Anonimen
|
Dan mamice. Vidim, da ste še vedno bolančkani , no vsaj nekaj je zdravih vmes. Naša tudi , včeraj in danes je prav prijetno v stanovanju, na poti ko smo na sprehodu...radoživa, zgovorna, vse oblajat, pozdravit...res fajn po tolkem času. Vrtec po 10 dneh je bil majka včeraj zanjo, otroci so jo pogrešali, takoj ko je prišla so vsi okoli nje, ona jih je šla božat ( z razliko prejšnjih tednov, ko jih je praskala ). Tko, imam zaenkrat lep začetek tedna. Močno upam, da zdrži zdrava. Je pa en velik šit, ko se ustrašim, ko se začne praskat za uho, ko je zaspana, ker sem v dilemi, če niso spet ušesa mogoče. Ampak volja pokaže drugačno zgodbo. Kleo, ne sekiraj se zaradi pametnjakovičov.Eni otroci sploh ne spijo 5 ur v kosu do vstopa v šolo, tak da..... enostavno jim zapri gobce za vse skrbi, ki jih imajo s tabo in tvojo familijo. Miklavž je za nami, cunj spet olala ..sam kaj naj z njimi, ko mi je grelec crknu pri pralnem stroju in čakam serviserja ta teden, da zamenja zadevo, stroj je HB še v garanciji. In jaz se pritožujem, kako meni stroj ne opere najmanjših madežev, kupim vse mogoča čistila za madeže....pol pa probam po sestrinem nasvetu in potipam stroj pa mrzu k baterija. se je kuhalo na 95, pa mrzu stroj. In to sigurno že najmanj 1 mesec cel čas. Fak no, pač nisem za to tehnologijo.
|