Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 17:45:12
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, naš je jedu Beba, ni blo nobenih težav s prebavo, česar ne morem trdit za aptamil. Pa je bil na žalost tud samo dobra dva meseca dojen, pa vidiš, zdrav ko riba. Do sedaj samo enkrat vneto uho, pa še to takoj po cepljenju. Tko da dojenje res ni zagotovilo, da ne bo bolezni, kot didlina prav
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 17:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno tako in veliko veliko jih ima tako izkušnjo. Seveda pa potrudit se pa malo moraš. Vsaj tisto malo na začetku.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 17:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Beba imajo pa tut tukaj.Meri je imela kar krcke,pa bi zdaj menjala AM za kaj drugega.Pol Beba je proti krcem? ja,saj sem bom potrudila,samo ne prevec ...da se nekaj prisepnem,pa ne okol govort....pogresam....hmmmmmm...balkon!!!!
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 17:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
sej sem vedla že ves čas.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 17:59:25
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, kolk časa pa že ne zahajhaš na balkon? Beba je lahko navadna al pa probiotična, neki takega. PROBIOTIČNE BIFIDOGENE KULTURE BL Po vzoru dojenih otrok krepijo imunski sistem, pomagajo zmanjševati število neželenih črevesnih klic in skrbijo za zdravo prebavo. LC-PUFA Po vzoru materinega mleka dolgoverižne, večkrat nenasičene maščobne kisline pomembno prispevajo k razvoju možganov, živčnega sistema in vida. OPTI PRO Izredno pomembne mlečne beljakovine (protein), zelo podobne beljakovinam v materinem mleku, varujejo nežni organizem in hkrati podpirajo zdrav razvoj. PRO H.A. Izredno pomembne mlečne beljakovine (protein), zelo podobne beljakovinam v materinem mleku, varujejo nežni organizem in hkrati podpirajo zdrav razvoj. Kje kupiti izdelke BEBA? Izdelke BEBA lahko kupite tudi v lekarni oz. jih tam naročite. Naš telefon za informacije in pomoč: 041 360 744. Seznam vseh lekarn najdete na povezavi: www.lek-zbor.si/map_table.jsp Hrana za nedonošenčkeSeznam lekarn (PDF), kjer je Nestlé BEBA hrana za nedonošenčke vedno na zalogi. Pomembno opozoriloMaterino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če ga želite hraniti z mlekom za dojenčke, se posvetujte z zdravnikom pediatrom ali patronažno sestro. Pravne informacije | Copyright Nestlé 2008 | O avtorjih
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej no,mal bolj na skrivaj Pa saj nikol nisem rekla,da ne bom vec-na zalost.Komaj cakam,da spet To bo moz vesel. kje je zdaj RMRM????? Bom mogla pocas it kuhat vecerjo.Jetrca pa specle pecene z sirom...
