|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
14.12.2009 14:41:49   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

mam pa doma enga velikga invalida. Dvakrat bruhov pa nikakor ne more k sebi pridt. Sm mu predlagala kamilični čaj pa pravi, da me bo počakal, da ga jest skuham. user posted image

user posted image user posted image user posted image bošček,kaj,naj drugega rečemuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
14.12.2009 14:42:41   
mate0ja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke. Kok lepo slišat, da se po toliko letih še vedno spomniš tudi polletne obletnice. Pa taka romantika. Sam, da jo bo eden prespal user posted image . Jest upam, da bomo ob tako visoki obletnici tud mi mel kamin.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
14.12.2009 14:44:23   
Anonimen
Lunca cestitam,to je pa res ze kr lepa dobauser posted image mi2 sva mela letos 16let.
Ker letnik sta ze vidva?Skos imam v glavi,da je tvoj kr dost starejsi od tebe.

Jest imam dons pregled,ob 16h.Cakam da se MEri zbudi,pa dons kot nalasc spi kot top.Tali je imela zobarja,ampak je hb ze fertik,tako da gre domov.Smo ble prej zmenjene v mestu,da se dobimo,zdaj bosta pa punci kar doma.Vsaj ne bo spet kaka denarnica zgubljena.

Men se je vceraj sanjalo o...zelo grozne sanje,raje ne povemuser posted image ..pa je bil vmes tudi vecji papagaj,ki je nekaj enga otroka napadel,jaz pa kar nisem upala posredovat-saj na koncu sem.Se mal bojim pticev,pred mrtvimi imam pa sploh fobijo.In pol vceraj,ko se sprehajamo po Stuttgartu,en golob uleti direkt nad mojo glavo...s trebuhom mi je podrgnil po laseh in celom...ejjj,za mal bi me kapcuser posted image user posted image

Mateja,super da si boljs,zdej se srecno pot domov...moski so itak vsi isti...ne bit tko crnogledauser posted image

Slovenka,saj jutri bos mogoce ze cist okuser posted image user posted image user posted image Bravo za tko pridno Sofijouser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
14.12.2009 14:45:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

mam pa doma enga velikga invalida. Dvakrat bruhov pa nikakor ne more k sebi pridt. Sm mu predlagala kamilični čaj pa pravi, da me bo počakal, da ga jest skuham. user posted image

user posted image user posted image user posted image bošček,kaj,naj drugega rečemuser posted image
[/quote

user posted image user posted image user posted image user posted image ...tvoj se pa ziher kleno zoperstavlja bolezniuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
14.12.2009 14:52:27   
Anonimen
Pri nas je jamranje na dnevnem redu....vceraj npr.....kolk me noge bolijo..pol mal kasnej,joooj,moja roka,pa rama.....zvecer...dej me namaz po rami,jest se ne morem-pa se je moraluser posted image ...pa brskam po skatli z zdravili,in najdem kapljice za oci,za rdece pekoce...pa pravm a rabs,on pa,seveda,dej....pa ena krema za noge,preberem za kaj se gre,pa on,dej me namaz-ga nisem,ker gre tezko z rok,jest pa skos roke okol mijih oci....pa pol nekaj o kolenih,ker mene res ze od 16leta matrajo,sem imela prometno nesreco,pa hudo poskodbo...sem rekla,jest nekih hudih problemov nimam s tem kaj pa kje vse me boli-izvzemsi zdaj vuser posted image -edin kolena me pa res,vsake tolk zelo...pa on,jaaaa,kooolk sele mene,nimas pojmauser posted image .Aja,pa pravm,komolci in zapestja so se mi tut pozdravli,vcasih pa je blo bolece ce je blo samo malo bolj mraz...pa on,a tebe tut,mene isto...pa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da crknes od smeha.

je blo skor tekmovanje,koga bolj kej boliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
14.12.2009 14:59:36   
lunca144
kleo..........midva sva letnika on 70,jaz pa 85.........user posted image user posted image user posted image .........ne,ne jaz sem 75,samo počutim se kot 85user posted image ,tako,da nisva tolk narazen.........nimam enga starga deca,je še kar ohranjenuser posted image .Glede jamranja in decev,pa nimam komentarja,ker so moški večni otroci,radi majo avtke,joške,dobro jejo in se radi crkljajouser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
14.12.2009 15:01:08   
lunca144
kleo,kaj ,pa če je user posted image ,dej,ga razum nouser posted image
mateja.........kamin,tud to bouser posted image ,če si ga želiš,ga boš mela

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
14.12.2009 21:12:14   
Anonimen
Čer mamice.

