Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:10:27
|
|
|
|
RMRM
|
AS, pri nas na žalost še nimamo teh težav z NE, sem jih pa imela pri tavelikem. Popolnoma enako kot pri Lovlu. Nič ni zaleglo, on je še vedno plezal. Se mi zdi, da mi še danes vzame največ časa, in skravžla največ živčkov
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:10:41
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo..vidim, da si dobro nosečniško razpoložena
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:11:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Glejte tega ,Alea,bi bil tvopjmu mozu vsec http://www.baby-walz.de/dmc_mb3_search_pi1.num/10000/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/kinderwagen+hartan/product/1773/L/1/Suchergebnisprodukt.a930.0.html Ta pa nima nakupovalne košare. Tina,ne me sprasevat kolk se mi pozna.Sem rekla da ne bom vec jamrala,dons...jutr se enkrat prasi AS,mene uboga tako tako.Ko recem ne,se mi zacne odgovarjat,sam res...al pa z glavo odkimava,me brav cukasto gleda, pa nadaljuje naprej. Jojjj AS,kaksen zivc je tvoj.Sicer pa,vazn da je ]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ma, ne, saj ne rabi bit čist mirno dete, ampak da je sposoben 1 uro plezat in ga ne izuči, da ga takoj vedno dam dol?? Res, če mi ne bi bilo škoda enih par sto EUR, bi šla magari v Berlin in nazaj!
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:12:03
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 A ve veste kolk je ura???????? jaaaa drgač sploh ne vem o čem teče debata.RMRM ..lepo da si se spomnila name...sem tale rr že čist potisnila nekam v temni del možganov...pa me je zdaj kar zaskrbel čvekat iiin še bolj zasrbel Kleo...se ti pa fajn počutiš...si že bu nkasta Sva se z Nyo spraševale, da ja ni kaj narobe. No, sam da je vse ok in da si se javila . Sva pa vidle ful luštno temo Forum > [Nosečnost] > Čvekanje v pričakovanju > Imena > Nejc, Anja in ? Dej nehi.in kdaj sta se to sprasevale...da ne vceraj a sta se vidve tud Tina, vidiš kako si bla pogrešana
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:12:21
|
|
|
|
Tina 28
|
za 100€ ti jih jaz dva dni pazim
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:13:38
|
|
|
|
Tina 28
|
oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste...
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Tina,se ti je kaj kolcal,ker smo te tri opravljale AS,kako bi sla do Berlina...a med voznjo je pa priden?Kako pa je bilo na morju,na plazi in nasploh? RMRM si vidla vozicek-raketo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:16:21
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste... in kako si se avadila nove skupinice v šoli? Sem ravno zadnjič zvedela, da si prejšnje leto učila eno punčko od moje znanke, no od sestrine žlahtnice , sta bili tako deklica kot mamica ful zadovoljni z učiteljico M.....o.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:16:34
|
|
|
|
Tina 28
|
no edin kar je še novga, da sem se odločla, da počas nehava z dojenjem. Tko da jo zdaj podojim na dva dni zvečer, da bo mleko počasi usahnilo...njej pa ne bo preveč naenkrat. Čeprav bi jo jaz kar še...samo se mi zdi, da jo je treba začet počas drugače uspavat, da ji ne bo to postal način. Se že zaveda. Ko je bla na morju mi je zvečer, ko je bla utrujena skoz na joško kazala
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:17:36
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja Tina,se ti je kaj kolcal,ker smo te tri opravljale AS,kako bi sla do Berlina...a med voznjo je pa priden?Kako pa je bilo na morju,na plazi in nasploh? RMRM si vidla vozicek-raketo , vidla, vidla, sam jaz sem taka staromodna mama, da sem bol za klasiko, ne grem v korak z modo in modnimi trendi
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste... Jaz sem 100x..prib. na rr pisala da pogresam tino,pa ce kdo ve kaj se dogaja.Tko da ves!Pa prav poklicat sem te hotla,a se nisem zbrala poguma,da me ne bi prav na brzino odslovila,ces,kaj tezim. A zdaj ste pa na zelenjavi..jaz pa na mesu.In to suhi salami,to kar ne bi smela.Prav nic se zdravo ne prehranjujem No,pa spet jamram
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:18:42
