|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
8.12.2009 17:45:12   
RMRM
kleo, naš je jedu Beba, ni blo nobenih težav s prebavo, česar ne morem trdit za aptamil. Pa je bil na žalost tud samo dobra dva meseca dojen, pa vidiš, zdrav ko riba. Do sedaj samo enkrat vneto uho, pa še to takoj po cepljenju. Tko da dojenje res ni zagotovilo, da ne bo bolezni, kot didlina prav

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
8.12.2009 17:46:45   
Anonimen
Točno tako in veliko veliko jih ima tako izkušnjo. Seveda pa potrudit se pa malo moraš.user posted image Vsaj tisto malo na začetku.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4152
8.12.2009 17:49:16   
Anonimen
Beba imajo pa tut tukaj.Meri je imela kar krcke,pa bi zdaj menjala AM za kaj drugega.Pol Beba je proti krcem?

ja,saj sem bom potrudila,samo ne prevecuser posted image ...da se nekaj prisepnem,pa ne okol govort....pogresam....hmmmmmm...balkon!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
8.12.2009 17:51:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem vedla že ves čas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4154
8.12.2009 17:59:25   
RMRM
kleo, kolk časa pa že ne zahajhaš na balkon?

Beba je lahko navadna al pa probiotična, neki takega.

PROBIOTIČNE BIFIDOGENE KULTURE BL
Po vzoru dojenih otrok krepijo imunski sistem, pomagajo zmanjševati število neželenih črevesnih klic in skrbijo za zdravo prebavo.

LC-PUFA
Po vzoru materinega mleka dolgoverižne, večkrat nenasičene maščobne kisline pomembno prispevajo k razvoju možganov, živčnega sistema in vida.

OPTI PRO
Izredno pomembne mlečne beljakovine (protein), zelo podobne beljakovinam v materinem mleku, varujejo nežni organizem in hkrati podpirajo zdrav razvoj.

PRO H.A.
Izredno pomembne mlečne beljakovine (protein), zelo podobne beljakovinam v materinem mleku, varujejo nežni organizem in hkrati podpirajo zdrav razvoj.

Kje kupiti izdelke BEBA? 

Izdelke BEBA lahko kupite tudi v lekarni oz. jih tam naročite. Naš telefon za informacije in pomoč: 041 360 744.

Seznam vseh lekarn najdete na povezavi:
www.lek-zbor.si/map_table.jsp  
Hrana za nedonošenčkeSeznam lekarn (PDF), kjer je Nestlé BEBA hrana za nedonošenčke vedno na zalogi.  
Pomembno opozoriloMaterino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če ga želite hraniti z
mlekom za dojenčke, se posvetujte z zdravnikom pediatrom ali patronažno sestro.

Pravne informacije | Copyright Nestlé 2008 | O avtorjih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
8.12.2009 18:00:38   
Anonimen
Dej no,mal bolj na skrivajuser posted image Pa saj nikol nisem rekla,da ne bom vec-na zalost.Komaj cakam,da spetuser posted image To bo moz vesel.

kje je zdaj RMRM?????

Bom mogla pocas it kuhat vecerjo.Jetrca pa specle pecene z sirom...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
8.12.2009 18:01:28   
Anonimen
RMRM,kako kolk casa ne zahajam na balkon...kar sem noseca.Pa je bilo zelo tezko,velik tezje kot pri Meri.pa tut nehala sem tezko.Ampak semuser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 8.12.2009 18:02:05 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
8.12.2009 18:04:11   
Anonimen
RMRM,hvala.Itak bom se malo v porodnisnici vprasala,pa PRE mora bit,to so mi ze lani tumbal.PRE nujno.Bebe pa imamo v DM,pa v zivilski kjer mi nabavljamo...samo,kot vidim ni pre,me bo pediater nadru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4158
8.12.2009 18:04:41   
RMRM
tuki sem, tuki. Mi je comp ven vrguuser posted image .

Kleo, dobr boste večerjal. Pr nas bomo pa najbrž kr pizzo naročil.

