|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
30.7.2009 23:30:31   
lunca14
user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
31.7.2009 7:22:15   
anaj22
dobro jutro

kleo ne poznam pravilnega ležanje in sednaj, men sam noben položaj ne odgovarja me zdnje dni skoz trtica boli, zako že komej čakam ponedeljek, ko gremo mal na morje se naplavat

se pa pozna da je čas dopustov in da so naši malčki ful kativi ker su fum mal čveka tele gor

jaz sem se odločla da bom mela dons generlano, sam še kar nisem začela, čeprov sem mela namen štartat že ob 7h

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
31.7.2009 7:44:33   
lunca14
anaj..............pridna,samo ne pretiravej,sej veš potem te bo pa vse bolelo,no lep dan ti želimuser posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
31.7.2009 22:22:39   
Anonimen
olauser posted image

je kdo pokonci?
S tamalo sva bli cel dan v mestu,sem cist,popolnoma...fuc.to pa je blo.Sem sla po rolko za necaka,nazadnje pa izpade celodnevna tura.Je blo treba se malo za dopust nakupit...tamala je bila tooolk pridkana,res zelo...meni so pa noge skoraj prec padle.ni to zauser posted image
Anaj,se vse svetiuser posted image user posted image ?
Lunca,ste pekli kaj danesßMi smo sli vceraj prekontrolirat koruzo,pa se ni.Se kak teden,dva ib bo super.

Zdaj bomo sli kar na slo.obalo.Rabim kak predlog,kje je najbolj primerno,za otroke sploh.Pa kak hotel?Upam,da bomo kaj frej dobili.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
1.8.2009 7:01:06   
anaj22
Dobro Jutro

Sem bla včeri dokej pridna, se mi pozna da sem tečka user posted image , danes moram še okna pomit, pa cune so za par in likat, pa stvari za na morje prštimat, joj se sploh ne neha. Pop. gremo pa še na en piknik upam da nom čist fuč .

Lep viken davm želim in če se mi ne uspe nič jeviti, uživejte drug teden, mi upam da se bo mo naplavali.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
1.8.2009 8:21:16   
lunca14
user posted image
user posted image
user posted image lep danuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
1.8.2009 8:23:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Dobro Jutro

Sem bla včeri dokej pridna,user posted image user posted image pridna,pridna mamiuser posted image user posted image user posted image  se mi pozna da sem tečka user posted image , ne pa nisi tečka,si pa nosečkauser posted image user posted image danes moram še okna pomit, pa cune so za par in likat, pa stvari za na morje prštimat, joj se sploh ne neha. Pop. gremo pa še na en piknik upam da nom čist fuč .

Lep viken davm želim in če se mi ne uspe nič jeviti, uživejte drug teden, mi upam da se bo mo naplavali.user posted image user posted image user posted image lepo se mejte,pa lepo se naplavajte

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
1.8.2009 12:11:36   
Anonimen
Ojla

Mi bomo zgleda kar danes odpotovali,tako da........jjjjjjuuuuuuuuupiiiiiiijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Se slisimo jeseniuser posted image

...mogoce bom v avgustu se kaj do neta prisla.Cauciuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
1.8.2009 12:44:12   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ojla

Mi bomo zgleda kar danes odpotovali,tako da........jjjjjjuuuuuuuuupiiiiiiijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Se slisimo jeseniuser posted image

...mogoce bom v avgustu se kaj do neta prisla.Cauciuser posted image

Lepo se mej,pa poišči kje internet in se malo javi,drugače pa uživajte kar sedauser posted image user posted image user posted image user posted image ............................ps....pogrešala te bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
1.8.2009 12:51:17   
Anonimen
Hvala Luncauser posted image Drugace pa ,ves kaj pocnem......L I K A Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
1.8.2009 13:21:41   
lunca14

Hvala Luncauser posted image Drugace pa ,ves kaj pocnem......L I K A Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a veš koliko dni že jaz likam,pa še vedno nisem,bom,šla zdejle,če bo lun zaspaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
1.8.2009 23:29:04   
slovenka
Ojla mamičke, samo da se vam malo javim. Jutri bom pa poskušala za nazaj prebrat - za zadnji teden, saj je tako samo enih 10 strani, se mi zdi user posted image

Skratka, mi zdravi in veseli iz Španije. Imeli smo se super, Sofija je bila zelo pridna, vse jo je zanimalo, Španci pa do takih malih niso hladni, tako da smo cele dneve poslušali samo guapa...  na žalost ni šlo to mamici user posted image user posted image Je vse naokrog pošiljala poljubčke in jih dobivala nazaj. Skratka, nov vidik dopusta smo odkrili... verjetno domačini samo do naju dveh ne bi bili tako prijazni kot so bili sedaj. Sicer pa smo malo ure pobrkljali, Sofija je spala tam od 23h pa naslednji dan do 10.30. Kdo ve, kaj bo zdaj. Sinoči je sicer šla spat že ob 20h, pa je vseeno spala do 10.30 danes. Marija, sva jo izmučila izgleda user posted image MEsto smo si ogledali, na plaži smo tudi bili... sedaj pa doma. Sem prav srečna nocoj, ko hodim po stanovanju...

