|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
19.12.2009 0:09:51   
slovenka
Ojla mamice, glejte mene user posted image Ati naš je bil na zaključku in je prišel zmatran domov, glava ga je bolela (mislim, da je bil tudi malo nažgan) in je šel v posteljo. Sofija je danes sredi dneva malo spala in sem jo tudi hitro spravila spat - pred 20h - jaz sem pa polna energije in sem se spravila malo knjigo pisat in sem dosti naredila do sedaj. Ampak zdaj pa res grem spat user posted image

Lepo je videti, da ste se številne oglasile user posted image

Lepo spite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
19.12.2009 0:12:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Lepo je videti, da ste se številne oglasile user posted image

Res jih je ogromno,sem jih komaj zmogla prestetuser posted image user posted image user posted image

Pa lahko noc,bi mogla jaz tut pocas.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
19.12.2009 0:22:49   
lunca144
.........kleo,problem,je,ker ko zavoha da je sirup,ne pije več,sem mu dala med sok,pa neeeeeeeeeečeeeeeeeeuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
19.12.2009 8:24:31   
Anonimen
Jutro, čveke.user posted image user posted image

A se ve mal norca delate iz našega sestanka v vrtcu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste super, praznično razpoložene, zdravje gre na bolje vam in vašim user posted image ..
Jest bi šla pa spat, ma se mi ne gre...sem iz nočne direkt. Bomo šli kar ven na sneg mal noret, pol pa na kosilo se povabit nekam.user posted image

Naša je bla tud cepljena v sredo, pa še za pnevmokoka sem jo. Rezultat: bolele obe noge, povrhu pa še vneta lulica in rit po antibiotikih, ki smo jih itak nehali jemat že v nedeljo zvečer. Je hodila kot invalid, nog niti pokrčit ni mogla, pa sam ležala je ali pa sedela s stegnjenimi nogami. Sej je blo videt hudo ,ampak smešno pa tud.user posted image

Pa dejte se pred novim letom kej čveke javit nooouser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
19.12.2009 8:56:59   
Anonimen
ho ho ho,merry chrismastuser posted image ...aja,sej se ni.

No Didlina,kaj je pol blo v vrtcu???
Mi smo se danes naspali...punci se spita.Smo imel tooolk toplo,prav vroce.In to ravn zdaj,ko sem koncno za tamalo spalno vreco kupila.

Lunca,pa mu daj po slamci in ne bo zavohal.Drugac  pa res ne vem kako bi..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
19.12.2009 9:04:06   
lunca144
user posted image ko,bi znal po slamci pit,bo treba kar na silo,dol spravt,ak pa kake tabletke najdit
Ej,pri nas pa tko pada,ga mamo že enih 15-20 cm,če bo padalo tko cel dan,nas bo zametalo,naši sploh domov ne bodo mogli,ker ne vem če nas bodo splužliuser posted image
....................ja dejmo čveke na plano,ne samo brat,dejmo sodelovatuser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
19.12.2009 11:36:19   
slovenka
u, pri nas tudi ful sneži. Pa je bila napoved šele za popoldne. Ampak je fajn biti notri user posted image Sem prav ponosna na našo hiško, da tako dobro deluje, da smo na toplem in samo ven gledamo sneg user posted image Uživajte!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
19.12.2009 19:43:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

No Didlina,kaj je pol blo v vrtcu???

Ja kaj no? Vse v najlepšem redu. Meseca decembra vzgojitelce pojejo zima zima bela, naša pa to obvlada že od oktobra.user posted image Same pohvale skratka.user posted image Take čveke še niso imele v svoji karieri. Za jaslično skupino seveda. Njene fore so čist take za pocukrat. Zdej punčkam vzame njihovo flaško in jih ona pita.user posted image Da ne govorimo o dudah.
Ja in seveda da ne pozabim, osvajamo že besede na 4 zloge. Trgovina, pižamica, makaroni, Katarina...mala malica. user posted image Stavki z 4 ali 5  včasih celo več besedami je mimgrede.user posted image

Nas je pa tud zametlo, sem šla mal domov na obisk, ker sem si želela kidat.user posted image Prav luštno je blo.user posted image Tu pred blokom nam kidajo drugi, zato niti ne morem.user posted image Mikena je pa fulll norela po snegu, je blo prav lepo videt kok se je metala v sneg.

