|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
29.7.2009 22:10:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

hej as. ma ne vem,kako bi ti to napisala,da ne bi ispadlo čudno,ali kakor koli žaljivo.............kadarkoli zaslišiš besedo sladkorna,se tebi sladkor močno dvogne,vedno se čutiš napadeno,če tekdo kaj vpraša o sladkorni,še posebej,če te primerjajo,s kako drugo blažjo obliko............ne tega počet,saj vsi vemo,da je jernej bolan,resno bolan in da ni to nek larifari,da moraš bit res disciplinirana,odgovorna,skoz na preži,ne naredit napak,na sploh,da moraš vložit ogromno energije,vsi tukaj to vemo in zaradi tega te še bolj cenimo,,,,,,,,samo,pri sebi boš morala spremenit,to,da nekaj veljaš,da si res ogromna borka zase in za svojga sina,in da se postaviš sebe na prvo mesto,ker drugače boš pregorela,popolnosti ni,napake se dogajajo,tudi tebi-draga moja...........zato,mej se rada,in ne me okregat,ker sem ti to napisala,vsaj upam,da neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uf Lunca,od kod ti pa to,kér jaz nikoli nimam tega obcutka.
sem pa vesela AS,da o tem tako odprto govoris...se posebej sama te veckrat kaj vprasam,pa se vcasih bojim,da prevec drezam.

Nya,saj vem da po Luku,samo hecno mi je,ker je tudi meni ravn to zdele en dan na misel padlouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.7.2009 22:10:02   
lunca14
user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.7.2009 22:14:02   
lunca14
kleo...........ma,ne vem,sej me ne moti mene,ampak,me boli to,ker vidim,kako ona to doživlja,in bi ji rada pomagala,ker je res hudo............ma,ne bom več drezala,ampak včasih mam tud jaz bolj take momente,ko ne znam brzdat svojih občutkov,potem,pa še ne najdem pravih besed,in potem nastane ,tako,kot je zdejleuser posted image ..............sej upam,da bo as.vedela,kaj sem ji hotla povedat,skratka nič slabega

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.7.2009 22:17:54   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

as, hvala... saj pravim, mami ima sladkorno 2, o enki vem le toliko, kolikor poveš ti, zato sprašujem....
za staro mamo pa ne morem točno rečt koliko časa jo je imela, ampak precej dolgo... in tudi ni umrla zaradi sladkorne... poudarjam, šlo je za sladkorno 2...... zato pravim, da ne vem, kako je pri enki, kako zgleda potem to kasneje v življenju... 

Se opravičujem, ampak ta tema je moja šibka točka.user posted image
Poklicno se ukvarjam s sladkorno tipa 2, 1 sem poznala iz knjig, a se mi ni niti sanjalo, kako je to v praksi. In me zjezi, ko kdo reče, da paziš na hrano, pa je. AMpak vem, da ljudje niso nič krivi. Enostavno ne vedo. In jaz si tako grozno želim, da bi sladkor lahko lovili samo s hrano in inzulinom. Zato sem žalostna, jezna. Pa ne na ljudi, ki mi nič nočejo, ki hočejo samo pomagat. Na sladkorno sem jezna, na ..kaj pa vem kaj!
Včasih me kdo vpraša, kakšen je sladkor danes.
Hja, od 3-16, če je dober dan,
od 2-25 sicer od 2 do 33, če je slab dan.

Marjetka, jaz imam 1, ki ima mravlje v ritki, ti pa 2---uh, jojuser posted image Si poskušam predstavlajti, kako 2 naenkrat rineta v težave---tvoja 2 tudi iz stajce plezata?

