Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 hej as. ma ne vem,kako bi ti to napisala,da ne bi ispadlo čudno,ali kakor koli žaljivo.............kadarkoli zaslišiš besedo sladkorna,se tebi sladkor močno dvogne,vedno se čutiš napadeno,če tekdo kaj vpraša o sladkorni,še posebej,če te primerjajo,s kako drugo blažjo obliko............ne tega počet,saj vsi vemo,da je jernej bolan,resno bolan in da ni to nek larifari,da moraš bit res disciplinirana,odgovorna,skoz na preži,ne naredit napak,na sploh,da moraš vložit ogromno energije,vsi tukaj to vemo in zaradi tega te še bolj cenimo,,,,,,,,samo,pri sebi boš morala spremenit,to,da nekaj veljaš,da si res ogromna borka zase in za svojga sina,in da se postaviš sebe na prvo mesto,ker drugače boš pregorela,popolnosti ni,napake se dogajajo,tudi tebi-draga moja...........zato,mej se rada,in ne me okregat,ker sem ti to napisala,vsaj upam,da ne Uf Lunca,od kod ti pa to,kér jaz nikoli nimam tega obcutka. sem pa vesela AS,da o tem tako odprto govoris...se posebej sama te veckrat kaj vprasam,pa se vcasih bojim,da prevec drezam. Nya,saj vem da po Luku,samo hecno mi je,ker je tudi meni ravn to zdele en dan na misel padlo
|