|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
28.7.2009 22:37:13   
lunca14
user posted image kleo,ni.....................user posted image naye,ni.............

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
28.7.2009 22:38:44   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image
bolhice,me že lovijo,tako,da grem spat...............................

user posted image user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
29.7.2009 8:07:32   
lunca14
user posted image
user posted image
user posted image

Lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
29.7.2009 8:23:16   
Anonimen
O Lunca,lepa stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lep dan tudi tebiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
29.7.2009 8:46:15   
*anamor*
Oooo svetovna barva user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
29.7.2009 8:50:51   
Anonimen
Midve z meri imava za zajtrk.....tooortooouser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
29.7.2009 8:52:01   
anaj22
dobro jutro

se opravičujem ker me nič ni, sam sploh nimam časa nič napisat ker sem skoz v pogonu

uglavnem mi veselo hodimo, ko se utrudimo puzamo, skoz bi bli pri sosedih na traktorju in v štali, na miru nenoremo bit niti 1 minuto. Hb pa spimo na ful, enkart čez dan za 2 do 3 urce, zvečer pade v postlo ob 19h in vstaneno ob 9h včasih tud kasneje.

bravo Luka Patrik za korake user posted image user posted image user posted image

kleo super za pregled user posted image user posted image user posted image

marjetka upam da se bo mlajši kmalu začel zgledovati po starejšemu in začel lepo spati

lunca vi ste tud skoz v pogonu, super ste

v ponedeljek greva z tamalim za 5dni na morje, upam da se sedaj saj malo na polavam, ker v prvo ko smo bli na dopustu smo mel slabo vreme.

že 2 dni kličem G ker se moarm naročiti na MF in je ne dobim, sem sedaj poslal svojo teto, ki živi v bližini če G sploh dela da ni na dopustu. Bomo vidl kdaj bom imela Mf pomoje že kar mal pozno, pri Jaku sem jo mela pa kr mal zgodaj. drugač pa kar ne morem verjet da sem že na poloviči, joj ger hitro čas.

Lep dan vam žeim

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
29.7.2009 8:57:08   
Anonimen
Anaj,kako pa imas to narocanje?Jaz se vsakic po prgledu za naslednjic narocim.Za MF mi je rekel,da je najboljs tam 21t,ti moras to zdaj v kratkem.

Pa super za morje.Mislim da gremo mi prav tko ta vikend,no,jaz bi sla raje v pon.,bo manj dren.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
29.7.2009 8:59:30   
lunca14
jutro anaj,kleo in anamor........................gremo ven

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
29.7.2009 9:16:20   
anaj22
kleo sem imela v začetku meseca pregeld in sestra še ni vedla kako bosta delali v avgustu, me je hotla konec tega meseca naročit pa sem rekla da je prezgodaj za MF sem jo pri Jaku mela zgodaj pa se je bl slabo vidlo. Tko da morm zdej vztrajno klicati, ker ima G čist polno čakalnico.
Grem še mal viset na telefon

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
29.7.2009 9:16:41   
anaj22
jutro lunca

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
29.7.2009 9:19:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

kleo sem imela v začetku meseca pregeld in sestra še ni vedla kako bosta delali v avgustu, me je hotla konec tega meseca naročit pa sem rekla da je prezgodaj za MF sem jo pri Jaku mela zgodaj pa se je bl slabo vidlo. Tko da morm zdej vztrajno klicati, ker ima G čist polno čakalnico.
Grem še mal viset na telefon

Aja.Saj moj je bil ravn tko na dopustu.Upam da ti danes uspe.

Lunca,no pa pejmouser posted image Kam pa...ker jest ne morem predalec,moram se v solo za Tali.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
29.7.2009 9:37:22   
Anonimen
Dobro jutro :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
29.7.2009 10:39:05   
aleksandra silvija
Daan!

Anaj-že na polovici? Saj ne morem verjet.
in Kleo tudi skoraj......

Včeraj je Lovro zaspal ob 22-ih!user posted image Napredek. Za deeeebeeeloooo uro prej!
Še danes, jutri in upam, da nam ta teden uspe, da bo hodil spat ob 8-ih zvečer.

Kleo, na morju smo dali senzor stran, ker se je skoz odlimaval. Seti so se tudi odlimavali, ampak smo mu jih pogosteje menjali.

Mi pa ni, da bi bili brez senzorja celo poletje, setov pa tudi ne moremo menjati vsak dan. NA naročilnico dobimo določeno količino za 3 mesece in ni dobro, da material prej zmanjka.
Zato doma nimamo bazena. Ne znese.
Kleo, pa dobro opravite v šoli za Tali.

