![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 4:16:47
|
|
|
|
lunca14
|
bravo čveke,hellov tina,res lepo,da si prišla nazaj.............moja noč,je danes spet katastrofa,najprej se je zbujal lun,potem je začel bruhat enej,ko se je umiril,sedaj pa kašlja maj .........kok.sem jezna,na to alergijo ......................lovro,ti živček mali ,kleo,upam,da izbereš lep vozek ,anja,teb pa,čestitke za hojo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 9:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen Oj Lunca,ponocnjakinja,ste danes zdravi? Sama sem imela danes it na bazen,pa moram it popoldan zaradi Talitinega zobnega aparata..sem popolnoma pozabila.Zdaj pa se vreme nekaj kisa
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 9:19:07
|
|
|
|
lunca14
|
ne,na žalost mam dva bruhača,lun je tud začel danes bruhat,enej še driska,tko,da mamo spet virozo ,upam,da enodnevno,lep,dan,vam želim
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 9:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca ........ Pri treh majhnih otrocih je pa res kar naprej bolezen.Saj bodo prerasli,slej ko prej.Drzi se Lunca .
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 10:15:34
|
|
|
|
lunca14
|
hvala kleo,ja se podpiram,mal s kavo,mal s tušem,ker drugače bom
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 10:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi lahko ena napise recept za cufte? lunca,imas ti kaj pametnega.Omaka me zanima,pa kaj das v maso da ne gredo cufti narazen? Saj bi raje musako,pa ma Tali fejst rada cufte,in se za Meri bo bolje,pa pire....
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 11:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca hvala.Kaksni cudni recepti,aladkor,jajcevci...kr neki.Pa sama jih se nikol nisem popekla,sploh nisem vedla,da je treba,zato pa so razpadali.Grem veselo na delo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 11:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Povejte mi, kako vaši upoštevajo NE! Lovro nič, kot da ne sliši. Predsem kar se plezanja tiče. jaz ga pokličem in ko me pogleda mu s prstom nakažem NE in moram rečt, da veliko bolj pali kot da mu rečem in ga odnašam stran - mi je pa ena kolegica to svetovala, pa sm si mislila japajade bo ubogal , ampak ne morš verjet - res uboga
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 11:24:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste... ene parkrat sem te kliknila na fb chat, pa ni blo odgovora sicer pa dobrodošlaaaaaaaaaaaaaaa nazaaaaaaaaaaaaaaj smo te pa ogovarjale ja - smo upale, da se boš kej javila
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 11:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca ........ Pri treh majhnih otrocih je pa res kar naprej bolezen.Saj bodo prerasli,slej ko prej.Drzi se Lunca .
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 11:53:14
|
|
|
|
slovenka
|
ojla pupe, nya, bi lahko bilo še huje Naša Neli gre danes domov - šele, vem... Zaradi zlatenice je še dobivala antibiotik... se je pa že precej zredila v bolnici, tako da mama ziza deluje... Sestrica je tako vesela, me je klicala... tako da bom tudi jaz malo skrajšala delovnik danes in gremo gledat Kleo, jaz skoraj nič več ne kuham Ko imam eno korpo domačega paradižnika od mame, pa paprike in vsega, potem pa si ati naredi žar zadeve - čevape, ražnjiče... ko jih imamo še ful od Sofijinega RD v zamrzovalni, tako da sem malo fraj - midva s Sofijo si pa tako nekaj narediva usput - imava obe radi testenine... ko jih ati ne in zdaj prideva na svoj račun lunca, uboga mamica si. me kar zaskrbi zase, ko vidim, ob kakšnih urah se ti javljaš Ko razmišljam, da bi si šla kupit tifol počasi pa pa
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 12:03:47
|
|
|
|
lunca14
|
Čao,naya,ko si pripela te linke,mi ni čisto nič jasno kaj naj gledam,ampak saj je vseeno,glavno,da prstek-žuganje funkcionira,ja tud jaz sem večkrat slišala,da ni dobro uporabljat besede ne,bomo pa žugali slovenka.........ja,sploh več ne gledam na uro,no danes je bili celo dve uri spanja,mislim,da naberem čez cel teden za en 8 urni spanec,se vsega navadiš,tako,da enkrat bo bolje,moj pravi ,ja,potem ,ko bo začel lun spat boš hotla pa novga met,pa boš dobra spet za par let...........bo,že
