cv3rklic4
|
No, sem vesela, da me še niste čisto pozabile :)) Primož je res pravi razgrajač, pa tak srček hkrati Shodil je en teden po rojstnem dnevu in zdaj ga ni za ustavit. Čeblja že tudi, pove kako se oglašajo razne živali (kuži, muci, račka, piščanček, kokoška, kravica, vrana, medved ...) z avtom šiba po vseh štirih in tuli brrrm brrm, moram ga ful pohvalit, ker je res prava brihta. Pa mamice se moramo ves čas hvalit a ne Je pa ful divjaček hkrati - karkoli si naredi, praktično nikoli ne joka, tudi če je kaj preveč poreden in ga npr. malo bolj stisnem za roko - on se samo reži. Malo čudno, ampak ne vem, če ne misli, da se malo bolj grobo igram, hm Ne razume izgleda čisto, da nekaj ni ok in da ga zato stiskam Bomo pa videli, kako se bo znašel v vrtcu - do septembra je še pri sestri, ki jo obožuje, kako pa bo z ostalimi otroki, ko se bo treba tepst za igračke, no bomo videli. Zdaj v avgustu enkrat imamo govorilne urice z vzgojiteljico, me prav zanima kako bo reagiral. Ja, tudi jaz sem decembrka - verjetno še za las. Če bo tudi tale zamujal, tako kot Primož, bo lahko celo po Novem letu ... Vidim pa, da nas je kar nekaj "pridnih" , hehe. Držim pesti za vse, da bi bilo vse ok, pa da bi bili vsi otročki - taveliki in tamali čimbolj zdravi in razigrani! vsem junijkam 2008 in znova nosečkam!
|