|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
21.12.2009 21:15:13   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - imaš zs

user posted image user posted image vidla,in odgovorila,sam,katera pa si tiuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
21.12.2009 21:15:39   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
21.12.2009 21:25:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - imaš zs

user posted image user posted image vidla,in odgovorila,sam,katera pa si tiuser posted image user posted image

SEJ VEM, SEJ VEM - obljubim, da bom med prazniki več čvekala

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4428
21.12.2009 23:08:45   
lunca144
user posted image te držim za besedouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
22.12.2009 8:35:28   
mate0ja
Kleo? Kje si? Že dva dni te ni? Pa ne da vas je dojenček prehitu? Al si pridna, pa samo pospravljaš, kuhaš in se z otroki igraš, da ti bo božiček kej pod smrekco pustu?user posted image user posted image

Didlina pa nismo mi dvoml, da zna Sara bolš pet od vzgojiteljic. Sej smo slišal njen balkanski melos user posted image user posted image A bodo kaki sveži posnetki, glede na to, da tko hitr napreduje?

Nya - user posted image user posted image user posted image user posted image Izabeli za zdravje, britnost in čistočo. Dame pa res ne morjo bit blatne user posted image

Lunca a ti si vse že porihtala. Jest mam še tok dela pred prazniki da glava boli!! No včer mi je ratal darila nakupit in celo zavit. Posledično sm šla spat šele po polnoči user posted image user posted image
Dons bom probala smrečico postavt. Sm mojmu naročila, daj gre v klet po okraske in je prnesu velikonična jajca. user posted image user posted image Tko da bo danes verjetno še pestro k jih bo hotu gor navesit. čeprav sploh ne vem  kaj je smisel naše smrečice, če gremo pa v četrtek k babi in bomo tam do novega leta. Ampak kam naj pa potem postavim darila?

Aja pa opet sm mela briljanten ponedeljek. Mi je avto crknu zjutrej. Se pelem in začne lučka za olje goret čez en kilometer pa avto počasi ugasne. Ura je bla pol sedmih zjutrej prometa ful pa noben bumbar ni hotu ustavt. HB sm pol sodelavca prklicala, da je mimo prletu, da sm vsaj tamalo lahko na toplo dala pa AMZS, ki mi je po dveh urah namesto mehanika poslal avtovleko. HB za mojega super fotra, ki je poklical mehanike, da so mu povedal kaj bi lahko bilo narobe. Avto smo pol nazaj domov odšlepal in zvečer ko ga je moj sprobov je delov ko urca user posted image . Baje da mi je olje zamrznilo. Pa komej -10 je blo. Pol sva šla pa še z direktorjem v Koper na dva sestanka in ugotovila, da mu je vitreks zmrznu. K dva pijančka sva se na vsakem počivališču ustavila in polivala šipe z vodo, da sva jih lahko spucala. In nazaj grede je blo pri vrhniki tok mraz, da je ta voda zmrzovala user posted image jao kok problemov za en sam dan.

Dons upam, da bo bolj mirno. No do popoldneva, takrat je pa pri nas itak vedno akcija.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
22.12.2009 9:40:48   
lunca144
user posted image mateja,ja kaj čmo tud avti niso kar bi morali bit,niso narejeni za ruske razmere,mi smo tud obtičali v avtu,in nam ni vžgal,pri -17 je reku,da ne gre nikamor,pa smo klicali soseda,da smo vžgali na kleme,pa vsi otroci noter,pa čaki,seveda smo zamudili v vrtec in šolo,ampak kaj češ,so pač ekstremen razmereuser posted image .In tvoj kar jajčka nosuser posted image user posted image ,dobro da ti ni prinesel krompirjauser posted image user posted image user posted image mal,te hecam,no vsaj neki je prinesel,moj,bi verjeno pozabil,po kaj je sploh šeluser posted image .Ja smrekica tudi nas še čaka,jo bomo krasili,pred božičnim večerom,da pričaramo malo prazničnega vzdušja.user posted image user posted image pa danes je dedi napovedal,da prideta z babi k nam za novo letouser posted image user posted image jao,jao.........