Zdej pa mislim, da bom šla počasi kar spat, mikena itak spi, jest pa še iz nočne čist sfučkana. Nisem še nič spala še od včeraj dopoldne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4408
19.12.2009 20:51:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

user posted image ko,bi znal po slamci pit,bo treba kar na silo,dol spravt,ak pa kake tabletke najdit

dej mu zmešaj v kak sladek sok al pa med sadno kašo npr

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
19.12.2009 20:53:37   
Anonimen
Zdej grem pa pečt piškotke. Sem jih že zadnjič nekaj, pa jih je sam še za vzorecuser posted image  - sem mislila, da se bodo čudežno namnožiliuser posted image  čez noč, pa se nečjo. Tko da grem kr mal migat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
19.12.2009 20:55:41   
Anonimen
Uf, jest bom pekla po dolgem času v četrtek, ko sem frej.user posted image No, bomo pekle.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
19.12.2009 20:56:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Nobene flaše ne vleče? Kozarec? magični lonček?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
19.12.2009 21:03:24   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Uf, jest bom pekla po dolgem času v četrtek, ko sem frej.user posted image No, bomo pekle.user posted image

O, jaz imam tudi v planu peko. Moram malo po svojih receptih polistat, kaj bi. Moj pravi, da naj kar jabolčni štrudl naredim, samo bi kaj drugega... Prav fajn je peči tako ob snegu... Samo kaj ko bo za praznike deževalo, se kar ne morem sprijazniti user posted image user posted image user posted image Se bomo pa jutri sankali...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
19.12.2009 21:04:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Nobene flaše ne vleče? Kozarec? magični lonček?user posted image

naš pije čist iz vsega - ni da ni :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
19.12.2009 21:12:00   
slovenka
Naša pa iz magičnega lončka ne - še dobro, da bomo imeli 2. user posted image in ga bomo probali pri "njem" ponucat user posted image user posted image user posted image Naša čaj pije iz flaške, sok in vodo pa iz kozarca - včasih na slamico, včasih brez...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
19.12.2009 21:17:54   
Anonimen
neverjetno,od kod pa veuser posted image user posted image ?

Sara,neverjetno zgovoren otrok.Sigurno vse vzgojiteljice okol obrne in preglasiuser posted image user posted image user posted image

Piskoti-jaz sem celo testo kupila,pa se se ne spravim k pekiuser posted image
Pitje-flaska rula-itak,iz steklenice spije vse,samo,ce ji dovolimo,pa ni da ni,slamico obvlada,magicni loncek je pa ze zdavnaj pospravljen za naslednjo punci.

Gleda Super talent...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
19.12.2009 21:19:36   
Anonimen
..jest gledam,ne,ne vem kdouser posted image ..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
19.12.2009 21:43:38   
slovenka
Pupe, kaj za božič bi se naj ravno piškoti pekli? user posted image JAz jih verjetno ne bom, bolj kakšno pecivo. Pa kar jutri, ker bo bolj romantično, potem bo dež. Moj bo pa verjetno spet sneg metal. Našega soseda danes ves dan ni bilo iz hiše - je soseda rekla, da on ne bo snega metal, ker se maja ne bo to njegovo delo od danes nič videlo user posted image user posted image user posted image

Aja še to, pridem prej iz kleti in presenečenje: Sofija se guga na konjičku. Me je skoraj kap. user posted image Sem jo hotela slikat, pa se baterija od fotoaparata polni, primem kamero, pa crkne baterija user posted image Ampak smo na konju, torej bo že še prilika user posted image Sta s konjem sedaj že prijatelja, tako da mu tudi za piti daje, pa kakšno salamo in vse. user posted image

Kleo, mi tudi zdaj dobimo talenta na TV user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
20.12.2009 13:02:23   
Anonimen
Dan.user posted image
Naša najraje pije iz navadnega kozarca, steklenega seveda, drugače je cel halo.user posted image Je pa zanimivo kolk različnih karakterjev je pri otrocih. Ampak tisti ki se dolgo dojijo verjamem da nočejo drugače pit. Mene je danes mala lubčkala po joškah zjutraj user posted image , pol pa auč v bradavico vgriznila.user posted image user posted image user posted image Se mi je kar zavrtelo. In ko sem zakričala je blo seveda mami še še še.user posted image Lumpa že navsezgodaj zjutraj.user posted image

