|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
22.7.2009 0:10:27   
RMRM
AS, pri nas na žalost še nimamo teh težav z NE, sem jih pa imela pri tavelikem. Popolnoma enako kot pri Lovlu. Nič ni zaleglo, on je še vedno plezal. Se mi zdi, da mi še danes vzame največ časa, in skravžla največ živčkovuser posted image user posted image  

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 826
22.7.2009 0:10:41   
Tina 28
Kleo..vidim, da si dobro nosečniško razpoloženauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 827
22.7.2009 0:11:15   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Glejte tegauser posted image ,Alea,bi bil tvopjmu mozu vsecuser posted image http://www.baby-walz.de/dmc_mb3_search_pi1.num/10000/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/kinderwagen+hartan/product/1773/L/1/Suchergebnisprodukt.a930.0.html

Ta pa nima nakupovalne košare.
Tina,ne me sprasevat kolk se mi pozna.Sem rekla da ne bom vec jamrala,dons...jutr se enkrat prasiuser posted image

AS,mene uboga tako tako.Ko recem ne,se mi zacne odgovarjat,sam res...al pa z glavo odkimava,me brav cukasto gleda,
pa nadaljuje naprej.

Jojjj AS,kaksen zivc je tvoj.Sicer pa,vazn da jeuser posted image ]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] user posted image

Ma, ne, saj ne rabi bit čist mirno dete, ampak da je sposoben 1 uro plezat in ga ne izuči, da ga takoj vedno dam dol??

Res, če mi ne bi bilo škoda enih par sto EUR, bi šla magari v Berlin in nazaj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
22.7.2009 0:12:03   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

A ve veste kolk je ura????????

jaaaauser posted image user posted image user posted image

drgač sploh ne vem o čem teče debata.RMRM ..lepo da si se spomnila name...sem tale rr že čist potisnila nekam v temni del možganov...pa me je zdaj kar zaskrbel čvekatuser posted image iiin še bolj zasrbeluser posted image user posted image

Kleo...se ti pa fajn počutiš...si že buuser posted image nkasta

Sva se z Nyo spraševale, da ja ni kaj narobe. No, sam da je vse ok in da si se javilauser posted image . Sva pa vidle ful luštno temouser posted image  
Forum > [Nosečnost] > Čvekanje v pričakovanju > Imena > Nejc, Anja in ?

Dej nehi.in kdaj sta se to sprasevale...da ne vcerajuser posted image

user posted image user posted image user posted image  a sta se vidve tud user posted image user posted image user posted image

Tina, vidiš kako si bla pogrešanauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 829
22.7.2009 0:12:21   
Tina 28
za 100€ ti jih jaz dva dni pazimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 830
22.7.2009 0:13:38   
Tina 28
oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 831
22.7.2009 0:14:50   
Anonimen
Ja Tina,se ti je kaj kolcal,ker smo te tri opravljaleuser posted image

AS,kako bi sla do Berlina...a med voznjo je pa priden?Kako pa je bilo na morju,na plazi in nasploh?

RMRM si vidla vozicek-raketouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
22.7.2009 0:16:21   
RMRM

oooooooo...lepo slišat....sam me pa res dolg ni blo. Ko se mi je šiht začel me je mal čas zabasal...pol pa saj veste...

in kako si se avadila nove skupinice v šoli? Sem ravno zadnjič zvedela, da si prejšnje leto učila eno punčko od moje znanke, no od sestrine žlahtnice user posted image , sta bili tako deklica kot mamica ful zadovoljni z učiteljico M.....o.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 833
22.7.2009 0:16:34   
Tina 28
no edin kar je še novga, da sem se odločla, da počas nehava z dojenjem. Tko da jo zdaj podojim na dva dni zvečer, da bo mleko počasi usahnilo...njej pa ne bo preveč naenkrat. Čeprav bi jo jaz kar še...samo se mi zdi, da jo je treba začet počas drugače uspavat, da ji ne bo to postal način. Se že zaveda. Ko je bla na morju mi je zvečer, ko je bla utrujena skoz na joško kazalauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 834
22.7.2009 0:17:36   
RMRM

