|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
8.12.2009 21:55:40   
Anonimen
Pa ne da si utrujena?Kaj na sihtu ni vec pocitka?user posted image

Se na rr kaj dogaja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
8.12.2009 22:01:58   
Anonimen
Nič se ne dogaja, razen to, da me kar naprej ven meče in se moram znova in znova logiratuser posted image user posted image user posted image

Kaj boš jutr kuhala? Joto?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
8.12.2009 22:06:02   
Anonimen
Zakaj pa joto?Ne vem,a ves kolk je to se dalecuser posted image mozno da nic,ali kaj podobnegauser posted image user posted image
Pa ti...in si dons kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
8.12.2009 22:10:34   
Anonimen
Nič nisem kuhala danes. Jutr pa tud ne bom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
8.12.2009 22:14:25   
Anonimen
Kolk se pa ti matrasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
8.12.2009 22:20:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kolk se pa ti matrasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nede? Sej če bi bla doma bi pa laufirala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
8.12.2009 22:26:11   
Anonimen
Ce bi tvoji kuharji vedli,kolk ti na sihtu pocivas,bi blo pa tut mal drgac.user posted image .....
....hej,al kadis.Nekej sem cike zavohalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
8.12.2009 22:27:10   
Anonimen
Kadim kadim.user posted image Uf, zdej mi je pa zadišu:-)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
8.12.2009 22:31:36   
Anonimen
kdo ..ali kajuser posted image ................user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
8.12.2009 22:32:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cigaretuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
8.12.2009 22:33:12   
Anonimen
Bo se kaksna prisla,pa preusmerla pogovor v bolj intelektualne vode...al bova midve nadaljevale s temi globokoumnimi stavkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
8.12.2009 22:34:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še zdej ne vem, a bo jutri jota al je bla že danes?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
8.12.2009 22:34:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja..no sej...pal-cka-ca,v roki drzis,pa u usta das,pa...user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
8.12.2009 22:35:37   
Anonimen

No no, sej vem da si mi foušuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
8.12.2009 22:37:11   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še zdej ne vem, a bo jutri jota al je bla že danes?user posted image user posted image

[/quote

Kaj te zdaj ta jota pregabja?Je ne kuham,bi mojga kap....KER TEGA PA RES NI NAVAJENuser posted image user posted image Lahko bi pa kej svinjskegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
8.12.2009 22:37:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image sej v joti so ocvirki butouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4191
8.12.2009 22:37:55   
Anonimen

No no, sej vem da si mi foušuser posted image user posted image user posted image user posted image

To pa res...sem ze cist zelenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
8.12.2009 22:41:16   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image sej v joti so ocvirki butouser posted image user posted image user posted image user posted image

A tako,se nikol dala,ker to je pa res nagravzno.Al pa zaskauser posted image user posted image user posted image ...al pa krvaviceuser posted image user posted image user posted image ...a hoces,da bruham??

Jem mandarine...kolk so pa dobre.Ampak to je predjed,za nadaljevanje moram se mal razmislituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
8.12.2009 22:48:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image ti kar jej, ko boš rodila ne bo več tolk časa. Bo preveč otrok v hišiuser posted image vsak bo hotel ob svoji uri jest, zate bo pa časa zmanjkalo.user posted image user posted image user posted image

Ej, bejbika, mene grlo boli in spi se mi. Se tipkamo kej jutr, če bo slabo vreme.user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
8.12.2009 22:51:14   
Anonimen
mene pa glava.No,pol pa lahko noc..grem se mal pred tvuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
9.12.2009 8:21:11   
lunca144
Jutro večerne čvekiceuser posted image user posted image ,hitro skuhat kavo,pod leden tuš,da pridem k sebi,potem,pa delatuser posted image .........maj,je kar v redu,ponoči,je samo malo kašljal,mel rahlo vročino,edina bolezen,ki ga da,je ta ,da se ne more ločit od svoje mamiceuser posted image ................in od štirih zjutraj se je zbudil lun in me cukal,grizel,tepel,ob šestih pa zaspal,ko top,sem ga mogla budit ob pol osmih za v vrtec.user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
9.12.2009 9:41:50   
aleksandra silvija
Daaaaaaan!user posted image

Mi smo še vedno doma, sedaj pa kar ne vem ali gre lahko Jernej vsaj v petek v vrtec?
Danes ima še malo vročine in upam, da je jutri ne bo več in prav tako jutri nobenih novih koz.
Kužen je itak samo takrta, ko ima sveže mehurčke in seveda pred izbruhom le-teh.
Malo težko je biti cel teden doma!

Moja 2 fanta sta napacala celo kuhinjo s testom in moram malo pospravit,....user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
9.12.2009 10:21:06   
Anonimen
jutro

AS,ne vem ti povedat za vrtec,kaj bi bilo najboljs-v bistvu,po moje da naj v petek se ne gre.Pa ne zato,da bi koga nalezel...odvisno kako se on pocuti.Ce je pa zivahen kot ponavadi,pa jutri brez vrocine,potem pa po moje ni problema...saj on bo tudi vesel,da gre malo med vrstnike,po moje.(to je vse PO MOJEuser posted image user posted image )
Pol ti kar sama delas testo za lazanjo?Mi je niti ne jemo,je se nikol nisem pripravila.Sem hotla v soboto Slovenkino slavno pecenko-telecje meso(21eu je bil kos,so mi kar oci mal ven skocileuser posted image ),pa smo sli potem v Ikeo...sem jo potem v nedeljo,ampak tudi bolj proti veceru,ni bilo casa za finese in je bilo peceno kot ponavadi.Pa moz ni bil prevec navdusen-suho meso,kao-je rekel,da bo drugic on.Ta drugic sem mislila,da bi bil kar to nedeljo,pa da vidmo,kaksno omako misli zraven pricaratuser posted image

Lunca-a pol ste bili stirje vf postelji?Sem ravn vceraj mozu rekla,da ne bi slucajno Meri navadil v najini postli spat,ko bom jaz v bolnici,ker ni sans da potem tam se dojencka hranim...Zgleda da tvoji fantje niso imeli-nimajo nove gripe.

Sem pozabila napisati eno fuuul pomembno novostuser posted image ...
...vceraj sem si kupila eno tako spon jopico.prav za zdejle je,ko ni takega mrata,pa pol za v porodnisnico...je nisem iskala,slucajno so imeli zunaj rastavljeno,pa mi je voci padlauser posted image .Sem jo pa drugace iskala par mesecev,pa nikjer nic.In samo 25eu je bilauser posted image user posted image user posted image .

Grem zdaj pospravljat,Mericka pa ama.Cauci

Aja,kje si ti Mateja????

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
9.12.2009 10:49:03   
Anonimen
Spet jaz...
bom skuhala rdeco peso,pa,al moram ze pri kuhanju kaj dodat in kako se potem zacini?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
9.12.2009 10:52:36   
lunca144
user posted image user posted image user posted image me je ven vrgu-spetuser posted image user posted image
aleksandra.............jaz ga ne bi dala v petek v vrtec,zaradi možnih okužb v vrtcu,naj bo še čez vikend lepo doma,potem pa štart
kleo......super za jupco
maj je ok,nori,ko zmešan,gripa ni bila isključena...................suhoparno,a dejstva

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......