|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
8.12.2009 10:04:55   
aleksandra silvija
Kleo, veš tudi ožji čalnai niso vsi enako pomembni! Odnos med ljudmi naredi srce, pogovor, ne samo sorodna vez!

Kleo, tudi Lovlo še ne govori, se ponoči zbuja, kahlice mu še pokazali nismo, pred večino tujci plane v neutolažljiv jok.Pa kaj bi zato?
A bodo to pomembni podatki pri vpisu v srednjo šolo????user posted image

No, upam, da bo do takrat vsaj začel govorit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.12.2009 10:05:35   
aleksandra silvija
Kako že gre?
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.12.2009 10:11:01   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Kako že gre?
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.12.2009 10:12:14   
mate0ja
Punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . AS spoštujem tvojo voljo in moč. Upam, da ste že v drugi fazi noric, ko se le te sušijo. Jerneju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo ne pusti se provocirat. Čist normalno je, da se Meri ponoči prebuja in popije kak požirek. Tud jest sm že slišala pripombe, da če ukineš napitke ponoči, otroci začnejo spat. Japajeda. Naj pije al pa je ponoči pa kaj pol. Nismo na mašino narejeni, da bi lahko zbujanju ponoči rekli serijska napaka. Kleo ti kar pojamraj. Če se ne počutiš dobro se ne počutiš dobr in pika. Zakaj tega ne bi smela naglas povedat? A s tem delaš komu kako škodo? Res ne razumem folka, ki misli, da imajo lahko samo oni slabe dni. Ostali pa nimajo pravice do tega. user posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.12.2009 10:12:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Kleo, veš tudi ožji čalnai niso vsi enako pomembni! Odnos med ljudmi naredi srce, pogovor, ne samo sorodna vez!

Kleo, tudi Lovlo še ne govori, se ponoči zbuja, kahlice mu še pokazali nismo, pred večino tujci plane v neutolažljiv jok.Pa kaj bi zato?
A bodo to pomembni podatki pri vpisu v srednjo šolo????user posted image

No, upam, da bo do takrat vsaj začel govorit...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Da nista najine2 kaj v soroduuser posted image

Tole s sorodstvenemi vezmi je se kako res..samo bolj te prizadane,to je.pa sem si ze 100x rekla,kaj me briga,samo...no,saj je ze boljsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.12.2009 10:13:13   
slovenka
No, punce - jaz sem tudi tu user posted image Imam ta nori teden, upam, da bo čimprej sobota ob 12h user posted image

AS, buši nam raste, ampak saj prav, bom že skoraj na polovici... Študenti tudi špigajo, kaj se dogaja, sodelavke me prijemajo za trebuh... Ampak imam še stare obleke, danes en malo bolj seksi kostim z oblekco, pa še buši paše notri začuda user posted image

Joj, moram iti delat. Danes mi ni preveč user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.12.2009 10:14:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . AS spoštujem tvojo voljo in moč. Upam, da ste že v drugi fazi noric, ko se le te sušijo. Jerneju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo ne pusti se provocirat. Čist normalno je, da se Meri ponoči prebuja in popije kak požirek. Tud jest sm že slišala pripombe, da če ukineš napitke ponoči, otroci začnejo spat. Japajeda. Naj pije al pa je ponoči pa kaj pol. Nismo na mašino narejeni, da bi lahko zbujanju ponoči rekli serijska napaka. Kleo ti kar pojamraj. Če se ne počutiš dobro se ne počutiš dobr in pika. Zakaj tega ne bi smela naglas povedat? A s tem delaš komu kako škodo? Res ne razumem folka, ki misli, da imajo lahko samo oni slabe dni. Ostali pa nimajo pravice do tega. user posted image user posted image user posted image

Tocno tako..ceprav moj dan sploh ni bil slab,a me je klic koj z drugim stavkom sprovociral.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.12.2009 10:26:20   
aleksandra silvija
Punce, je bilo fino poklepetat. Sedaj moram it, se Jernej prebuja.