Mi smo spet na ABuser posted image in kakor vidim, ste tudi vi  vsi nekej boščki. Evo, za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo ble na privat ORL, zdr. fenomenalen, dobili par lepih napotkov.user posted image AB do nadaljnega ne jemo več, samo še tega, ki ga je mala dobila spet včeraj. Pri nas tudi nekaj slabo spimo zadnje noči, tamalo dajejo zobki za znoret, zvečer je taka, kot da ima lica namazana z jagodami.user posted image
Jah, spanje pa imamo res zelo švoh čez dan, tako da mislim, da res zaključujemo stanje zaspanih mačkov.user posted image Če je doma spi morda kdaj uro in pol, v vrtcu pa manj kot eno uro. S tem da vstaja zdej po tanovem zjutraj že ob 6-ih. Gre vsaj prej spat zvečer, pred pol 8 je vse tiho, tudi petja je manj.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
14.12.2009 22:14:49   
lunca144
didlina..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj,se vse poštimauser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
15.12.2009 13:34:52   
lunca144
user posted image user posted image kva,je zdej touser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
15.12.2009 13:48:49   
Anonimen
Dolgčas, bolezni...user posted image user posted image user posted image

Dober dan lunca. Šibam v vrtec po malo mis.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
15.12.2009 13:51:55   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Dolgčas, bolezni...user posted image user posted image user posted image

Dober dan lunca. Šibam v vrtec po malo mis.user posted image

..............šibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mah de no ,tak dogčas pa spet ni,lahko bi se kaj javile stare gardeuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
15.12.2009 14:18:23   
Anonimen
Sem že nazaj...sama.user posted image Naša še spi, tak da naj kar spi še mal.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
15.12.2009 14:27:30   
Anonimen
kje pa imas vrtec,a pred blokomuser posted image Moja tut spi,je sla sele ob 14h,ker je pozno vstala.
Lunca,saj pol med vama ni tooolk razlike...ne vem zakaj se mi ves cas zdi,da je on fuuul starejsi.Sta pa kar dolgo cakala,preden sta se za otroke odlocila..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4339
15.12.2009 14:30:20   
Anonimen
Vrtec mam 1 min z avtom stran. Peški 5 minut.user posted image

Kleo, men se zdi, da je od bejbe user posted image ful starejši, nekak mam v spominu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
15.12.2009 14:34:01   
Anonimen
Aja,pojma nimam...vem samo za D.anno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4341
15.12.2009 14:35:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Aja,pojma nimam...vem samo za D.anno.

A tud al kaj?user posted image Pojma nimam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4342
15.12.2009 14:42:32   
Anonimen
Ja,saj vidis na fb po slikah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
15.12.2009 14:43:08   
Anonimen
Caki,sele zdele mi je kapnil...a Sara je v vrtcu.Kaj nisi rekla,da je na antibiotikih?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
15.12.2009 14:50:47   
Anonimen

Caki,sele zdele mi je kapnil...a Sara je v vrtcu.Kaj nisi rekla,da je na antibiotikih?

Ja, sam ona normalno hodi v vrtec, kljub AB. Jih itak jaz doziram, v vrtcu jih tak ne smejo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4345
15.12.2009 14:51:29   
Anonimen
Zdej pa šibam spet po otroka...kot bi jih mela celo prikolico.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
15.12.2009 14:52:36   
Anonimen

Ja, sam ona normalno hodi v vrtec, kljub AB. Jih itak jaz doziram, v vrtcu jih tak ne smejo.user posted image

Pa al ni bolana,se ne pocuti slabo...se zdaj ne vem zakaj sploh dobiva ab-useska?

lunca je sla tut po otroke zgleda..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
15.12.2009 14:53:33   
Anonimen

Zdej pa šibam spet po otroka...kot bi jih mela celo prikolico.user posted image

No pa sibi,jaz grem mal knjigo bratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
15.12.2009 17:28:31   
slovenka

Vrtec mam 1 min z avtom stran. Peški 5 minut.user posted image

Aha, didli, zdaj pa jaz bolj razumem, zakaj si pred časom napisala, da ne bi imela varuške na domu, kot jo imamo mi, že zaradi tega, da ti ni treba zaradi nje pospravljati user posted image Ja, v tak vrtec bi pa verjetno tudi mi našo dali. SAj je kot da bi bil vrtec na dvorišču doma...

Pupe, sem že zdrava user posted image Včeraj sem bila še uboga, danes pa sem kar šla v službo, na kosilo v mesto in sem že kot stara user posted image user posted image user posted image Uh, sem si oddahnila. Od česa me je le ta želodčna gripa dobila user posted image

Imam delo, moram laufat; kleo, fajn knjigo beri user posted image

Lunca, vemo, da si mlada, ja, ni se treba hvaliti user posted image No, jaz sem pa '79 user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
15.12.2009 20:58:19   
Anonimen
in potem vse tiho je bilouser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......