Sicer pa je nocoj Ptujska noč, en tak fajn dogodek na Ptuju, kjer sva se z dragim možem spoznala in njemu je zdaj ful žal, da nisva šla. Kao po njegovi krivdi, ker bi lahko njegov ata bil pri nas in čuval Sofijo, itak spi... Samo meni pa ni toliko do tega, ker smo danes pripotovali domov in vse, tako da boljše, da greva počasi spat.

Fajn bodite mamice, pa se jutri spet oglasim...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
1.8.2009 23:41:03   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Punce---hvala, ne mislit, da drezate ali kaj takega.
Niti slučajno.
Zato pa ko katera kaj vpraša tako velik napišemuser posted image user posted image user posted image in zraven upam, da boste preskočile črevauser posted image user posted image user posted image user posted image

NAvsezadnje, če pogledam Jerneja, je vesel, razigran fantek, na pogled je popolnoma o.k. in o.k. tudi je. Trenutno imam z vsem nekaj več težav jaz, ampak povem, da je že veeeeliko bolje, kot je bilo.
Od zadnje kontrole v Lj lahko rečem, da spet živim in to kar v reduuser posted image

AS, zelo zelo vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, jaz sem te tudi že spraševala... Samo da bo še naprej vse bolje in bolje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
1.8.2009 23:41:07   
slovenka

imen se ni,edino Ramona mi je nekaj vsec,pa Sofija pase zraven mojih dveh,pa se mozu je vsec,ker je imel sestro s tem.oz.skoraj istim imenom imenom.je umrla kot dojencek sicer...samo to je tko bolj se za hec,za fantka pa se ni idej pametnih.Zbiram predlogeuser posted image

user posted image user posted image user posted image za Sofijo user posted image Alea tudi pravi, da bo druga Sofija user posted image

Ramono pa sem jaz imela sošolko v SŠ - sicer dvojno ime Glorija Ramona. user posted image

Midva sva se kar precej pogovarjala o drugem bebiju v Barceloni in prihodnji mesec začnemo. user posted image

A, Kleo, imen za fantke pa ne iščeš? user posted image Ups, Kleo ne bo do jeseni več na RR user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
1.8.2009 23:46:08   
slovenka
Anaj, in kakšna imena imate vi v mislih? Skrivnost? user posted image Meni je to najlepše v nosečnosti - izbira imena. user posted image user posted image user posted image Pa v prvi nosečnosti sem bila tako vesela trebuščka - ker se mi dolgo ni videl in mi nihče ni hotel prav verjeti, da sem res noseča. V drugo me bo pa po moje panika grabla, ko mi bo rastel, ker se bom sekirala, kako bo šel dojenček ven user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.8.2009 20:47:17   
lunca14
user posted image user posted image user posted image slovenka,dobrodošla nazaj.lepo,da je blo vse ok in da ste uživali in da je sofija osvojila španska srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
3.8.2009 10:43:54   
Anonimen
dan

vidim, da sem prva danes pa je ura že skoraj 11user posted image

Za komentirat kaj preveč nimam oz. ne bom nič komentirala.

Pri nas vsak dan bolj pestro, Ema ima zmeraj več energije, samo hodi in hodi in jaz seveda zraven letamuser posted image Spimo še vedno 2 krat na dan, dobili smo 3 nove zobke tako da jih imamo 11. Glede hrane je mal zbirčna postalauser posted image , zvečer noče več flaše, jo ima samo še zjutraj.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1142
3.8.2009 11:11:54   
Anonimen
AS daj mi prosim na zs pošlji  tvoj mail za slike, ker jaz imam enega pa mi ga skoz zavračauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
3.8.2009 12:59:17   
lunca14
user posted image no,pa mislim,da je šla moja selitev po gobe,si lahko mislite zakaj?,ker me ima moj dovoljuser posted image ......................tako,saj sem vedela,da to brezmadežno stanje v naši družini pomeni čisto nekaj drugega,krinka,za nekaj prikrit,pa sem to odkrila mu povedala in očitno,je bilo to zanj prevečuser posted image .............mogla,sem to s sebe ven dat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
3.8.2009 13:25:50   
aleksandra silvija
Vse napisala in me je ven vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem.
ninny--hvala za slikce, dobila na mail.