Mateja-nekaj koz je v nastajanju, nekaj mehurčkov in nekaj krast. ok, ne nekaj, ampak vsega po ogromno. Česa več?
Nimam pojmauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.12.2009 10:26:59   
mate0ja
Evola pa se še jest pridružim skupini jamračev. Včer so me iz vrtca klicali, da ima tamala drisko. Jest sicer sumim prevelike količine mandarin, ampak sem jo vseeno šla iskat že zaradi drugih otrok. Baje, da med otroki razsaja tudi rota virus, ampak HB taga ne bomo dobil, ker smo jo cepili. Dons je moj na bolniški. Smo izkoristili tista dva dneva, ki jih lahko dobiš brez da bi hodu k pediatru. Jest pa v službo. Tamala se je ob pol štirih zbudla, prebasala v tavelko pojstlo, mi tlačila prste v nos in ušesa, čeblala, se premetavala in to samo po mojem delu pojstleuser posted image user posted image . Atija je treba pustit počivat. Kar naenkrat se spomni, da ona ne bo več v pojstli in začne roke dvigovat in kričat. Sm nardila vzgojno napako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sva šle kuhat čaj. Je mala hotla kar v dnevno, da bo tam pila pa verjetno še mal igrače premetala pa kako risanko pogledala. Sm bla stroga mama in brez pardona nesla nazaj v spalnico. Sej je kar kmal sprjaznla s tem, popila par požirkov (le kako sm ji mogla to dovolt user posted image user posted image user posted image ) in okrog petih zaspala nazaj. Moj je spal ko angelček. More bit spočit, da bo čez dan lahko negoval otroka. Men je pa petnajst čez šest ura zvonila. Zbudila sm se odkrita, vsa premražena ostala dva člana družine pa z dvema kovtroma na sebi user posted image user posted image . Verjetno si jih je tamala prisvojila. user posted image user posted image . Vreme je čist brez veze, brez prižganih luči ne gre, tako da se počutim kot piščanec. Pa še vedno me zebe.

Joj sm čudna k jamram ane?                                                         

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.12.2009 10:28:00   
Anonimen
user posted image AS imas zs

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.12.2009 10:28:04   
mate0ja
joj AS pol vam pa ne uide še kak dan ali dva, da se vse skupaj posuši.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.12.2009 10:29:05   
mate0ja
Aja kleo zdej je pa prek ZS moderno komunicirat user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.12.2009 10:33:42   
Anonimen
Mateja,si me nasmejala,ceprav ti ni blo fino ponoci.Jaz se tut nazaj drzim,ker vcasih bi jo ravn tako rajs v dnevno peljala...ce to zacnemo,pol bodo sele zurkeuser posted image
kako pa je danes tamala,se driska al je ze dobra?

Vreme je pa pri nas kar lepo..bova sli popoldan mal na spancir,ce me bodo noge hotle nosit.To je po novem ze cel podvig,da grem sama z Meri nekam,ker hoce na tla,pa v narocje,pa nazaj v voz,pa po svoje...jest pa komaj zivimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.12.2009 10:34:27   
Anonimen

Aja kleo zdej je pa prek ZS moderno komunicirat user posted image user posted image
[/quote

Caki ga bom se tebi,da ne bos mislila,da tebe opravljamuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.12.2009 10:43:36   
Anonimen
mateja,veselo branje:(
grem zdaj k Mericki,pa pridem pol,po dvanajsti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
8.12.2009 11:05:50   
lunca144
slovenka,mateja,kleo,aleksandrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............tako,na hitro za vsako nekaj,super,da ste mal klepetale,rožica,je itak dobrodošla,in zaželena za vsako žensko,objem za iste,ki ga rabite,in pikapoke za bolane,še posebej za jerneja,in zate as. da se hitro iskopljete iz tega user posted image .......kleo,ti je že as.vse povedala,tako,da se samo pridružim mnjenju,in seveda matejinemu,mateja,ti pa si povečaj posteljouser posted image ...............nič,dirkam naprej likat,pol pa v proizvodnjo,otroci so vsi pod okriljem državeuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
8.12.2009 11:17:20   
mate0ja
driske baje ni več. Sm prejle klicala, k moj ni javu kako je. Pa me je nadru kaj kličem, ker onadva se znata sama zrihtat. To izvira od včeraj zvečer, ko sm steni razlagala kaj naj da oziroma bolj kaj izrecno ne sme dat tamali jest. On je pa samo egositično prjavu ja kaj bom pa pol jest jedu user posted image user posted image . Mu pravim, da nej ji borovnice kuha in to vsakič frišne in mi navrže, ti kr pejt zdej kuhat pa bom jest samo pogrel. Halo!!!!!! Poudarek je bil na FRIŠNE. Sm mu rekla, da dons ne mislm cel dan na telefonu viset pa dajat navodila kje kaj najde in kako kaj naredi, ker je on na bolniški.

In tako sem danes na ignore. Ker on vse obvlada in naj se delu posvetim, ker on vse obvlada. user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.12.2009 12:17:06   
Anonimen

driske baje ni več. Sm prejle klicala, k moj ni javu kako je. Pa me je nadru kaj kličem, ker onadva se znata sama zrihtat. To izvira od včeraj zvečer, ko sm steni razlagala-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav rezim seuser posted image  kaj naj da oziroma bolj kaj izrecno ne sme dat tamali jest. On je pa samo egositično prjavu ja kaj bom pa pol jest jeduuser posted image   user posted image ...pa spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Mu pravim, da nej ji borovnice kuha in to vsakič frišne in mi navrže, ti kr pejt zdej kuhat pa bom jest samo pogrel. Halo!!!!!! Poudarek je bil na FRIŠNE. Sm mu rekla, da dons ne mislm cel dan na telefonu viset pa dajat navodila kje kaj najde in kako kaj naredi, ker je on na bolniški.