Lunca-hvala za čvek.user posted image , sem šla pogledat tisti video nazaj---user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
29.7.2009 11:26:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Daan!

Anaj-že na polovici? Saj ne morem verjet.
in Kleo tudi skoraj......

Včeraj je Lovro zaspal ob 22-ih!user posted image Napredek. Za deeeebeeeloooo uro prej!
Še danes, jutri in upam, da nam ta teden uspe, da bo hodil spat ob 8-ih zvečer.

Kleo, na morju smo dali senzor stran, ker se je skoz odlimaval. Seti so se tudi odlimavali, ampak smo mu jih pogosteje menjali.

Mi pa ni, da bi bili brez senzorja celo poletje, setov pa tudi ne moremo menjati vsak dan. NA naročilnico dobimo določeno količino za 3 mesece in ni dobro, da material prej zmanjka.
Zato doma nimamo bazena. Ne znese.
Kleo, pa dobro opravite v šoli za Tali.

Lunca-hvala za čvek.user posted image , sem šla pogledat tisti video nazaj---user posted image

kter,jaz bi ga tutuser posted image .
Zdaj pocakamo do petka s solo,pa bomo vidli ce je sprejeta.
AS,tole je pa res zelo zelo zelo....zoprno.user posted image user posted image Pa se nekaj me zanima...od moza mami ima ravn tko slad.,samo ona ima tako bolj na izi se mi zdi.Ker je tablete,dalec od tega,kako vi  na Jerneja pazite.Al je taka razlika med starejsimi in otroci,al je na stara leta drugacna..user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.7.2009 11:28:05 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
29.7.2009 11:43:20   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Evo,ker vas mam rada,in ker vam želim samo najboljše,si poglejte,tale video posnetek

http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo kleo,to je to,saj vem da me včasih preskočteuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
29.7.2009 11:49:57   
Anonimen

Evo,ker vas mam rada,in ker vam želim samo najboljše,si poglejte,tale video posnetek

http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8&feature=related

evo kleo,to je to,saj vem da me včasih preskočteuser posted image

No no,nic se pacit,je 24 min dolg.Zakaj se sploh gre?pa hvala za linkuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.7.2009 12:04:59   
anaj22
ekole MF imam 11.8. upam da izvemo ali bo user posted image  ali user posted image , za punčko imava že izbrano ime, za fanta bo pa še pestro se bo treba pogajat.

kleo imeš dva tipa sladkorne tipe 1 oz. A in tip 2 oz. B, tip 1 odkrijejo že v otroštvu, ljudje pa zbolijo zaradi genske okvare in je neozdravljiva, tip 2 pa povzroči stres, naprimerna prehrana, nezdravo življenje in se jo da zelo omiliti oz. celo odpraviti. Pri majnih otrocih je sladkorna neveran saj imajo malčki včasih zelo velika nihanja med cukri, z leti pa se to umiri. Tako nekako , a ne AS? Veliko starejših ljudi ima sladkorno vendar tipa 2.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.7.2009 12:37:00   
lunca14
kleo....si,boš,pač mogla riskirat teh 20 minut,da izveš,saj ga lahko pogledaš samo polovico,pa ti bo vse jasnouser posted image ,če pa nečeš,pa ničuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.7.2009 12:58:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ekole MF imam 11.8. upam da izvemo ali bo user posted image  ali user posted image , za punčko imava že izbrano ime, za fanta bo pa še pestro se bo treba pogajat.

kleo imeš dva tipa sladkorne tipe 1 oz. A in tip 2 oz. B, tip 1 odkrijejo že v otroštvu, ljudje pa zbolijo zaradi genske okvare in je neozdravljiva, tip 2 pa povzroči stres, naprimerna prehrana, nezdravo življenje in se jo da zelo omiliti oz. celo odpraviti. Pri majnih otrocih je sladkorna neveran saj imajo malčki včasih zelo velika nihanja med cukri, z leti pa se to umiri. Tako nekako , a ne AS? Veliko starejših ljudi ima sladkorno vendar tipa 2.

Anaj najlepsa hvala za razlagouser posted image user posted image .
Tvoja MF bo 123,pa sporoci,bo Anja al Robiuser posted image .
Lunca,si bom ogledala zvecer.Zdejle hitro skocim se pod tus,pol bo pa itak budnica.