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
22.12.2009 9:49:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Kleo? Kje si? Že dva dni te ni? Pa ne da vas je dojenček prehitu? Al si pridna, pa samo pospravljaš, kuhaš in se z otroki igraš, da ti bo božiček kej pod smrekco pustu?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hm, mislim, da bo res kaj v tej smeri. Ker zametlo jih pa spet ni tolk v Njemački, da net nebi delal.user posted image
Moram kliknit njeno tavelko frajlo na FB, pa vprašat.user posted image

Pa dobro jutro, deževno, vetrovno....jaz pa popoldan na šihtu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
22.12.2009 10:17:06   
lunca144
user posted image sem pozabila povedat,da mamo mi sončekuser posted image user posted image in še snegeca,nas ni ujela dežna zimauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
22.12.2009 10:18:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

user posted image sem pozabila povedat,da mamo mi sončekuser posted image user posted image in še snegeca,nas ni ujela dežna zimauser posted image

Blagor vam.user posted image
Jaz mam to srećo, da vedno ampak res vedno pucam okna 1 dan pred dežjem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
22.12.2009 10:37:20   
mate0ja
Mi imamo pa dež pa ogromno brozge po cesti user posted image . Pa vn morm na sestanek šibat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
22.12.2009 10:48:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hm, mislim, da bo res kaj v tej smeri. Ker zametlo jih pa spet ni tolk v Njemački, da net nebi delal.user posted image
Moram kliknit njeno tavelko frajlo na FB, pa vprašat.user posted image

Pa dobro jutro, deževno, vetrovno....jaz pa popoldan na šihtu.user posted image user posted image user posted image

tavelka nima casa,ker...ima fantauser posted image user posted image .Sem pa ze res mislila,da bom sla kar vceraj v porodnisnico...pridem kasneje,sva dons mal bolj pozni s tamalo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
22.12.2009 11:11:36   
Anonimen
Sem vidla na FB ja, da se tolk pecani.user posted image user posted image user posted image Ja no, sej enkrat mora, ne? Tist strastni francoskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lepo, da se javiš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
22.12.2009 12:29:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sem vidla na FB ja, da se tolk pecani.user posted image user posted image user posted image Ja no, sej enkrat mora, ne? Tist strastni francoskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lepo, da se javiš.user posted image

Kaksen francoski,ne se hecatuser posted image ...sem ze tko mal v soku.No,vsak dan mi je lazje...pocaki,da sara zraste,bos vidla kolk je to hudouser posted image

Vceraj sem imela pregled,pa je vse v redu,le dojencek mi ze zelo dol pritiska.Ima glavico ze zelo nizko.Pol pa gremo s tamalima v mesto-sem ala za Meri po kombinizon...pa mene zagrabi,da tut hodit nisem mogla.Pa slabo...sem komaj do prve klopce prilezla.Pa klicem G,in pravi ce se bolecine nadaljujejo,kar v bolnico,mi bodo prej naredili cr.Aja,za drug teden je rekel,da je kar pravi datum...zgleda je tale moj otrok bolj brzinskiuser posted image

no,saj danes je zaenkrat v redu,upam,da pocaka do drugega tedna.

zasnezilo nas ni.Smo na takem kraju,kjer komaj da kaj snega zapade,danes je pa se tisto skopnelo..je lepo soncno vreme.

se malo,pa bo.Komaj verjamem,maaaauser posted image

Ko rodim,bo Tali na fb napisala,da boste vedle.user posted image Al pa ce mi ena da telefonsko,da sporocim,ce sem prezivelauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
22.12.2009 12:41:58   
Anonimen
Didli,sem vidla,da si komentirala uno,saj ves katero na dobrodelnosti.zenska ne odneha....mal bolanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4439
22.12.2009 12:52:44   
anaj22
ojla mamice

kako ste kej?

se vam opravičujem ker nič z vami ne čvekam imam kar mal slabo vest, sam mi skoz časa primankuje, sploh da bi vas mal prebral, da bi bla na tekočem

naš oči je šel danes za 3 dni v službo pol ga mamo pa do 4 jan. spet doma, ga Jaka ful pogreša dons že cel dop. govori ni ni in ga išče po stanovanju. Smo pa že okrasili smrečico in postavili jaslice, jaz peče še piškote tko da smo že čist prznični. No pa darila so tudi že v večini zavita.