Nya-hvala za povabilo. Samo torta, saj veš....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.7.2009 22:25:30   
aleksandra silvija
Punce---hvala, ne mislit, da drezate ali kaj takega.
Niti slučajno.
Zato pa ko katera kaj vpraša tako velik napišemuser posted image user posted image user posted image in zraven upam, da boste preskočile črevauser posted image user posted image user posted image user posted image

NAvsezadnje, če pogledam Jerneja, je vesel, razigran fantek, na pogled je popolnoma o.k. in o.k. tudi je. Trenutno imam z vsem nekaj več težav jaz, ampak povem, da je že veeeeliko bolje, kot je bilo.
Od zadnje kontrole v Lj lahko rečem, da spet živim in to kar v reduuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
29.7.2009 22:29:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Punce---hvala, ne mislit, da drezate ali kaj takega.
Niti slučajno.
Zato pa ko katera kaj vpraša tako velik napišemuser posted image user posted image user posted image in zraven upam, da boste preskočile črevauser posted image user posted image user posted image user posted image

NAvsezadnje, če pogledam Jerneja, je vesel, razigran fantek, na pogled je popolnoma o.k. in o.k. tudi je. Trenutno imam z vsem nekaj več težav jaz, ampak povem, da je že veeeeliko bolje, kot je bilo.
Od zadnje kontrole v Lj lahko rečem, da spet živim in to kar v reduuser posted image

Jernej je res tako fejst fant,zivahen,pogumen...neverjetenuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1106
29.7.2009 22:29:52   
l.daisy
as, si upam trditi, da če omeniš sladkorno, da le redko kdo pomisli na enko in zato vsak pomisli tudi na prehrano....
pri dvojki sigurno je bistvenega pomena prehrana, izogibanje stresu, gibanje, skratka "zdravo" življenje....
zdaj sem se spomnila, da sem imela v OŠ sošolca s sladkorno 1, ki je zdaj odkar sem preseljena v sosednje selo tudi skoraj sosed....
ok, dovolj....

stajico smo mi ukinili, sta jo prevrnila in se potem režala sto na uro.... ju ne ustavi... vsakič ko mislim, da me ne moreta več šokirat, pogruntata kaj novega... zadnjič sta namazala eden drugega s sudocremom, pa še po puzzlih, pa po televiziji pa po omarici, po igračah, ko sem šla na wc (pa še pustila sem odprta vrata, ker itak cel dan čakata, da se odprejo vrata od prepovedane coneuser posted image ).... kako sta prišla do nje na omarici??? položila pred omarico še zapakiran paket plenic in stopila nanj.... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 1107
29.7.2009 22:31:40   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1108
29.7.2009 22:37:06   
lunca14
aleksandra...........vse ok,potem,me ne bošuser posted image
marjetka.............ja,neverjetna sta tale tvoje dva,kot,da maš že dvo,toletnika doma,ne pa enoletnika,od kje pa pobirata idejeuser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.7.2009 22:41:08   
l.daisy
lunca, če je treba kakšno frko nardit, oba študirata, kako bosta to izpeljala... ta starejši mozga, ta mlajši poskuša... in če uspe, uspe....

sem se zaklepetala spet tuki... user posted image user posted image
bom morala začet hodit spat ob sedmih s tamalima in potem ob treh vstat user posted image user posted image user posted image

mirno noč vam želim....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.7.2009 7:27:02   
anaj22
dobro jutro

ste včeraj lepo čvekale user posted image user posted image user posted image

vidim da je povsod pestro, kadar berem prigode o Anžeju in Ažbetu si kar odahnem da imam samo Jaka a se hitro spomnim, da bo pri nas pa drugo leto pestro.
Dokler sladkorne tipa 1 ne spoznaš od blizu sploh ne veš kakšen bavbav je, moja prijateljica  sedaj dela na dojenčku in je pod stalnim nadzorom, sploh ne sme imet nihanja med sladkorji...

Jaka je zdnje dni mamina maza in bi bil sam po naročju, pa mami ne more it umiru niti na wc, pa še bi lahko naštevali. Danes sploh ne vem kako bo, ga peljem k tašči na enodnevne počitnice, upam da bo šlo berz joka.

