|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
22.7.2009 4:16:47   
lunca14
user posted image user posted image user posted image bravo čveke,hellov tina,res lepo,da si prišla nazaj.............moja noč,je danes spet katastrofa,najprej se je zbujal lun,potem je začel bruhat enej,ko se je umiril,sedaj pa kašlja majuser posted image user posted image .........kok.sem jezna,na to alergijouser posted image user posted image user posted image user posted image ......................lovro,ti živček maliuser posted image user posted image ,kleo,upam,da izbereš lep vozekuser posted image ,anja,teb pa,čestitke za hojouser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
22.7.2009 9:07:41   
Anonimen
Morgen

Oj Lunca,ponocnjakinja,ste danes zdravi?

Sama sem imela danes it na bazen,pa moram it popoldan zaradi Talitinega zobnega aparata..sem popolnoma pozabila.Zdaj pa se vreme nekaj kisauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
22.7.2009 9:19:07   
lunca14
user posted image user posted image ne,na žalost mam dva bruhača,lun je tud začel danes bruhat,enej še driska,tko,da mamo spet virozouser posted image ,upam,da enodnevno,lep,dan,vam želimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 878
22.7.2009 9:47:36   
Anonimen
Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........
Pri treh majhnih otrocih je pa res kar naprej bolezen.Saj bodo prerasli,slej ko prej.Drzi se Luncauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
22.7.2009 10:15:34   
lunca14
user posted image hvala kleo,ja se podpiram,mal s kavo,mal s tušem,ker drugače bom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
22.7.2009 10:41:03   
Anonimen
Mi lahko ena napise recept za cufte?
lunca,imas ti kaj pametnega.Omaka me zanima,pa kaj das v maso da ne gredo cufti narazen?
Saj bi raje musako,pa ma Tali fejst rada cufte,in se za Meri bo bolje,pa pire....

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
22.7.2009 10:58:43   
lunca14
http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Cufti_po_domace_ali_mesne_kroglice-3781.html

http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Cufti_v_paradiznikovi_omaki-3309.html

http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Cuftice_v_omaki_iz_jajcevcev-11203.html

............evo kleo tri varianteuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 882
22.7.2009 11:09:33   
Anonimen
Lunca hvala.Kaksni cudni recepti,aladkor,jajcevci...kr neki.Pa sama jih se nikol nisem popekla,sploh nisem vedla,da je treba,zato pa so razpadali.Grem veselo na delouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
22.7.2009 11:24:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Povejte mi, kako vaši upoštevajo NE!
Lovro nič, kot da ne sliši.
Predsem kar se plezanja tiče.

jaz ga pokličem in ko me pogleda mu s prstom nakažem NE in moram rečt, da veliko bolj pali kot da mu rečem in ga odnašam stran - mi je pa ena kolegica to svetovala, pa sm si mislila japajade bo ubogaluser posted image , ampak ne morš verjet - res uboga

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
22.7.2009 11:24:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste...

ene parkrat sem te kliknila na fb chat, pa ni blo odgovorauser posted image
sicer pa dobrodošlaaaaaaaaaaaaaaa nazaaaaaaaaaaaaaaj

smo te pa ogovarjale ja - smo upale, da se boš kej javila

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
22.7.2009 11:24:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ja Tina,se ti je kaj kolcal,ker smo te tri opravljaleuser posted image

AS,kako bi sla do Berlina...a med voznjo je pa priden?Kako pa je bilo na morju,na plazi in nasploh?

RMRM si vidla vozicek-raketouser posted image

jao, jao - kak vozičekuser posted image

kleo  sam zate link od mensezdi najcenejše nemške trgovine (čeprav sem mela slabe izkušnje, ker so neki pobrkal, bi še vedno naročala pri njih): http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?&wkid=41231681595-18730&ls=d&nocache=1231682964-23280&follow=showrub&rubnum=babyartikel.autositze.9kg18kg&artnum=index&suchbegriff=&gesamt_zeilen=

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
22.7.2009 11:24:55   
Anonimen

Luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........
Pri treh majhnih otrocih je pa res kar naprej bolezen.Saj bodo prerasli,slej ko prej.Drzi se Luncauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
22.7.2009 11:25:31   
Anonimen
  • user posted image

nya 11:24
    Otrok - Čvekamo o naših otrocih
  • user posted image

• user posted image

• user posted image

malaMravljica 11:24
    RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
    Nosečnost - Spontani splav
  • user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 888
    22.7.2009 11:26:03   
    Anonimen
  • user posted image

nya 11:25
  • user posted image

flower 11:25
    RE: Julijske čveke 2008; 13. del
    Dojenček - Starši čvekamo
  • user posted image

• user posted image

• (odgovor članu Anonimen)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 889
    22.7.2009 11:53:14   
    slovenka
    ojla pupe,

nya, bi lahko bilo še huje user posted image user posted image user posted image

Naša Neli gre danes domov - šele, vem... Zaradi zlatenice je še dobivala antibiotik... se je pa že precej zredila v bolnici, tako da mama ziza deluje... Sestrica je tako vesela, me je klicala... tako da bom tudi jaz malo skrajšala delovnik danes in gremo gledat user posted image

