Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 11:16:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo--rdeče pese še nikoli nisem kuhala, tako da-ne vem . ja, testo za lazanjo delam sama, ker ga delam iz 100 % polnozrnate pirine moke, takega testa zaenkrat v trgovini nisem našla. Zato tudi sama delam rezance, mlince. Je pa res, da če jaz naredim testo za rezance, jih potem Patricia in Jernej sama naredita na strojček. Lunca-po eni strani fino, da Maj ni imel nove gripe. Vsekakor pa suuuper, da ste zdravi! Vrtec--saj vem, da bi bilo zaradi imunskega sistema fino, da sta oba ta teden doma. Ampak služba,...? Zaradi vodenih koz da sem doma cel teden? Malo čudno se meni zdi!
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 11:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnje s foruma vekybel 11:24 RE: Marčevke 2010 - 2.del Nosečnost - Čvekanje v pričakovanju rožca26 11:23 RE: Marčevke 2010 - 2.del Nosečnost - Čvekanje v pričakovanju pilotina 11:23 RE: Julijke 2010 Nosečnost - Čvekanje v pričakovanju thunder 11:23 RE: Julijke 2010 Nosečnost - Čvekanje v pričakovanju sostanovalka 11:23 RE: dobre ideje za kuhinjo Naš vsakdan - GradnjaNove debate Spremenjene debate Vsi forumi Majica Dekliška mehka in udobna bombažna majica. Več iz: Marks&SpencerVremeTrenutna temperatura: Ljubljana, ob 19. uri 3° Vremenska napoved Izberite drugo lokacijo Vse najboljše!Nekaj uporabnikov in uporabnic, ki danes praznujejo rojstni dan: barvar, KOKICA32, mixi, košuta, valchy912, VALERIJA BREZNIK, komarček, katja84, nina.n., Lonly... Čestitamo!AnketaKdaj so vaši otroci prespali celo noč? pred 3. mesecem med 3. in 6. mesecem med 6. in 9. mesecem med 9. in 12. mesecem med 12. in 18. mesecem po 18. mesecu Stran z anketami Ustvari svojo anketo Nagradne IgreSpoznajte kvas skozi zabaven nagradni kviz in osvojite Miklavževe nagrade Ringaraje in slončka Fala! Katalogi Oglej si vse e-kataloge IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 me je ven vrgu-spet aleksandra.............jaz ga ne bi dala v petek v vrtec,zaradi možnih okužb v vrtcu,naj bo še čez vikend lepo doma,potem pa štart kleo......super za jupco maj je ok,nori,ko zmešan,gripa ni bila isključena...................suhoparno,a dejstva???????????a voda gor i?Kako je s peso ti ves? [/quote Kaj pa je zdej to????Hocem Lunco citirat in kaj rata
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 11:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
AS,seveda ja,ti moras to vse bolj sama...kolk si se mogla nauciti pri kuhanju,ali si bla ze prej tak mojster? Moja stara mama je ravn atako sama delala rezance-kolk so bli pa dobri.Jaz se pa na peko piskotov pripravljam,pa ne vem na kater dan bi blo najboljs
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 11:47:56
|
|
|
|
mate0ja
|
dan. Kleo ni časa. No sm si ga hotla vzet, pol sm pa vidla, da mam kar nekej za nazaj za prežvečit, me je pa minilo. No sm vsaj kej nardila, tko da možno, da grem dons že prej domov. Prebrala za nazaj še vedno nisem. Edino to sm zasledila, da so vsi otroci že boljšega počutja ali celo ozdraveli . Upam, da je pol pri junijkah zatišje. Če sm kako pomembno informacijo zgrešila me prosim opozorite. Kleo jest mam rdečo peso kuhano v skrinji in jo potem dam samo v vodo prevredt, tej vodi pa dodam kis in kumino ter sol. Na koncu pride ven ko tista, ki je vložena. Če maš pa svežo, jo pa najprej v vodi prekuhaj in na koncu dodaj kis, ker drugače bo kis ves prevrel in ne bo nič več od njega ostalo. Sicer pa jo lahko samo v slani vodi skuhaš, dodaš kumino in na koncu po okusu dodaš kis in olje. Vse variante so dobre. HB za sonček, ker sm dons kot zombi spet žurka ponoči. No že ob pol enajstih zvečer je bla tamala pokonci, govorila, mi ušla v dnevno med igrače, se valjala po pojstli, nagajala in za finale mal pred polnočjo bruhala. Lepo ni kaj rečt. In kaj najdem v tistem bruhanju. Salamo. Čist nepredelano. Pa tok sm mojmu pravla, da zaradi driske naj ji ne daje nič kar ni na seznamu, sploh salam in podobnega ne. Pa ji je bumbar dal, ker se mu je smilla, ker ni hotla nič jest. (vrečka bobi palčk je zanj nič ). Jao. Dons je HB vse vredu. Je že normalno kakala, tko da jutri spet v vrtec.