slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 kleo Imena..... Ramona mi ni najbolj všeč; Sofija pa mi je - no, mi na začetku tudi ni bla tako zelo, pa jo Slovenka uspešno promovira (beri: razloži izvor, pomen.... za nas neuke ) in takoj postane in ostane zelo všečno. ....imena za fantke.... npr. Lukas Ja, pri nas tudi Sofija ni bilo najprej aktualno, pa sem potem mojemu razložila in tuhtala... se kar nisva mogla odločiti, zdaj pa je AS, hvala za spodbude - ja, mislim, da bomo prihodnji mesec začeli delati, zdaj se samo še hecamo Ne, samo res, če bi kje ta mesec zanosila, bi imela rok aprila, to je pa še skoraj zima, pa zdaj se bo že kmalu začela zima - maja se čist drugače sliši Čeprav sploh ne pričakujem, da bi takoj ratalo... Saj sem sedaj občasno prav navdušena nad idejo, da bi imeli spet jenčka... potem pa spet malo skrbi in tako... ampak ko bom , tako ni poti nazaj... AS, ful fajn, da ste tako uživali v Čatežu. Mi smo se pa v nedeljo kopali pri naših doma, imajo tak 50m2 velik bazen - ampak ni tako topla voda kot v toplicah, tako da moram Sofijo kar pazit, da jo vzamem ven, ker ona bi kar norela. Potem jo je pa še točno na sredini čela obad pičil in ji je kri ven pritekla. oz. samo taka velika pika krvi se ji je naredila kot imajo Indijke Lunca, joj, kaj zdaj ti pišeš... nas vse nekaj strašiš. Ampak sem prepričana, da se bo vse uredilo. Držim pesti! Kake nalive imamo na Štajerskem, ta ulica pri fakulteti je čist poplavljena, sem se čist počasi pripeljala... baje ne bo več vročine letos Saj vam pravim, da bo skoraj zima...