Kleo, jaz skoraj nič več ne kuham user posted image Ko imam eno korpo domačega paradižnika od mame, pa paprike in vsega, potem pa si ati naredi žar zadeve - čevape, ražnjiče... ko jih imamo še ful od Sofijinega RD v zamrzovalni, tako da sem malo fraj - midva s Sofijo si pa tako nekaj narediva usput - imava obe radi testenine... ko jih ati ne in zdaj prideva na svoj račun user posted image

lunca, uboga mamica si. me kar zaskrbi zase, ko vidim, ob kakšnih urah se ti javljaš user posted image   Ko razmišljam, da bi si šla kupit tifol počasi user posted image

pa pa

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 890
    22.7.2009 12:03:47   
    lunca14
    Čao,naya,ko si pripela te linke,mi ni čisto nič jasno kaj naj gledam,ampak saj je vseeno,glavno,da prstek-žuganje funkcionira,ja tud jaz sem večkrat slišala,da ni dobro uporabljat besede ne,bomo pa žugaliuser posted image
    slovenka.........ja,sploh več ne gledam na uro,no danes je bili celo dve uri spanja,mislim,da naberem čez cel teden za en 8 urni spanec,se vsega navadiš,tako,da enkrat bo bolje,moj pravi ,ja,potem ,ko bo začel lun spat boš hotla pa novgauser posted image met,pa boš dobra spet za par let...........bo,žeuser posted image

(odgovor članu slovenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 891
    22.7.2009 12:23:06   
    Anonimen
    Nya hvala za link.je kar zanimivo,kaj se bo ze naslo,ceprav nisem se nikol kupovala preko spleta.Bom,ko bom,rabila pomocuser posted image .

Glejte tega,29eu,kaj je stos,mi je pa vsec spodnji Hauck-bez
    http://www.baby-markt.de/Babyartikel/Kinderwagen/Kombi+Kinderwagen/index,s84.htm

Nya,kaj si ti narocila-kupila?Pa kaj pomenita zadnja 2postauser posted image

Cufti ze skoraj kuhani,se pire zmiksam.Meri spi,Tali mi zivce para...kdaj bo mim ta puberteta,sicer se mi se zrolauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 892
    22.7.2009 13:20:18   
    Anonimen
    Glejte toleuser posted image
    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 893
    22.7.2009 14:24:21   
    RMRM

Nya hvala za link.je kar zanimivo,kaj se bo ze naslo,ceprav nisem se nikol kupovala preko spleta.Bom,ko bom,rabila pomocuser posted image .

http://www.baby-markt.de/Babyartikel/Kinderwagen/Kombi+Kinderwagen/index,s84.htm

Cufti ze skoraj kuhani,se pire zmiksam.Meri spi,Tali mi zivce para...kdaj bo mim ta puberteta,sicer se mi se zrolauser posted image

Kleo, to za 29 eur je samo prevleka za voz. Spodnji bež mi je pa tud všečenuser posted image

A so čufti uspeli? Dober tek.

Nya, jaz tud ne razumem prilepljenih postovuser posted image

Slovenka, user posted image user posted image user posted image  za Neli.

Lunca, ti si pa res ponočnjakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 894
    22.7.2009 14:31:52   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Kleo, to za 29 eur je samo prevleka za voz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o dizs,taka je moja nemscinauser posted image Saj v resnici sploh nisem bralauser posted image  Spodnji bež mi je pa tud všečenuser posted image

A so čufti uspeli? Dober tek.ma kaj uspeli.tooolk so dobri,njami.Sem pa nardila za vec oseb,ne samo triuser posted image

Nya, jaz tud ne razumem prilepljenih postovuser posted image je Slovenka pomagala....ona je kopirala desno stran,kao kolk pise,samo njen Luka se vidi.

Slovenka, user posted image user posted image user posted image  za Neli.ja resuser posted image user posted image user posted image moji2 pa nista imeli skoraj nic zlatenice,res tini mini.

Lunca, ti si pa res ponočnjakuser posted image

(odgovor članu RMRM)
      Neposredna povezava do sporočila: 895
    22.7.2009 14:35:08   
    Anonimen
    Opa,to je to in se z lupinicouser posted image Edino barva...

http://www.baby-markt.de/nocache/CONCORD+Mobility+Set+Neo+neon,w31248265943-19498.htm

pise da je samo se 23min casa za narocit...kaj pa potemuser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 22.7.2009 14:37:28 >

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 896
    22.7.2009 14:39:43   
    Anonimen
    A ga narocim,pa ko moz pride recem,saj je "samo"dobrih 500euuser posted image user posted image .ne bolje;je bil znizan za 300euuser posted image cist poceni.

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 897
    22.7.2009 14:40:58   
    RMRM

Opa,to je to in se z lupinicouser posted image Edino barva...

http://www.baby-markt.de/nocache/CONCORD+Mobility+Set+Neo+neon,w31248265943-19498.htm

pise da je samo se 23min casa za narocit...kaj pa potemuser posted image

ful dobr user posted image user posted image . Pa barva je men tud dobra. Je pa najbrž samo še 23 min v akciji, pol pa redna cena, nisem pa brala. Probaj celoten model vnest v googlovo vrstico, da ti še kakšno trgovino vrže, da vidiš kolk je dejansko redna cena.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 898
    22.7.2009 14:53:33   
    Anonimen
    ma naj gre nekam,se ne morem registrirat.Nekaj email ni registriran al kaj....mah,nimam casa,moramo k zobarju.Zdej se mi bo pa se sanjal od vozickauser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
      Neposredna povezava do sporočila: 899
    22.7.2009 15:08:41   
    RMRM

ma naj gre nekam,se ne morem registrirat.Nekaj email ni registriran al kaj....mah,nimam casa,moramo k zobarju.Zdej se mi bo pa se sanjal od vozickauser posted image user posted image

Kleo, kje si pa ti vidla da je sam še 23 minut za naročit. Jaz sem vidla sam da v 23n urah in 57 min. dobiš, če naročiš ekspresno dostavo. Drugač se pa ne sekiraj, če boš danes zamudila nakup, saj akcije so skoz. Ti kar pejd k zobarju, pol pa v miru preglej, da ne boš nekaj na brzino naročala user posted image

Jaz pa tud zdej šibam, se je moj mali škratek zbudil, pa greva še mal ven.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
    Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
    13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
    Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.