|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
12.12.2009 9:42:22   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

pa pojma nimas...kdor z malim ni zadovoljen,VELIKEGA DOBIuser posted image user posted image

Jaz se pa s tem strinjam user posted image Samo hudič, če potem ugotoviš, da ti veliki ne ustreza user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
12.12.2009 11:51:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Oj Slovenka.Lepo da nas obvescas o svojem spolnem zivljenjuuser posted image .

Se mal pa bos frej.Kje in komu pa predavas ob sobotah?
Pri nas pa malo pucamo,skupaj s Tali pa Meri...samo Meri bolj nagaja,je tecka dons.

Men bi pa zdejle pasala masaza,ki je je Didli deleznauser posted image Sploh se nikol nisem bilauser posted image uveeeee..

Grem zdaj Mericko spat dat,pol pa se tla pomit,pa zavese perem(tali dobila nove)posteljnino-jo mjoram se zlikat,ker je se za dojencka-juuupiiiuser posted image user posted image ...en kup enga sr...

Aja pri nas imamo sneeeegggggguser posted image Sicer res za vzorec-strehe,avtomobili...ampak je pa.Zdaj pa ne bom mogla vec samo v jopci okol skakat.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
12.12.2009 13:49:38   
slovenka
Ja, saj vem, da sem zabluzila s user posted image - samo moram malo braniti, ko praviš, da ni fajn čez dan user posted image Ja, kaj pa tisto o vaši sveči in gatah itd. ? HAaaaaaa? user posted image

Predavanja sem imela za magistrske - ki so že diplomirali in običajno delajo, tako da imajo ob vikendih predavanja. Ampak zdaj sem že fraj, ja. Pupa spi, moj je šel na en pogreb, jaz sem pa diplomsko nalogo od ene pridne študentke prebrala... Ko se pupa zbudi, bomo pa tudi mi pospravljali, imam ful za prati, samo so tisti koši v njeni sobi, tako da ne morem sedaj ružit.

A pri vas je tudi tako mrzlo? Brrrrrrr.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
12.12.2009 13:53:06   
slovenka
Aha, kleo, ti si že napisala za sneg. Torej je sigurno bolj mrzlo kot pri nas. Je ene 4 stopinje, samo vseeno... Bi pa bila s snegom bolj zadovoljna kot samo da je mraz... JAz nisem mrzli tip, Sofija pa sploh ne... če nesem smeti čez terasno okno ven v koš, ona čaka pri kaminu, ki je na nasprotni steni od okna, čim dlje stran. Verjetno, ker je rojena poleti, ne? Ker na morje je pa nora... Sem pričakovala, da bo zdaj pozimi silila ven, kot je poleti..., pa temu sploh ni tako. Še dobro. user posted image Grem juho kuhat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
12.12.2009 14:07:56   
Anonimen
Ola Slovenka.Pri nas je malo snega,glede mraza pa s ene vem,ker sem doma.Vceraj se ni bilo hudega...
...se tole moram napisat,pol pa sibam,ker se tamala ze oglasa.
Valda,da si zdaj bolj utrujena,bolj cutis nosecnost.Prejsnjic se nisi imela Sofije,je bilo vec pocivanja in spanja.Ampak itak,da je zdaj bolje a ne?user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
12.12.2009 14:29:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Valda,da si zdaj bolj utrujena,bolj cutis nosecnost.Prejsnjic se nisi imela Sofije,je bilo vec pocivanja in spanja.Ampak itak,da je zdaj bolje a ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, veš kaj je, sama nosečnost se mi bolj pozna pri predavanjih - težje stojim 4 ure in ko moram govoriti na glas v tako velikem prostoru... se mi kar vrti v glavi in mi je najboljše, da sedem... Saj danes sem v pavzi nekaj pojedla in sem bila potem boljše... Jaz namreč ne maram sede predavati, se mi zdi boring za poslušalce...

Je pa sicer seveda zelo fajn, da imam sedaj družino... Včeraj, ko sem videla Nejca od Anaj, sem pomislila, kako bo kmalu pri nas podobno in da imam enega podobnega tudi jaz v user posted image . Do zdaj niti nisem tako konkretno razmišljala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
12.12.2009 20:18:45   
Anonimen
O, spet dojenčki na tapeti.user posted image Se izogibam teh tem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Masaža je bila...hmhm, super res.user posted image user posted image user posted image Bova še šla, definitivno. Sicer sem mal cvikala, ker sem imela poln mehur, ampak je blo pol čist lepo sproščeno.user posted image Te tajke so od hudiča.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
13.12.2009 22:15:57   
lunca144
kleo......................kleo...................kleo........................kleoooooooooooooooooooooo

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
13.12.2009 22:16:21   
lunca144
KLEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..................................