Slovenka--ne obremenjuj se s samim porodom, to pride tako ali tako in na to nimaš vpliva. Ti raje uživaj v načrtovanju user posted image , življenja z dvema otročkoma in podobno. tako kot znaš.user posted image

Lunca-kaj to berem? Imate mogoče samo tak bolj črn, depresiven dan ali kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prejšnji teden sem bila 1-krat z Jernejem in Patricio na Čatežu. je bilo glih senzorja konec in smo bili nato 3 dni brez--da se tudi Jernej malo znori.user posted image
No, vmes mi je Jernej 1-krat ušel izgusarskega otoka v drug bazen, set mu je 2-krat izpadel in je bilo treba menjat. Naslednji dan smo šli vsi (vseh nas 5user posted image ) in včeraj sem šla sama z otroki, ker je moral mož nujno nekam. pa je kar šlo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
3.8.2009 14:55:24   
Anonimen
v glavnem.
ninny--hvala za slikce, dobila na mail.

a si dobila? Meni je pa nazaj prišlo, da jih ne more poslatuser posted image No, samo da so prišle.
Za kopanjeuser posted image user posted image user posted image in verjamem da je Jernej užival.

Lunca : pošiljam ti en velik

user posted image

pa upam, da tako kot AS da je danes samo en tak dan.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
3.8.2009 21:21:40   
mtinca1
Lunca - upam, da imate res samo en slabši dan - še en objemček od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

a.s. - super za čateške... so prav fajna rešitev za vroče poletne dni, pa še za otročke so super !!!

slovenka - fajn, da ste uživali v španjiji;
anaj - uživajte na morju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
3.8.2009 21:27:18   
mtinca1

kleo
Imena..... Ramona mi ni najbolj všeč; Sofija pa mi je - no, mi na začetku tudi ni bla tako zelo, pa jo Slovenka uspešno promovira (beri: razloži izvor, pomen.... za nas neuke user posted image ) in takoj postane in ostane zelo všečno.

....imena za fantke.... npr. Lukas user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
4.8.2009 8:42:20   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

kleo
Imena..... Ramona mi ni najbolj všeč; Sofija pa mi je - no, mi na začetku tudi ni bla tako zelo, pa jo Slovenka uspešno promovira (beri: razloži izvor, pomen.... za nas neuke user posted image ) in takoj postane in ostane zelo všečno.

....imena za fantke.... npr. Lukas user posted image

Ja, pri nas tudi Sofija ni bilo najprej aktualno, pa sem potem mojemu razložila in tuhtala... se kar nisva mogla odločiti, zdaj pa je user posted image

AS, hvala za spodbude - ja, mislim, da bomo prihodnji mesec začeli delati, zdaj se samo še hecamo user posted image Ne, samo res, če bi kje ta mesec zanosila, bi imela rok aprila, to je pa še skoraj zima, pa zdaj se bo že kmalu začela zima - maja se čist drugače sliši user posted image user posted image Čeprav sploh ne pričakujem, da bi takoj ratalo... Saj sem sedaj občasno prav navdušena nad idejo, da bi imeli spet jenčka... potem pa spet malo skrbi in tako... ampak ko bom user posted image , tako ni poti nazaj...

AS, ful fajn, da ste tako uživali v Čatežu. Mi smo se pa v nedeljo kopali pri naših doma, imajo tak 50m2 velik bazen - ampak ni tako topla voda kot v toplicah, tako da moram Sofijo kar pazit, da jo vzamem ven, ker ona bi kar norela. Potem jo je pa še točno na sredini čela obad pičil in ji je kri ven pritekla. oz. samo taka velika pika krvi se ji je naredila kot imajo Indijke user posted image user posted image

Lunca, joj, kaj zdaj ti pišeš... nas vse nekaj strašiš. Ampak sem prepričana, da se bo vse uredilo. Držim pesti!

Kake nalive imamo na Štajerskem, ta ulica pri fakulteti je čist poplavljena, sem se čist počasi pripeljala... baje ne bo več vročine letos user posted image Saj vam pravim, da bo skoraj zima... user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
4.8.2009 13:35:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Anaj, in kakšna imena imate vi v mislih? Skrivnost? user posted image Meni je to najlepše v nosečnosti - izbira imena. user posted image user posted image user posted image Pa v prvi nosečnosti sem bila tako vesela trebuščka - ker se mi dolgo ni videl in mi nihče ni hotel prav verjeti, da sem res noseča. V drugo me bo pa po moje panika grabla, ko mi bo rastel, ker se bom sekirala, kako bo šel dojenček ven user posted image

user posted image  - sej vem, da ni smešno, ker se tud jst to sprašujem, sam vseen user posted image  - nimamo pa še namena za drugega

anaj - ti si čist preveč pridna

kleo - upam, da ste potovali ok, pa da se kej vidimo

slovenka - WB

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.