AS,kako bi sla do Berlina...a med voznjo je pa priden?Kako pa je bilo na morju,na plazi in nasploh?

user posted image user posted image user posted image , vidla, vidla, sam jaz sem taka staromodna mama, da sem bol za klasiko, ne grem v korak z modo in modnimi trendi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
22.7.2009 0:17:39   
Anonimen

Jaz sem 100x..prib.user posted image na rr pisala da pogresam tino,pa ce kdo ve kaj se dogaja.Tko da ves!Pa prav poklicat sem te hotla,a se nisem zbrala poguma,da me ne bi prav na brzino odslovila,ces,kaj tezim.

A zdaj ste pa na zelenjavi..jaz pa na mesu.In to suhi salami,to kar ne bi smela.Prav nic se zdravo ne prehranjujemuser posted image No,pa spet jamramuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
22.7.2009 0:18:42   
RMRM

Jaz sem 100x..prib.user posted image na rr pisala da pogresam tino,pa ce kdo ve kaj se dogaja.Tko da ves!Pa prav poklicat sem te hotla,a se nisem zbrala poguma,da me ne bi prav na brzino odslovila,ces,kaj tezim.

A zdaj ste pa na zelenjavi..jaz pa na mesu.In to suhi salami,to kar ne bi smela.Prav nic se zdravo ne prehranjujemuser posted image No,pa spet jamramuser posted image

Kleo, a zdaj si že na salami? Če vi ne boste imeli enega naviganega fantkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
22.7.2009 0:19:56   
Tina 28

in kako si se avadila nove skupinice v šoli? Sem ravno zadnjič zvedela, da si prejšnje leto učila eno punčko od moje znanke, no od sestrine žlahtnice user posted image , sta bili tako deklica kot mamica ful zadovoljni z učiteljico M.....o.user posted image user posted image user posted image

o a res...sam ime napiš...alpa kratice...bom vedla. Sem pa mislila, da jih dobim nazaj v tretjem...na žalost ali veselje (se še ne morem odločit) me je dal v OPB. Je spet malo oddelkov in je po mojem mene zarad tamale tja fliknu..pa še eno redno. Bomo spet lahko vstajal ...Anja bo pa čas ko bom v službi itak spala. Glede nje je to res super...Le Nejc gre v šolo in se bova med tednom mal manj vidla.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 838
22.7.2009 0:20:47   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image , vidla, vidla, sam jaz sem taka staromodna mama, da sem bol za klasiko, ne grem v korak z modo in modnimi trendi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj men tut ne potegne.Al pa oni,pismo kaj je ze,ko je prav visok,pa tko cudna kolesa ima...mamamija,men je smesno vsakic ko ga vidim-Stoke,a kaj ze.Pa pise,da je zelo v redu,ker je tako visok,da prah ne skodi otroku,pa nastavlja se,tako da ga imas namesto stolcka,kar lepo gre za mizouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
22.7.2009 0:21:28   
aleksandra silvija

V avtu mali zdrži. Se je treba vmes ustavit, da gre malo hodit, ampak ni panike.
Na morju--pravljica. Igral se je na plaži, bil cele dni na igralih, saj si videla na FB, koliko igrišč in vsega.
Če sem v hiški kuhala, je bil mož z otroki zuanaj, lahko je plezal, ampak ne po mizah....jih ni bilo tolkuser posted image

Edino ko smo jedli, je bil v vozičku...no, takrta je znal tulit....

LovLo je tudi v vozičku po novem kar rad---ampak samo, če ga peljemo. Samo da opazuje, da se večkrat ustavimo in ga pustimo migat...potem je o.k.