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
13.12.2009 22:17:12   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA TE.............................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
13.12.2009 22:24:15   
lunca144
user posted image user posted image user posted image KLEO.............a,sem ti že čestitala,a ,da ne?user posted image .......................ja,pol,pa vse taburle,a ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
13.12.2009 22:38:23   
Anonimen
Od kot pa teb to...si bla spet na decemberkahuser posted image

pa hvala lepa!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo se imeli fino,darila dobila,pa torto ze koj za zajtrk...edino kar me jeziuser posted image ...vse slike sem na laptopu zbrisala.Matr sem bkuser posted image user posted image user posted image
zdaj pa unih s telefona vseh itak vec ni...pa tolk cd-jev...kot da imam cas se stem dajat.

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
14.12.2009 2:45:41   
lunca144
.........ja,res,je decemberke so ble krive,grem prečekirat,ker me zanima kdaj bo mojca rodilauser posted image ,a,tuki,nam pa nisi hotla povedat da maš rd.,saj ti ne bi torte pojedlauser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
14.12.2009 8:04:58   
mate0ja
Jutro. Lunca kaj ti ne moreš spat? Vam je pa res dogajal čez vikend. Sej men je tud sam bolj v negativnem smislu. Smo bli doma, da se mal spočijemo (no vsaj jaz) pa se je vse skupaj spreobrnil v pravo nočno moro. Sej sm na previ temi za jamrat ane? Če ne me kar opozorte, se bom na drugo temo preselila.

V glavnem tamali vse in nič fali. V soboto popoldne smo se mal potepal, ko smo pršli domov, je bla pa mala tok tečna, da je ni blo za prenašat. Jo dam spat in ob enajstih slišim čudne zvoke. Tjaša bruha. Jo preoblečem, zrihtam pojstlo, moj tačas spi ko klada in jo dam nazaj spat. Se zbudi spet ob petih in se dere v pojstli, pa noče bit v tavelki pa noče bit pri meni v naročju, pa noče čaja, ne melka, skratka ona ne bi nič. Moj je hotu še neki težit, da če sva lahko bl tih in je pokasiral povštr v glavo, midve pa greva v dnevno spat. Zaspi tamala do pol devetih in spet dretje. Tokrat neki voham, odvijem plenico in en mali kakec iter veeeeeeeelllliiiikkkk plenični izpuščaj. Tamala ko driska. Nič ji ni pasal. Jo umijem zrihtam, se zmrda v moje naročje in tam zaspi za nadaljno uro in pol. Če sm se samo premaknila se je že drla. Ajajaj. Ob enajstih se končno spomni zbudit, jest sm bla že čist panična kaj za boga ji fali. Jo sprašujem kaj jo boli pa vročino merim pa ne splohsenespomnimveč kaj izvajam in pol končno tud moj rit dvigne. IN jo začne spraševat a te ušesek boli. Val da jo je od takrat naprej bolel, čeprav ni točno vedla ker ... Kličem dežurno na metelkovi pojamram, pravi da nič ni če nima vročine in da naj dam kalpol. In jest v avto v lekarno. Pred lekarno mi en ata še avto odrgne in se dela naumega user posted image user posted image . Pridem domov tamala že živahno skače. No in zdej finale. Zvečer moj fehta za pico, jo nardim, pojemo, gremo spat. Tamala HB ni hotla jest. Oba neki tišči v želodcu in najprej moj klicat jelene, za njim še jaz. Jest sm zdržala do cca 3:30 in takrat tamala senzorje vklopi in se zbudi. Moj je dons doma, in se obrne okol ter zaspi, mala pa jest se pa do šestih v pojstli valjava pol pa auf, pa zrihtat za vrtec in službo. Kar piga me. Pol pa še en šok. Sneži. Ja super pa še čreda usranih lublančanov na cesti. Dons mam še dva sestanka. Bog ti ga vedi kdo jih bo speljal, ker se bojim, da jaz nisem sposobna. Pa še kave ne smem, ker mam razdražen želodec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA boga jest.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
14.12.2009 9:48:40   
mate0ja
Evo sm že mal bolš. Spila sm dva kamilična čaja, tko da sm vsaj želodec pomirila. Zaspana nisem več tok k pred uro, me pa svonsko zebe, ker sm neprespana. 

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
14.12.2009 10:38:28   
lunca144
mateja............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da boš kmalu prišla,k sebi in da ni na poodu,prašičkova,ker tako se lahko začne,bruhanje,mrazenje,potem pa bummmmm vročina 40.....no mi smo preskočili jelene,smo pa meli vse drugo,in to v 4x obliki in to že 14 dni..........tako,da te čist štekam,kako si,in ti sam jamrej,tud to vem,da si potem boljš počutiš..........pa upam,da te kaj ne zagrabi.Glede moških,pa ne zgubljam besed,predvsem takrat,ko so bolniuser posted image user posted image user posted image ........
.............in imaš moj odgovor,zakaj ne morem spat,ker mamo bolnika,pa lun se še vedno ponoči doji,pa kuža je lajaluser posted image user posted image .............ja,tud pri nas sneg pada,in je prav lepooooooo,danes upam,da postavim zunaj jelko,konec tedna,pa še v dnevni,pa mal dekoracije moram nakupit,sam,da cekini pridejo,mal nama trenutno škrta,vse kar pride,gre takoj naprej,pa še dolžni so nama,in sedaj čakavauser posted image ,pa bomo že,glavno da bomo zdravi,če bo pa malo stiskalo,pač,bo.....