In tako sem danes na ignore. Ker on vse obvlada in naj se delu posvetim, ker on vse obvlada. user posted image user posted image

[/quote

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image frisne borovnice-on pa,najbolj da jih kar zdejk skuhasuser posted image
No sej,moj je tut nekej tacga,itak ne vem ce je kdaj v zivljenju caj skuhal-zato pa zna bklavouser posted image

Oj Luncauser posted image dej pust likalnik,pa kaj sploh likas.Jaz nic,pa nihce zmeckan ne hodi po svetu.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.12.2009 16:13:51   
Anonimen
Dan mamice.

Vidim, da ste še vedno bolančkani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no vsaj nekaj je zdravih vmes.user posted image
Naša tudi , včeraj in danes je prav prijetno v stanovanju, na poti ko smo na sprehodu...radoživa, zgovorna, vse oblajat, pozdravit...res fajn po tolkem času.user posted image Vrtec po 10 dneh je bil majka včeraj zanjo, otroci so jo pogrešali, takoj ko je prišla so vsi okoli nje, ona jih je šla božat ( z razliko prejšnjih tednov, ko jih je praskalauser posted image ). Tko, imam zaenkrat lep začetek tedna.user posted image Močno upam, da zdrži zdrava. Je pa en velik šit, ko se ustrašim, ko se začne praskat za uho, ko je zaspana, ker sem v dilemi, če niso spet ušesa mogoče.user posted image Ampak volja pokaže drugačno zgodbo.user posted image

Kleo, ne sekiraj se zaradi pametnjakovičov.Eni otroci sploh ne spijo 5 ur v kosu do vstopa v šolo, tak da..... enostavno jim zapri gobce za vse skrbi, ki jih imajo s tabo in tvojo familijo.user posted image

Miklavž je za nami, cunj spet olala user posted image user posted image user posted image ..sam kaj naj z njimi, ko mi je grelec crknu pri pralnem stroju in čakam serviserja ta teden, da zamenja zadevo, stroj je HB še v garanciji. In jaz se pritožujem, kako meni stroj ne opere najmanjših madežev, kupim vse mogoča čistila za madeže....pol pa probam po sestrinem nasvetu in potipam stroj pa mrzu k baterija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se je kuhalo na 95, pa mrzu stroj. In to sigurno že najmanj 1 mesec cel čas.user posted image user posted image user posted image Fak no, pač nisem za to tehnologijo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
8.12.2009 17:15:57   
Anonimen
O sit didli,pa mrzel stroj...zdaj pa ribezn pa drgni,dokler ni popravljenuser posted image user posted image Aja,pa z mrzlo vodo,v spomin na stare,dobre caseuser posted image

Tvoj nasvet da jim gobce zaprem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,hudo je res,ce majo drugi opravka s tvojo femili.

Sem si kupila moderc za dojit,pa blazinice za prsa,pa eno kremo....sicer sem se odlocila,da ce ne bom mogla dojit, ne bom pumpala-ker kako naj pumpam,pri 2majhnih.Dojit pa itak 2x nisem mogla...no,v glavnem...pol sem pa tukaj eno temo vcerajsnjo bralo,valjda spet polemika o dojenju,kolk je zdravo,pa blablabla...in zdaj sem se premislila.Ce dojit spet ne bo slo,bom pumpala.Mleka itak ziher spet ne bo ne vem kolk,ampak vsaj za en cas,da ima otrok kak moj obrok.

No,v glavnem,blablabla...modr ze imamuser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 8.12.2009 17:17:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
8.12.2009 17:24:23   
Anonimen
No, da boš le imela kej dat v modercuser posted image user posted image user posted image user posted image ..pol pa seveda v stekleničkouser posted image ...sicer se pa ne sekiraj, sama si zrasla od kravjega mleka, pa ni hudič, če tvojmu otroku ne bo pašalo niti eno adaptirano mleko iz 1001 vrsteuser posted image user posted image user posted image

Lej samo to, sama nisi dojila pa imaš zdravo pupiko...jaz pa pol leta in imam pravega malega bolnika doma.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
8.12.2009 17:32:53   
Anonimen
Ja saj vem,pa vseen,probala bom,ne bom se pa zrla ce ne bo slo.Pa tale NOvalac sem hotla vzet..a ga tu ne najdem V lekarnah ga sploh nimajo.Pa ker sem tolk hvale o njem prebrala,bi ga dajala rajs kot AM.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
8.12.2009 17:35:43   
Anonimen
Nimajo Novalaca pri vas? user posted image Čudno, sej je glih za vaš trg tako precej ceneje.user posted image Pri nas pa kot bi bil zlat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
8.12.2009 17:41:57   
RMRM
Didlina, kleo, helooooooooooooooo, po dolgem času, po navad sem sama tu gor ko pridemuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
8.12.2009 17:43:29   
Anonimen
Olauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......