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 12:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya hvala za link.je kar zanimivo,kaj se bo ze naslo,ceprav nisem se nikol kupovala preko spleta.Bom,ko bom,rabila pomoc . Glejte tega,29eu,kaj je stos,mi je pa vsec spodnji Hauck-bez http://www.baby-markt.de/Babyartikel/Kinderwagen/Kombi+Kinderwagen/index,s84.htm Nya,kaj si ti narocila-kupila?Pa kaj pomenita zadnja 2posta Cufti ze skoraj kuhani,se pire zmiksam.Meri spi,Tali mi zivce para...kdaj bo mim ta puberteta,sicer se mi se zrola
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 13:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Glejte tole
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 14:24:21
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Nya hvala za link.je kar zanimivo,kaj se bo ze naslo,ceprav nisem se nikol kupovala preko spleta.Bom,ko bom,rabila pomoc . Glejte tega,29eu,kaj je stos,mi je pa vsec spodnji Hauck-bez http://www.baby-markt.de/Babyartikel/Kinderwagen/Kombi+Kinderwagen/index,s84.htm Nya,kaj si ti narocila-kupila?Pa kaj pomenita zadnja 2posta Cufti ze skoraj kuhani,se pire zmiksam.Meri spi,Tali mi zivce para...kdaj bo mim ta puberteta,sicer se mi se zrola Kleo, to za 29 eur je samo prevleka za voz. Spodnji bež mi je pa tud všečen A so čufti uspeli? Dober tek. Nya, jaz tud ne razumem prilepljenih postov Slovenka, za Neli. Lunca, ti si pa res ponočnjak
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 14:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Nya hvala za link.je kar zanimivo,kaj se bo ze naslo,ceprav nisem se nikol kupovala preko spleta.Bom,ko bom,rabila pomoc . Glejte tega,29eu,kaj je stos,mi je pa vsec spodnji Hauck-bez http://www.baby-markt.de/Babyartikel/Kinderwagen/Kombi+Kinderwagen/index,s84.htm Nya,kaj si ti narocila-kupila?Pa kaj pomenita zadnja 2posta Cufti ze skoraj kuhani,se pire zmiksam.Meri spi,Tali mi zivce para...kdaj bo mim ta puberteta,sicer se mi se zrola Kleo, to za 29 eur je samo prevleka za voz. o dizs,taka je moja nemscina Saj v resnici sploh nisem brala Spodnji bež mi je pa tud všečen A so čufti uspeli? Dober tek.ma kaj uspeli.tooolk so dobri,njami.Sem pa nardila za vec oseb,ne samo tri Nya, jaz tud ne razumem prilepljenih postov je Slovenka pomagala....ona je kopirala desno stran,kao kolk pise,samo njen Luka se vidi. Slovenka, za Neli.ja res moji2 pa nista imeli skoraj nic zlatenice,res tini mini. Lunca, ti si pa res ponočnjak
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 14:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A ga narocim,pa ko moz pride recem,saj je "samo"dobrih 500eu .ne bolje;je bil znizan za 300eu cist poceni.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 14:40:58
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Opa,to je to in se z lupinico Edino barva... http://www.baby-markt.de/nocache/CONCORD+Mobility+Set+Neo+neon,w31248265943-19498.htm pise da je samo se 23min casa za narocit...kaj pa potem ful dobr . Pa barva je men tud dobra. Je pa najbrž samo še 23 min v akciji, pol pa redna cena, nisem pa brala. Probaj celoten model vnest v googlovo vrstico, da ti še kakšno trgovino vrže, da vidiš kolk je dejansko redna cena.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 14:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ma naj gre nekam,se ne morem registrirat.Nekaj email ni registriran al kaj....mah,nimam casa,moramo k zobarju.Zdej se mi bo pa se sanjal od vozicka
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 15:08:41
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ma naj gre nekam,se ne morem registrirat.Nekaj email ni registriran al kaj....mah,nimam casa,moramo k zobarju.Zdej se mi bo pa se sanjal od vozicka Kleo, kje si pa ti vidla da je sam še 23 minut za naročit. Jaz sem vidla sam da v 23n urah in 57 min. dobiš, če naročiš ekspresno dostavo. Drugač se pa ne sekiraj, če boš danes zamudila nakup, saj akcije so skoz. Ti kar pejd k zobarju, pol pa v miru preglej, da ne boš nekaj na brzino naročala Jaz pa tud zdej šibam, se je moj mali škratek zbudil, pa greva še mal ven.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.