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
14.12.2009 10:39:09   
Anonimen
Oj
Mateja,grozn vikenduser posted image ...pol pa se koj zjutraj snezni tus.Ceprav,mi bi pa fuuul radi sneg,pa noce zapastuser posted image

A tamala pa se kar bruha....noc joka in stoka je pa taka kot pri nas ob polni luni.Sem tudi mislila,kako mora bit revica bolana,pa je bla zjutraj ze cist dobra,,,,pomoc pa ves cas dretje.

Kaj sta se pa vedva zastrupla..a so ble gobe?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
14.12.2009 10:53:42   
mate0ja
sam ne me strašit. Nimam časa za bolezen. V službi je treba večino denarja za naslednje leto zaslužit in letam iz sestanka na sestanek. Se tolažim, da me zebe, ker sem neprespana. user posted image

Kleo pojma nimam kaj bi lahko blo. Gob sploh nismo imel. Testo, sir, šunka paradižnik. Zdej študiram, a nej pokličem mojga, da nej gre dons po Tjašo v vrtec, da pridem jest direkt dam, ker mi je blože pa še cesta je bistveno manj nevarna kot obvoznica. Po moje bi vn padu da kaj ga budim k pa vem, da je bovn. user posted image user posted image user posted image , ker po njegovem, če ne jamraš nisi bovn tud če se komej vlečeš naokrog. Če bi bil on na mojem mestu, bi že visu v čakalnici v zdravstvenem domu. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
14.12.2009 10:57:01   
mate0ja
pa da nadaljujem z jamranjem. Tud če bi zbolela, bi mogla zjutrej tamalo v vrtec pelat pa jit ponjo al pa se doma z njo ukvarjat. Sam a je to pol kako počicanje. A gledat na uro pa letat okrog al pa se cele dneve igrat pa kuhat pa prat pa ne vem kaj še vse, ker bi bla doma, moj pa v službo hodi. user posted image user posted image Ker če ne bom vsaj na ferkvenco petih minut mal jamrala se predvideva, da mi nič ni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
14.12.2009 11:04:36   
slovenka
ojla mamice,

mateja, sva nekje na podobnem. Mi smo pa sinoči naročili pizzo za domov (ok 17h) in me je ob 21h začelo tako tiščat v želodcu, da joj, celo noč skoraj nič nisem spala. Včeraj dopoldne pa smo bili še pri naših in je malička spala samo malo v avtu, doma pa potem ni hotela, šele ob 18h, ko je bila čist fertik, je šla spat. Moj jo je sicer ob 20h hotel zbuditi, a nisem pustila in je rekel, da naj se pripravim, da bo ob 2h naspana... na srečo je zdržala do 5.45, ko pa itak moj gre v službo... samo jaz sem pa zelo uboga danes, želodec me je še kar bolel, pa non stop na wcju, poležavala na kavču in postelji. Na srečo je pikica nezahtevna in sva šle obe spat ob 9h pa do 10.30. Zdaj se počutim malo boljše... imam tudi strahove glede službe - kaj naj naredim - jutri predavam, pa je grozno, če zjutraj pokličem na faks, naj jim napišejo, da odpade, oni pa zgodaj vstali zaradi mene, sploh pa zdaj še ta sneg... Ojej. Pa je res hudo, če mami zboli, a ne? user posted image Upam, da bom vsaj zdaj boljše, tista napetost v želodcu je malo popustila, nama grem čajčka naredim... Imam pa res zlatega otroka, kako je pridna...

lunca, kleo user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
14.12.2009 13:23:21   
lunca144
user posted image user posted image ja,mami,ne sme nikoli zbolet,če pa že zboli,ni bolna,ker servis skoz dela 24 /danuser posted image žal,nema bolovanja........
user posted image slovenka

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
14.12.2009 14:30:45   
mate0ja
sm že veliko veliko bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
14.12.2009 14:32:36   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

sm že veliko veliko bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super..........causer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
14.12.2009 14:34:56   
lunca144
user posted image user posted image midva,pa mava z mojim,danes 19,5 let odkar sva skupi..............on na sedežni spi,kamin gori,zunaj pada sneg,trije otroci v vrtcu in šoli................in,jaz,še kr dobr zgledam za svoja leta,samo,kako kg mam prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
14.12.2009 14:35:59   
mate0ja
mam pa doma enga velikga invalida. Dvakrat bruhov pa nikakor ne more k sebi pridt. Sm mu predlagala kamilični čaj pa pravi, da me bo počakal, da ga jest skuham. user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......