Aja Anaj,kako pa kriz?Mene na trenutke zagrabi,sem cist trda,pa noge imam tezke,pa roke...ne ves cas,zdejle npr.
Je pa rekel G,da imam isias,ker sem se komaj z mize pobrala,da to pa ni povezano zuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.7.2009 13:43:50   
cv3rklic4
živjo, punce,
saj vas sploh nisem našla! ja, naši tamalčki niso več dojenčki, hehe
zdaj, ko delam in je bolj dopustniško vzdušje, bom mogoče kdaj pa kdaj skočila pogledat kaj počnete
mi smo zdravi, vse je ok, dojenček pa še ne brca, hihi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.7.2009 15:13:40   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

živjo, punce,
saj vas sploh nisem našla! ja, naši tamalčki niso več dojenčki, hehe
zdaj, ko delam in je bolj dopustniško vzdušje, bom mogoče kdaj pa kdaj skočila pogledat kaj počnete
mi smo zdravi, vse je ok, dojenček pa še ne brca, hihi

cv3rklic4....................hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,dobrodošla nazaj,pa še nosečkauser posted image si,ja čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,daj,kaj več napiš,o sebi in tvojem razgrajaču,pa bušiju,ki raste...............dej,dej..................joj,kok,fajn,še ena nova našauser posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.7.2009 15:46:10   
anaj22
kleo križ boli ful, moram ful pazit kej sedem, kako sedim, kako ležim, kako Jaka dvignem, kolkčasa Jaka nosim ....

cv3rklic4 ojla user posted image user posted image user posted image , kako kaj Primož, ti si tud decembrka a ne?

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
29.7.2009 16:07:27   
cv3rklic4
No, sem vesela, da me še niste čisto pozabile :))
Primož je res pravi razgrajač, pa tak srček hkrati user posted image user posted image user posted image Shodil je en teden po rojstnem dnevu in zdaj ga ni za ustavit. Čeblja že tudi, pove kako se oglašajo razne živali (kuži, muci, račka, piščanček, kokoška, kravica, vrana, medved ...) z avtom šiba po vseh štirih in tuli brrrm brrm, moram ga ful pohvalit, ker je res prava brihta. Pa mamice se moramo ves čas hvalit a ne user posted image user posted image Je pa ful divjaček hkrati - karkoli si naredi, praktično nikoli ne joka, tudi če je kaj preveč poreden in ga npr. malo bolj stisnem za roko - on se samo reži. Malo čudno, ampak ne vem, če ne misli, da se malo bolj grobo igram, hm user posted image Ne razume izgleda čisto, da nekaj ni ok in da ga zato stiskam user posted image Bomo pa videli, kako se bo znašel v vrtcu - do septembra je še pri sestri, ki jo obožuje, kako pa bo z ostalimi otroki, ko se bo treba tepst za igračke, no bomo videli. Zdaj v avgustu enkrat imamo govorilne urice z vzgojiteljico, me prav zanima kako bo reagiral.
Ja, tudi jaz sem decembrka - verjetno še za las. Če bo tudi tale zamujal, tako kot Primož, bo lahko celo po Novem letu ... Vidim pa, da nas je kar nekaj "pridnih" user posted image , hehe.
Držim pesti za vse, da bi bilo vse ok, pa da bi bili vsi otročki - taveliki in tamali čimbolj zdravi in razigrani!
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem junijkam 2008 in znova nosečkam!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
29.7.2009 20:17:44   
lunca14
user posted image user posted image eden spiuser posted image user posted image dva sta še v pripravi,kako se mamo pa mi lepo,samo škoda ker očita ni doma,mora delat-montira kuhinjo.Čez dan se igramo,se kopamo,zvečer smo pa spet  pekli koruzo,potem pa še čevapčiče,z vsemi tremi,kok mi je blo lepo,pa še enej in maj sta se začela malo bolje štekat,tako,da se sam ne kregata,ampak se celo skupaj igrata,pa skupaj jesta ,pa pijeta,kar prej ni blo nikoli možno,pa enej je luna hranil,tko,so bli,kot ena prava bratska ljubezen,res pravo veselje jih je blo gledat.Zdejle,pa maj in enej še skupaj gledata piko nogavičko,seveda spet večerjata,ker sta laaačna,mami gre mal pospravit,potem pa likat,ko gresta spat.Res  mi je blo tok lepo,da sem vam mogla povedat,pa saj nam je na sploh lepo zadnje čase,tamaledva ne hodita skor nič več v vrtec,in smo skoz skupiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.