Kar ne morem verjet kako dobro je Jaka sprejel Nejca, skoz ga lupča in skoz ga želi imeti v naročju, ful velika bratska ljubezen (vsaj za enkrat). Nejc ful lepo napreduje danes ga je patronažna prvič okopala in je ful užival, pa še stehtali smo ga in ima že 4200g.

Uživejte v prihajajočih prazničnih dneh

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
22.12.2009 13:55:16   
mate0ja
anaj super slišati, da uživate. In ti maš ob dveh malčkih čas še piškote pečt. Svaka čast. Jest sm se jih zadnjič s tamalo lotila, pa še zdaleč ni ratal tok piškotov kot je bilo dela z njimi in posledično pospravljanja.

o kleo. A se ne bi ti rajš mal bl doma držala. Za tvoje stanje ne bi blo lih prijetno, če te prehiti. Da ne bomo bral, da je ena u Nemačkoj na ulici rodila. user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
22.12.2009 14:54:09   
Anonimen
ha,ha,al pa v trgovskem centru...moram se nekaj nakupit,zdaj za bozica.sem samo za Tali,pa se 2ostaneta.me pa res skos nekaj grabi,pa trebuh otrdeva do fula...ampak se ne dam.Doma je doooolgggcccaaaaasssssuser posted image
Piskoti....ne me se z njimi sekirat,si vsak dan recem,dons pa res..

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
22.12.2009 15:17:26   
mate0ja
Kleo sej ne bom preveč pametna. Kaj vse sem jest počela ob koncu prve nosečnosti. Mal manj kot mesec pred rokom sva se selila. Samo iz omar sm v škatle basala pa je moj ves čas ampak res ves čas zravn govoru da ne boš kej dvigovala, dej se mal used, nimam zdej časa še tebe v porodnišnico vozt, dej mal počij, a maš že polno škatlo, jo bom jest odnesu, da ne bi sama probala... Zmaga na izjava "bom jest toaster v škatlo pospravu, je pretežek zate." user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tud po trikrat na dan sem letela s kolegicami na pijačko, ker pol kao ne bom mogla. Joj sem bla grozna. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
22.12.2009 20:53:51   
Anonimen

Nya - user posted image user posted image user posted image user posted image Izabeli za zdravje, britnost in čistočo. Dame pa res ne morjo bit blatne user posted image

user posted image

Luka Patrik je dobil novo ime user posted image

Izabela je od Alee - sej vem sej vem, vsak se lahko zmoč

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
22.12.2009 20:59:17   
Anonimen
Drgač pa da vam mal opišem našga lumpa. Dans smo mel posvetovalnico pa cepljenje. No, in seveda njega tisti testi ne zanimajouser posted image . Sem rekla, naj ga raje vpraša, v katere trgovine hodimo, pa kje so kake akcijeuser posted image . MI namreč poznamo več kot šest besed - ker polovica besednega zaklada obsega imena trgovin: tuš, merkator, spar, merkur, pikapolonicauser posted image

Zadnjič sedimo pri kosilu in mali začne KA, KA, KA na ves glas in mi ga vsi gledamo, kaj mu je - no in ugovotimo, da je prižgan radio in reklama za merkator user posted image .

Potem pove, da je on Patrik, pa sesalc je zakon. Pa kruh, pija, pija za pil... in še par zadevc.
No, v glavnem, mi nimamo problemov, če gremo z njim med igrače v trgovini, ga nekak ne zanimajo - večje težave nastanejo, ko gremo v merkur in ga ne morm spravit stran od sesalcevuser posted image user posted image user posted image

V glavnem, drgač smo ful fino, sam jaz mam mal manj časa, ker sem delala zdej voščilnice, pa sej veste - nova služba pa to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
23.12.2009 8:14:34   
mate0ja
Jutro vsaki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da vas dons pride tok okrog, d akava ne bo ostajala.

