla, ne?!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.8.2009 22:38:16   
aleksandra silvija
Čez dan sem zelo težko za računalnikom. Lovro je pravi mali raziskovalec in mu moram bit neprestano za petami.user posted image
V bistvu se lažje pogovarjam po mobiju. Se lahko z mobijem premikam in vmes rešujem Lovra iz težav.user posted image
Zvečer pa....se mi včasih ne da, sploh ker ni nobene goruser posted image user posted image

Lunca-te vidim. Si doma?

Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.8.2009 22:51:17   
lunca14
Ja ,as,še neki časa bom,pa ne dolgo,moram it spat,pa sem še nekaj urejala,pa hladilnik moram odtalit,pa da ne govorim,kako stanovanje je,če ne pospravljaš,par dni,groza,ko bi se ščurki zaredili,mi bo še sanitarna prišlauser posted image user posted image ,ma,ja glede varstva je smotano,sej,če ne bi šlo drugače,bi pa vzela oba sabo,ni druge,sam,bit cel,dan noter se našim zmešauser posted image ...............nekako bomo že...........pa hvala za lepe želje,in poke,pomagajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.8.2009 23:02:07   
lunca14
Aja pa še to,mene tud jezi,ko vidim,da ni nobene več gor,smo čist zamrle,pa kaj je narobe,julijke,pa šopajo,pa pričajo,ko zmešane,dejte se mal zbudit,ajmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.8.2009 23:04:43   
RMRM
Ojla!

Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za Maja, da čimprej pride domov. Verjamem da je ful težko.

Polma, tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se vse izteče kot se mora.

AS - sem ful vesela, da obstajajo mobiiuser posted image .

Jaz pa nekaj dajem na bolho, pa mi ful nagaja user posted image user posted image user posted image , grem še 1x poskusit, pol pa pridem pogledat če je katera tu gor.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.8.2009 23:27:40   
aleksandra silvija
RMRM-uspelo?
JA, HB za mobijeuser posted image user posted image user posted image . Drgač bi mi blo dolgčas stalno za malim letam, tako pa lahk vmes vsaj čvekamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca---ti se naspi in ne glej kako je pospravljeno!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.