lunca144
|
no,no,pa se stvari malo obračajo na olje,ninny in tina sta prišli na okrog,in upam,da tud naya,kak stavek več napiše čao,punce slovenka........ja moram rečt,da si dobro tole z varuško zvozila,in ti kar ostani z nami do konca,no vem,pa da je lepo,če tudi sodeluješ na tvojem čveku ,vsaj,jaz bi z veseljem ..........sem,danes gledala tv ,poročila,in dajo prispevek o najštevilčnejši družini pri nas,imajo 11 otrok,pa maja vprašam,a,bi mel ti še 8 sestric in bratcov,on pa kot iz topa:ja seveda bi,saj veš,da si želim,še kakšnega bratca ali sestrico,da mi ne bo dolgčas,pa ga vprašam:a ti ne bi bil edinček,pa spet on:ne,nikoli ne bi hotel biti sam.........potem,sta mi pa še z očijem naredila in odigrala lutkovno predstavo Danes sta šla enej in lun k dedku mrazu po darilo,lunu,ni nič jasno,zakaj je dobil tako otročja darila za enoletnika,tako,da bova spet podarila vrtcu,pa naj se tam igra,enej,je bil pa najbolj vesel žoge seveda,je dobil še ostale igrače,ampak žoga je zanj zakon.Maj pa ni dobil nič,ker je že šolar,in naša občina,ne daje več prvošolčkom,v prejšnji občini pa bi dobil,tako,da bo dobil darilo od božička pod smrekico,je bil pa vesel,ker je lahko šel iskat darilo namesto luna,in reakcija,ko so poklicali luna,pride pa en 6letnik,si lahko predstavljate,so 3x vprašali,če je prav ..........midva z lunom,nisva šla,ker lunu,ni da bi bil 5 min,na miru,so pa meli še pred obdarovanjem še igrico,tako,da je trajalo vse skupi eno uro,to bi blo pa zanj prehuuuuuuuudooooo. Oj,jutri,pa moramo iti k nam domov mamo koline ...........aja,pa lun mora jemati železo,ga ma premalo,in sedaj umetnost,kako to spravit v njega,ali ve kakšna se dobijo tudi v tabletah,kakih manjših,ker sirupa on noče pit,razen,če mu dam v šprico pa direkt v usta,pa upam,da ne bo bruhal.Ker mora pa ga jemat 2x na dan,najmanj 2 meseca.. No pridne bodte še naprej