Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.7.2009 20:43:59
|
|
|
|
alea01
|
Spletno stran...baby-markt.de, k ijo je nya prilimala..... Jaz sem dvakrat naročala pri njih. Brez problemov. Tako kot so rekli, tako je bilo. Kadar bom kaj rabila, bom spet pri njih naročala. Tako da, punce...tiste, ki imate možnost, kar naročajte, ker je bistveno ceneje kot pri nas
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 23.7.2009 20:55:56
|
|
|
|
slovenka
|
sedež hamax siesta IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ola mamičke slovenka- sem ti pozabila odgovorit...imamo sedež hamax siesta za na kolo Alea, hvala. Ta se od zadaj montira, a ne?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 7:46:41
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 10:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro v ta soncni dan Super vreme!!! Po celodnevnem dezju in nevihti se prileze.Greva s tamalo koj ven. Anaj,zajtrk je ravn zame a ne
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 11:33:04
|
|
|
|
anaj22
|
kleo sveda, servirano v posteljo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 13:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj,zdaj bi se kosilo v postlo,ce se da Sem bila v DM zaradi sokca za Meri in kaj sem nasla,oz.mi je koj v oko padlo...kopalke za tamalo .In to dvoje.Dvodelne in cele.Tolk so corti,pa poceni,pa sploh jih nisem iskala
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 14:03:14
|
|
|
|
anaj22
|
Kleo a bo vredu?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 14:24:07
|
|
|
|
lunca14
|
O,dve nosečki na delu,ja paše tako,kosilo sploh pa desert,mnjamiiiiiiiiiiii................mi se pa kopamo,sva se odločila,da vseeno postavimo letos bazen,in mali že uživajo ,ati,pa mami bosta pa zvečer mela svojo romantiko,ob svečkah in bazenu.Lep sončen,vroč dan
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 20:28:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj super kosilo ,jutri pa jest castim Lunca,toooo,vecer ob svecah,pa se zunaj v bazenu.Da ne bo cez 9m kasnega rezultata . Mericka spancka,pridna puncka,jaz kuham vecerjo za naju s Tali.Sem pa kar ubita dons,smo bili kar veliko zunaj,pa novo otrosko igrisce sem nasla,samo moram 2x z avtobusom...je pa kar velik,pa veliko otrok z mamicami,a je bla moja najmlajsa.Se mi zdi da so bili vecinoma vsi skoraj 2letniki,pa vecji seveda. Mal smo se doma imele generalno,ker Tali jutri ves dan ni,gre garat na kmetijo.Vsoboto pa upam da koncko gremo na bazen.Bo lepa nedelja,vsaj taka je napoved.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:01:34
|
|
|
|
lunca14
|
Kleo...........večerja ob svečkah je odpadla,ker je prišel dedi s koruzo in sedaj zunaj pečejo koruzo,tako,da kdaj drugič,no v novi hiški,si bova pa potem lahko večkrat naštimala samo najin večer,ker naju ne bo nihče motil. Kaj pa bo delala tali na kmetiji?Pa lepo,da ste šli na igrišče,in da meri lepo pančka .................naši pa so bli cel dan v bazenu,tako,da upam,da bodo tud spali,upam,ker mi že primanjkuje spanca.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca najboljs da gres se ti spat,sei vsaj mal odpocijes. Tali na kmetiji ponavadi skrbi za konje.Najprej hlev ocistijo pa na novo nastimajo,konje skrtacijo,na sprehod jih peljejo,tudi jahajo-je pa se nisem vidla....imajo zudi druge zivali.To je kmetija prav za otroke.Lahko pride kdor hoce,pa se prijavi,da jo bo obiskoval.Ob sobotah je od 10-18h.imajo tam tudi kosilo,cist poceni,pa cetrtek in petek popoldan,samo takrat ne hodi,oz.zelo zelo poredko.V petek vcasih.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca a vi to zivite pri tastu in tasci?Koliko pa bo zdaj vasa hisa oddaljena od njiju?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
hej hej babuške - bo prav pasala jutranja ohladitev, kaj pravite - ker tole danes je čist tumač
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - to je pa prav super slišat lunca - tam niti ne bosta rabila bazena, k je potok tolk bliz - sam zajezite, pa mate naravnega
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ni bilo nobene vrocine,prav lustno vreme,ceprav je vecx kazalo da bo spet dez.Je ze ves teden bolj dezeven,tako da bo mogoce cez vikend pa vroce. Nya,si spekla torto in kdo praznuje? Pa kje je Didlinaa?????
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Spekla sem biskvit, kutri zjutraj bom nardila torto - praznuje pa naš mali - sicer pri 13ih mesecih, pa vseen kleo - a pol bo fant ?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya kleo - to je pa prav super slišat lunca - tam niti ne bosta rabila bazena, k je potok tolk bliz - sam zajezite, pa mate naravnega Mislis na kmetijo? J azelo fino so se to spomnili.Pa igrala imajo,tako da se otroc se mal pozabavajo. Pride pa domov ponavadi usrana do vrh glave,pa smrdi ,no disi po hlevu
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pri konjih je pa sploh hud vonj, sam se navadiš
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Spekla sem biskvit, kutri zjutraj bom nardila torto - praznuje pa naš mali - sicer pri 13ih mesecih, pa vseen kleo - a pol bo fant ? Ja pravjo.Skoraj vsi mi to prerekujejo-pismo kako se ze napise ...eedin Lunca prav da bo puncka.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya Spekla sem biskvit, kutri zjutraj bom nardila torto - praznuje pa naš mali - sicer pri 13ih mesecih, pa vseen kleo - a pol bo fant ? Ja pravjo.Skoraj vsi mi to prerekujejo-pismo kako se ze napise ...eedin Lunca prav da bo puncka. prerokujejo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya Spekla sem biskvit, kutri zjutraj bom nardila torto - praznuje pa naš mali - sicer pri 13ih mesecih, pa vseen kleo - a pol bo fant ? Ja pravjo.Skoraj vsi mi to prerekujejo-pismo kako se ze napise ...eedin Lunca prav da bo puncka. prerokujejo Faaaa.. Se mi je zdel da ni to to,pa sem imela sam to pa se eno varianto,prOrEkujejo ,sem rekla prva bo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:29:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj imaš pa naslednji uz?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa tko ponosna na našega fanta. Sva bila danes v trgovini, pa mu je blagajničarka dala eno majčko od frutka. Pa mu rečem, Lukec a si kej rekel hvala, pa jo pogleda, pa reče ala. Moj sonček mali
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Me je ven vrglo.. V torek imam pregled,pa pomoje ne bo uz,pripada samo 3x,bo sele na morfi.Lahko pa sama placam. Samo ne vem no,kaj pol koj ko priklopi,jaz...ja kaj pa je? on pa,kaj te briga
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.7.2009 21:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jaz sem pa tko ponosna na našega fanta. Sva bila danes v trgovini, pa mu je blagajničarka dala eno majčko od frutka. Pa mu rečem, Lukec a si kej rekel hvala, pa jo pogleda, pa reče ala. Moj sonček mali Ja bravo Luka . Sem mislila da bos rekla,da jo je odklonil . Moja pa spet noce sama hodit,se koj na kolena vrze.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.