Joj nya sm ga pa res mem užgala. Sm aleo mislla, sam sm mela mal mal časa pa sm na hitr preletela in si očitno narobe zapomnla user posted image user posted image user posted image .

Sej kako si v posvetovalnici predstavljajo, da bo otrok po dveh minutah popolnim tujcem pokazal vse kaj zna. In to še po tem, ko ga na neko vago tlačijo pa mu težijo da more noge stegnt ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
23.12.2009 12:45:41   
lunca144
Dan naya in mateja,kava je pasala,sem jo rabla,smo mel danes spet eno čudno noč,vstajanje na eno uro,skoz je blo neki,pa še pred menzusom sem,tak,da sem tečna ko sam user posted image ,pa še ven,ko pogledam,me skor kap,snega nikjer več,samo blato in luže,piha,toplo,zunaj je 10 C,ma to ni normalno.
Ja naya,kaj pa tok hodte po trgovinah,da obvlada sam trgovinske znamke,al se pa že usposablja za trgovskega potnika,menegerja.........user posted image ,no naš mali ima tud kar zajeten besednjak:mami,oči,maj,enej,kuža alf,avto taktor,pik,pik,pil bi,hop.dol,še,kaj je to?,ogi,nina,mojmoj................in še in še zlogov,ki jih pridno povezuje v besedeuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
23.12.2009 13:21:26   
lunca144
user posted image pozabila,sem na anaj............sorčiuser posted image user posted image user posted image kok,lepo,da tako,lepo uživaš-te,in da je nejko tako priden,in da ga je jaka tako toplo sprejel,pa še skopali ste ga,same dobre stvari,pa še kukije si naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image bravo mamiuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
23.12.2009 14:45:53   
slovenka
ojla mamice,

jaz sem tudi šokirana nad temperaturami in mi ni všeč blato itd. Samo je pa fajn, ker sva bile s pupo na doooolgem sprehodu do enega ribnika, se gugali itd. Je tako uživala, tako da... pomlad je tu user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem z veseljem prebrala lepe novice od anaj - res si si dobro vse pošlihtala. Ko bi le tudi nam tako zalaufalo poleti. Me prav skrbi... A veste, da ko bo SP v nogometu, bomo mi že imeli dojenčka? user posted image Sem se že zredila 3 kg in se enih 10 kg še bom, glede na to da je še 5 mesecev - se pa že dosti bolj veselim dojenčka, kot sem se ga na začetku, ko sem bila kar v šoku, nocoj sem pa že sanjala, da sva se slikala skupaj in je bil tak črnolasek user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite, ko se naša pupa zbudi, gremo na dedka mraza k nam v službo user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
23.12.2009 15:01:19   
Anonimen
oj

Slovenka,zdaj pa res nic vec ne razumem...o kaksnem soku ti to.pa saj je bil dojencek nacrtovanuser posted image Pa kolk si predebatirala o drugem otrocku na rr...pa navijale smo zate...

Anaj,fino za vas,da vam je tko lepo steklo,pa Jaka obozuje Nejca...jaz samo upam,da bo pri nas ravn tko.

Didli,kje si ti?

Lunca,ce se ze nekej gres,da si pozabila to pa to...mene pa Didli si tutuser posted image Kaj pa da si dezurala vso noc,ste bolani?Moje spanje je tut za en k...Tamala se zbuja,pol pa...moz gre ponavadi koj za mano v postlo,nocoj je bil pa neverjetno buden se ob enih in je prisel kasneje.me ni videl,ker,ko sem sama lezim cez celo postlo...mi je skoraj na trebuh skocil...mislim kak kr..enuser posted image user posted image Pol pa spet roke in noge cez mene...

Alea,sploh ne morem verjet,da Izabela tako opazi glede umazanosti-cistosti.Pa tako majhna je se...moja se z juho polije po bodiju,pa hlacah...usta vsa od cokolade,pa boli jouser posted image

Me3 smo spet nakupovale,noge mi bodo odpadle...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......