Naše hiše očitno ne prenese.
Mogoče ima alergijo nanjo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
22.7.2009 0:21:37   
RMRM
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 22.7.2009 0:25:18 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 841
22.7.2009 0:22:07   
Tina 28
Mormo sveže in bio porabit z vrta...saj je meso zraven...velikokrat....

Sam tebui se je pa čist obrnil...suha salama...prej pa vegiuser posted image user posted image user posted image

No lepo da ste me pogrešale....sam res nisem nič brala.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 842
22.7.2009 0:22:43   
Anonimen

Kleo, a zdaj si že na salami? Če vi ne boste imeli enega naviganega fantkauser posted image user posted image

Kako ze na salami...saj sem ze zlo dolgo.Samo zacelo se je pri klobasahuser posted image

Zrezki mi pa ne grejo...salame,klobase,hrenavke-tako,tako,cevapcici-tko no,polpeti-njami...po moje bo pa ena pozresna punckauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
22.7.2009 0:24:03   
Tina 28
kar zbriš...vem. Pridna punca. No lohk sprožiš govorice, da me na žalost naslednje leto ne bo z njimi...višje sile. Čeprav sem upalauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 844
22.7.2009 0:24:32   
RMRM

Kako ze na salami...saj sem ze zlo dolgo.Samo zacelo se je pri klobasahuser posted image

Zrezki mi pa ne grejo...salame,klobase,hrenavke-tako,tako,cevapcici-tko no,polpeti-njami...po moje bo pa ena pozresna punckauser posted image

sem mislila da ti samo žar paše, ne pa tud salame user posted image user posted image user posted image

Saj najbrž ti je vseeno kaj je, samo da je vse ok, tko da ne zamerit ko mal provociramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
22.7.2009 0:25:12   
aleksandra silvija

Fantek!!!user posted image user posted image user posted image

Tina, kaj ti bo branje za nazaj? Nima smisla.

Saj na hitro izveš novosti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
22.7.2009 0:25:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

V avtu mali zdrži. Se je treba vmes ustavit, da gre malo hodit, ampak ni panike.
Na morju--pravljica. Igral se je na plaži, bil cele dni na igralih, saj si videla na FB, koliko igrišč in vsega.
Če sem v hiški kuhala, je bil mož z otroki zuanaj, lahko je plezal, ampak ne po mizah....jih ni bilo tolkuser posted image

Edino ko smo jedli, je bil v vozičku...no, takrta je znal tulit....

LovLo je tudi v vozičku po novem kar rad---ampak samo, če ga peljemo. Samo da opazuje, da se večkrat ustavimo in ga pustimo migat...potem je o.k.

Naše hiše očitno ne prenese.
Mogoče ima alergijo nanjo
.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoce resuser posted image
Pol pa kar do mene,smo same babe,bomo vesele.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
22.7.2009 0:26:00   
Tina 28
jaz mam pa alergijo na našo hišo ...ker je nikol ne morem do konca pospravit....se šele zunaj počutim svobodno...sam mori me kaj bi mogla še postorit. Je pač prepolna in dušiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 848
22.7.2009 0:27:59   
aleksandra silvija

jaz mam pa alergijo na našo hišo ...ker je nikol ne morem do konca pospravit....se šele zunaj počutim svobodno...sam mori me kaj bi mogla še postorit. Je pač prepolna in dušiuser posted image

Očitno to mori tudi mojega "tamicenga"user posted image
Sam on še ne razmišlja o pospravljanju.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 849
22.7.2009 0:28:16   
Anonimen

sem mislila da ti samo žar paše, ne pa tud salame user posted image user posted image user posted image

Saj najbrž ti je vseeno kaj je, samo da je vse ok, tko da ne zamerit ko mal provociramuser posted image

Najprej naj bo vse v redu,potem bi pa se spol izbralauser posted image Jaz bi kar puncko,so mi tko corti,pa z njimi znam,bi pa tudi fantka,da vidim kako je to,pa se moz bo do neba skocil od srece,pa pol bo mir.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.