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 12:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ce je tamala norela ponoci po dnevni,potem ni blo hujsga-zaradi salame pa nikar do stropa skakat,ne vem ce je jaz tudi ne bi moji dala,da sem na mestu tvojega.Se boljs bi blo,da ne bi on pred tamalo ne vem kako obilno malical(kar zgleda je,kako bi sicer prisla do salame),tamala pa ob palckah . Evo,sem sla koj vodo solit,ko bo mehko bom se malo pokisala,kumino bom pa potem,ko bo narezano.Hvala.Fino,da jo imas v skrinji,ceprav...koneckoncev je pol isto,le rezat jo je meni se potrebno. Grem zdaj hitro pod tus,pa za kosilo-zame gor dat,pol pa upam,da bom sla lahko mal pred knjigo. tamala je sla spat,pospravljeno je,pomito-se kuhijo moram...popoldan pa ven.je tko lepo dons..pa seveda novo jopco moram sprobat
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 14:03:11
|
|
|
|
mate0ja
|
Ma kje, moj ni upal niti zase kosila pogret, ker se je bal, da bo tamalo z vonjavami zbudu . Tko da je salamo dal popolnoma zavestno in bogi revi je več kot 10 ur ležala v želodčku. Ma se je BV ker je že vse mimo. Odločla sm pa se, da je bil zadnjič na bolniški za tamalo, ker ne prevzame celotne odgovornosti za bolnega otroka. On bi jo samo čuval takrat ko bom jaz v službi, ko pa pridem domov in čez noč je pa moja skrb. Jest pa pol vsa polomljena v službo. Pa še takrat me kliče je lulala, je popila en deci pa en požirek, je pojedla štiri žlice juhe. Sm jo previl, kaj naj ji dam za jest, a ji res ne sem dat .... Stari moj niso to počitnice, to je nega otroka, ki ne traja samo 8 ur pol je pa otrok brez posebnosti do določene ure naslednjega dne. Sploh se mi ne da več pisat, ker me pri vsakem postu, ki da pripopam vn vrže Če pa kdo odpre temo, da jim kaj ne dela ali da kaj ne dela dobro so pa užaljeni in temo zaklenejo. A je to odnos do nas, ki jih delamo prikaze, ki se dobro prodajajo? Barabe.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 14:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Menda da zeza ja,samo pri meni je zaenkrat ok,me je samo 1x ven vrglo.Vsakic si post skopiraj,pa je. Bogi tvoj,kaksna si Sem se najedla,mi je slabo skoraj....evo,moja puncka se je zbudkala.Kako vem...flasa je letela na tla,za njo pa se vsi pliskoti ki jih ima v postelc,pol pa je ze na vrsti AAAAA AAAAA....
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 17:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
čer
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Že dolg nism nč napisala - ker nimam nobene volje. Sej veste, da zaključujem s šihtom ta teden - in komaj čakam. Prav zares. Aja, nism vam povedala, da grem potem takoj naprej delat - tko da ne bom nč doma, mi je kar mal žal. Ampak šiht je šiht - bom pa delala v svojem poklicu - sicer sam za 1 mesec zaenkrat, potem bomo pa videli, kako in kaj. Sm pa dolžna par odgovorov. kleo - sem sestavljala na pultu, k mam en tak del - glih prav velik - na mizo namreč ni šla lunca - sm hotla zadnjič še nekaj napisat, pa me je vn vrglo, pol se mi pa več ni dalo tipkat didlinaa - jaz tud nč ne kuham - dkler delam tukaj, nam bo še kuhala moja mami, ker drgač bi meli kosilo ob 17h mateja - sej najbrž si že napisala, sam mam en luknjo v spominu - kaj ti delaš? a_s - kako kaj Patricija - se je že kaj bolj odprla? RMRM - kaj je zdej s pikcami - jih ma Lukas še kej? Sem še koga pozabila?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ola, nya. Fajn, da delaš kar lepo naprej. Sam da je, da nisi doma. Glede kuhanja, vsaka stvar je za nekaj prav, sej ko boš mogla boš pač kuhala. Kar razvajajte se še malo. Sam jaz drugače kuham, je zdej mal tko čudno izpadlo vse skupaj. Sam raznorazne čorbe mi pa mami prinese al pa tašča. Moja zlata tašča. Ne vedno, je pa to velikokrat. Sej zdej kar paše v tem zimskem času, ker drugače nebi nič videli sonca zunaj. Pa je tud praktično, ker naš otrok pride takooo lačen iz vrtca, da je joj. Bog ne daj da rečem zdej bo pa Sara papala. Znori, mora bit v minuti na mizi. In če to rečeš, preden je skuhano, je cel halo v bajti. No, sej zdej že lep čas vem da tega ne smem rečt, je bla pa kriza na začetku tkole, ko je prišla iz vrtca. In naš otrok kuhano mora imet, čeprav dobi kosilo že v vrtcu. Resnično ima rada hrano na žlico, kuhano. Smo jo lepo navadili, da je vse po spisku. Edin celega fižola še nimam jajc dat.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma sej hvala bogu, da otroci radi jejo, vsaj nimamo problemov s hranjenjem, pa kaj mu dat, da bo jel.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaaa, edin sladkega pa še vedno ne mara.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaaaa, edin sladkega pa še vedno ne mara. joj, naš pa - kokolada je zakon, pa lizike ma rad
