|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
15.12.2009 21:16:22   
Anonimen
dans sm pa jst tukaj na kratko :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4351
15.12.2009 21:32:51   
Anonimen
nya kako?Men na fb-ju tebe se kar ne kazeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
15.12.2009 21:40:25   
lunca144
.....čer naya...........a,si bla res tako na kratko,a še kaj uletiš................čer tud tebi kleouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
15.12.2009 21:41:14   
Anonimen
Lunca,kje si hodila?

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
15.12.2009 22:12:39   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lunca,kje si hodila?

..........čist na tlehuser posted image user posted image user posted image ,ja delo,potem,pa tamali,pa eno igrico smo šli gledat,pa maj karate,pa večerja,otroci spat,in malo na sedežni in sedaj se odpravljam spatuser posted image .........pa ti,že šteješ dneveuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
15.12.2009 22:20:02   
lunca144
kleo,kje pa ti hodiš,bereš knjigo?,ja nič jaz gremuser posted image nočka

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
15.12.2009 22:21:09   
Anonimen
itak da steje...se 15x grem spat pol pa bouser posted image

pri men ze vsi spijo,jaz pa knjigo berem
No,nocko Luncauser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4357
16.12.2009 9:04:30   
Anonimen
Dobro jutro, brez spanja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
16.12.2009 9:27:18   
Anonimen
jutro,z delnim spanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa spet bolj tako,tako sanjami.
Sibam zdej,greva s tamalo u mest...moram nekaj glede porodniske urejat...pa zgleda tolk mrrrrazzzzzuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4359
16.12.2009 10:17:21   
lunca144
Jutro,oz.dan,pri nas je tud mraz,pa malo sneži,spanje,ja primerno luni,samo 3x smo se vstaliuser posted image .........no,lepo se mejte na ta mrzel sneženi decemberski dan.user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
16.12.2009 10:42:16   
mate0ja
Hojla, a si še kera upa trdit, da bi blo vseeno, če bi ta teden prespali? Jest mam tok štal da glava boli. V službi napeto, doma tečno vmes pa kup enih problemov. Zdej so mi pa še iz vrtca zatežil, da morm nujno plačat položnico, ki jo še nisem dobla user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
16.12.2009 11:23:51   
lunca144
mateja..........jaz,sem prec za-spanje,cel teden,ma lahko cel mesec,ko medved,naj me spomladi zbudijo...........ja,glede položnice,ti nimam pa kaj rečt,lahko samo to,da se miuser posted image ,ko slišim,ta mesec položnice,ker sva na kinti,na računu,morva pa dobit,par jurčkov,ampak,stranka,kao nima denarja,v petek nama pa zapade kar nekaj položnic,tako,da....................mah sej bouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
16.12.2009 12:04:06   
mate0ja
lunca vse bo, sam me bi rade da se TAKOJ vse reši user posted image . Vsaj jest bi dala rada vse iz glave, da mal zadiham. Upam, da bo z novim tednom vse pozabljeno.

Zdej pa nazaj v bitko. Ni je še konec.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
16.12.2009 15:56:57   
Anonimen

kako ne user posted image

sej te mam med frendi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
16.12.2009 22:15:49   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: nya

sej te mam med frendi

user posted image kaj,naya,si spet na kratkouser posted image dej,vzem si malo več časauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
16.12.2009 22:36:19   
slovenka
ojla pupe, kako ste?

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
16.12.2009 22:36:39   
slovenka
Jaz sem dobro, če katero zanima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
16.12.2009 22:36:54   
slovenka
Sofija pa pančka user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
16.12.2009 22:40:15   
slovenka
Danes sem zvečer predavala in sem ji šla potem kupit snežke, zraven pa sem kupila še gugalnega konjička. Sem nekak domnevala, da bo navdušena nad njim, a ko sem ga prinesla v dnevno, je stala 4 m stran od njega in se vse do spanja ni navdušila nad njim. Edino ves čas je govorila "guga,guga". Sem pa dala medoja gor sedet in je šla tja in ga s povsem iztegnjeno rok hitro vzela dol s konja in odletela z njim user posted image v glavnem, ojej, darilo ni uspelo. Ampak sigurno se bo kmalu navadila nanj, potem je pa ne bomo dobili dol. Ker sedaj si je iz kopalnice nosila kahlo račko in v dnevni posedala na njej... tako da je bil skrajni čas za konjička. Samo, kaj ko ga sedaj ne mara. Je zgleda prevelik ali kaj...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
16.12.2009 22:41:15   
slovenka
ok, grem spat... počasi zaključujem leto, nimam nekega velikega stresa, kot mateja user posted image Samo še 4 delovne ure v službi, obvezni zaključek, pa nekaj dela doma...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
17.12.2009 3:05:43   
lunca144
user posted image user posted image user posted image super slovenka,se pravi,da si že zaključila z delom,če si mela samo še 4 ureuser posted image user posted image .............sej,sej,ja konjček,se bo že unesel,če ne letos,pa drugo leto,mi mamo lesennega,še od mojih nečakov,pa sem večino časa,jaz na njem,občasno,gre gor tudi kak otrok,ni neka atrakcija,sam guga,guga,pa seuser posted image user posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
17.12.2009 9:24:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sej te mam med frendi