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste... Jaz sem 100x..prib. na rr pisala da pogresam tino,pa ce kdo ve kaj se dogaja.Tko da ves!Pa prav poklicat sem te hotla,a se nisem zbrala poguma,da me ne bi prav na brzino odslovila,ces,kaj tezim. A zdaj ste pa na zelenjavi..jaz pa na mesu.In to suhi salami,to kar ne bi smela.Prav nic se zdravo ne prehranjujem No,pa spet jamram Kleo, a zdaj si že na salami? Če vi ne boste imeli enega naviganega fantka
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:19:56
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste... in kako si se avadila nove skupinice v šoli? Sem ravno zadnjič zvedela, da si prejšnje leto učila eno punčko od moje znanke, no od sestrine žlahtnice , sta bili tako deklica kot mamica ful zadovoljni z učiteljico M.....o. o a res...sam ime napiš...alpa kratice...bom vedla. Sem pa mislila, da jih dobim nazaj v tretjem...na žalost ali veselje (se še ne morem odločit) me je dal v OPB. Je spet malo oddelkov in je po mojem mene zarad tamale tja fliknu..pa še eno redno. Bomo spet lahko vstajal ...Anja bo pa čas ko bom v službi itak spala. Glede nje je to res super...Le Nejc gre v šolo in se bova med tednom mal manj vidla.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:20:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja Tina,se ti je kaj kolcal,ker smo te tri opravljale AS,kako bi sla do Berlina...a med voznjo je pa priden?Kako pa je bilo na morju,na plazi in nasploh? RMRM si vidla vozicek-raketo , vidla, vidla, sam jaz sem taka staromodna mama, da sem bol za klasiko, ne grem v korak z modo in modnimi trendi Saj men tut ne potegne.Al pa oni,pismo kaj je ze,ko je prav visok,pa tko cudna kolesa ima...mamamija,men je smesno vsakic ko ga vidim-Stoke,a kaj ze.Pa pise,da je zelo v redu,ker je tako visok,da prah ne skodi otroku,pa nastavlja se,tako da ga imas namesto stolcka,kar lepo gre za mizo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:21:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja Tina,se ti je kaj kolcal,ker smo te tri opravljale AS,kako bi sla do Berlina...a med voznjo je pa priden?Kako pa je bilo na morju,na plazi in nasploh? RMRM si vidla vozicek-raketo V avtu mali zdrži. Se je treba vmes ustavit, da gre malo hodit, ampak ni panike. Na morju--pravljica. Igral se je na plaži, bil cele dni na igralih, saj si videla na FB, koliko igrišč in vsega. Če sem v hiški kuhala, je bil mož z otroki zuanaj, lahko je plezal, ampak ne po mizah....jih ni bilo tolk Edino ko smo jedli, je bil v vozičku...no, takrta je znal tulit.... LovLo je tudi v vozičku po novem kar rad---ampak samo, če ga peljemo. Samo da opazuje, da se večkrat ustavimo in ga pustimo migat...potem je o.k. Naše hiše očitno ne prenese. Mogoče ima alergijo nanjo.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:21:37
|
|
|
|
RMRM
|
< Sporočilo je popravil RMRM -- 22.7.2009 0:25:18 >
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:22:07
|
|
|
|
Tina 28
|
Mormo sveže in bio porabit z vrta...saj je meso zraven...velikokrat.... Sam tebui se je pa čist obrnil...suha salama...prej pa vegi No lepo da ste me pogrešale....sam res nisem nič brala.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste... Jaz sem 100x..prib. na rr pisala da pogresam tino,pa ce kdo ve kaj se dogaja.Tko da ves!Pa prav poklicat sem te hotla,a se nisem zbrala poguma,da me ne bi prav na brzino odslovila,ces,kaj tezim. A zdaj ste pa na zelenjavi..jaz pa na mesu.In to suhi salami,to kar ne bi smela.Prav nic se zdravo ne prehranjujem No,pa spet jamram Kleo, a zdaj si že na salami? Če vi ne boste imeli enega naviganega fantka Kako ze na salami...saj sem ze zlo dolgo.Samo zacelo se je pri klobasah Zrezki mi pa ne grejo...salame,klobase,hrenavke-tako,tako,cevapcici-tko no,polpeti-njami...po moje bo pa ena pozresna puncka
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:24:03
|
|
|
|
Tina 28
|
kar zbriš...vem. Pridna punca. No lohk sprožiš govorice, da me na žalost naslednje leto ne bo z njimi...višje sile. Čeprav sem upala
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:24:32