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
nam noben ne verjame, da mami poje vse sladko. No, edin kinder čokolado je, sam to je 2 ploščici v enem tednu.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:44:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa nam noben ne verjame, da mami poje vse sladko. No, edin kinder čokolado je, sam to je 2 ploščici v enem tednu. sej kinder ja - druge nit ne porajta
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sam pri nas niti banane ne mara. lubenica, bombon, lizika...ma vse kar je sladko. Še cuker ven plune, ko ga s prstom proba.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 20:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, sam pri nas niti banane ne mara. lubenica, bombon, lizika...ma vse kar je sladko. Še cuker ven plune, ko ga s prstom proba. boste mel dalj časa zdrave zobe
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 21:27:29
|
|
|
|
RMRM
|
Čer tud od mene . Didlina, faca je tvoja Sara. Nič cukra. Pri nas pa nekaj časa ni maral, zdej se pa nič ne pritožuje. Naš Mark kot malček ni prenesu nič sladkega, zdej je pa obseden s cukrom . Nya, tko kot sem predvidevala. Pikice so pol v parih dneh izginile. Je po tem še enkrat jedu gonač, pa ni blo nič. Tko da jaz še vedno mislm da je bla psiha, ker od takrat tud noče spat v svoji postli, pa prej res nikol ni blo teh težav. Je vse po spisku in zaenkrat je ok. Sem pa vseen shranla tvojo stran, nikol ne veš kdaj rabiš. Da se še mal pohvalim. Dons sem škratka že iskala po kuhni, je frajar pogruntal kok je fino po svetu hodt in zdej veselo šiba, sicer še vedno bolj po tleh, ne po kolenih, ampak tud to še pride. Pa vtičnice in kabli so tako fajn, morm tiste ščitnike kupt. Ju3 greva spet v LJ in upam da do konc mesca osvoji kobacanje po vseh 4. aja, btw, a kera ve a je res taka gužva skoz LJ zdej ko je predor zaprt? Mate0ja, pomoč. Ti boš zihr vedla. Sam kaj ko Matej0ja sam zjutraj pride okrog, zame bo pa takrat že prepozn . No ja, bomo že. Se bom probala zment da grem ene pol urce prej iz službe. Ko zakleto mam ravno ju3 en sestanek, pa začnem eno uro kasnej, posledično pa eno uro kasnej tud neham, pol naj pa pridm v pol ure iz Hrušce do LJ, pa še ravn zdej so tunel zaprl .
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 21:57:44
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM, res je velikaaa gužva. Ampak mene kar naprej ven meče iz RR-ja.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 22:02:48
|
|
|
|
RMRM
|
A ni ta punčka kot Izabela od Alee
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 22:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, men je tud tkole na hitro ko pogledam
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 9.12.2009 22:28:55
|
|
|
|
lunca144
|
Ker me rr zeza,bom kratka,naya super za službo,in upam,da se kaj vidimo,če ne prej pa spomladi,ko bo virozic konec,didlina,ja kakšnega otroka pa maš,da ne mara sladkega , za vse super tašče ,in za lukasa,ki tako,lepo napreduje ...............mi,pa še kar vstrajamo z vročino .................lahko noč
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.12.2009 9:26:46
|
|
|
|
mate0ja
|
Dan. RMRM evo ti prepozno odgovarjam. Grozna gužva je. Jest jih bom tožla za oportunitetni strošek mojega časa. Dons sm za pot od doma do vrtca in naprej v službo in z iskanjem parkinga porabla 1,5h. Jest iz centra vozim tamalo v Savlje in tumel mi je najbolj priročen. Zdej sm se pa na severno obvoznico basala . Tko da če priahajate iz Gorenjske je najbolj pametno na Brod dol zavit pa skos Savlje pelat. Sm zdej študirala a nej napišem kje delam. Pa ne bom . Nya maš na ZS, ker boš mogoče pa kdaj le rabla naše storitve . RMRM a ti si iz Hrušice? Tisti konci so mi pa mal znani. Pa še eno punco, ki ima fantka rojenega v juniju 2008 od tam poznam. Sam nisi ti, ker se je ona odselila v bolj zakone konce
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.12.2009 9:27:44
|
|
|
|
mate0ja
|
u pa pozabla sm. Nya čestitke za službo. Dobr se ti je izšlo pa čeprav le za mesec dni.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......