Tko kot ze en cas...moram prav na tvoj profil,ce hocem vidt kaj dogajauser posted image
Zdaj,ko imam en kup novih-zaradi farme-,njih kaze na prvi strane,par vas starih pa ne...pa sploh ne morem postimat.

Jutro bejbe

Midve sibava v mesto,sicer se ne koj...moram ocala dat popravit,pa nekaj menjat za zavese....

Slovenka,moja se tut novih stvari kar malo boji,samo se kmalu navadi.Sem tako mislila za dojencka,kako bo navdusena-igraca-,pa ga se pogledat najprej ni hotlauser posted image ...da ne govorim o kahlici,imat tut racko...

Mateja,kaj imas pa ti tako zivciranje na sihtuuser posted image

Oj Lunaca...

Zdej pa sibam postimat,da pol odpeketava...aja,vceraj je sla tamala prvic brez vozicka.Ga je imel moz v avtu,ta drugi je pa brez koles,ker jih tut moz nekaj popravlja...no,se je gospodicna cel cajt drla,jokala,cmihala...saj je hodila,je mogla,samo v jokuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
17.12.2009 11:38:44   
lunca144
mateja........kako si kaj na šihtu,so te fantje popedenali?user posted image pa tvoj se je pozdravil,ali še doma čajčka?
kleo....ja,ni kej,če je treba hodit,je treba hodit,če je vojska,je vojska za vse,ampak,pri nas,ne bi šlo tako gladko,lun,bi se vrgel na tla,in jokal,ga ne bi premaknil,niti za centi,tako,da hop,mamici v naročje pa gremo.............si sedaj vse uredila,kar imaš pred rojstvom,al boš še malo skakala naokrog?pa tud tebi-heeeeeeeeeelovvvvvvvvvvvuser posted image
slovenka.........si zaključila,v službi,in se sedaj veselo gungaš na konjčkuuser posted image user posted image
.............no pa ostale,bi tud lahko kej uleteleuser posted image rmrm,alea,naya,aleksandra,mtinca,ninny.......in ostele,javte se kejuser posted image ..................še pred novim letomuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
17.12.2009 12:20:01   
slovenka
eh, ne, sem komaj pred kratkim prišla v službo. Varuška danes ni mogla in sem Sofijo še peljala k sestri. Ata moj je doma, tako da ji pomaga, čeprav Sofija ni rada pri njem user posted image Tako da sem prišla v službo tam ob pol 12h, čez eno uro pa tudi grem, ker imam samo še en sestanek... Ja, pa tiste 4 ure jaz mislim samo na predavanja, ostalo se meni niti ne zdi služba - to da imam pogovor s kakim študentom ali sodelavcem itd. user posted image Tako da 4 ure še ostajajo za torek. user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
17.12.2009 12:32:36   
Anonimen
ola,vi2
Tale nas forum je pa res cist zamru...par nas vstraja in to je touser posted image Itak mi dol visi..

Tamala je ze v postli,nakupili kar sva mislili,bila punca pridna-no,v mejah normaleuser posted image ....zdaj grem pa mal v banjo.Sicer mi je fino mal se namakat,samo hudic je pol ven zlezt.Imam za vsak slucaj v blizini mobi,ce se razbijem...ni kar tko skoraj 100kg dvigovat,pa zraven se vse skriplje,pa trebuhuser posted image user posted image user posted image

Lunca,kaj pa vem ce imam vse urejeno...glede bodocega dojencka in papirjev...moram itak najvec potem po rojstvu.Nisem pa se lupince in lezalnika iz kleti prinesla,pa posteljnine se nisem zlikala...pa ene par stvari moram se kupit-plenicke,vodo,hrano...

Moja se po tleh ne mece,to je pa kar pridna ratala.je to obdobje ze mim,da se je kar vsedla,ce ni blo kaj po njenem oz.ce si jo samo postrani pogledaluser posted image user posted image

no,mejte se bejbe...pol grem se mal pred tv.Sem dobila nekaj novih filmov.Vceraj sem cist not padla v Gospodinje...prav sanjalo se mi jeuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......