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste... Jaz sem 100x..prib. na rr pisala da pogresam tino,pa ce kdo ve kaj se dogaja.Tko da ves!Pa prav poklicat sem te hotla,a se nisem zbrala poguma,da me ne bi prav na brzino odslovila,ces,kaj tezim. A zdaj ste pa na zelenjavi..jaz pa na mesu.In to suhi salami,to kar ne bi smela.Prav nic se zdravo ne prehranjujem No,pa spet jamram Kleo, a zdaj si že na salami? Če vi ne boste imeli enega naviganega fantka Kako ze na salami...saj sem ze zlo dolgo.Samo zacelo se je pri klobasah Zrezki mi pa ne grejo...salame,klobase,hrenavke-tako,tako,cevapcici-tko no,polpeti-njami...po moje bo pa ena pozresna puncka sem mislila da ti samo žar paše, ne pa tud salame Saj najbrž ti je vseeno kaj je, samo da je vse ok, tko da ne zamerit ko mal provociram
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:25:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste... Jaz sem 100x..prib. na rr pisala da pogresam tino,pa ce kdo ve kaj se dogaja.Tko da ves!Pa prav poklicat sem te hotla,a se nisem zbrala poguma,da me ne bi prav na brzino odslovila,ces,kaj tezim. A zdaj ste pa na zelenjavi..jaz pa na mesu.In to suhi salami,to kar ne bi smela.Prav nic se zdravo ne prehranjujem No,pa spet jamram Kleo, a zdaj si že na salami? Če vi ne boste imeli enega naviganega fantka Kako ze na salami...saj sem ze zlo dolgo.Samo zacelo se je pri klobasah Zrezki mi pa ne grejo...salame,klobase,hrenavke-tako,tako,cevapcici-tko no,polpeti-njami...po moje bo pa ena pozresna puncka Fantek!!! Tina, kaj ti bo branje za nazaj? Nima smisla. Saj na hitro izveš novosti.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ja Tina,se ti je kaj kolcal,ker smo te tri opravljale AS,kako bi sla do Berlina...a med voznjo je pa priden?Kako pa je bilo na morju,na plazi in nasploh? RMRM si vidla vozicek-raketo V avtu mali zdrži. Se je treba vmes ustavit, da gre malo hodit, ampak ni panike. Na morju--pravljica. Igral se je na plaži, bil cele dni na igralih, saj si videla na FB, koliko igrišč in vsega. Če sem v hiški kuhala, je bil mož z otroki zuanaj, lahko je plezal, ampak ne po mizah....jih ni bilo tolk Edino ko smo jedli, je bil v vozičku...no, takrta je znal tulit.... LovLo je tudi v vozičku po novem kar rad---ampak samo, če ga peljemo. Samo da opazuje, da se večkrat ustavimo in ga pustimo migat...potem je o.k. Naše hiše očitno ne prenese. Mogoče ima alergijo nanjo. mogoce res Pol pa kar do mene,smo same babe,bomo vesele.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:26:00
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz mam pa alergijo na našo hišo ...ker je nikol ne morem do konca pospravit....se šele zunaj počutim svobodno...sam mori me kaj bi mogla še postorit. Je pač prepolna in duši
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:27:59
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaz mam pa alergijo na našo hišo ...ker je nikol ne morem do konca pospravit....se šele zunaj počutim svobodno...sam mori me kaj bi mogla še postorit. Je pač prepolna in duši Očitno to mori tudi mojega "tamicenga" Sam on še ne razmišlja o pospravljanju.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 22.7.2009 0:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste... Jaz sem 100x..prib. na rr pisala da pogresam tino,pa ce kdo ve kaj se dogaja.Tko da ves!Pa prav poklicat sem te hotla,a se nisem zbrala poguma,da me ne bi prav na brzino odslovila,ces,kaj tezim. A zdaj ste pa na zelenjavi..jaz pa na mesu.In to suhi salami,to kar ne bi smela.Prav nic se zdravo ne prehranjujem No,pa spet jamram Kleo, a zdaj si že na salami? Če vi ne boste imeli enega naviganega fantka Kako ze na salami...saj sem ze zlo dolgo.Samo zacelo se je pri klobasah Zrezki mi pa ne grejo...salame,klobase,hrenavke-tako,tako,cevapcici-tko no,polpeti-njami...po moje bo pa ena pozresna puncka sem mislila da ti samo žar paše, ne pa tud salame Saj najbrž ti je vseeno kaj je, samo da je vse ok, tko da ne zamerit ko mal provociram Najprej naj bo vse v redu,potem bi pa se spol izbrala Jaz bi kar puncko,so mi tko corti,pa z njimi znam,bi pa tudi fantka,da vidim kako je to,pa se moz bo do neba skocil od srece,pa pol bo mir.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.