Lep dan

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.7.2009 13:26:07   
lunca14
user posted image user posted image

lep dan user posted image  veliko smeha in dobre voljeuser posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.7.2009 20:09:44   
lunca14
No in dan se je zaključil,pa še vedno ni nobene,goruser posted image ,mi smo se meli spet čist dopustniško,igranje,kopanje,spanje,roštilanje,večerno kopanje,zdej pa še večerja in spanje.No in danes moram it likat,mi ne gineuser posted image ,da se mi pa nič,pa še sama sem ,ker je šel moj h kostolomcu,in ga ne bo do polnoči,ker je šel v radeče.Jutri pa dirkava do maribora,vmes pa še celje.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.7.2009 20:32:39   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Zamerla ja,to pa itakuser posted image .Mogoce sem BS,ker je nekaj pisala o teckah-noseckah.Alooo,po moje bi blo bolj prav user posted image -jokice stokiceuser posted image .

Joj, ne smeš, ker meni je to ful tak simpatičen izraz in pozitivno mišljen. Ne me prašat, ne znam razložit, zakaj mi je simpatičen. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.7.2009 20:42:18   
lunca14
user posted image user posted image user posted image čer bs.user posted image user posted image vidim,da si še fajn daleč z branjem,jaz pa moram še našga kužka spustit,in pravkar izvedela da z mariborom totim,jutri nebo nič,bo treba it v ponedeljek.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.7.2009 21:43:36   
lunca14
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.7.2009 21:44:21   
lunca14

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.7.2009 21:45:37   
lunca14

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.7.2009 21:46:45   
lunca14

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.7.2009 21:48:08   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.7.2009 22:29:49   
Anonimen
Lunca,dobr ti tole likasuser posted image

Me tri smo bile ves dan na bazenu,zvecer pa se z mozem na sprehodu.
Ne morem povedat kako sem polomljena.hrbet,ledvica,vsa sem zastekana,trebuh se mi zdi da mi ze dol potiska...sem rekla mozu,ce grem koj rodit pa ne bo nic prezgodajuser posted image user posted image .
Daj Anaj razlozi ti tvoje pravilno sedenje,lezanje...pa ze zadnjic v nedeljo,sem bila 2d cist podrta.Zdaj pa res ne vem kaj ej zdaj to.

Drugac pa Tali ni bla sprejeta v solo blizu,bom jutri se nekam klicala,samo pol so pa ze za vse dopusti...sem tolk jezna.

Pa najkasneje v pon.odpotujemo.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.7.2009 22:51:54   
lunca14
Kleo...........pa,kaj gre tali sedaj v srednjo šolo,al zakaj jo moraš na novo nekam vpisat,mate tam kak drug sistem,kot tu.?Moje likanje je šlo po vodi,ker je šel maj spat šele ob pol desetih in sem mogla bit še z njim v postelji,potem pa je moj prišel,in sedaj se mi ne ljubi,bom jutri dopoldan,ko gresta mojedva v vrtec,no maj ima jutri zadnji dan vrtcauser posted image ,kok,je šel hitro ta čas,njegovega otroštva,sedaj pa bo že šolaruser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.7.2009 22:52:58   
lunca14
aja,se pravi kleo,če odpotuješ v ponedeljek,da bom potem na rr-u ,sama ostalauser posted image ?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.7.2009 23:08:58   
Anonimen
Ja Lunca,pol bos pa sama.

Ja Lunca,tu imajo drugacen sistem.Najprej 4letna sola,potem v petega grejo po uspehu-pridni-gimnazija,srednji-realschule,slabi-grundschule.
Tali je sla na gimnazijo,bla tu 2l,.pa ima zdaj probleme z latinscino,zato gre na real,ker tam je ni....

Zdaj grem pocasi spat.Mal prej za spremembo.
Lahko noc.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.7.2009 23:21:43   
lunca14
Nočko kleouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.