Anonimen
|
jutro AS,ne vem ti povedat za vrtec,kaj bi bilo najboljs-v bistvu,po moje da naj v petek se ne gre.Pa ne zato,da bi koga nalezel...odvisno kako se on pocuti.Ce je pa zivahen kot ponavadi,pa jutri brez vrocine,potem pa po moje ni problema...saj on bo tudi vesel,da gre malo med vrstnike,po moje.(to je vse PO MOJE ) Pol ti kar sama delas testo za lazanjo?Mi je niti ne jemo,je se nikol nisem pripravila.Sem hotla v soboto Slovenkino slavno pecenko-telecje meso(21eu je bil kos,so mi kar oci mal ven skocile ),pa smo sli potem v Ikeo...sem jo potem v nedeljo,ampak tudi bolj proti veceru,ni bilo casa za finese in je bilo peceno kot ponavadi.Pa moz ni bil prevec navdusen-suho meso,kao-je rekel,da bo drugic on.Ta drugic sem mislila,da bi bil kar to nedeljo,pa da vidmo,kaksno omako misli zraven pricarat Lunca-a pol ste bili stirje vf postelji?Sem ravn vceraj mozu rekla,da ne bi slucajno Meri navadil v najini postli spat,ko bom jaz v bolnici,ker ni sans da potem tam se dojencka hranim...Zgleda da tvoji fantje niso imeli-nimajo nove gripe. Sem pozabila napisati eno fuuul pomembno novost ... ...vceraj sem si kupila eno tako spon jopico.prav za zdejle je,ko ni takega mrata,pa pol za v porodnisnico...je nisem iskala,slucajno so imeli zunaj rastavljeno,pa mi je voci padla .Sem jo pa drugace iskala par mesecev,pa nikjer nic.In samo 25eu je bila . Grem zdaj pospravljat,Mericka pa ama.Cauci Aja,kje si ti Mateja????
|