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,kako kolk casa ne zahajam na balkon...kar sem noseca.Pa je bilo zelo tezko,velik tezje kot pri Meri.pa tut nehala sem tezko.Ampak sem
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 8.12.2009 18:02:05 >
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,hvala.Itak bom se malo v porodnisnici vprasala,pa PRE mora bit,to so mi ze lani tumbal.PRE nujno.Bebe pa imamo v DM,pa v zivilski kjer mi nabavljamo...samo,kot vidim ni pre,me bo pediater nadru.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:04:41
|
|
|
|
RMRM
|
tuki sem, tuki. Mi je comp ven vrgu . Kleo, dobr boste večerjal. Pr nas bomo pa najbrž kr pizzo naročil. Jaz morm pa zdej še sp9odnji štuk pomit, pol pa tamaučka zrihtat. Aja, pa zdej sem vidla da mu ne smem dat pit ponoč . Drgač pa naš lubk še vedno spi v taveliki postli. Lump mali, spi ko bubica, ko ga pa položim v njegovo postlo, pa vpitje na kubik.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:05:21
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 RMRM,kako kolk casa ne zahajam na balkon...kar sem noseca.Pa je bilo zelo tezko,velik tezje kot pri Meri.pa tut nehala sem tezko.Ampak sem pridna
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jest pa tud grem čakat mojga, prihaja domov. Grem kar na balkon počakat. Pridem kej naokoli zvečer.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:06:40
|
|
|
|
RMRM
|
No, pa se mogoč kasnej še mal srečamo . Jaz tud morm it, me sesalc in cuna čakata spodaj
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM, vam je oproščeno. Kar naj se carta lumpek mali. Zdej pa res grem, preden bo čokolino na tleh.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:06:58
|
|
|
|
Anonimen
|
A res,se kar...no,to pa moja ne.Ji je najina postla za norenje,komaj ve da se tam lahko spi Po moje ne ve. Pa kaj se nic ne prebudi,kom se vidva premikata,al pa vztajata?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, jest pa tud grem čakat mojga, prihaja domov. Grem kar na balkon počakat. Pridem kej naokoli zvečer. cez svez zrak ga ni.te bop mal razbistril
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:10:00
|
|
|
|
RMRM
|
ha,ha, se zbudi, pa se vsede, pol se pa posmejčka, da se oba kar stopiva, pol pa rečeva da je treba ajat in lepo nazaj zaspi, samo jaz sem pa čist polomlena. Sploh ko mi noge v lic tiši. Ko je pa moj doma, se mu pa čist na lic nasloni, prov išče ga, ne morš verjet, da je kljub temu da je tok mal doma, tako nanj navezan
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 18:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ocite imajo tamali radi...saj moja svojga tut malo vidi,pa tko vriska,ko ga zagleda. Fackoti majhni.Tvoj je pa sploh tko pritkan
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 19:37:23
|
|
|
|
lunca144
|
kok,vas je lepo brat ,pridni so tile vaši škorčki,pa kleo se že pripravlja na dojenje .............in pri nas,a,je kaj novega,seveda je...........imam novega bolnika-maja-danes zakuhal .................evo me kliče,pridem še kaj kasneje,če mi znese-baj.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 20:25:04
|
|
|
|
lunca144
|
Evo otroci spijo,maj ima vročino,boli ga trebuh,malo kašlja,upih ima v redu,sem šla pa vseeno po tamiflu,za vsak slučaj,tako,da vidim,kako se bo raspletlo ponoči,če ga bo kuhala samo vročina,mu ga ne bom dala,ker tudi to zdravilo,ni kar tako,če bo pa začel težje dihat,ali imel slabši upih potem mu ga dam.Sem pa prosila,če mi ga testirajo na gripo,in sem dobila odgovor,da nimajo testerjev,ker je sedaj tega že preveč in tako,ne bom vedela,kaj je imel,so imeli.No je pa dejstvo da on nima adeno viroze,ker nima takih znakov. A ste opazile,da zadnje čase samo še jamram pa tarnam upam,da kmalu neham .
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 21:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,nc skrbet glede jamranja...danes sem jaz prevzela to vlogo Marisa in Tali sta sli spat,moz ze smrci,jaz pa lepo frai ...ceprav se Meri zadnja 2dni nekaj protovili.Ne zaspi koj,hoce se v dnevno...upam,da bo danes spet pridna,po starem. Za Maja ,da se bozcek hitro pozdravi.Saj on je ze v soli ne?Tale skleroza...upam da je kriva,ne da mi pamet pesa .
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 21:31:59
|
|
|
|
lunca144
|
me je vrgu ven ................se,mi pa ne da vse še enkrat pisat,skratka,ja maj je šolar,jaz zaspana in zmatrana,grem dežurat,lepo se mej in lepo spi,še malo pa ne boš
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 21:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca tebi tudi zelim eno mirno noc
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 21:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej pa spat? Jest sem komaj živet začela. Lunca, kako si pa dobila kar tako tamiflu? Si jim zatežila, ne?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 21:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jest ne grem nikamor..kje je se ura polnoc ali eno
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.12.2009 21:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, takrat bom pa že spala, definitivno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......