Jaz mislim, da bo spet zelen božič kokr napovedujejo in to je sranje.user posted image Zame božič mora bit bel.user posted image Lepše mi je gledat snežinke kot tisto pacanje z dežjem.
Slovenka, jaz bom verjetno pekla kar potico, tako fajn namazano.user posted image Z orehi, pa še Sara jo ima ful rada, se kar baše z njo.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
20.12.2009 13:06:03   
Anonimen
Temperature so ble pa krasne danes zjutraj -19, ob jezeru celo -21, in to ob 9-ih zjutraj.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
20.12.2009 21:36:37   
Anonimen
Ne morem verjet..vse povsod vas je polno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
21.12.2009 10:47:03   
slovenka
ojla punce, kako ste? Mi smo zelo veseli, ker bo ati zdaj 2 tedna doma user posted image Jaz sicer moram danes še na francoščino in jutri v službo, sicer bomo pa lahko skupaj. Danes bomo na veliko kuhali in pekli pecivo, pa obiske pričakujemo... in upamo na čimmanj dežja na Štajerskem user posted image

Lepo bodite, predvsem zdravi in se kaj oglasite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
21.12.2009 17:30:49   
alea01
ola ola mamičkeuser posted image

Da se mal javim, preden greste rodituser posted image . No, slovenko, bi še ujela kaj, glede na to, da ima rok junijauser posted image .
Berem vas vsake toliko, ampak pišem pa neuser posted image ..bi me treba kar mal po riti, no...ali pa orenk po ritiuser posted image user posted image

anaj- user posted image user posted image user posted image  za korenjaka Nejca..lepo se cartajte in uživajte

kleopatra- že odštevaš dneve? Še mal pa bo......jeeeeeeeeejuser posted image

Še mal pokomentiram, kar se spomnim seveda...veliko ziher niuser posted image .
Mi flaše nimamo že od njenega 10 meseca. Pije direkt iz kozarca, na slamico bolj malo, magičnega lončka nismo niti kupili...
Že dva tedna skoz pečem...no..na veliko pečem. Vse razen piškotov...ker le tile niso zanimiviuser posted image .  Potem pa to nosim v službo, kjer veselo jejo in vsako jutro čakajo na novo poslasticouser posted image . Če nisem jaz en bimbouser posted image

Bolani nismo....že trkam...So pa pri varuški vsi njeni otroci imeli gripo z njo vred, ampak Izabela se pa ni nalezla....user posted image .. Moram rečt, da ni nič bolana...spet trkam....očitno bom, danes sam trkalauser posted image

Je pa Izabela bila na enem psihološkem testiranju in nas je prijetno presenetila z svojim znanjemuser posted image . Glede na to, da noče oponašat nobene živali, no, razen psa...ko se vrže na vse štiri, laja, kaže jezik in sopihauser posted image

Je še zmeraj zelo pridna, snega se boji, ker se bo umazala in umazanija je pa itak katastrofa pri njejuser posted image . Tko da, mi smo bolj fine sorteuser posted image .
Drgač pa vse po starem....

Babe držite se, uživajte, lepo praznujte, cartajte se, seksajte, dobro jejte in papa

< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.12.2009 17:32:55 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
21.12.2009 20:55:48   
lunca144
user posted image user posted image user posted image alea zate in za tvojo pridno izabelcouser posted image user posted image user posted image ,in seveda dobiš eno veliko b........... v rit,ker se toliko časa nisi oglasila,pa glej,da ne bo trajalo spet toliko časa,da se ponovno oglasiš.Ja superca,da imaš tako pridno dete in tako čisto,in da si pridna kuharica,moj bi te koj oženiluser posted image user posted image ..................pa le prid kej prej v vasuser posted image
Mi smo danes postavili zunaj jelko,dali gor lučke,na vrata venček,božično zvezdo sem si kupila,par okraskev,tako,mal za dušo,nakupila sem tudi darilca za moje škorce in dobila skor živčni zlom,ker nisem vedela kaj naj kupim komu.......vsega imajo preveč,in sedaj neki brezveze,neko kramo,mi spet ni za kupovat,dobre irače,pa so svi......ko drage,ampak,na koncu sem neki izbrala,in upam da jim bo všeč,lun je dobil poganjavčka-štirikolesnik,in ga bo lahko uporabljal tudi enej,maj je dobil eno tako figuro,ki se spremeni,pa dva dvdeja sta zdraven,pa nogometno žogo za napihnit,za sedet,za v sobo,pa ene posebne flumastre,ko fajn rad riše,pa dobro tuduser posted image ,enej,bo dobil kovček z orodjem,pa lun seveda še en traktor s prikolico,pa seveda še malo sladkarij,brez tega ne gre,aja pa enej tud dobi nogometno žogo za sedet.Ampak itak vem,da se bodo skregal med sabo,kaj bi kdo še mel,enej od maja,maj od eneja,enej od luna,lun od maja.................ampak,darilco pod smrekco bodo in to štejeuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
21.12.2009 20:56:16   
Anonimen
lunca - imaš zs

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......