Jaz morm pa zdej še sp9odnji štuk pomit, pol pa tamaučka zrihtat. Aja, pa zdej sem vidla da mu ne smem dat pit ponočuser posted image user posted image . Drgač pa naš lubk še vedno spi v taveliki postli. Lump mali, spi ko bubica, ko ga pa položim v njegovo postlo, pa vpitje na kubik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
8.12.2009 18:05:21   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

RMRM,kako kolk casa ne zahajam na balkon...kar sem noseca.Pa je bilo zelo tezko,velik tezje kot pri Meri.pa tut nehala sem tezko.Ampak semuser posted image

pridnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
8.12.2009 18:05:28   
Anonimen
No, jest pa tud grem čakat mojga, prihaja domov. Grem kar na balkon počakat.user posted image Pridem kej naokoli zvečer.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4161
8.12.2009 18:06:40   
RMRM
No, pa se mogoč kasnej še mal srečamouser posted image user posted image . Jaz tud morm it, me sesalc in cuna čakata spodajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
8.12.2009 18:06:48   
Anonimen
RMRM, vam je oproščeno. Kar naj se carta lumpek mali.user posted image

Zdej pa res grem, preden bo čokolino na tleh.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
8.12.2009 18:06:58   
Anonimen
A res,se kar...no,to pa moja ne.Ji je najina postla za norenje,komaj ve da se tam lahko spiuser posted image Po moje ne ve.
Pa kaj se nic ne prebudi,kom se vidva premikata,al pa vztajata?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
8.12.2009 18:07:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No, jest pa tud grem čakat mojga, prihaja domov. Grem kar na balkon počakat.user posted image Pridem kej naokoli zvečer.user posted image

cez svez zrak ga ni.te bop mal razbistriluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4165
8.12.2009 18:10:00   
RMRM
ha,ha, se zbudi, pa se vsede, pol se pa posmejčka, da se oba kar stopiva, pol pa rečeva da je treba ajat in lepo nazaj zaspi, samo jaz sem pa čist polomlena. Sploh ko mi noge v lic tiši. Ko je pa moj doma, se mu pa čist na lic nasloni, prov išče ga, ne morš verjet, da je kljub temu da je tok mal doma, tako nanj navezan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
8.12.2009 18:16:03   
Anonimen
Ocite imajo tamali radi...saj moja svojga tut malo vidi,pa tko vriska,ko ga zagleda.
Fackoti majhni.Tvoj je pa sploh tko pritkanuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
8.12.2009 19:37:23   
lunca144
user posted image user posted image kok,vas je lepo bratuser posted image user posted image ,pridni so tile vaši škorčki,pa kleo se že pripravlja na dojenjeuser posted image
.............in pri nas,a,je kaj novega,seveda je...........imam novega bolnika-maja-danes zakuhaluser posted image user posted image user posted image .................evo me kliče,pridem še kaj kasneje,če mi znese-baj.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
8.12.2009 20:25:04   
lunca144
Evo otroci spijo,maj ima vročino,boli ga trebuh,malo kašlja,upih ima v redu,sem šla pa vseeno po tamiflu,za vsak slučaj,tako,da vidim,kako se bo raspletlo ponoči,če ga bo kuhala samo vročina,mu ga ne bom dala,ker tudi to zdravilo,ni kar tako,če bo pa začel težje dihat,ali imel slabši upih potem mu ga dam.Sem pa prosila,če mi ga testirajo na gripo,in sem dobila odgovor,da nimajo testerjev,ker je sedaj tega že prevečuser posted image in tako,ne bom vedela,kaj je imel,so imeli.No je pa dejstvo da on nima adeno viroze,ker nima takih znakov.
A ste opazile,da zadnje čase samo še jamram pa tarnamuser posted image user posted image upam,da kmalu nehamuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
8.12.2009 21:24:04   
Anonimen
Lunca,nc skrbet glede jamranja...danes sem jaz prevzela to vlogouser posted image user posted image

Marisa in Tali sta sli spat,moz ze smrci,jaz pa lepo fraiuser posted image ...ceprav se Meri zadnja 2dni nekaj protovili.Ne zaspi koj,hoce se v dnevno...upam,da bo danes spet pridna,po starem.

Za Majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se bozcek hitro pozdravi.Saj on je ze v soli ne?Tale skleroza...upam da je user posted image kriva,ne da mi pamet pesauser posted image .

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4170
8.12.2009 21:31:59   
lunca144
user posted image user posted image me je vrgu venuser posted image user posted image ................se,mi pa ne da vse še enkrat pisat,skratka,ja maj je šolar,jaz zaspana in zmatrana,grem dežurat,lepo se mej user posted image in lepo spi,še malo pa ne bošuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
8.12.2009 21:40:34   
Anonimen
Lunca tebi tudi zelim eno mirno nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
8.12.2009 21:44:23   
Anonimen
A zdej pa spat?user posted image Jest sem komaj živet začela.user posted image

Lunca, kako si pa dobila kar tako tamiflu?user posted image Si jim zatežila, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
8.12.2009 21:45:52   
Anonimen
jest ne grem nikamor..kje je se ura polnoc ali enouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
8.12.2009 21:46:51   
Anonimen
Uf, takrat bom pa že spala, definitivno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......