lunca144
|
alea zate in za tvojo pridno izabelco ,in seveda dobiš eno veliko b........... v rit,ker se toliko časa nisi oglasila,pa glej,da ne bo trajalo spet toliko časa,da se ponovno oglasiš.Ja superca,da imaš tako pridno dete in tako čisto,in da si pridna kuharica,moj bi te koj oženil ..................pa le prid kej prej v vas Mi smo danes postavili zunaj jelko,dali gor lučke,na vrata venček,božično zvezdo sem si kupila,par okraskev,tako,mal za dušo,nakupila sem tudi darilca za moje škorce in dobila skor živčni zlom,ker nisem vedela kaj naj kupim komu.......vsega imajo preveč,in sedaj neki brezveze,neko kramo,mi spet ni za kupovat,dobre irače,pa so svi......ko drage,ampak,na koncu sem neki izbrala,in upam da jim bo všeč,lun je dobil poganjavčka-štirikolesnik,in ga bo lahko uporabljal tudi enej,maj je dobil eno tako figuro,ki se spremeni,pa dva dvdeja sta zdraven,pa nogometno žogo za napihnit,za sedet,za v sobo,pa ene posebne flumastre,ko fajn rad riše,pa dobro tud ,enej,bo dobil kovček z orodjem,pa lun seveda še en traktor s prikolico,pa seveda še malo sladkarij,brez tega ne gre,aja pa enej tud dobi nogometno žogo za sedet.Ampak itak vem,da se bodo skregal med sabo,kaj bi kdo še mel,enej od maja,maj od eneja,enej od luna,lun od maja.................ampak,darilco pod smrekco bodo in to šteje .